Πώς να μονώσετε ένα μπαλκόνι

Το σημερινό μπαλκόνι σε πολλά διαμερίσματα μετατρέπεται σε ένα πλήρες δωμάτιο, έναν λειτουργικό χώρο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρά διαμερίσματα, των οποίων οι κάτοικοι εκτιμούν κάθε εκατοστό. Εάν το μπαλκόνι είναι μονωμένο, γίνεται γραφείο, αποθήκη, χώρος ανάπαυσης, μίνι θερμοκήπιο, τραπεζαρία ή επιπλέον κρεβάτι. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση του. Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε τις εργασίες για τη μόνωση του με υψηλή ποιότητα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα είναι ζεστό και άνετο στο μπαλκόνι..

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Στη ζεστή εποχή, όλη η οικογένεια μπορεί να ξεκουραστεί στο μπαλκόνι, αλλά όταν έρχεται το φθινόπωρο, αυτό το δωμάτιο γίνεται άχρηστο. Αν το μονώσετε, η κατάσταση θα αλλάξει. Το συν είναι ότι όλες οι προγραμματισμένες εργασίες είναι εύκολο να γίνουν μόνοι σας. Επιπλέον, ένα ζεστό δωμάτιο είναι ένας χώρος στον οποίο είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν μικρό χώρο εργασίας ή καθιστικό. Επιπλέον, η παρουσία ενός ζεστού μπαλκονιού θα κάνει αυτόματα το διαμέρισμα πιο ζεστό και ζεστό. Μπορείτε να συνδέσετε σαλόνι ή κουζίνα σε αυτό, ανάλογα με τη θέση του. Αυτό θα δημιουργήσει επιπλέον χώρο..

Πριν ξεκινήσετε με μόνωση ή τζάμια, πρέπει να λάβετε συμβουλές από ειδικούς. Σίγουρα θα σας πει τι είδους φορτίο μπορεί να αντέξει ένα ζεστό μπαλκόνι, αν αξίζει να το ενισχύσετε. Εάν η βάση είναι μια ισχυρή πλάκα από σκυρόδεμα, δεν τίθεται το ζήτημα της ενίσχυσης. Αλλά το μεταλλικό στηθαίο πρέπει να ενισχυθεί με μπλοκ αφρού ή ελαφριά τούβλα από κεραμικό υλικό. Το ίδιο πρέπει να γίνει στην περίπτωση εύθραυστης στερέωσης βάσης από οπλισμένο σκυρόδεμα..

Για μόνωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράθυρα με διπλά τζάμια σε ξύλινα πλαίσια. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, επιτρέπουν στα παράθυρα να “αναπνέουν”, αλλά είναι ακριβά. Τα παράθυρα αλουμινίου με μόνωση πολυαμιδίου αυξάνουν τη θερμομόνωση του δωματίου. Το πιο βέλτιστο θα ήταν ο εξοπλισμός παραθύρων PVC με διπλά τζάμια, τα οποία θα διατηρούν αξιόπιστα τη θερμότητα..

Τέτοια παράθυρα είναι φθηνότερα από τα ξύλινα, αλλά ταυτόχρονα η θερμομόνωση τους δεν είναι κατώτερη από αυτά από αλουμίνιο..

Ποια υλικά είναι καλύτερα να επιλέξετε

Για φινίρισμα μπαλκονιών ή λότζια σήμερα υπάρχουν πολλές ποικιλίες υλικών φινιρίσματος, με τη βοήθεια των οποίων δίνουν ακόμη και στο μικρότερο δωμάτιο μια πρωτότυπη και ελκυστική εμφάνιση. Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή υλικού για φινίρισμα. Για μόνωση, οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση φελλού, πλαστικών πάνελ, επένδυσης με ξύλινη ή πλαστική βάση, γυψοσανίδα, γύψο, πάνελ MDF, διακοσμητική πέτρα, προφίλ αλουμινίου, penoplex, διογκωμένη πολυστερίνη, penofol.

Ορυκτό μαλλί, φινίρισμα φελιζόλ είναι μια εξαιρετική λύση για αυτοθέρμανση ενός δωματίου.

Στην περίπτωση ενός μη μονωμένου μπαλκονιού, είναι προτιμότερο να προτιμάτε την τεχνητή πέτρα, την πλαστική επένδυση ανθεκτική στον παγετό, τα πάνελ φελλού ή τα κεραμίδια. Τα ακόλουθα υλικά χρησιμοποιούνται συχνότερα για το φινίρισμα:

Γυψοσανίδας

 • Αυτό το υλικό διακρίνεται από το γεγονός ότι δεν βασίζεται σε τοξικές ουσίες, είναι εύκολο στην επεξεργασία και συνδυάζεται με άλλα υλικά φινιρίσματος στο σχεδιασμό. Η γυψοσανίδα μπορεί να επιχρισθεί, να βαφτεί, να καλυφθεί με τοίχο, να επικαλυφθεί με πάνελ και πλατό. Με τη βοήθεια ενός τόσο ευέλικτου υλικού, αρκεί απλά να μετατρέψετε το μπαλκόνι σε ένα πλήρες σαλόνι..

Πάνελ PVC

 • Μια πρακτική λύση, αλλά είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό εάν η σταθερή θερμοκρασία στο μπαλκόνι είναι κάτω από πέντε μοίρες. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τη βοήθεια πάνελ ανθεκτικών στον παγετό, που αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Αυτό το υλικό δεν φοβάται την υγρασία, αλλά είναι σε θέση να χάσει γρήγορα το χρώμα από το άμεσο ηλιακό φως. Αυτό το σημείο πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν το δωμάτιο βρίσκεται στη νότια πλευρά. Πλεονεκτήματα: χαμηλό κόστος, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση με κόλλα.

Πάνελ από φελλό

 • Δημιουργούν άνεση που δεν μπορεί να οργανωθεί χρησιμοποιώντας άλλα υλικά φινιρίσματος. Τα πάνελ φελλού είναι πιεσμένα φλοιός από βελανιδιά φελλού. Τα πάνελ από φελλό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μπαλκονιού, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία δωματίου. Ο πίνακας φελλού δεν απορροφά ξένες οσμές, συμπεριλαμβανομένης της μυρωδιάς του καπνού. Έλλειψη υλικού – υψηλή τιμή. Για μόνωση, χρησιμοποιείται επίσης φθηνό penoplex, το ορυκτοβάμβακα είναι τέλειο..

Πώς να μονώσετε σωστά ένα μπαλκόνι με τα χέρια σας: οδηγίες βήμα προς βήμα

Ένα μπαλκόνι σε ένα διαμέρισμα της πόλης είναι ένας ξεχωριστός χώρος. Αυτό το κομμάτι του σπιτιού, βγαλμένο κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, μπορεί να γίνει γραφείο, θερμοκήπιο ή γωνιά ανάπαυσης, απλώς πρέπει να το γυαλίζετε και να το απομονώνετε.

Η μόνωση μπαλκονιού που θα φτιάξετε μόνοι σας θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Η επένδυση σε ένα πάνελ, στο “Χρουστσόφ” γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος και του κτιρίου.

 • Βήμα 1. Αρχικά, πραγματοποιείται η αποσυναρμολόγηση παλαιών πλαισίων, η επιφάνεια προετοιμάζεται και τα πράγματα αφαιρούνται. Η μόνωση από το εσωτερικό είναι ένα σημαντικό στάδιο στην όλη διαδικασία..

 • Βήμα 2. Στο δεύτερο στάδιο, είναι απαραίτητο να γυαλίσετε το μπαλκόνι. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν πλαστικά παράθυρα από PVC. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να διατηρούν τα παλιά ξύλινα κουφώματα. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι ακόμη και αν οι ξύλινες κατασκευές είναι σε καλή κατάσταση, δεν θα είναι σε θέση να οργανώσουν την ίδια εξοικονόμηση θερμότητας. Υπάρχουν ρωγμές στο δέντρο, οπότε δεν έχει νόημα να κάνετε μόνωση σε αυτήν την κατάσταση..

 • Βήμα 3. Αφού εγκατασταθούν τα πλαστικά παράθυρα, μπορείτε να αρχίσετε να ζεσταίνετε το πάτωμα. Να είστε προετοιμασμένοι για να ανέβει το πάτωμα. Σκεφτείτε αυτό εάν το ανώτατο όριο στο δωμάτιο είναι χαμηλό..

 • Βήμα 4. Η επένδυση τοίχου πραγματοποιείται μετά την εγκατάσταση παραθύρων και μόνωσης δαπέδου. Οι τοίχοι στο μπαλκόνι είναι πλευρικοί τοίχοι, εκτός από τον κύριο. Στο τελικό στάδιο της μόνωσης, εκτελούνται εργασίες φινιρίσματος. Η επιλογή των υλικών εξαρτάται από τον προϋπολογισμό. Κατά τη διαδικασία φινιρίσματος, εγκαθίστανται κλίσεις παραθύρων με θέα στο μπαλκόνι.

Απαιτούμενα εργαλεία και υλικά

 • Για να μονώσετε ένα μπαλκόνι ή χαγιάτι, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα εργαλεία: πριόνι για μέταλλο ή γραφικό μαχαίρι. ρουλέτα; επίπεδο; μολύβι, μαρκαδόρος ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο γραφής · εργαλείο εφαρμογής κόλλας – βούρτσα, σπάτουλα και ούτω καθεξής. άλλα όργανα. Από τα υλικά χρειάζεστε κόλλα και την ίδια τη μόνωση. Επιπλέον, θα χρειαστείτε μια μεμβράνη φράγματος ατμών και μια αντιανεμική μεμβράνη..

Θα χρειαστείτε επίσης μια συσκευή πλαισίου. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε ξύλινα δοκάρια, καθώς και καρφιά για να τα στερεώσετε. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε ειδικούς συνδετήρες – καρφιά με πολύ φαρδιά κεφάλια. Χρησιμοποιούνται όταν το πολυστυρόλιο δεν είναι στερεωμένο με κόλλα..

Μόνωση στο εσωτερικό

 • Υψηλής ποιότητας θερμομόνωση σε συνδυασμό με διπλά τζάμια μετατρέπει το μπαλκόνι σε χώρο διαβίωσης. Είναι απαραίτητο να μονώσετε όχι μόνο τους τοίχους, αλλά και το πάτωμα με την οροφή. Τα μονωτικά υλικά πρέπει να είναι ανθεκτικά, ελαφριά, ασφαλή για τον άνθρωπο. Λόγω της βροχόπτωσης και της συμπύκνωσης, τα τοιχώματα του μπαλκονιού μπορούν να γίνουν υγρά και μουχλιασμένα, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται φράγμα υδρατμών και ατμών.

Ο αφρός πολυστερίνης πληροί αυτές τις απαιτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο: παραδοσιακό αφρό και θερμομονωτικές σανίδες Penoplex. Το πρώτο είναι πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό στη θλίψη και αδιάβροχο. Το Penoplex είναι μόνωση κατασκευασμένη από εξωθημένο αφρό πολυστερίνης. Το περιθώριο ασφάλειας και αντοχής του ξεπερνά τον συμβατικό αφρό και το σχήμα του διευκολύνει την τοποθέτηση στη λαβή και παρέχει τέλεια μόνωση. Η επένδυση μπαλκονιού με πλάκες μπορεί να εκτελεστεί τόσο μέσα όσο και έξω.

Η μόνωση ενός κλειστού μπαλκονιού ξεκινά με την προετοιμασία της επιφάνειας. Είναι απαραίτητο να καλύψετε προσεκτικά τα κενά και τις αρθρώσεις μεταξύ του δαπέδου, των τοίχων και του στηθαίου με αφρό πολυουρεθάνης χωρίς τολουόλιο στη σύνθεση. Οι μεταλλικές κατασκευές πρέπει να καθαριστούν από τη σκουριά, να καλυφθούν με λαδομπογιά και να υποβληθούν σε επεξεργασία με αντισηπτικό κτιρίου.

Πριν από την τοποθέτηση της μόνωσης, βάζουν παράθυρα και πόρτες. Τα περβάζια παραθύρων και οι πλαγιές τοποθετούνται στο τελευταίο στάδιο της εργασίας. Το τζάμι του μπαλκονιού εξαρτάται από το στηθαίο. Εάν αυτό είναι μόνο ένα μεταλλικό κιβώτιο, πρέπει να χτιστεί με κεραμικά (ελαφριά) τούβλα ή μπλοκ αφρού. Το πάχος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δέκα εκατοστά. Για την προστασία των μπλοκ αφρού, στο στάδιο φινιρίσματος καλύπτονται με κυματοειδές χαρτόνι.

Πάτωμα

Οι κατασκευές παραθύρων μπορούν να εγκατασταθούν σε στηθαίο οπλισμένου σκυροδέματος χρησιμοποιώντας διάφορες ενώσεις συναρμολόγησης και στεγανοποίησης. Τα παράθυρα από ενισχυμένο πλαστικό έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, με επιδέξια εγκατάσταση, προστατεύουν αξιόπιστα το μπαλκόνι και φαίνονται αισθητικά ευχάριστα. Όταν επιλέγετε ένα μοντέλο, αξίζει να μείνετε σε κουφώματα με διπλά τζάμια.

Πάτωμα

 • Για να μονώσετε το πάτωμα, μπορείτε να καταφύγετε σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα: να το ζεστάνετε ή να το ζεσταίνετε συνεχώς. Μιλάμε για εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης δαπέδου, για παράδειγμα, ηλεκτρικού. Η εγκατάσταση ενός συστήματος ύδρευσης σε ένα μπαλκόνι είναι πολύ ενοχλητική και σχεδόν αδύνατη, αλλά η εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού ή φιλμ συστήματος είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί.

7 φωτογραφίες

Όλα ξεκινούν με την προετοιμασία. Μια μεμβράνη στεγανοποίησης τοποθετείται στο πάτωμα κάτω από τα πλακάκια, η οποία προστατεύει το δάπεδο από την υγρασία από το εξωτερικό. Περαιτέρω, το κιβώτιο είναι διατεταγμένο. Αντί για υστέρηση, χρησιμοποιείται μια ράβδος, πάχους πέντε εκατοστών. Εάν δεν θέλετε να σηκώσετε πολύ το δάπεδο σε σχέση με την παλιά επίστρωση, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια δοκό χαμηλού ύψους. Μια τετράγωνη δοκός 50 × 50 mm είναι τέλεια. Οι δοκοί τοποθετούνται κάθε 40-60 cm.

Για να μην εισέλθει υγρασία στη μόνωση από μέσα, καλύπτεται με μεμβράνη φράγματος ατμών. Τοποθετείται πάνω από τα δοκάρια και συνδέεται με αυτά με συρραπτικό κατασκευής. Για εσωτερική στερέωση, αρκεί ένα βήμα στερέωσης 50 cm, ώστε να μην δημιουργηθούν περιττές οπές στο φιλμ. Το πολυστυρόλιο πρέπει να προστατεύεται από την υγρασία από όλες τις πλευρές. Επομένως, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε την ταινία με επικάλυψη στους τοίχους. Όλα τα κενά μεταξύ των δοκών και των τοίχων πρέπει να σφραγιστούν με το ίδιο μονωτικό υλικό ή αφρό πολυουρεθάνης..

Τείχη

 • Πολλοί δεν μονώνουν τους τοίχους, πιστεύοντας ότι το κρύο δεν μπαίνει στο μπαλκόνι από την πλευρά του σπιτιού. Από πολλές απόψεις είναι, αλλά η δουλειά πρέπει να γίνει. Οι ίδιοι οι τοίχοι δεν είναι πηγές κρύου, αλλά οι αρμοί μεταξύ τους και τα πλευρικά τοιχώματα του μπαλκονιού μπορεί να είναι. Για το λόγο αυτό, ολόκληρη η εργασία μπορεί να συνίσταται μόνο στην τοποθέτηση αφρού αφρού, ο οποίος είναι στεγανός και λεπτός. Θα προστατεύσει τους τοίχους από το γλάσο και τη διείσδυση συμπυκνωμάτων στο μπαλκόνι..

 • Οροφή. Εάν μιλάμε για ιδιωτικό σπίτι, τότε είναι καλύτερο να φτιάξετε μια ειδική δομή οροφής. Συνιστάται να φτιάξετε μια κεκλιμένη στέγη, η κλίση της οποίας κατευθύνεται μακριά από το σπίτι. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από δοκούς και σκελετό. Μια μεμβράνη στεγανοποίησης είναι προσαρτημένη στο πάνω μέρος της. Το υλικό στεγών είναι προσαρτημένο στη μεμβράνη και η στεγανοποίηση είναι πάνω από τη μεμβράνη φράγματος ατμών διπλής όψης, με την απορροφητική πλευρά προς τα μέσα. Από το κάτω μέρος, τα δοκάρια είναι στρωμένα με μια αδιάβροχη μεμβράνη διαπερατή από ατμούς.

Η πλάκα δαπέδου, δηλαδή το οριζόντιο τμήμα, πρέπει να έχει πολλά στρώματα ταυτόχρονα: μόνωση. στρώμα φραγμού ατμών. φέροντες δοκοί με εσωτερική διακόσμηση. Η συσκευή ξεκινά με την εγκατάσταση του πλαισίου, δηλαδή του συστήματος δοκών. Στη συνέχεια, μια μεμβράνη διπλής όψης φράγματος ατμών προσαρτάται σε αυτήν με τον καθορισμένο τρόπο. Στη συνέχεια, τακτοποιούν ένα κιβώτιο και τοποθετούν ένα στρώμα στεγανοποίησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλασική τσόχα ή ειδικές μεμβράνες PVC.

 • Μόνωση έξω. Για να μονώσετε μόνοι σας το μπαλκόνι από έξω, απαιτούνται δεξιότητες. Δεν είναι εύκολο να κάνετε ποιοτικές εργασίες μόνοι σας, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του κτιρίου. Το τελείωμα έξω σημαίνει εξοικονόμηση έως και τριάντα τοις εκατό στη θέρμανση. Θυμηθείτε ότι η υπαίθρια εργασία είναι γεμάτη με κάποιες δυσκολίες: εάν το μπαλκόνι βρίσκεται πάνω από τον δεύτερο όροφο, τότε οι βιομηχανικοί ορειβάτες θα πρέπει να συμμετέχουν στο έργο..

Πριν ξεκινήσετε τη μόνωση, λάβετε τη συγκατάθεση των υπαλλήλων από το τμήμα αρχιτεκτονικής. Η εμφάνιση του μπαλκονιού μπορεί να χαλάσει τη συνολική εικόνα, αλλά αν τελειώσετε στο ίδιο στυλ με ολόκληρο το κτίριο, τότε μπορείτε να λάβετε άδεια. Η εξωτερική μόνωση έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • η πλάκα από οπλισμένο σκυρόδεμα παραμένει ζεστός, υγρός αέρας από το δωμάτιο διέρχεται ελεύθερα από αυτό και απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα.
 • εξοικονόμηση χρήσιμου χώρου.
 • μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα στρώμα θερμομόνωσης οποιουδήποτε πάχους, αυτό δεν θα επηρεάσει τον εσωτερικό χώρο του μπαλκονιού.

Τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως για εσωτερικές εργασίες. Προτιμάται η ψεκασμένη θερμομόνωση ως η ελαφρύτερη και πιο αποτελεσματική. Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση πολυστυρολίου ή διογκωμένου πολυστυρολίου. Το ορυκτό μαλλί είναι ευαίσθητο στην εισροή υγρασίας, επομένως η τοποθέτησή του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και ακρίβεια..

Μια ανεξάρτητη διαδικασία για τη μόνωση ενός μπαλκονιού είναι δύσκολη. Όλα τα στάδια πρέπει να εκτελούνται σε υψηλό επίπεδο, διαφορετικά το δωμάτιο δεν θα απομονωθεί εντελώς. Ένα γυάλινο, πανοραμικό, βιτρό μπαλκόνι είναι μια εξαιρετική λύση για ένα μικρό χώρο. Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να το συνδέσουν με το δωμάτιο για επέκταση. Ένα μπαλκόνι με τζάμια που συνδέεται με την κουζίνα στον τελευταίο όροφο είναι μια πολυτελής λύση.

Για να το συνδέσετε στο δωμάτιο, θα χρειαστείτε τη βοήθεια επαγγελματιών. Η ολοκλήρωση του μπαλκονιού, η επένδυση από έξω είναι μια επίπονη διαδικασία, επομένως συνιστάται να καταρτίσετε ένα σχέδιο εργασίας εκ των προτέρων, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος των υλικών και την εξωτερική βοήθεια.

Ενδιαφέρουσες λύσεις στην εσωτερική διακόσμηση

Το μπαλκόνι είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να χρησιμοποιηθεί σωστά και λάθος. Ένας πλήρως λειτουργικός χώρος μπαλκονιού γίνεται χώρος ανάπαυσης, χώρος πλήρους χαλάρωσης ή χώρος εργασίας.

Εάν το μπαλκόνι δεν είναι μονωμένο, αξίζει να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα. Ως αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασία, μελέτη, ξεκούραση..

 • Το τζάμι μπαλκόνι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε. Μια ζεστή αιώρα, μαλακά μαξιλάρια θα ταιριάζουν απόλυτα σε μια στενή χαγιάτι με περιορισμένο χώρο. Εάν το μπαλκόνι είναι μικρό, αυτός ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι η καλύτερη επιλογή..

 • Οι εσωτερικοί χώροι σε στιλ Προβηγκίας είναι κατάλληλοι για μεγάλα μπαλκόνια. Το λευκό, το τιρκουάζ, το απαλό μπλε, το γαλακτώδες, το πράσινο είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια τουαλέτα. Οι φωτεινές αποχρώσεις επεκτείνουν οπτικά το χώρο και συντονίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

 • Μια πράσινη γωνιά είναι μια εξαιρετική λύση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου, προσπαθήστε να βρείτε μια θέση στο μπαλκόνι για ένα ανοιχτό ράφι. Τακτοποιήστε σπορόφυτα ή λουλούδια σε γλάστρες εκεί. Εάν ο χώρος είναι μεγάλος, οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να τον μετατρέψουν σε χώρο αναψυχής: τα ψάθινα ξύλινα έπιπλα είναι ιδανικά για αυτό το σκοπό..

 • Μια εξαιρετική λύση είναι ένα γραφείο στο μπαλκόνι. Καθαρές γραμμές, συνδυασμός λευκών, φωτεινών πράσινων και κίτρινων αποχρώσεων, καθώς και ξύλο και πλαστικό για την πιο παραγωγική δουλειά.

Μπορείτε να μάθετε πώς να μονώσετε σωστά ένα μπαλκόνι ή χαγιάτι με τα χέρια σας παρακολουθώντας το βίντεό μας.