Τα καλύτερα έργα μονοκατοικιών

Θα είναι χρήσιμο να εξετάσουμε τα καλύτερα έργα μονοόροφων σπιτιών για όσους θέλουν να χτίσουν ένα σπίτι που θα είναι συμπαγές, αλλά ταυτόχρονα ευρύχωρο.. Αξίζει επίσης να εξεταστούν έργα που συμπληρώνονται με σοφίτα ή γκαράζ. Αυτό μπορεί να είναι πολύ βολικό και σας επιτρέπει να συμπληρώσετε το χώρο με λειτουργικά δωμάτια, να επεκτείνετε τη χρήσιμη περιοχή.

Κορυφαίες επιλογές με σοφίτα

Ακόμα και οι πιο απλές επιλογές για 1-όροφο σπίτια με σοφίτα φαίνονται πολύ ελκυστικές όταν λαμβάνετε υπόψη όλες τις αποχρώσεις της κατασκευής, επιλέγετε υλικά υψηλής ποιότητας, σκεφτείτε το στυλ και εξοπλίσετε την τοπική περιοχή σύμφωνα με αυτό.

Ένα σπίτι με σοφίτα μπορεί να χτιστεί εξίσου επιτυχώς τόσο από ξύλο όσο και από τούβλο.

Όσον αφορά τους χώρους, παραδοσιακά στο ισόγειο υπάρχει αίθουσα, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, μπάνιο.. Ανάλογα με την τοποθεσία, μπορείτε να βρείτε χώρο για μερικά ακόμη δωμάτια, ο σκοπός των οποίων θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της οικογένειας. Αυτό μπορεί να είναι ένα υπνοδωμάτιο, ένα φυτώριο, ένα δωμάτιο επισκεπτών, ένα γραφείο.. Τα πατάρια σοφίτας προορίζονται συχνότερα για υπνοδωμάτια. Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν ένα μπάνιο εκεί, και αν υπάρχει χώρος, ένα καμαρίνι. Ένα μπαλκόνι σε έναν τέτοιο όροφο είναι ένα ευχάριστο μπόνους, ειδικά όταν όμορφα δέντρα μεγαλώνουν δίπλα στο σπίτι και είναι στρωμένα παρτέρια, τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε ενώ χαλαρώνετε στο μπαλκόνι.

Τα καλύτερα έργα μονοκατοικιών είναι μια πολύ σχετική ιδέα, καθώς το καθένα έχει τις δικές του απαιτήσεις για το μελλοντικό σπίτι και για τη διαθεσιμότητα των χώρων, τη θέση τους και για εξωτερικό σχεδιασμό. Αλλά είναι πραγματικά δυνατό να σημειώσουμε μερικές από τις επιλογές για όμορφα κτίρια..

 • Ένα λευκό σπίτι με γκρι στέγη φαίνεται πολύ ελκυστικό, Το ίδιο το κτίριο έχει μια μικρή περιοχή, αλλά για μια οικογένεια με ένα παιδί, μια τέτοια επιλογή προϋπολογισμού θα ήταν κατάλληλη. Υπάρχει αρκετός χώρος στο ισόγειο για να φιλοξενήσει τους απαραίτητους χώρους, συμπεριλαμβανομένης μιας κουζίνας-καθιστικού. Το πατάρι της σοφίτας θα σας επιτρέψει να εξοπλίσετε τα υπνοδωμάτια εκεί.

 • Το σπίτι έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει μια οικογένεια με παιδιά. Η σοφίτα διαθέτει ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, το οποίο την καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική.

 • Η αρχιτεκτονική αυτού του σπιτιού είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Πρόσθετες στέγες, παράθυρα σε προεξοχή, μπαλκόνια, μεγάλα παράθυρα το κάνουν να φαίνεται πολύ ελκυστικό και αρμονικό. Ο εσωτερικός χώρος επίσης δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την επαρκή ποσότητα του..

Δημοφιλή έργα με γκαράζ

Τα κτίρια με γκαράζ είναι πολύ άνετα και λειτουργικά. Οι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών έχουν πάντα ένα αυτοκίνητο και το γκαράζ λύνει όχι μόνο το πρόβλημα της τοποθέτησής του, προστατεύει από τις βροχοπτώσεις και το χιόνι. Επιπλέον, ένα γκαράζ συχνά φιλοξενεί εργαστήριο ή αποθήκη. Υπάρχει επίσης χώρος για εργαλεία κηπουρικής. Η διάταξη των σπιτιών με γκαράζ συνήθως σημαίνει ότι το γκαράζ είναι προσαρτημένο σε έναν από τους τοίχους. Μπορεί να είναι κάτω από την ίδια στέγη με το σπίτι ή να έχει ξεχωριστή. Συχνά τα σχέδια για τέτοια σπίτια περιλαμβάνουν σοφίτα, καθώς το γκαράζ καταλαμβάνει επαρκή έκταση στον πρώτο όροφο και θα ήταν πιο λογικό να τοποθετήσουμε τα υπνοδωμάτια στο πατάρι. Αλλά ακόμα και στο πρώτο, μπορείτε να προγραμματίσετε τα πάντα πολύ καλά.. Όλα εξαρτώνται από το κομμάτι γης που διατίθεται για την κατασκευή της εγκατάστασης. Τα σπίτια με γκαράζ τείνουν να έχουν αρκετά υψηλή βαθμολογία..

Δεν είναι ασυνήθιστο για τέτοια γκαράζ να φιλοξενούν δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα..

Μια επισκόπηση ορισμένων παραδειγμάτων θα δείξει ξεκάθαρα πώς μπορείτε να σχεδιάσετε ένα κτίριο με γκαράζ..

 • Σε αυτό το έργο, το γκαράζ βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία, μπορείτε να μπείτε σε αυτό από το δρόμο, από το λεβητοστάσιο και από το καμαρίνι.. Το κτίριο δεν στερείται επίσης άλλων χώρων. Υπαρχουν ΤΡΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ. Το ευρύχωρο σαλόνι κουζίνας αποκτά επιπλέον όγκο λόγω του παραθύρου του κόλπου. Υπάρχει επίσης βεράντα. Τα πάντα σε αυτό το σπίτι παρέχονται για μια άνετη διαμονή.

 • Και μια άλλη επιλογή που αποδεικνύει την ευκολία της παρουσίας ενός γκαράζ. Το βοηθητικό δωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο γκαράζ, το οποίο είναι η καλύτερη λύση. Η αίθουσα χωρίζει το χώρο σε δύο μέρη: στη μία πλευρά υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, στην άλλη – ένα μεγάλο σαλόνι και μια κουζίνα -τραπεζαρία.

 • Έτσι μπορεί να μοιάζει ένα σπίτι, συμπληρωμένο από ένα γκαράζ, το οποίο ταιριάζει αρμονικά στη συνολική δομή του κτιρίου.. Παρέχεται βολική είσοδος για το αυτοκίνητο. Το σπίτι μπορεί να έχει σαλόνι δίπλα στο γκαράζ. Υπάρχει χώρος για υπνοδωμάτια στην άλλη πλευρά της εισόδου. Η δομή είναι συμπαγής, αλλά τα πάντα σε αυτό παρέχονται για τη διευκόλυνση των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν..

Αλλες επιλογές

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα σπίτια με ευρύχωρη βεράντα ή βεράντα.. Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και απαραίτητη προσθήκη, αυτοί οι χώροι χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα ενεργά στη ζεστή εποχή. Με σωστή ρύθμιση, εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε, ακόμη και να μαγειρέψετε φαγητό. Εάν είναι απαραίτητο, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν προσωρινά στη βεράντα, αλλά για αυτό πρέπει να είναι εξοπλισμένο με πόρτες και παράθυρα που κλείνουν. Είναι ακόμα καλύτερο όταν το σπίτι περιλαμβάνει και βεράντα και σοφίτα. Φαίνεται ελκυστικό από έξω και ο ωφέλιμος χώρος αυξάνεται..

Εξετάστε παραδείγματα ενδιαφέροντων κτιρίων με βεράντες.

 • Μια όμορφη βεράντα με φανάρια σας καλεί να χαλαρώσετε το βράδυ. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε τραπέζι και καναπέδες. Το περιβάλλον τοπίο σας δημιουργεί μια ρομαντική διάθεση.

 • Εξωτερικά, το εξοχικό δεν φαίνεται φανταχτερό, αλλά η βεράντα είναι αρκετά ζεστή και είναι το αποκορύφωμα αυτού του κτιρίου.. Υπάρχουν πολλά μέρη εδώ, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να περάσετε πολλά ευχάριστα λεπτά εδώ..

 • Ένα σπίτι με δύο βεράντες ταυτόχρονα είναι απλώς ένα δώρο θεού για καλοκαιρινές διακοπές. Και φαίνεται κομψός. Maybeσως δεν υπάρχει τεράστιος αριθμός δωματίων μέσα, αλλά οι βεράντες αντισταθμίζουν αυτό το μικρό μειονέκτημα..

 • Ένα ασυνήθιστο και στιβαρό σπίτι φαίνεται στέρεο. Τα πανοραμικά παράθυρα προσθέτουν γοητεία, όπως και δύο βεράντες, τις οποίες μπορείτε να εξοπλίσετε κατά την κρίση σας.

Ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση εκείνων των μονοόροφων σπιτιών όπου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό της τοπικής περιοχής. Αξίζει να εξεταστούν ξεχωριστά..

 • Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, όπου όλα τα φυτά φυτεύονται σε αυστηρά γεωμετρικά σχήματα και η μεγάλη βεράντα που συνδέεται με το σπίτι σας επιτρέπει να θαυμάσετε τα φυτά και να χαλαρώσετε στον καθαρό αέρα.

 • Ακόμα και το σπίτι, παρά την ελκυστική του εμφάνιση, χάνεται σε τέτοια λαμπρότητα. Δίνεται μεγάλη προσοχή στην παρακείμενη περιοχή εδώ. Μια λίμνη, φωτεινά φυτά, φανάρια, μονοπάτια, αγάλματα – υπάρχουν πολλά στοιχεία, αλλά όλα φαίνονται αρμονικά.

 • Υπαίθριο τζάκι και τζάκι ακόμη και στον πιο κρύο καιρό θα κάνει τη διαμονή σας έξω άνετη.

Αποχρώσεις επιλογής

Επιλέγοντας ένα σπίτι έξω από την πόλη, πολλοί αντιμετωπίζουν το πρόβλημα όταν είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε σε ένα πράγμα.. Είναι πολύ πιο εύκολο να αποφασίσετε εάν γνωρίζετε εκ των προτέρων τι έχει προτεραιότητα και τι μπορείτε να κάνετε χωρίς.

Για μερικούς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία ενός γκαράζ, για άλλους μια σοφίτα είναι πιο απαραίτητη. Κάποιος συσχετίζει ειδικά σχέδια με τη ρύθμιση της περιοχής για αναψυχή, πράγμα που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση απαιτείται περισσότερη δωρεάν γη, όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με ασφάλεια σε πειράματα σχεδιασμού.

Κάποιος ονειρεύεται μια ευρύχωρη βεράντα στην οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα τζάκι, να πάρετε έπιπλα για χαλάρωση και να κανονίσετε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή πάρτι με φίλους.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, αλλά το κυριότερο είναι πόσοι άνθρωποι θα ζήσουν στο σπίτι. Η περιοχή και ο αριθμός των δωματίων εξαρτώνται από αυτό..

Η ηλικία των μελών της οικογένειας έχει επίσης μια ορισμένη αξία. Για μικρούς και ηλικιωμένους κατοίκους, ίσως η παρουσία της σοφίτας δεν είναι τόσο απαραίτητη, αλλά η βεράντα θα είναι πολύ χρήσιμη.

Κατά την αγορά ενός σπιτιού, αξίζει να εξεταστεί εάν άλλα κτίρια θα βρίσκονται στον χώρο. Perhapsσως, με την πάροδο του χρόνου, να θέλετε να εξοπλίσετε ένα μικρό λουτρό ή να φτιάξετε μια πισίνα για παιδιά. Ένα καλοκαιρινό κιόσκι ξεχωριστό από το σπίτι φαίνεται επίσης συμφέρουσα στον ιστότοπο.

Η υποδομή και η αδιάλειπτη λειτουργία των μεταφορών παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός σπιτιού. Συχνά, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν πολύ βολικό αν υπάρχουν όλα τα απαραίτητα καταστήματα κοντά, υπάρχει σχολείο, νηπιαγωγείο και μπορείτε να φτάσετε στην πόλη με μίνι λεωφορείο χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο..

Πολλοί καθοδηγούνται όχι μόνο από τον αριθμό των ορόφων, την ύπαρξη σοφίτας ή βεράντας με γκαράζ, αλλά από τα υλικά από τα οποία είναι χτισμένο το σπίτι. Με επαρκή επιλογή στην κατασκευαστική αγορά όλων των ειδών υλικών, υπάρχουν υποστηρικτές αποκλειστικά ξύλινων κατασκευών, θεωρώντας τις πιο ελκυστικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Κάποιος πιστεύει ότι μόνο ένα σπίτι από τούβλα θα είναι ζεστό, ικανό να δείξει τις καλύτερες ιδιότητές του κατά τη λειτουργία..

Επομένως, κατά την επιλογή ενός σπιτιού, πρέπει να λάβετε υπόψη όλα αυτά τα σημεία και τότε θα ευχαριστήσει τους κατοίκους του για πολλά χρόνια και θα φέρει μόνο θετικά συναισθήματα στους ιδιοκτήτες του..