Γαλλική Προβηγκία στο εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Το στυλ της Προβηγκίας ήρθε σε μας από την ηλιόλουστη Γαλλία. Εμπνεύστηκε από τη γαλλική επαρχία και την απλή, μετρημένη ζωή των ντόπιων. Αλλά για να ζήσετε σε ένα κομψό σπίτι σε στιλ Προβηγκίας, δεν χρειάζεται να μετακομίσετε στη νότια Γαλλία. Αρκεί μόνο να χτίσετε ένα κτίριο σε αυτό το στυλ στο εξοχικό σας.

Ιδιαιτερότητες

Το γαλλικό στυλ της Προβηγκίας είναι εύκολα αναγνωρίσιμο. Σε αντίθεση με την απλή χώρα με τραχιά έπιπλα και έλλειψη διακοσμητικών στοιχείων, η Προβηγκία είναι η ενσάρκωση της ηρεμίας και της ελαφρότητας. Κατά τη δημιουργία σπιτιών σε αυτό το στυλ, οι σχεδιαστές εμπνέονται από τα δώρα της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά φυσικά υλικά και φρέσκα λουλούδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό..

Η Προβηγκία συνδυάζει την απλότητα και την ομορφιά. Έχει πολύ ανοιχτόχρωμο ξύλο και πολύχρωμα υφάσματα. Τα κύρια χρώματα σε ένα τέτοιο δωμάτιο είναι παστέλ. Λεβάντα, ανοιχτό μπλε, ανοιχτό ροζ, ελιά και άλλες ανοιχτές αποχρώσεις φαίνονται καλύτερα εδώ..

Ενθαρρύνεται επίσης η χρήση επίπλων με vintage ή αντίκες διακόσμηση. Μια όμορφη πολυθρόνα με καμπύλα πόδια σε ένα τέτοιο σπίτι φαίνεται πολύ καλύτερα από έναν μοντέρνο δερμάτινο καναπέ. Από έπιπλα, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε όμορφα κομψά, ντουλάπες και άλλα έπιπλα για την αποθήκευση πραγμάτων. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα ξύλου με βαμμένες πόρτες και καμπύλα πόδια..

Αριθμός ορόφων

Στο στυλ της Προβηγκίας, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ορόφων. Μπορείτε να χτίσετε ένα μικρό ζεστό σπίτι ή ένα εξοχικό σπίτι σε διάφορους ορόφους με όμορφες σπειροειδείς σκάλες στο εσωτερικό του. Υπάρχει μια ποικιλία έργων που καθιστούν δυνατή τη μετάφραση σε πραγματικότητα μιας ευρείας ποικιλίας ευχών. Για μια μικρή οικογένεια αρκεί ένας όροφος. Το υπνοδωμάτιο και όλα τα βοηθητικά δωμάτια θα βρίσκονται εκεί. Αλλά σε δύο ορόφους θα υπάρχει σίγουρα πού να περιπλανηθείτε. Εάν έχετε ένα σπίτι με δύο ορόφους, όλα τα βοηθητικά δωμάτια μπορούν να βρίσκονται στον πρώτο όροφο και ο δεύτερος όροφος μπορεί να προορίζεται για υπνοδωμάτια.

Η κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με το σαλόνι. Αυτό είναι πολύ βολικό καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμάρες ή απλά να αποσυναρμολογήσετε τον τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, το φαγητό θα προετοιμαστεί στην κουζίνα και ένα άνετο τραπέζι με καρέκλες μπορεί να τοποθετηθεί στην τραπεζαρία. Σε ένα μοντέρνο σπίτι σε στιλ Προβηγκίας, η κουζίνα μπορεί να χωριστεί από την τραπεζαρία με έναν όμορφο πάγκο μπαρ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για συγκεντρώσεις πάνω από ένα υπέροχο κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί, αλλά και για γρήγορο πρωινό..

Προσόψεις

Η πρώτη εντύπωση σε όλους τους επισκέπτες γίνεται από το εξωτερικό. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε δεν είναι να διακοσμήσετε τα δωμάτια από μέσα, αλλά την πρόσοψη του σπιτιού. Κομψά γαλλικά σπίτια σε αυτό το ρουστίκ στιλ είναι συνήθως κατασκευασμένα από κορμούς ή ελαφρύ ξύλο. Ένα όμορφο ξύλινο σπίτι φαίνεται άνετο. Επιπλέον, θα είναι εύκολο για εσάς να αναπνεύσετε μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι..

Ένα ξύλινο σπίτι από ένα μπαρ μπορεί να διακοσμηθεί με ταπετσαρία ή σκαλιστή διακόσμηση. Αλλά όλα αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία δεν πρέπει να είναι πάρα πολλά. Μετά από όλα, ο εξωτερικός σχεδιασμός πρέπει να τονίζει την απλότητα και την κομψότητα του στυλ. Το κτίριο θα διακοσμηθεί επίσης με μια μεγάλη σκάλα που οδηγεί στην πόρτα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια τακτοποιημένη βεράντα δίπλα στο σπίτι, όπου θα είναι υπέροχο να χαλαρώσετε ή ακόμα και να δειπνήσετε το καλοκαίρι..

Παράθυρο

Τα δωμάτια σε στιλ Προβηγκίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φωτεινά. Για να επιτευχθεί αυτό είναι αρκετά απλό – εγκαταστήστε φαρδιά παράθυρα που θα αφήσουν πολύ φως στο δωμάτιο. Για γαλλικό ρουστίκ στιλ, τα παράθυρα από απλό ξύλο είναι τα καλύτερα. Παρόλο που τα πλαστικά παράθυρα είναι μια πιο σύγχρονη λύση που σας επιτρέπει να διατηρείτε περισσότερη θερμότητα στο σπίτι, φαίνονται πολύ μοντέρνα και δεν ταιριάζουν στο στυλ της Προβηγκίας.

Από μέσα, τέτοια παράθυρα πρέπει να είναι διακοσμημένα με σωστά επιλεγμένες κουρτίνες. Αξίζει να επιλέξετε κοντές κουρτίνες για την κουζίνα, και για υπνοδωμάτια και σαλόνια είναι καλύτερα να βρείτε πολυτελείς μακριές κουρτίνες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην κουζίνα, οι κοντές κουρτίνες είναι πιο πρακτικές και το υλικό δεν θα λερωθεί κατά το μαγείρεμα. Και σε χώρους διαμονής, θέλετε να δημιουργήσετε ζεστασιά, εδώ οι μακριές κουρτίνες συσκότισης έρχονται στη διάσωση, οι οποίες σας κρύβουν εντελώς από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Επίσης, μην ξεχνάτε το αέρινο όμορφο τούλι, το οποίο θα διακοσμήσει επίσης όλα τα δωμάτια..

Εσωτερική διακόσμηση

Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Είναι πολύ πιθανό να αφήσετε τους τοίχους και το δάπεδο ξύλινα, αλλά αυτό απέχει πολύ από τη μόνη λύση που είναι κατάλληλη για τη διακόσμηση δωματίων στο στυλ της Προβηγκίας..

Δάπεδα

Τα δάπεδα σε στιλ Προβηγκίας είναι πιο συχνά διακοσμημένα με ελαφρύ παρκέ ή laminate. Αυτή η επιλογή λειτουργεί καλά για υπνοδωμάτια, σαλόνια και άλλους χώρους καθιστικού. Αλλά στο μπάνιο ή στην κουζίνα, το ξύλο είναι πιθανό να αλλοιωθεί υπό την επίδραση της υψηλής υγρασίας. Επομένως, για αυτά τα δωμάτια είναι καλύτερο να επιλέξετε μια επιλογή επίστρωσης όπως η πέτρα, για παράδειγμα. Η ελαφριά τοιχοποιία όχι μόνο θα διακοσμήσει το σπίτι σας μέσα, αλλά θα σας ευχαριστήσει με την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Τείχη

Ο σχεδιασμός των τοίχων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλός. Το γύψιμο των τοίχων είναι ευπρόσδεκτο. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να κάνετε επισκευές, είναι πολύ πιθανό να κάνετε τη διακόσμηση των τοίχων μόνοι σας. Μετά από όλα, ακόμη και αν ο γύψος βρίσκεται σε ανώμαλο στρώμα, θα φαίνεται πολύ όμορφο και αντιστοιχεί στην ιδέα. Μπορείτε επίσης να βάψετε τους τοίχους με ανοιχτόχρωμο χρώμα. Εδώ, χρώματα όπως το κίτρινο, το ροζ ή το απαλό μπλε ταιριάζουν καλύτερα. Τα σκούρα χρώματα μπορούν να λειτουργήσουν μόνο ως τόνους. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκούρο μεταλλικό φωτιστικό ή ένα σκούρο ξύλινο τραπέζι..

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλή απλή ταπετσαρία σε ανοιχτά χρώματα.. Λοιπόν, ή επιλέξτε ταπετσαρία στυλιζαρισμένη για κάποιο υλικό, για παράδειγμα, πλινθοδομή ή ξύλο. Η ταπετσαρία σε μια στενή λωρίδα, ένα μικρό κελί ή ένα λουλούδι φαίνεται επίσης χαριτωμένη. Ένα τέτοιο τοίχωμα θα γίνει ένα όμορφο και πολύ κομψό φόντο για τραχιά έπιπλα και απλά διακοσμητικά στοιχεία που βρίσκονται σε ένα ιδιωτικό σπίτι σε αυτό το στυλ..

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τους τοίχους με τοιχοποιία ή ακόμη και να επιλέξετε μια έγχρωμη τοιχογραφία. Τέτοιες επισκευές θα φαίνονται πραγματικά ασυνήθιστες και ευέλικτες..

Μια τοιχογραφία μπορεί να αποτελείται από τυχαία έγχρωμα μέρη ή να σχηματίζει μια όμορφη εικόνα. Για παράδειγμα, ένας όμορφος γαλλικός κήπος με φρέσκα λουλούδια ή ένα κόκκινο ηλιοβασίλεμα δίπλα στη λίμνη. Αυτή η τοιχογραφία θα χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση στη σύγχρονη ταπετσαρία..

Επιπλα

Για ένα εξοχικό σπίτι, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή ρύθμιση. Τα σπίτια σε στιλ Προβηγκίας μπορούν να διακοσμηθούν με δύο τύπους επίπλων. Πρώτα απ ‘όλα, είναι, φυσικά, ξύλινα έπιπλα υψηλής ποιότητας. Τέτοιες καρέκλες, κομοδίνα και τραπέζια δεν χρειάζονται καν πρόσθετο βάψιμο. Μπορείτε ακόμη να διακοσμήσετε το σπίτι σας με χειροποίητα προϊόντα. Είναι καλύτερα αν το ξύλο που επιλέγετε για αυτό το σκοπό είναι ελαφρύ.

Τα έπιπλα χρησιμοποιούνται όχι μόνο για τον προορισμό τους, αλλά και ως διακοσμητικά στοιχεία. Τα επιλεγμένα πράγματα δεν πρέπει να είναι μόνο άνετα, αλλά και κατάλληλα σε στυλ και χρώμα για τα εσωτερικά χαρακτηριστικά. Διακοσμητικά ντουλάπια από ξύλο, καρέκλες με μαλακά υφασμάτινα καθίσματα και χαμηλά τραπέζια με καμπύλα πόδια θα φαίνονται όμορφα σε οποιοδήποτε από τα δωμάτια σε στιλ Προβηγκίας. Ως ντουλάπι ή μπουφέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έπιπλα με γυάλινες πόρτες, τα οποία προσθέτουν επίσης επιπλέον γοητεία στο εσωτερικό του δωματίου..

Τα πολυτελή vintage έπιπλα εκτιμώνται ιδιαίτερα σε αυτό το στυλ. Έτσι, αν πάρετε μια πολυτελή παλιό κουνιστή καρέκλα ή μια τεράστια συρταριέρα, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη γοητεία στο εσωτερικό. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσετε μόνο παλιά έπιπλα. Μπορείτε απλά να προσπαθήσετε να αλλάξετε την εμφάνιση του παλιού. Αυτό μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τεχνική ντεκουπάζ ή ειδική βαφή, η οποία σπάει μετά το στέγνωμα.

Έπιπλα με όμορφες λεπτομέρειες από σφυρήλατο σίδερο είναι επίσης ευπρόσδεκτα.. Τα πόδια των καρεκλών, τα όμορφα μοτίβα με γείσα ή απλίκες μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πλαστές κρεμάστρες διαδρόμου από λυγισμένο μέταλλο. Θυμηθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες που θα επιλέξετε δεν πρέπει να είναι δυσκίνητες, αλλά πολύ περίπλοκες..

Εάν επιλέγετε επικαλυμμένες πολυθρόνες και καναπέδες για τη διακόσμηση ενός δωματίου, είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζονται με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του υφάσματος..

Αυτό ισχύει για κουρτίνες, κουρτίνες, χαρτοπετσέτες, μαξιλάρια και άλλες λεπτομέρειες. Η καλύτερη επιλογή είναι ένας συνδυασμός απλών υφασμάτων και διακοσμημένων με σχέδια. Λουλουδάτα μοτίβα ή αφηρημένα μονογράμματα είναι ευπρόσδεκτα. Αν ψάχνετε για κάτι πιο απλό και άνετο, τότε μπορείτε να επιλέξετε το ύφασμα σε επιλεγμένο ή ριγέ μοτίβο..

Για εσωτερικό στυλ Προβηγκίας, μπορείτε να δημιουργήσετε διακοσμητικές λεπτομέρειες με τα χέρια σας. Για παράδειγμα, κεντήστε χαρτοπετσέτες ή βελονάκι. Φαίνεται αξιολάτρευτο. Δεν πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές τις χαρτοπετσέτες, αλλά σε μικρές ποσότητες θα διακοσμήσουν μόνο το σπίτι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε όμορφα καπιτονέ καλύμματα, κλινοσκεπάσματα από φυσικά υφάσματα και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας..

Ντεκόρ

Εκτός από σωστά επιλεγμένα υφάσματα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε άλλα αξεσουάρ. Το γαλλικό ρουστίκ στυλ, σε αντίθεση με πολλές σύγχρονες τάσεις, καλωσορίζει μια αφθονία μικρών διακοσμητικών στοιχείων. Κάνουν το σπίτι πιο κατοικήσιμο και άνετο..

Μεταξύ των μεγάλων διακοσμητικών στοιχείων, θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε τεράστια κλουβιά πουλιών, όμορφες πλάκες στους τοίχους, εξαιρετικά διακοσμητικά μπουκάλια με λουλούδια ή πλοία τοποθετημένα μέσα και άλλα vintage αντικείμενα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τέτοια κοσμήματα σε μια υπαίθρια αγορά, σε ένα κατάστημα που πουλά αξεσουάρ σε ρετρό στυλ ή απλά εξερευνώντας το διαμέρισμα της γιαγιάς σας, το οποίο σίγουρα έχει μερικά χαριτωμένα μικροπράγματα..

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η διακόσμηση δεν χρειάζεται να είναι τόσο άχρηστη. Υπάρχουν πολλές επιλογές για λειτουργικά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για να διακοσμήσουν το εσωτερικό. Εκτός από έπιπλα και όμορφα ράφια, υπάρχουν όμορφες λάμπες..

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές απλίκες από σφυρήλατο σίδερο ή επιτραπέζια φωτιστικά με υφασμάτινο φωτιστικό δαπέδου διακοσμημένο με λουλούδια που όχι μόνο χρησιμεύουν ως πηγή φωτός, αλλά προσδίδουν και άνεση στο σπίτι σας..

Εξωτερικά παραδείγματα

Η Γαλλία είναι μια ζεστή χώρα, έτσι τα κλασικά σπίτια σε στιλ Προβηγκίας περιβάλλουν συνήθως έναν μικρό κήπο από όλες τις πλευρές. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τον ιστότοπό σας με ζωντανά φυτά. Εάν δεν έχετε χρόνο να κάνετε συνεχώς κήπο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μερικά απλά φυτά που δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Ακόμα και αυτά τα ανεπιτήδευτα λουλούδια και θάμνοι φαίνονται όμορφα. Έξω, δίπλα στο σπίτι σε εξαιρετικό γαλλικό στιλ, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό κιόσκι. Το καλύτερο από όλα, τα κιόσκια από φυσικό ξύλο ταιριάζουν σε αυτό το στυλ. Είναι εύκολο να χαράσσονται και ταιριάζουν με εξαίσια ψάθινα έπιπλα..

Εάν θέλετε να χτίσετε όχι ένα κλασικό σπίτι σε στιλ Προβηγκίας, αλλά ένα πιο μοντέρνο, τότε θα σας αρέσουν τόσο απλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως κρεμαστά καλάθια με λουλούδια ή ένα καροτσάκι με ζωντανά φυτά. Και αν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στον ιστότοπο, μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε ένα διακοσμητικό πηγάδι ή ένα μίνι σιντριβάνι εκεί..

Όμορφες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο ήταν το εξωτερικό και ο σχεδιασμός της πρόσοψης, το εσωτερικό είναι ακόμα πιο σημαντικό, επειδή πρέπει να ζούμε μέσα στο σπίτι. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο εσωτερικό με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να πάρετε απλή ταπετσαρία, φυσικά υλικά που τονίζουν την απλότητα και την πολυπλοκότητα του εσωτερικού. Or μπορείτε να πάτε με τον άλλο τρόπο: επιλέξτε κομψή ταπετσαρία με μονόγραμμα και έπιπλα αντίκες. Όλα εξαρτώνται μόνο από τις προτιμήσεις σας.

Πριγκίπισσα κρεβατοκάμαρα

Το πρώτο δωμάτιο που πρέπει να θεωρηθεί ως παράδειγμα ενός ιδανικού σπιτιού στην Προβηγκία είναι ένα υπνοδωμάτιο σε λεπτές αποχρώσεις του ροζ. Ένα τέτοιο δωμάτιο είναι εξίσου κατάλληλο για ένα έφηβο κορίτσι και για ένα νεαρό ζευγάρι. Όλα σε αυτό διατηρούνται σε μία κλίμακα. Τα κύρια χρώματα είναι το λευκό, το απαλό ροζ και το μπεζ.

Η κύρια λεπτομέρεια που προσελκύει αμέσως την προσοχή είναι ένα πολυτελές ελαφρύ κρεβάτι, στο οποίο το πλαίσιο συνδυάζεται τέλεια με κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια. Η ταπετσαρία ταιριάζει επίσης με το σεντόνι. Η οροφή είναι διακοσμημένη με καλούπι από γυψομάρμαρο, η οποία τονίζει επίσης την ομορφιά αυτού του στυλ. Ένα απλό ελαφρύ ξύλινο πάτωμα κοσμεί το χαλί. Τα έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο είναι επίσης ελαφριά και κατάλληλα για στυλ. Αυτό είναι ένα όμορφο κομοδίνο με χαριτωμένα πόδια, συρταριέρα και καρέκλα..

Το εσωτερικό συμπληρώνεται από έναν ελαφρύ καθρέφτη, πλαίσια με φωτογραφίες, λάμπες και φρέσκα λουλούδια σε ένα βάζο. Είναι τέτοια μπιχλιμπίδια που πραγματικά “ζωντανεύουν” το εσωτερικό κάθε δωματίου..

Μίνι τραπεζαρία

Ένα σαλόνι ή τραπεζαρία είναι επίσης πολύ εύκολο να στυλιζαριστεί ως Προβηγκία. Εάν έχετε μια μικρή οικογένεια, ένα τακτοποιημένο ξύλινο τραπέζι, συμπληρωμένο με ένα ζευγάρι καρέκλες, θα είναι αρκετό. Τα ανοιχτά χρώματα θα κάνουν το μικρότερο δωμάτιο άνετο. Και για να ελευθερώσετε το μέγιστο χώρο, επιλέξτε τακτοποιημένα ράφια αντί για ένα τεράστιο ντουλάπι. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε ένα φαρδύ περβάζι παραθύρου σε καθιστικό. Βάλτε μια χρωματιστή κουβέρτα και μερικά μαξιλάρια πάνω της και δεν θα χρειάζεται πλέον να αγοράσετε καναπέ..

Vintage σαλόνι

Αν σας αρέσει το κλασικό στιλ της Προβηγκίας με όλα τα άθλια έπιπλα και την αντίστοιχη διακόσμηση, μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με αυτόν τον τρόπο. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο υπάρχει μια θέση για ένα μικρό τζάκι. Στο τεμάχιο του πλαισίου, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη, ειδώλια και άλλη διακόσμηση. Απέναντι από το τζάκι θα υπάρχει ένας άνετος καναπές και μερικές πολυθρόνες δίπλα του. Τα τραπέζια στα λυγισμένα πόδια σε αυτή την περίπτωση δεν χρησιμεύουν τόσο ως χώρος για την τακτοποίηση γλάστρες με φρέσκα λουλούδια και την αποθήκευση διαφόρων μικροαντικειμένων, όσο ως διακοσμητικό στοιχείο. Διακοσμητικά μικροπράγματα μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε ένα παλαιό μπουφέ. Αυτά μπορεί να είναι κεριά, κορνίζες κλπ..

Ένα σπίτι σε στιλ Προβηγκίας είναι μια επιλογή ρομαντικών φύσεων που δεν επιδιώκουν να περιβάλλουν τον εαυτό τους με την τεχνολογία και άλλα σύγχρονα μικροπράγματα. Φυσικό ξύλο, αφθονία υπέροχων μικρών πραγμάτων και έπιπλα αντίκες – αυτό είναι που διακρίνει το εσωτερικό στο στυλ της Προβηγκίας..

Διακοσμήστε το σπίτι σας με τέτοιες λεπτομέρειες και όπου κι αν ζείτε, η ζωή σας θα είναι υπέροχη, όπως στη νότια Γαλλία.

Η εσωτερική σχεδιάστρια Irina Fefelova θα πει τα πάντα για το εσωτερικό σε στιλ Προβηγκίας στο επόμενο βίντεο.