Έργα διώροφων κατοικιών διαστάσεων 7 επί 8 μέτρα

Τα σπίτια 7 επί 8 μέτρα είναι αρκετά δημοφιλή. Στην περιοχή τους, μπορείτε να φιλοξενήσετε άνετα όλα όσα χρειάζεστε για τη ζωή μιας οικογένειας. Η κατασκευή τέτοιων κατοικιών πραγματοποιείται τόσο σύμφωνα με τυπικά όσο και μεμονωμένα έργα.. Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί στα υλικά..

γενικές πληροφορίες

Πάνω από όλα τα έργα με τέτοια μεγέθη ενδιαφέρουν οικογένειες δύο έως τεσσάρων ατόμων. Η αξιοποιήσιμη περιοχή είναι η βέλτιστη για την κάλυψη των αναγκών χωρίς να αντιμετωπίζετε περιορισμούς στο χώρο.

Σε εξοχικές κατοικίες 7 επί 8, μπορείτε άνετα να έχετε σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτια και παιδικά δωμάτια, μπάνιο. Ο σχεδιασμός μπορεί να παραδοθεί σε επαγγελματίες ή να εμπιστευτεί τις δικές σας προτιμήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, πριν επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σπίτι, πρέπει να λάβετε υπόψη τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές. Αυτό θα σας δώσει περισσότερη έμπνευση και πρωτότυπες ιδέες..

Μην προσπαθήσετε να χωρέσετε πάρα πολλά δωμάτια σε μέγεθος 7 επί 8 μέτρα. Εάν αυτή είναι η επιθυμία σας, είναι καλύτερα να εξετάσετε πιο ευρύχωρες επιλογές. Μετά από όλα, μια συμπαγής περιοχή δεν απαιτεί ένα μεγάλο θεμέλιο, το οποίο είναι πολύ βολικό από πολλές απόψεις..

Για την κατασκευή ενός τέτοιου σπιτιού, είναι κατάλληλο ένα οικόπεδο 8 έως 12 στρεμμάτων.. Και θα υπάρχει ακόμα πολύς χώρος σε αυτό..

Για να κάνετε το σπίτι να φαίνεται μεγάλο μέσα, μπορείτε να επιλέξετε μια διώροφη επιλογή ή με μια σοφίτα. Έτσι, η στέγαση θα γίνει όχι μόνο πιο ευρύχωρη, αλλά και πιο ζεστή. Τα διώροφα έργα επιτρέπουν κοινόχρηστους χώρους στον κύριο όροφο και υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο. Φυσικά, τα σπίτια, εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να συμπληρωθούν με βεράντα, μπαλκόνι ή γκαράζ. Υπάρχουν ασυνήθιστες επιλογές για κτίρια με λουτρά ή παράθυρα.

Τυπικές επιλογές διάταξης

Το έργο περιλαμβάνει, κατά κανόνα, σχέδια, καθώς και επεξεργασμένες ενότητες. Η σύνθεση θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα λεπτομερές σχέδιο κτιρίου με λύσεις για το χώρο και το στυλ. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη τα υλικά για κατασκευή και διακόσμηση.. Η αρχιτεκτονική λύση πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Συνολικές πληροφορίες.

  • σχέδια για κάθε έναν από τους ορόφους.

  • κάτοψη

  • προσόψεις?

  • περικοπές?

  • προδιαγραφή ανοιγμάτων παραθύρων και θυρών ·

  • επεξήγηση δαπέδων.

Επίσης, το έργο εργασίας πρέπει να περιλαμβάνει ένα δομικό τμήμα, το οποίο εμφανίζει λεπτομερή υπολογισμό όλων των τμημάτων και στοιχείων του κτιρίου..

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τυπικά έργα είναι καλά επειδή μπορούν να προβληθούν ήδη στην τελική έκδοση. Είναι εύκολο να μάθετε όλες τις πιθανές αποχρώσεις για τέτοια σπίτια. Ωστόσο, έχοντας επιλέξει μια κατάλληλη λύση σχεδιασμού, είναι σημαντικό να το προσαρμόσουμε στις ιδιαιτερότητες της περιοχής στην οποία θα χτιστεί το σπίτι. Είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το κλίμα, οι ιδιαιτερότητες της περιοχής και το έδαφος.

Τα μικρά οικόπεδα είναι ιδανικά για σπίτια 8×7 m με σοφίτα. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στον χώρο οροφής στον επάνω όροφο, όπου μπορείτε να δείξετε τη φαντασία σας σχετικά με τη διάταξη. Ένα κτίριο σε 2 ορόφους θα είναι πιο ακριβό, αλλά ταυτόχρονα πιο άνετο, λόγω του ύψους και της κλίμακας του. Ωστόσο, αυτή η επιλογή θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά ακόμη και κατά τον προγραμματισμό, έτσι ώστε τα δωμάτια, τα παράθυρα, τα βοηθητικά δωμάτια να βρίσκονται σε βολική τοποθεσία. Θα πρέπει επίσης να είναι δυνατό να φτιάξετε ένα άλλο από ένα δωμάτιο, για παράδειγμα, να μετατρέψετε ένα γραφείο σε σαλόνι.

Τα έργα των πλαισίων σπιτιών σε 2 ορόφους έχουν συχνότερα μια μέση επιφάνεια 90 τετραγωνικών μέτρων. μ. και προορίζονται για τη ζωή μιας μικρής οικογένειας. Ο πρώτος όροφος, κατά κανόνα, προορίζεται για ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα, μια μεγάλη αίθουσα και μια τουαλέτα. Όσο για τον δεύτερο όροφο, είναι σοφίτα. Διαθέτει χώρο για υπνοδωμάτιο και φυτώριο, μπάνιο και αίθουσα. Η πρόσοψη μιας τέτοιας δομής μπορεί να διακοσμηθεί με γύψο, πέτρα ή τούβλα με πλακάκια, απομίμηση ξυλείας ή οποιαδήποτε κρεμαστή επένδυση..

Ένα αφρώδες σπίτι με μέσο εμβαδόν 80 τετραγωνικά μέτρα μπορεί να μοιάζει με σπίτι από παραμύθι. Οι παραλλαγές με μεταλλική στέγη με αέτωμα και ελαφρούς σοβάδες τοίχους είναι ιδιαίτερα καλές. Με φόντο έναν κήπο ή δάσος, μια τέτοια δομή θα φαίνεται πολύ γραφική. Ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να δοθεί στην περιοχή στην είσοδο του σπιτιού, καθώς και στη βεράντα. Στο χαμηλότερο επίπεδο, είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα σαλόνι που συνδέεται με την κουζίνα, ένα καμαρίνι, ένα λεβητοστάσιο και ένα μπάνιο. Εάν θέλετε, μπορείτε να εξοπλίσετε ένα ντουλάπι ή ένα πλυντήριο. Το επάνω επίπεδο προορίζεται καλύτερα για δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο..

Το κλασικό αεριωμένο σκυρόδεμα είναι πολύ άνετο, ειδικά αν το σπίτι έχει 3 υπνοδωμάτια και σάουνα. Το κεντρικό στοιχείο του κύριου επιπέδου είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο που συνδέει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη αίθουσα, ένα μικρό γκαρνταρόμπα, ένα μπάνιο και μερικά βοηθητικά δωμάτια. Ο δεύτερος όροφος προορίζεται για τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και σάουνα. Το λεβητοστάσιο κατασκευάζεται ως ξεχωριστό δωμάτιο, είναι βολικό να εισέλθετε μέσα από τη σκεπαστή βεράντα.

Τα τυπικά σπίτια από ξύλο με προφίλ είναι πολύ δημοφιλή στην προαστιακή αγορά. Όταν το ξύλο συνδυάζεται με πέτρα και γυαλί, δημιουργεί ένα σπίτι με εξαιρετική οπτική γοητεία. Κατά τον σχεδιασμό του χώρου μέσα στο κτίριο, πρώτα απ ‘όλα, δίνεται προσοχή στο να γίνει κάθε μέτρο όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο. Το σπίτι για τρία υπνοδωμάτια με ένα μπάνιο, τραπεζαρία σε συνδυασμό με κουζίνα, σάουνα και βεράντα είναι κατάλληλο για διαμονή όλο το χρόνο με όλη την οικογένεια.

Ένα τούβλο με ένα λεβητοστάσιο είναι ένα άλλο τυπικό έργο που αρέσει στους κατοίκους των προαστίων. Η περιοχή από 85 έως 95 τετραγωνικά μέτρα σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε άνετα τα πάντα για τη ζωή μιας τετραμελούς οικογένειας. Στο ισόγειο, είναι πιο βολικό να οργανώσετε ένα σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, γκαρνταρόμπα, ντουλάπι. Το επάνω επίπεδο είναι κατάλληλο για 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, μπαλκόνι.

Εάν θέλετε, το σπίτι μπορεί να συμπληρωθεί με σάουνα ή τζάκι.

Ιδέες ατομικού σχεδίου

Αναπτύσσοντας μεμονωμένα σχέδια, οι προγραμματιστές προσπαθούν να λάβουν υπόψη όλες τις επιθυμίες των πελατών. Ωστόσο, συχνά προτείνουν και κάνουν τις δικές τους τροποποιήσεις για να ολοκληρωθεί το έργο. Φυσικά, τέτοιες εξελίξεις θα είναι ακριβότερες σε σύγκριση με τις τυπικές.. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δημιουργούνται εντελώς από την αρχή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις. Ως αποτέλεσμα, το σπίτι αποδεικνύεται μοναδικό..

Με μια ατομική προσέγγιση, ο πελάτης και ο αρχιτέκτονας αποφασίζουν από κοινού όλες τις στιγμές σχετικά με τα χαρακτηριστικά της διάταξης, την εμφάνιση του κτιρίου, τη θέση στον χώρο, τα δομικά υλικά και το φινίρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε ένα έργο με ειδικά γεωμετρικά σχήματα, συγκεκριμένα δωμάτια, πρωτότυπες λύσεις σχεδιασμού. Μερικά ενδιαφέροντα παραδείγματα σπιτιών περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

Ατομικό έργο “Μιλάνο” αντανακλά ένα ζεστό διώροφο κτίριο με επιφάνεια 98 τετραγωνικά μέτρα. Από τα χαρακτηριστικά, μπορεί να σημειωθεί μια συμπαγής σκάλα, η οποία περνά ανεπαίσθητα στην περιοχή αναψυχής και μια χαριτωμένη βεράντα οργανώνεται μπροστά από την πόρτα εισόδου.. Πολλές λειτουργικές περιοχές επισημαίνονται στο χαμηλότερο επίπεδο:

  • τεχνικά με λεβητοστάσιο, προθάλαμο, μπάνιο.

  • εργασία με ένα άνετο γραφείο και ένα μεγάλο παράθυρο ανοίγματος.

  • τραπεζαρία με σαλόνι σε συνδυασμό με κουζίνα.

Στο επάνω επίπεδο, υπάρχουν τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ενωμένα από μια ευρύχωρη αίθουσα και ένα μπάνιο. Τα δάπεδα συνδέονται με μια μοντέρνα σπειροειδή σκάλα.

Ένα κλασικό σκανδιναβικό έργο που ονομάζεται “Lahti” δημιουργήθηκε για την ορθολογική κατανομή μιας μέτριας έκτασης 70 τετραγωνικών μέτρων. Ο πρώτος όροφος έχει τη μορφή ενός εντυπωσιακού στούντιο με ξεχωριστή κουζίνα-τραπεζαρία. Η σοφίτα είναι προσβάσιμη από μια κομψή σκάλα. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια εδώ..

Μια ενδιαφέρουσα λύση ήταν μια κεκλιμένη στέγη διαφορετικών επιπέδων., που παρέχει άνεση στο ύψος των οροφών της σοφίτας. Επιτρέπει επίσης την έμφαση στις ελβετικές νότες στο εσωτερικό..

Εξοχική κατοικία “Premium” διαφέρει σε αξιοπιστία και αξιοπιστία. Η άνετη εσωτερική του διάταξη δημιουργήθηκε για μια άνετη ζωή. Τέσσερα υπνοδωμάτια επιτρέπουν σε μια μεγάλη οικογένεια να ζει στο σπίτι ή να δέχεται πολλούς επισκέπτες. Το εξωτερικό αποπνέει αρμονία και φυσικότητα. Οι φωτεινοί τοίχοι ταιριάζουν καλά με μια σκοτεινή στέγη, καθιστώντας τη δομή φωτεινή και δυναμική.