Λινοτάπητες “Komiteks Lin”

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, η επιλογή μεταξύ διαφορετικών επενδύσεων δαπέδου για διαφορετικά δωμάτια του διαμερίσματος γίνεται ιδιαίτερα σχετική, έτσι ώστε να είναι φθηνή, φιλική προς το περιβάλλον και όμορφη. Η απάντηση είναι απλή – λινέλαιο. Η εφεύρεση του Άγγλου Frederick Walton είναι πραγματικά καθολική στις ιδιότητες και τα χρώματα της. Από το 1860, το λινέλαιο έχει κατακτήσει τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη δαπέδων στην κουζίνα και στο μπάνιο, αν επιλέξετε το σωστό χρώμα και μοτίβο, θα ταιριάζει αρμονικά στο εσωτερικό κάθε δωματίου. Από αυτό το άρθρο θα μάθετε για λινέλαιο ρωσικής παραγωγής “Komiteks Lin”.

Ιδιαιτερότητες

Η Komiteks Lin παράγει λινέλαιο από το 2002. Η εταιρεία παράγει λινέλαιο σε διάφορα πάχη και χρώματα..

Στην παραγωγή σύγχρονου λινέλαιο, χρησιμοποιούνται μόνο φυσικές πρώτες ύλες:

 1. Λινοξίνη (λιναρόσπορο);
 2. Ρητίνη ξύλου (κυρίως πεύκο).
 3. Θρυμματισμένη σκόνη φελλού?
 4. Πριονίδι ξύλου σε μορφή σκόνης.
 5. Ορυκτά πληρωτικά (όπως ανθρακικό ασβέστιο).

Ο μουσαμάς και ο καμβάς χρησιμοποιούνται συχνότερα ως βάση. Είναι επίσης βολικό το χρώμα (ή το σχέδιο) να είναι βαμμένο σε όλο το πάχος της επίστρωσης, γεγονός που καθιστά τις αναπόφευκτες μικρές ζημιές και γρατζουνιές σχεδόν αόρατες στο μάτι. Τα λινέλαιο που παράγονται από την Komiteks Lin διακρίνονται για την ανθεκτικότητα και την αυξημένη άνεση τόσο κατά την εγκατάσταση όσο και κατά την περαιτέρω χρήση λόγω των ακόλουθων παραμέτρων:

 • Στην κατασκευή διαφανούς φιλμ PVC χρησιμοποιείται μέθοδο ημερολογίου, που αυξάνει τη δύναμή του και εμποδίζει το σχηματισμό μικροπόρων. Μπορείτε να επιλέξετε το πάχος της μεμβράνης από 0,1 έως 0,7 mm. Το καλεντερωμένο στρώμα επικάλυψης αυξάνει τη διάρκεια ζωής του λινέλαιο.
 • Πατενταρισμένη βάση Ecopol εγγυάται εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση. Το ίδιο το όνομα της βάσης υποδηλώνει την φιλικότητα προς το περιβάλλον του υλικού και τη διαδικασία παραγωγής του..
 • Το πλαίσιο της επίστρωσης είναι από υαλοβάμβακα (μη υφασμένο ύφασμα που λαμβάνεται με πίεση και αποτελείται από τις μικρότερες ίνες γυαλιού), το οποίο προστατεύεται από μεταβολές διαστάσεων ανεξάρτητα από την πίεση ή τις αλλαγές θερμοκρασίας.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας εργάζονται συνεχώς για να αυξήσουν την ελκυστικότητα και την ποικιλία στην εμφάνιση των προϊόντων τους..

Η Komiteks Lin παράγει διάφορους τύπους λινέλαιο οικιακής χρήσης.

Χωρίζονται σε συλλογές και περιλαμβάνουν έναν ορισμένο αριθμό τύπων καμβά:

 • Ατλάντα – 28;
 • “Αρμονία” – 13;
 • Pechora – 20;
 • Πάρμα – 23;
 • Βερσαλλίες – 30;
 • “Ηλιακό φως” – 5.

Εκτός από είδη οικιακής χρήσης, η εταιρεία προσφέρει επίσης ημι-εμπορικές (Spectrum, Angara, Everest και Solid) και εμπορικές συλλογές (Elbrus).

7 φωτογραφίες

Συμβουλές επιλογής

Με τη σύγχρονη ποικιλία σχεδίων, η επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων για ένα συγκεκριμένο εσωτερικό είναι τόσο εύκολη όσο το αβλάδι. Είναι πολύ πιο δύσκολο να προσδιοριστεί το απαιτούμενο πάχος επικάλυψης, ειδικά για έναν άπειρο αρχάριο. Όταν επιλέγετε το πάχος του δαπέδου, το ίδιο το δάπεδο παίζει σημαντικό ρόλο – εάν είναι τσιμέντο, μπορείτε να επιλέξετε λεπτό λινέλαιο με θερμομονωτική βάση.

Εάν το δάπεδο είναι ξύλινο, επιλέξτε ένα παχύτερο δάπεδο που θα δώσει επιπλέον σταθερότητα και σταθερότητα στο ξύσμα που τρίζει.. Επίσης σημαντική είναι η διαπερατότητα του δωματίου – στο διάδρομο και στην κουζίνα είναι πιο σκόπιμο να χρησιμοποιείτε επίστρωση μεγαλύτερου πάχους, καθώς σε αυτά τα δωμάτια τα δάπεδα είναι πιο ευαίσθητα στη φθορά. Η πιο λεπτή επίστρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο υπνοδωμάτιο.

Συμβουλές σχεδίασης

Ο σχεδιασμός δαπέδου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά με ένα μικρό κόλπο μπορείτε να κερδίσετε τόσο οπτικά όσο και οικονομικά. Για παράδειγμα, όταν σχεδιάζετε ένα διαμέρισμα στούντιο, μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορους τύπους λινέλαιο – ο χώρος της κουζίνας μπορεί να επισημανθεί με μοτίβο με πλακάκια, η τραπεζαρία – με μοτίβο με τη μορφή ξύλινου δαπέδου. το πάτωμα στον χώρο των επισκεπτών μπορεί να καλυφθεί με λινό λιβέιμ ή μάρμαρο και το υπνοδωμάτιο μπορεί να διαχωριστεί με μοτίβο παρκέ.

Για παιδικό δωμάτιο, το λινέλαιο είναι γενικά αναντικατάστατο. Εκτός από το ότι καθαρίζεται εύκολα, έχει και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Επιπλέον, η ηχομόνωση και η θερμομονωτική ικανότητα της επίστρωσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στο φυτώριο..

Κριτικές

Πριν πάτε για ψώνια, είναι λογικό και χρήσιμο να διαβάζετε κριτικές χρηστών για προϊόντα. Και για το λινέλαιο “Komiteks Lin” είναι αρκετά διαφορετικά και ακόμη και αντιφατικά. Μερικοί χρήστες τον επαινούν, θαυμάζοντας τόσο την ποιότητα, όσο και την τιμή και την εμφάνιση. Άλλοι σημειώνουν την κακή ποιότητα και την ευθραυστότητα της επικάλυψης. Αν και οι περισσότερες κριτικές εξακολουθούν να ακούγονται θετικές.

Πάνω απ ‘όλα, τα λινέλαιο από τη συλλογή της Πάρμα προκαλούν αγανάκτηση και οι συλλογές των Βερσαλλιών και της Άνγκαρα (ημι-εμπορικό λινέλαιο) αποδείχθηκαν οι πιο δημοφιλείς. Ο απόλυτος αριθμός χρηστών που έχουν στρώσει λινέλαιο με τα χέρια τους, σημειώνει την ευκολία εγκατάστασης, η οποία καταγράφεται στον κουμπαρά θετικών χαρακτηριστικών.

Σε γενικές γραμμές, οι Ρώσοι συνιστούν να αγοράζουν ημιεμπορικά λινέλαιο από αυτόν τον κατασκευαστή. Αν και κοστίζουν λίγο περισσότερο από τις οικιακές επιστρώσεις, αντιπροσωπεύουν την τέλεια ισορροπία τιμής και ποιότητας..

Περισσότερα για το λινέλαιο "Comitex Lin" θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.