Λευκορωσικές πόρτες

Έχει περάσει πολύς καιρός από την έναρξη της κατασκευής της πρώτης πόρτας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η γκάμα των θυρών έχει γίνει πολύ διαφορετική, χάρη στην οποία όλοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την πιο κατάλληλη επιλογή για τον εαυτό τους, με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις. Οι επώνυμες λευκορωσικές πόρτες έχουν ιδιαίτερη ζήτηση, οι οποίες χαρακτηρίζονται από άψογη ποιότητα και κομψό σχεδιασμό. Εγκαθίστανται ενεργά τόσο σε κτίρια κατοικιών και διαμερίσματα, όσο και σε πολλούς δημόσιους χώρους..

Ιδιαιτερότητες

Οι λευκορωσικές πόρτες είναι υψηλής ποιότητας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με πολλούς ανταγωνιστές. Επιπλέον, το κόστος τους είναι αρκετά προσιτό, γεγονός που προσελκύει αυξημένη προσοχή των αγοραστών. Ένας αρμονικός συνδυασμός αποδεκτού κόστους και καλής ποιότητας θεωρείται σημαντικό χαρακτηριστικό των δομών πόρτας που κατασκευάζονται από Λευκορώσους κατασκευαστές..

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα προϊόντα είναι τόσο δημοφιλή στην παγκόσμια αγορά..

Λόγω της ευνοϊκής γεωγραφικής του θέσης Οι Λευκορώσοι παραγωγοί έχουν ανοιχτή πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ξυλείας. Τα προϊόντα τους είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο βελανιδιάς, τέφρας, πεύκου και σκλήθρα. Η Λευκορωσία ήταν από καιρό φημισμένη για τους πλούσιους δασικούς της χώρους, γεγονός που συμβάλλει στην κατασκευή πορτών υψηλής ποιότητας που συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους κανόνες και τα πρότυπα..

Εκτός από υλικά, αυτές οι περιοχές είναι πλούσιες σε εξειδικευμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες ξυλουργικής. Ξέρουν πώς να δημιουργήσουν ένα πραγματικό αριστούργημα από ένα συνηθισμένο κομμάτι ξύλου. Λόγω του συνδυασμού έργων υψηλής ποιότητας, μιας μεγάλης ποικιλίας υλικών και μιας προσιτής τιμής, εισόδου και εσωτερικού χώρου οι πόρτες που κατασκευάζονται στη Λευκορωσία θεωρούνται από τις καλύτερες.

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καθιστά δυνατή την επιλογή της επιθυμητής επιλογής σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο το φάσμα των απαιτήσεων των πελατών. Μπορούν να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ κτιρίου και δωματίου..

Ακόμα κι αν η διάταξη είναι μη τυπική, υπάρχει η ευκαιρία να φτιάξετε μια πόρτα υψηλής ποιότητας με μεμονωμένη παραγγελία..

Όλα τα προϊόντα από τον έναν ή τον άλλο κατασκευαστή παρουσιάζονται για έλεγχο με τη μορφή καταλόγων. Περιέχουν όχι μόνο φωτογραφίες και διαστάσεις, αλλά και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Υπάρχουν μοντέλα για εξοχική κατοικία, διαμέρισμα, γραφείο, καθώς και χώρους για άλλους σκοπούς. πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα τα σχέδια των θυρών είναι κατασκευασμένα σε ευρωπαϊκό σχέδιο.

Για την κατασκευή κάθε μοντέλου, χρησιμοποιείται ένα φιλικό προς το περιβάλλον και φυσικό υλικό. Επεξεργάζεται και φέρεται σε ετοιμότητα στην παραγωγή χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες..

Η εμφάνιση και η ποιότητα των τελικών αντιγράφων δεν είναι απολύτως κατώτερη σε ποιότητα από γνωστούς παγκόσμιους κατασκευαστές.

Η επένδυση χρησιμοποιείται για εξωτερική διακόσμηση και η ίδια η τεχνολογία χρησιμοποιείται ως βάση σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία, όπως ένα πλαίσιο. Είναι συναρμολογημένο από πάνελ, όπου το MDF και το σκληρυμένο γυαλί χρησιμεύουν ως ένθετα. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, παράγονται πρώτες ύλες με εξαιρετικά ισχυρή υφή, οι οποίες είναι μέγιστα ανθεκτικές σε δυσμενείς παράγοντες. Ένα τέτοιο ξύλο είναι συμπιεσμένο, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν ελαττώματα σε αυτό. Η υφή είναι πολύ λεία και μοιάζει με φυσικό ξύλο.

Δεδομένου ότι στη διαδικασία παραγωγής δεν χρησιμοποιείται ούτε ένα κομμάτι ξύλου, αλλά ένας πατημένος καμβάς, η τιμή αυτών των μοντέλων είναι σχετικά χαμηλότερη. Αυτός είναι ένας από τους κύριους παράγοντες στη μεγάλη ζήτηση για τέτοια δείγματα στην αγορά..

Αυτή η μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ευκολία. Το καπλαμά υλικό είναι συγκριτικά ελαφρύ σε σχέση με το μασίφ ξύλο. Αυτό καθιστά δυνατή τη εύκολη μεταφορά των θυρών..
 • Ποιότητα. Όλα τα αρχικά χαρακτηριστικά διατηρούνται τέλεια για πολλά χρόνια λειτουργίας. Οι πόρτες διακρίνονται από αυξημένο επίπεδο αντίστασης στην υγρασία και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.
 • Προσιτό κόστος. Οι τιμές για τη γκάμα των θυρών είναι αρκετά προσιτές και δεν ξεπερνούν το μέσο όρο.

Οι κατασκευαστές αναπτύσσουν μεμονωμένες στρατηγικές για κάθε περιοχή εμπορίας. Επιπλέον, κάθε πελάτης έχει μια ειδική προσέγγιση, η οποία καθιστά τη διαδικασία εργασίας όσο το δυνατόν πιο άνετη και επαγγελματική. Πρώτα απ ‘όλα, λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες του αγοραστή. Εάν η πόρτα της Λευκορωσίας είναι κατά παραγγελία, τότε υπάρχει πάντα η ευκαιρία να κάνετε τις δικές σας προσθήκες ή τροποποιήσεις στη παραγγελία.

Αυτή η προσέγγιση αντανακλάται θετικά στη διαδικασία εργασίας και τη συνεργασία γενικότερα, και τα ίδια τα προϊόντα γίνονται όλο και περισσότερο σε ζήτηση..

Τα περισσότερα από τα εργοστάσια της Λευκορωσίας χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες για την κατασκευή των προϊόντων τους. Αυτό καθιστά δυνατή την παραγωγή ιδανικών κενών που καθιστούν τη διαδικασία συναρμολόγησης της δομής της πόρτας εύκολη και κατανοητή..

Οι ακόλουθες πτυχές μπορούν να θεωρηθούν ως σημαντικά χαρακτηριστικά των λευκορωσικών θυρών:

 • Για την παραγωγή χρησιμοποιείται μόνο φυσικό και υγιές υλικό.. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και είναι εντελώς ακίνδυνο.
 • Αυξημένο επίπεδο ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Αυτό καθιστά δυνατό τον ανταγωνισμό με άλλους κατασκευαστές όχι μόνο ως προς την τιμή, αλλά και ως προς την ποιότητα. Τέτοιες πόρτες διατηρούν τέλεια τη θερμότητα στο δωμάτιο και επίσης προστατεύουν από τον εξωτερικό θόρυβο, ο οποίος συχνά γίνεται αιτία ταλαιπωρίας..
 • Ευρεία γκάμα μοντέλων. Η ποικιλία περιλαμβάνει πλαστικοποιημένα, καπλαμά και συνδυασμένα προϊόντα. Υπάρχουν πάντα τόσο δομές διπλού φύλλου όσο και με θερμοδιακοπή. Κάθε μονάδα της δομής της πόρτας είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με έναν ειδικό σχεδιασμό και χαρακτηρίζεται από ορισμένες παραμέτρους.
 • Μεμονωμένες εξελίξεις σχεδιασμού. Επαγγελματίες σχεδιαστές με πολυετή εμπειρία εργάζονται στη δημιουργία κάθε μοντέλου πόρτας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πώς πρέπει να μοιάζει μια πραγματικά κομψή, όμορφη και λειτουργική πόρτα. Πολύ συχνά στα σχέδιά τους, χρησιμοποιούν μοναδικές τεχνικές που κάνουν τα προϊόντα ασυνήθιστα κομψά και όμορφα..

Όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο πόρτας της Λευκορωσίας, συνιστάται να λάβετε υπόψη τον τύπο και τα χαρακτηριστικά των χώρων όπου θα εγκατασταθούν. Εξάλλου, διαφορετικές απαιτήσεις επιβάλλονται στις δομές των θυρών που προορίζονται για κτίρια κατοικιών και μη κατοικιών, και αυτό αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή..

Υλικά (επεξεργασία)

Πριν εξετάσετε τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται οι λευκορωσικές πόρτες, πρέπει να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής της σωστής δομής πόρτας υψηλής ποιότητας. Στη σύγχρονη αγορά, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων από διαφορετικούς κατασκευαστές, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Για να αγοράσετε μια πόρτα υψηλής ποιότητας που είναι η πιο κατάλληλη για το εσωτερικό, θα πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Σχέδιο. Μπορεί να παρουσιαστεί σε διάφορες εκδόσεις. Υπάρχουν τόσο τυπικές όσο και μη τυπικές λύσεις εδώ..
 • Εξαρτήματα. Αυτό περιλαμβάνει πόμολα, κλειδαριές και μεντεσέδες. Αυτά τα μέρη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρά και λειτουργικά. Η διάρκεια ζωής των θυρών εξαρτάται συχνότερα από την ποιότητα των εξαρτημάτων..

 • Σχέδιο. Είναι πολύ σημαντικό οι πόρτες να συμπληρώνουν αρμονικά το εσωτερικό. Μόνο ένα σωστά επιλεγμένο μοντέλο μπορεί να γίνει μια πραγματική διακόσμηση του δωματίου. Το χρώμα, η υφή του υλικού είναι σημαντικά εδώ, καθώς και οι προσθήκες με τη μορφή διακοσμητικών ενθέτων..
 • Ποιότητα. Το πλαίσιο της πόρτας συναρμολογείται από δύο κάθετα τοποθετημένους στύλους και μια εγκάρσια ράβδο. Το φύλλο πόρτας μπορεί να είναι συμπαγές ή από πολλά συστατικά στοιχεία.
 • Σκοπός. Κατά τη διαδικασία επιλογής των λευκορωσικών θυρών, είναι επιτακτικό να λάβετε υπόψη ακριβώς πού θα εγκατασταθούν – σε οικιστικούς ή δημόσιους χώρους. Τα μοντέλα εισόδου έχουν σχεδιαστεί για προστασία από θόρυβο και κρύο, επομένως χαρακτηρίζονται από ενισχυμένη δομή. Τα εσωτερικά προϊόντα είναι ελαφρύτερα και πιο πρακτικά.
 • Μέθοδος ανοίγματος. Η θέση των λαβών και των μεντεσέδων έχει μεγάλη σημασία, επομένως η κατάλληλη επιλογή επιλέγεται με βάση τα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου δωματίου. Οι πόρτες μπορούν να ανοίξουν από αριστερά προς τα δεξιά, από δεξιά προς τα αριστερά, καθώς και με εκκρεμές.
 • Διαθεσιμότητα διακόσμησης. Βασικά, διακοσμητικά στοιχεία υπάρχουν σε εσωτερικά μοντέλα. Δημιουργούνται με επένδυση, σκάλισμα, βαφή, τζάμια ή σφυρηλάτηση..

Αλλά το πιο σημαντικό βήμα στην επιλογή των θυρών είναι η ποιότητα του υλικού από το οποίο κατασκευάζονται. Για εσωτερικές πόρτες, χρησιμοποιείται μόνο ξύλο και οι πόρτες εισόδου μπορεί να είναι είτε μασίφ ξύλο είτε άλλα υλικά. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο σχέδιο, το χρώμα και τη δομή.

Για να κάνετε τη δομή της πόρτας μια αξιοπρέπεια του δωματίου, πρέπει να γνωρίζετε μερικά από τα χαρακτηριστικά κάθε τύπου ξύλου που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή:

 • Πεύκο. Οι Λευκορώσοι κατασκευαστές το χρησιμοποιούν συχνότερα. Αυτός ο τύπος ξύλου είναι διάσημος για τις μοναδικές ιδιότητες της ρητίνης, λόγω των οποίων τα τελικά προϊόντα πεύκου μπορούν να ανεχτούν ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας, καθώς και υψηλή υγρασία. Είναι πεύκο που θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και πρακτικά υλικά..
 • Κλήθρα. Αυτή η επιλογή είναι εύκολο να χρωματιστεί και να γυαλιστεί. Το Alder έχει ομοιόμορφη υφή με αρκετά λεία και όμορφη επιφάνεια. Έχει κοκκινωπή απόχρωση και δεν ανήκει στις ακριβές επιλογές, σε αντίθεση με τη βελανιδιά ή τη στάχτη. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται ενεργά στην κατασκευή προϊόντων πόρτας..

 • Φλαμουριά. Αυτός ο τύπος ξύλου χαρακτηρίζεται από διαφορετικές αποχρώσεις, που κυμαίνονται από ανοιχτό ροζ έως σκούρο καφέ. Οι ιδιότητές του περιλαμβάνουν ευελιξία, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Οι πόρτες από τέτοιο ξύλο δίνουν στο δωμάτιο πολυτέλεια και αξεπέραστη εμφάνιση. Με αυτά, ένα ιδιαίτερο κομψό και αποκλειστικό γίνεται αισθητό στο δωμάτιο..
 • Δρυς. Αναφέρεται σε παραδοσιακά υλικά. Το χρώμα του τείνει να σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω της αντοχής και της σκληρότητάς τους, οι πόρτες από βελανιδιά είναι ανθεκτικές. Αυτό το υλικό ταξινομείται ως ελίτ, καθώς τα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό καταπλήσσουν με την απαράμιλλη ομορφιά τους..

 • Το μέταλλο ως αξεσουάρ. Τις περισσότερες φορές είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Η ποιότητα και η εμφάνισή του καθορίζει σε μεγάλο βαθμό ποια εντύπωση θα κάνει το τελικό προϊόν στον πελάτη. Ως εκ τούτου, είναι χαρακτηριστικό για τις λευκορωσικές πόρτες να εγκαθιστούν μόνο τα υψηλότερης ποιότητας και ανθεκτικά εξαρτήματα με αυξημένο επίπεδο αντοχής στη φθορά. Δεν διαβρώνεται και δεν χάνει τις αρχικές του ιδιότητες κατά τη διάρκεια πολλών ετών λειτουργίας..

Πρέπει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από το υλικό που είναι κατασκευασμένη η λευκορωσική πόρτα, είτε είναι μασίφ ξύλο είτε καπλαμά, συμμορφώνεται πλήρως με τα διεθνή πρότυπα και πρότυπα ποιότητας. Τα κομψά καπλαμά μοντέλα, καθώς και οι κατασκευές από μασίφ ξύλο που δημιουργήθηκαν από γνωστούς Λευκορώσους κατασκευαστές έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των αγοραστών.

Μια ειδική τεχνολογία παραγωγής καθιστά τις πόρτες της Λευκορωσίας ευρέως απαιτητικές σε διάφορα μέρη του κόσμου, γεγονός που μιλά για την άψογη ποιότητά τους..

Χρώματα και σχέδιο

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός λευκορωσικού σχεδιασμού πόρτας, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό και το συνδυασμό χρωμάτων ενός συγκεκριμένου μοντέλου. Οι πόρτες πρέπει να ταιριάζουν με το συνολικό εσωτερικό όσο το δυνατόν περισσότερο και να είναι μια αρμονική προσθήκη σε αυτό. Αυτός ο κανόνας ισχύει τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές πόρτες..

Μόνο σωστά επιλεγμένες πόρτες μπορούν να γεμίσουν ένα δωμάτιο με άνεση και αισθητική ομορφιά, καθώς και να δημιουργήσουν μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα για εργασία ή ξεκούραση..

Κατά την επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων, συνιστάται να τηρείτε τους ακόλουθους κανόνες:

 • Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα, έτσι ώστε η πόρτα να μην φαίνεται πολύ φωτεινή..
 • Για hi-tech, μινιμαλισμό ή μοντέρνα δωμάτια, αξίζει να χρησιμοποιήσετε δομές πόρτας με γυαλί. Αλλά στην περίπτωση του μπαρόκ ή του κλασικού στυλ, αυτή η επιλογή είναι απολύτως ακατάλληλη. Οι πόρτες από βελανιδιά ή τέφρα είναι ιδανικές εδώ..
 • Για να συμπληρώσετε ή να αραιώσετε όμορφα τη συνολική εικόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια λευκές πόρτες από φυσικό ξύλο.
 • Είναι ανεπιθύμητο να συνδυάσετε περισσότερα από τρία χρώματα για μια δομή πόρτας.

Οι λευκορωσικές πόρτες μπορούν να διακοσμηθούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία με διαφορετικούς τρόπους. Μπορούν να είναι βαμμένα, γυαλισμένα, βερνικωμένα, αλουμινόχαρτα και διακοσμημένα με διάφορα γυάλινα ένθετα και σχέδια. Τέτοιες τεχνικές τους δίνουν μοναδικότητα και αποκλειστικότητα..

Οι λευκορωσικές πόρτες με πατίνα έχουν μεγάλη ζήτηση, οι οποίες αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική εσωτερική λεπτομέρεια που δίνει στο δωμάτιο μια κομψότητα και κομψή εμφάνιση.. Τέτοια μοντέλα δημιουργούνται με δύο τρόπους:

 • Εφαρμογή ειδικής σύνθεσης. Αυτή η λύση διεισδύει βαθιά στη δομή του ξύλου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα γήρανσης. Τέτοιες πόρτες φαίνονται πολύ όμορφες και ευγενείς..
 • Χρωματισμός επιφάνειας. Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας παρόμοιες αποχρώσεις που εφαρμόζονται στην επιφάνεια της πόρτας.

Η πατίνα μπορεί να γίνει σε διαφορετικές παλέτες χρωμάτων, αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι λευκό, μαύρο, χρυσό, ελεφαντόδοντο, wenge και βερνίκι.

Κορυφαίες μάρκες και κριτικές πελατών

Πολλά σχέδια θυρών από γνωστές μάρκες της Λευκορωσίας παρουσιάζονται στην παγκόσμια αγορά. Τέτοια προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, εμφανίσιμης εμφάνισης και άψογης λειτουργικότητας. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών υψηλής ποιότητας, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα και κύριο πλεονέκτημα των κατασκευαστικών εταιρειών.

Λευκορωσικές εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή θυρών αντιμετωπίζουν τη διαδικασία εργασίας με μεγάλη ευθύνη, παρακολουθώντας προσεκτικά κάθε στάδιο εργασίας.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές πορτών της Λευκορωσίας είναι:

 • Belwooddoors. Ένα από τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα της Λευκορωσίας, οι πόρτες του οποίου συνδυάζουν αρμονικά εξαιρετική ποιότητα και προσιτό κόστος. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων διευκολύνεται από το γεγονός ότι ο κατασκευαστής συνεργάζεται μόνο με τους καλύτερους και αποδεδειγμένους προμηθευτές πρώτων υλών. Αυτό αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα βραβεία που έχει απονεμηθεί στην εταιρεία κατά την περίοδο της δραστηριότητάς της..

 • Χαλές. Η εταιρεία παράγει πόρτες πολύ υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας νήματα. Τα μοντέλα αυτού του κατασκευαστή είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τις μηχανικές βλάβες. Όλα τα προϊόντα είναι πλήρως πιστοποιημένα και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία. Η ποικιλία είναι μεγάλη, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα την πιο κατάλληλη επιλογή.
 • Πράσινο φυτό. Στη διαδικασία παραγωγής, χρησιμοποιούνται μόνο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως αποδεικνύεται από τη διαθεσιμότητα των απαραίτητων πιστοποιητικών. Ο σχεδιασμός προϊόντων αναπτύσσεται με βάση τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Τα προϊόντα αυτής της μάρκας χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα, πρακτικότητα και προσιτό κόστος..

Υπάρχουν επίσης Λευκορωσικές-Ιταλικές εταιρείες των οποίων τα σχέδια των θυρών είναι επίσης σε ζήτηση στην παγκόσμια αγορά. Εδώ, στη διαδικασία παραγωγής, συμμετέχουν ταυτόχρονα δύο χώρες – Ιταλία και Λευκορωσία, εισάγοντας την εμπειρία και τις τεχνολογίες τους στην πράξη.

Πολλές κριτικές πελατών είναι γενικά θετικές, αφού οι λευκορωσικές πόρτες διαθέτουν αυτές τις σημαντικές ιδιότητες που πρέπει να έχει ένας καλός σχεδιασμός πόρτας. Εκτιμώνται για την κομψή εμφάνισή τους, υποστηρίζοντας ότι κάθε μοντέλο είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο. Θεωρείται ιδιαίτερο πλεονέκτημα ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα τέτοιων θυρών.

Οι Λευκορώσοι κατασκευαστές ενδιαφέρονται πολύ για την άνεση των πελατών τους, έτσι ώστε να βάζουν όχι μόνο πρωτότυπες τεχνολογίες σε κάθε προϊόν, αλλά και ολόκληρη την ψυχή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γκάμα των προϊόντων τους είναι τόσο υψηλής ποιότητας και ποικίλη..

Μπορείτε να δείτε πώς συνεχίζεται η διαδικασία κατασκευής των λευκορωσικών θυρών στο επόμενο βίντεο..