Οροφή “έναστρος ουρανός” στην εσωτερική διακόσμηση

Οροφή

Η τάση να διακοσμήσετε την οροφή με ένα ασυνήθιστο σχέδιο κερδίζει όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Ανάμεσα στις δυνατότητες επιλογής και σχεδίασης, το θέμα του έναστρου ουρανού είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής τεχνική. Τα μαγευτικά μπλε και αστραφτερά αστέρια δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Ως εκ τούτου, μελετάμε όλες τις αποχρώσεις των οροφών με αστέρια.

Ιδιαιτερότητες

Η οροφή “έναστρος ουρανός” είναι μια πρωτότυπη στιλιστική τεχνική για το σχεδιασμό της κρεμαστής δομής. Πρόκειται για έναν τύπο γυψοσανίδας με ψευδοροφή, τα συστατικά μέρη του οποίου είναι ένας τεντωμένος καμβάς και ενσωματωμένος φωτισμός. Μερικές φορές αντί για φιλμ χρησιμοποιούνται άλλα υλικά.

Η μοναδικότητα του σχεδιασμού έγκειται στην αντίληψή του. Συχνά το αποτέλεσμα είναι πολύ ρεαλιστικό, διαγράφοντας τα όρια του επάνω ορόφου.

Αυτό το σύστημα διαθέτει ένα πλαίσιο που είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ή ξύλο. Τα υλικά και οι συνδετήρες που χρησιμοποιούνται για αυτό είναι ελαφριά και αρκετά αξιόπιστα. Αυτό σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό διαφόρων βαθμών πολυπλοκότητας, χωρίς να υπερβείτε το επιτρεπόμενο φορτίο βάρους στους φέροντες τοίχους και τη βάση..

Τα φύλλα γυψοσανίδας, κομμένα στο επιθυμητό σχήμα, είναι προσαρτημένα στο πλαίσιο.

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ελαφρύ, λυγίζει καλά και είναι σε θέση να πάρει οποιοδήποτε σχήμα. Είναι αυτός που είναι ένα είδος περιβλήματος για το τεντωμένο πάνελ.. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να βαφτεί., είναι συμβατό με κάθε τύπο οπίσθιου φωτισμού.

Τα φύλλα διαφέρουν σε διαφορετικά πάχη, εκτός από τη διακόσμηση της οροφής, εκτελούν τη λειτουργία απορρόφησης θορύβου και κάποιας θερμομόνωσης.

Το κεντρικό μέρος του συστήματος είναι ο ιστός τάνυσης. Ανάλογα με τον τύπο της πρώτης ύλης, μπορεί να είναι φιλμ ή υφάσματα. Στην πρώτη περίπτωση, λαμβάνεται ως βάση ένα φιλμ PVC υψηλής απόδοσης. Διατηρεί τέλεια το σχήμα του, μπορεί να έχει διαφορετική υφή (ματ, γυαλιστερό, σατέν), λόγω του οποίου είναι δυνατό να μεταφερθεί η επιθυμητή ατμόσφαιρα. Στη δεύτερη, το πάνελ φαίνεται ακριβό, ανθεκτικό σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, αλλά λιγότερο ελαστικό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τα χαρακτηριστικά της οροφής με τη μορφή ενός έναστρου ουρανού. Αποτελούνται από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του..

Ας εξετάσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα:

 • Τέτοιες οροφές είναι πρωτότυπες και ασυνήθιστες. Γεμίζουν το χώρο με θετική ενέργεια. Μπορείτε να χαλαρώσετε κοιτάζοντάς τα.

 • Είναι κατάλληλα σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. Με μια δημιουργική προσέγγιση για τη διακόσμηση της οροφής με ένα τέτοιο σύστημα, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα φυτώριο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μελέτη και βιβλιοθήκη στο σπίτι..
 • Μεταβλητά σχέδια. Μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της οροφής ενός συγκεκριμένου δωματίου. Τα συστήματα μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάταξη οροφής με σπασμένη προοπτική και ανοίγματα για τζάκι, στήλη ή άλλο περίπλοκο στοιχείο..

 • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της δομής οροφής είναι κατασκευασμένα από σύγχρονο εξοπλισμό χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Η ποιότητά τους καθιστά δυνατή την προσαρμογή ή την αποσυναρμολόγηση του συστήματος για πολλά χρόνια.
 • Ορισμένοι τύποι οροφών με τη μορφή ενός έναστρου ουρανού επιτρέπουν την πλωτή τεχνολογία. Το εφέ hover δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο σχέδιο. Επιπλέον, υπάρχουν δομές που μπορούν να περιστραφούν..

 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τη δημιουργία αυτού του σχεδίου. Ανάμεσά τους υπάρχει πάντα ένα που θα ταιριάζει ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη..

 • Οι τεχνικές για την εκπλήρωση του έναστρου ουρανού είναι ποικίλες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στυλ, μελάνι φθορισμού, ενσωματωμένο οπίσθιο φωτισμό ή εκτύπωση φωτογραφιών.

Οι κατασκευές χρησιμοποιούν υλικά με υψηλό επίπεδο αντοχής στη φωτιά. Συντηρούνται εύκολα και καθαρίζονται εύκολα..

 • Ο ιστός τάσης είναι ανθεκτικός στην παραμόρφωση. Δεν θα κρεμάσει με την πάροδο του χρόνου, δεν θα σπάσει ή θα ξεθωριάσει. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται για το εφέ αστεριού είναι ανθεκτικές στο ηλιακό φως.
 • Τα υλικά κατασκευής είναι συμβατά με κάθε είδους σύγχρονη εγκατάσταση φωτισμού. Εάν προσεγγίσετε προσεκτικά τον σχεδιασμό της οροφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύνθετο φωτισμό..

Εκτός από τη μάζα των πλεονεκτημάτων, υπάρχουν και μειονεκτήματα.. Ας τα σημειώσουμε:

 • Η κατασκευή τέτοιων συστημάτων θα απαιτήσει πολύ χρόνο και εργασία. Σε αντίθεση με τις κλασικές δομές τάσης, δεν θα ολοκληρώσετε το σχέδιο σε μια μέρα..
 • Οι ευκαιρίες προϋπολογισμού δεν συμπίπτουν πάντα με την ιδέα του σχεδιασμού. Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο σχέδιο, χρειάζεστε πολλά εξαρτήματα, ακόμη και με μικρή επιφάνεια οροφής.
 • Απαιτείται ένα πιστόλι θερμότητας για υψηλής ποιότητας τάνυση του πίνακα. Το έχουν οι επαγγελματίες τεχνίτες, στο σπίτι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτοσχέδιο εξοπλισμό για να θερμάνετε τον καμβά.

  • Όχι κάθε τύπος υφής που χρησιμοποιείται σας επιτρέπει να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μερικές φορές ο καμβάς έχει υψηλή ανακλαστικότητα, αυτό εμποδίζει το επιλεγμένο θέμα να είναι ρεαλιστικό..
  • Σε αντίθεση με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της δομής, ο οπίσθιος φωτισμός συχνά περιπλέκει τη φροντίδα του καλύμματος οροφής.
  • Ο ιδιαίτερα σύνθετος σχεδιασμός με τη χρήση πολλών τύπων οπίσθιου φωτισμού θα κοστίσει πολύ.

  Σχέδιο

  Η μοναδικότητα των οροφών με τη μορφή ενός έναστρου ουρανού έγκειται στο γεγονός ότι μπορούν να εισέλθουν σε οποιαδήποτε στιλιστική κατεύθυνση του εσωτερικού σχεδιασμού.

  Με βάση τις επαγγελματικές κάρτες κάθε στυλ, μπορείτε να διακοσμήσετε αρμονικά την οροφή σας με ένα νυχτερινό ουρανό με αστραφτερά αστέρια στα ακόλουθα στυλ:

  • κλασσικός;
  • μοντέρνο;
  • εθνικός;
  • σοδειά.

  Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός είναι ατομικός. Αυτό θα μπορούσε να είναι:

  • νυχτερινός ουρανός;
  • διαστημικός χάρτης?
  • χώρος;
  • νεφελωματα?
  • αστέρια που πέφτουν?
  • ηλιακό σύστημα;
  • Γαλαξίας;
  • έκρηξη σουπερνόβα?
  • περιστροφή του γαλαξία?
  • αναδεικνύοντας αστερισμούς.

   Η επιλογή του σχεδίου εξαρτάται από τις προτιμήσεις των μελών του νοικοκυριού, τα ενδιαφέροντά τους, καθώς και την ηλικία. Για παράδειγμα, πολύπλοκα σχέδια είναι ανεπιθύμητα για μικρά παιδιά. Η εύκολη διακόσμηση οροφής τους αρκεί..

   Οι σκούροι τόνοι έχουν αρνητική επίδραση στους ηλικιωμένους. Η διακόσμηση οροφής επιτυγχάνεται με διάφορες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων, Oracal και λαμπερής ταπετσαρίας. Εξετάστε το κύριο.

   Κρεμαστό πάνελ

   Αυτή η επιλογή δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ιδιαίτερα ανθεκτικό σύνθετο δίσκο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μάλλον περίπλοκος. Το ίδιο το πάνελ κατασκευάζεται συνήθως στο εργοστάσιο. Η εγκατάστασή του πραγματοποιείται συναρμολογημένη. Η επιθυμητή εικόνα γίνεται κατά την παραγωγή: πρόκειται για αερογράφο ή εκτύπωση φωτογραφιών.

   Τα νήματα οπτικών ινών είναι ενσωματωμένα μέσα στο δίσκο. Οφείλεται στη λάμψη τους, όταν η δομή ενεργοποιείται με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου, δημιουργείται η επίδραση των αστέρων που αναβοσβήνουν.. Αν θέλετε να νιώσετε την ενότητα με το διάστημα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το soundtrack (το σύστημα διαθέτει μονάδα ήχου). Το σύστημα σας επιτρέπει να αλλάξετε τη σκιά της φωτεινής ροής και την έντασή της.

   Κορδέλα και κορδόνι

   Ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους διακόσμησης οροφής που του δίνει το αποτέλεσμα του νυχτερινού ουρανού. Συνήθως, μια λωρίδα ή καλώδιο LED χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς. Ο ευέλικτος φωτισμός λωρίδας περιμετρικά επιτρέπει την τεχνολογία πλωτής ή πλωτής οροφής.

   Για να γίνει η εικόνα τρισδιάστατη, είναι ενσωματωμένη μέσα στο ελαστικό ύφασμα..

   Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι επαρκές, υπολογίζεται η απαιτούμενη ισχύς και ο αριθμός των LED ανά τετραγωνικό μέτρο. μ. Εάν χρειάζεστε πολλά από αυτά, θα χρειαστείτε ένα επιπλέον υπόστρωμα.

   Για το σωστό αποτέλεσμα, αγοράστε μια ταινία λευκής ή ουδέτερης απόχρωσης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ανεπιθύμητο να χρησιμοποιήσετε ένα μοντέλο RGB μέσα στη δομή..

   Εκτύπωση φωτογραφιών και οπτικές ίνες

   Λόγω της χρήσης νέων τεχνολογιών, είναι δυνατή η προκαταρκτική εφαρμογή εκτύπωσης φωτογραφιών στον πίνακα. Αυτή η υπηρεσία είναι ατομική: επιλέγετε ένα σχέδιο σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαστάσεις από τον κατάλογο ή τη δική σας εικόνα. Μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο από ένα αστρικό νεφέλωμα, συνθέσεις με θέμα το διάστημα με πλανήτες. Αυτή η μέθοδος είναι βολική επειδή το σχήμα θα έχει πολλές αποχρώσεις και λευκές κουκκίδες κάτω από τα αστέρια..

   Εάν τοποθετήσετε μια οπτική ίνα σε αυτά τα μέρη, φέρνοντας τους οδηγούς φωτός σε ειδικές οπές, το αποτέλεσμα θα είναι πιο ρεαλιστικό από άλλα ανάλογα. Για μεγαλύτερο ρεαλισμό, επιλέγονται νήματα διαφορετικού πάχους, καθώς και η ανάμειξή τους. Για καλό αποτέλεσμα, ο αριθμός τους είναι περίπου 130 – 150 τεμάχια. Είναι ακόμη καλύτερο εάν, εκτός από την εκτύπωση φωτογραφιών και την οπτική ίνα, στο σχέδιο περιλαμβάνεται εύκαμπτη ταινία..

   Φωτεινό χρώμα

   Εκτός από τις βασικές επιλογές, μερικές φορές το ταβάνι είναι διακοσμημένο με φθορίζον χρώμα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι πρακτικά απαράμιλλο. Το όλο αποτέλεσμα μπορεί να εκτιμηθεί το βράδυ, όταν σκοτεινιάζει το δωμάτιο..

   Η τεχνολογία είναι παράγωγο της εκτύπωσης φωτογραφιών: η βαφή εφαρμόζεται στον καμβά με τη μορφή ενός συγκεκριμένου μοτίβου. Όταν σκοτεινιάσει, το ταβάνι θα είναι γεμάτο αστέρια. Μπορείτε να παραλάβετε ακίνδυνες βαφές, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να σχεδιάσετε ένα παιδικό δωμάτιο με αυτόν τον τρόπο.

   Καρφίτσες και κρύσταλλα

   Τέτοια σχέδια είναι, μάλλον, στυλιζαρίσματα. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω φωτισμού λωρίδας κατά μήκος της περιμέτρου του πίνακα. Οι καρφίτσες Starpins και οι κρύσταλλοι Swarovski παίζουν το ρόλο των αστεριών. Η μεμβράνη PVC χρησιμοποιείται ως βάση για τον έναστρο ουρανό. Τρυπιέται, καρφίτσες μίας ή περισσότερων αποχρώσεων εισάγονται σε αυτά τα μέρη. Όταν ο οπίσθιος φωτισμός είναι αναμμένος, η επίδραση των αστεριών λάμπει. Για να γίνει το φαινόμενο διάχυτο, τοποθετείται εσωτερική οπτική ίνα.

   Πεδίο εφαρμογής

   Αυτά τα σχέδια είναι κατάλληλα σε διαμερίσματα, ιδιωτικές κατοικίες και εξοχικές κατοικίες (μη θερμαινόμενες το χειμώνα). Στην τελευταία περίπτωση, χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες που είναι ανθεκτικές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται για το φινίρισμα των οροφών γραφείων, κλαμπ, στούντιο. Ας σημειώσουμε εν συντομία τις κύριες διαφορές στο σχεδιασμό με βάση τα σαλόνια ενός διαμερίσματος ή ενός ιδιωτικού σπιτιού..

   Σαλόνι

   Φωτεινές πινελιές, μια πτήση φαντασίας, είναι μόνο ανεπιθύμητο για τον πίνακα να γεμίσει ολόκληρη την περιοχή της οροφής. Λόγω του σκούρου χρώματος της επίστρωσης, αυτό μπορεί οπτικά να προσθέσει βαρύτητα στο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός μπορεί να έχει 2 επίπεδα.

   Μια καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα ημιδιαφανές φιλμ ματ υφής.. Για περισσότερο ρεαλισμό, είναι προτιμότερο να φέρουμε νήματα οπτικών ινών διαφορετικού πάχους..

   Υπνοδωμάτιο

   Μικρά μαλακά ένθετα με απλή εικόνα. Είναι προτιμότερο το στυλ, ίσως ένας γυάλινος τύπος επιφάνειας με διακόσμηση της επίστρωσης με κρυστάλλους που τρεμοπαίζουν και ενσωματωμένο φωτισμό σημείων. Στην κρεβατοκάμαρα, δεν χρειάζονται γυαλιστερές υφές: αυτό θα δημιουργήσει συναισθηματική ένταση. Οι μαύροι και μπλε τόνοι είναι ανεπιθύμητοι.

   Ο σχεδιασμός φαίνεται καλύτερα εδώ σε απαλές και αραιωμένες αποχρώσεις..

   Παιδιά

   Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, είναι δυνατό να διακοσμήσετε την οροφή με φωτεινά αυτοκόλλητα ή παρόμοια ταπετσαρία, καθώς και φωτεινό χρώμα. Αυτό θα εξαλείψει την ανάγκη για νυχτερινό φως, θα ενδιαφέρει το παιδί και θα του επιτρέψει να χαλαρώσει..

   Οι έφηβοι θα λατρέψουν τον σχεδιασμό του διαστημόπλοιου.

   Ντουλάπι και βιβλιοθήκη

   Αυτά είναι μέρη όπου μπορείτε να μεταφέρετε την επιθυμητή διάθεση χρησιμοποιώντας το θέμα του έναστρου ουρανού. Δεδομένου ότι τα δωμάτια είναι γεμάτα με μικρά αξεσουάρ (για παράδειγμα, βιβλία), δεν πρέπει να κολλήσετε σε μια σύνθετη σύνθεση.. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα πράγμα ως οπίσθιο φωτισμό: προβολείς ή ταινία..

   Ο σχεδιασμός δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή, αλλάζοντας τη διάθεση εργασίας για ξεκούραση.

   Σοφίτα

   Εδώ, όπως πουθενά αλλού, είναι κατάλληλο ένα ταβάνι με τη μορφή ενός έναστρου ουρανού. Ωστόσο, η πολυπλοκότητα προστίθεται από τη σπασμένη προοπτική της οροφής και τον αριθμό των κλίσεων, καθώς και το γεγονός ότι η οροφή είναι ταυτόχρονα οροφή και τοίχοι. Γι ‘αυτό το λόγο το ένθετο του ιστού τάσης είναι συχνά μικρό. Εάν ένα τέτοιο σχέδιο δεν είναι δυνατό, το εσωτερικό του σοφίτα είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητα ή λαμπερή ταπετσαρία..

   Ανοιχτό σχέδιο

   Η λήψη της ενεργοποίησης της διακόσμησης της οροφής με προφορά με τη μορφή σωματιδίου του έναστρου ουρανού πραγματοποιείται σε μια συγκεκριμένη λειτουργική περιοχή. Αυτό είναι πιο συχνά ένας χώρος επισκεπτών ή μια περιοχή πάνω από το μπαρ. Αλλά αν θέλετε να ορίσετε τον χώρο τραπεζαρίας, μπορείτε να τον διακοσμήσετε, για παράδειγμα, με μια αιωρούμενη οροφή του νυχτερινού ουρανού με φωτισμό LED. Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις γεύσης του πελάτη και την καταλληλότητα του σχεδιασμού με φόντο τη συνολική σχεδιαστική ιδέα.

   Πώς να το κάνετε μόνοι σας?

   Εξετάστε ένα παράδειγμα κατασκευής οροφής “έναστρος ουρανός” με φωτεινά αστέρια LED και οπτικές ίνες. Εκτελείται με βάση μια τεντωμένη οροφή και γυψοσανίδα. Θα χρειαστείτε εξαρτήματα για το πλαίσιο, αναρτήσεις, γεννήτρια LED, νήματα οπτικών ινών, προβολείς ή ταινία, δίχτυ ψαρέματος (ζωγραφικής).

   • Αρχικά, δημιουργείται ένα πλαίσιο, προετοιμάζεται μια βάση, γίνεται ένα κιβώτιο.
   • Τοποθετήστε στοιχεία γυψοσανίδας του επιθυμητού σχήματος, προ-κοπή λαμβάνοντας υπόψη το επιθυμητό σχέδιο.
   • Καθορίστε τη θέση για τη γεννήτρια φωτός (κάνοντας μια καταπακτή σε γυψοσανίδα). Οι δέσμες της γεννήτριας φωτός κατευθύνονται παράλληλα προς τον πίνακα, κάθετα στα σπειρώματα.
   • Σημειώστε και στερεώστε την μπαγκέτα 12-15 cm κάτω από το ταβάνι.
   • Ένα δίχτυ ψαρέματος τραβιέται ένα επίπεδο ψηλότερα σε σχέση με το φιλμ τάνυσης. Είναι απαραίτητο για το τράβηγμα σπειρωμάτων οπτικών ινών, θα μειώσει την πίεση των σπειρωμάτων στο πλαίσιο.
   • Όταν το δίχτυ είναι τεντωμένο, τα νήματα τραβιούνται. Η θέση τους εξαρτάται από το βαθμό του επιθυμητού κορεσμού..

   Τοποθετούν τεντωμένη οροφή. Θερμαίνουν τον αέρα στο δωμάτιο, ζεσταίνουν το φιλμ, το στερεώνουν σε 1 γωνία, κάνουν τρύπες με ένα συγκολλητικό σίδερο με μια λεπτή βελόνα στο τέλος (περίπου 60 – 80 τεμάχια ανά τετραγωνικό μέτρο). Εάν δημιουργηθεί ένα “μεγάλο αστέρι”, πολλά νήματα εισάγονται στην τρύπα.

   • Οι οδηγοί φωτός τραβιούνται στις οπές, συνεχίζοντας να στερεώνουν τον καμβά στις γωνίες. Αφού προστεθούν όλα τα νήματα, η ταινία τελικά τραβιέται και στερεώνεται από τις γωνίες στο κέντρο..
   • Όλα τα νήματα στερεώνονται με ειδική κόλλα. Περικομμένη έκπλυση με πάνελ.

   Είναι δυνατόν να μην κάνετε τρύπες, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι ίνες θα έχουν λιγότερη λάμψη και τρεμόπαιγμα..

   Για να προσθέσετε πρωτοτυπία, μπορείτε να διακοσμήσετε το σχέδιο με εύκαμπτη ταινία περιμετρικά του κουτιού. Οι προβολείς τοποθετημένοι με το ίδιο βήμα θα είναι επίσης αρμονικοί..

   Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

   Ας βυθιστούμε στον κόσμο του άγνωστου, δίνοντας προσοχή στα παραδείγματα της συλλογής φωτογραφιών. Θα δείξουν σαφώς τις δυνατότητες διακόσμησης του εσωτερικού διαφόρων δωματίων..

   Η αρχική τεχνική εισαγωγής τετράγωνου σχήματος. Λόγω του εσωτερικού φωτισμού, η εκτύπωση φωτογραφιών φαίνεται ρεαλιστική, η εικόνα εμφανίζεται τρισδιάστατη.

   Μια ενδιαφέρουσα λύση για την υποδοχή επισκεπτών. Ο εσωτερικός φωτισμός μεταφέρει μια ιδιαίτερη διάθεση.

   Η χρήση μιας φωτεινής απόχρωσης και ασυνήθιστου μοτίβου γεμίζει το υπνοδωμάτιο με μια ατμόσφαιρα μυστηρίου. Η φαντασία ζωγραφίζει εικόνες από τα παραμύθια του 1001 Scheherazade.

   Μια απροσδόκητα φωτεινή λύση που δεν έρχεται σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη του θέματος. Η οροφή με αστέρια δημιουργεί μια ελαφριά αίσθηση, απαλλάσσει ένα λακωνικό εσωτερικό από την πλήξη.

   Στυλιζαρισμένη τεχνική χρήσης του θέματος του έναστρου ουρανού. Η βάση είναι μια ελαστική ταινία που ταιριάζει με το συνολικό χρώμα του εσωτερικού.

   Η χρήση κασσονιών στη διακόσμηση της οροφής σας επιτρέπει να επιτύχετε ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα του έναστρου ουρανού.

   Μια λακωνική λύση που ταιριάζει καλά στο εσωτερικό. Τίποτα επιπλέον. Σχεδιασμένο με προβολείς και εύκαμπτη ταινία.

   Ένα παράδειγμα οργάνωσης ενός παιδικού σταθμού. Ένα μικρό ένθετο του έναστρου ουρανού ταιριάζει καλά στη συνολική αντίληψη του εσωτερικού στυλ.

   Εγκατάσταση οροφής "έναστρος ουρανός" δείτε το επόμενο βίντεο.