Καναπές “Μπρίστολ”

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ένα μοντέρνο διαμέρισμα χωρίς επικαλυμμένα έπιπλα. Και ένα από τα κορυφαία μέρη σε αυτό καταλαμβάνεται δικαίως από έναν καναπέ. Μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε δωμάτιο, από το υπνοδωμάτιο μέχρι την κουζίνα και να εκτελεί πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Σύμφωνα με κριτικές πελατών, οι καναπέδες Bristol είναι η ενσάρκωση άνετων και υψηλής ποιότητας επίπλων..

Χαρακτηριστικά και τύποι

Μοντέλο “Bristol” είναι νικητής της ρωσικής έκθεσης επίπλων και εσωτερικών χώρων και κάτοχος διπλώματος υψηλής καλλιτεχνικής ανάπτυξης. Αυτό το μοντέλο έχει δύο κύριους μηχανισμούς αναδίπλωσης: roll-out και “ακορντεόν”. Και τα δύο επιτρέπουν στον καναπέ να μετατραπεί συμπαγής σε χώρο ύπνου και είναι εύκολο στη χρήση. Οι καναπέδες με τέτοιους μηχανισμούς για μικρά δωμάτια κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα, αφού δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο όταν αποσυναρμολογούνται. Το πλαίσιο των καναπέδων παρουσιάζεται με τη μορφή μεταλλικών και ξύλινων μορφών.

Ο αφρός πολυουρεθάνης, ο συνθετικός χειμωνιάτης, οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται ως γέμιση για το κάθισμα και τα μαξιλάρια. Αποτελούν την ορθοπεδική βάση του καναπέ. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αισθάνεται άνετα τόσο καθισμένος όσο και ξαπλωμένος σε αυτό.. “Μπρίστολ” μπορεί να παραχθεί και με ενσωματωμένο κουτί για λινό, ονομάζεται επίσης λινό, ή χωρίς αυτό. Αυτό το μοντέλο διαθέτει αρκετά πλατιά και πρακτικά υποβραχιόνια. Συχνά χρησιμοποιούνται αντί για βάση ή τραπέζι. Το κάλυμμα του καναπέ πλαισιώνεται με νήματα σε αντίθεση χρωμάτων, γεγονός που δίνει μια ορισμένη πολυπλοκότητα στην εμφάνιση των επίπλων. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι καναπέδες του εργοστασίου επίπλων “Aisha”, που παρακολουθεί προσεκτικά την ποιότητα του υλικού και τη συναρμολόγηση της δομής.

Καναπέδες Bristol παράγονται σε δύο τύπους:

  • Γωνιώδης;
  • Ευθεία.

Σύμφωνα με το υλικό για την κατασκευή της ταπετσαρίας, μπορείτε ακόμα υποδιαιρείται στους ακόλουθους τύπους:

  • Δέρμα;
  • Υφασμα;
  • Σε συνδυασμό. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιούνται τόσο ύφασμα όσο και δέρμα ταυτόχρονα.

Κάθε είδος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα..

Γωνιώδης

Όταν επιλέγετε έναν καναπέ, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τέτοιες ιδιότητες όπως μια άνετη διαμονή σε αυτόν, μια βολική και ανθεκτική λειτουργία και μια όμορφη εμφάνιση. Αυτές είναι οι ιδιότητες που διαθέτει ο γωνιακός καναπές του μοντέλου Bristol. Επιπλέον, είναι επίσης μια συμπαγής λύση για το σαλόνι. Όταν ξεδιπλωθεί, έχει τη μορφή διπλού ή τριπλού κρεβατιού. Αυτό το μοντέλο είναι μια εξαιρετική λύση για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ξεχωριστό κρεβάτι και καναπέ..

Ένα άλλο πλεονέκτημα του γωνιακού τύπου επίπλου είναι ο συνδυασμός ενός καναπέ, μιας πολυθρόνας και ενός μικρού γωνιακού τραπεζιού. Ένα μικρό τραπέζι μπορεί να χωρέσει άνετα ένα φλιτζάνι πρωινό καφέ ή ένα πιατάκι με μπισκότα, περιοδικό ή tablet, ποτήρια, τηλέφωνο και άλλα απαραίτητα μικροπράγματα. Υπάρχουν επίσης πολλά ράφια μέσα στο τραπέζι όπου μπορείτε να τοποθετήσετε έγγραφα, βιβλία, τηλεχειριστήριο τηλεόρασης και άλλα σημαντικά αντικείμενα. Αυτός ο συνδυασμός προκαλεί έναν τεράστιο αριθμό θετικών κριτικών από άτομα που αγόρασαν αυτό το μοντέλο..

Όταν επιλέγετε έναν τέτοιο καναπέ, αξίζει να αποφασίσετε σε ποια γωνία θα βρίσκεται. Το σχήμα και ο σχεδιασμός του επιλεγμένου προϊόντος εξαρτάται από αυτό..

Ο καναπές “Bristol” είναι κατασκευασμένος σε καθολικό σχεδιασμό, ο οποίος του επιτρέπει να ταιριάζει αρμονικά σε ένα διαμέρισμα με διαφορετική στιλιστική εστίαση. Η παρουσία μεγάλου αριθμού μαξιλαριών και προσκέφαλων θα επιτρέψει σε άτομα οποιουδήποτε ύψους να καθίσουν άνετα σε αυτό. Σήμερα μπορεί να μετατραπεί τόσο χειροκίνητα όσο και ηλεκτρονικά. Η τελευταία επιλογή πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μονάδα δίσκου που διαθέτει πίνακα ελέγχου και εφεδρικό διακόπτη. Είναι απαραίτητο να αποσυνδέσετε γρήγορα τη μονάδα δίσκου..

Τα αμορτισέρ αερίου βοηθούν στο να μετατραπούν εύκολα και γρήγορα στη θέση “κρεβάτι”. Λόγω της δομής τους, είναι εύχρηστα, εύκολα αποσυναρμολογούμενα και δημοκρατικά στην κατηγορία τιμών και αυτό επηρεάζει επίσης το κόστος των επίπλων. Αφού αγοράσατε έναν γωνιακό καναπέ, τίθεται το ερώτημα πώς να κάνετε την αγορά στο διαμέρισμα. Πρώτον, πρέπει να χωρίσετε τα έπιπλα σε πολλά μέρη. Για αυτό, διαχωρίζονται όλα τα πιθανά αντικείμενα (ρολά, μαξιλάρια, κουτιά πλυντηρίων, πόδια).

Είναι απαραίτητο να διαχωρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα από το κύριο πλαίσιο για να διευκολύνετε την είσοδό του. Η ταπετσαρία πρέπει να καλύπτεται με περιττό ύφασμα ή αλουμινόχαρτο για να αποφευχθεί ζημιά.

Απευθείας

Οι ευθείες καναπέδες επιλέγονται συχνά για μικρά δωμάτια όπως σαλόνια, υπνοδωμάτια ή κουζίνες, καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Το Straight “Bristol” διαφέρει από το γωνιακό όχι μόνο στο σχεδιασμό, αλλά και ιδιότητες όπως:

  1. Η παρουσία μαλακών και βαθιών καθισμάτων.
  2. Εύκολη μεταφορά και ανάβαση στο πάτωμα με περαιτέρω είσοδο στο διαμέρισμα.
  3. Συχνά είναι πιο συμπαγή και πιο γρήγορα μετατρέπονται σε χώρο ύπνου.
  4. Η παρουσία ορθοπεδικών μαξιλαριών, τα οποία, όταν ξεδιπλωθούν, έχουν τη μορφή πλήρους στρώματος.

Ένα παράδειγμα τέτοιων επίπλων είναι ένας δερμάτινος καναπές. Μπρούκλιν. Είναι κατασκευασμένο από καφέ γνήσιο δέρμα, το οποίο δίνει μια αριστοκρατική και κομψή εμφάνιση στα έπιπλα. Λευκές και κρεμ αποχρώσεις εξακολουθούν να υπάρχουν στην παλέτα αυτών των επίπλων. Μια άνετη θέση πάνω του επιτυγχάνεται με τη βοήθεια μαξιλαριών πλάτης και καθίσματος κατασκευασμένα από συνθετικό χειμερινοποιητή και υλικό πλήρωσης αφρού πολυουρεθάνης. Επιπλέον, η κλίση μεταξύ του καθίσματος και της πλάτης είναι 110 μοίρες και υπάρχει μια θέση – ένας σεζονγκ. Όλα αυτά επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του καναπέ και στους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα καθισμένοι σε αυτόν..

Τα έπιπλα ξεδιπλώνονται με τη βοήθεια ενός ελαφρού μηχανισμού αναδίπλωσης, ο οποίος επιτρέπει ακόμη και σε ένα παιδί να το αντιμετωπίσει. Αυτό το μοντέλο έχει μεταλλικό σκελετό, το οποίο, όταν ξεδιπλωθεί, δεν δημιουργεί πτώσεις, αλλά αποτελεί μια απολύτως επίπεδη επιφάνεια. Χάρη στο ισχυρό πλαίσιο, τα έπιπλα μπορούν να αντέξουν έως και 140 κιλά. Η μεταφορά ενός τέτοιου καναπέ, σε αντίθεση με έναν γωνιακό, δεν θα είναι δύσκολη, καθώς και η συναρμολόγησή του. Αυτό το μοντέλο έρχεται με μικρά διακοσμητικά μαξιλάρια.

Οι ίσιοι καναπέδες “Bristol” μπορούν να συνδυαστούν με ή χωρίς κουτί για λινά. Παρουσιάζονται επίσης σε μια τεράστια ποικιλία: μπορούν να κατασκευαστούν από γνήσιο δέρμα και τεχνητό δέρμα, οικολογικό δέρμα και ύφασμα. Το γνήσιο δέρμα επεξεργάζεται εύκολα με τη μορφή υγρού καθαρισμού, είναι ανθεκτικό στη φθορά και πρακτικό. Η φροντίδα για ταπετσαρίες υφασμάτων είναι εύκολη. Εάν το κιτ περιέχει αφαιρούμενα καλύμματα, πρέπει να πλυθούν σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα. Εάν οι οδηγίες δείχνουν στεγνό καθάρισμα του καναπέ, τότε μπορεί να καθαριστεί μόνο με ηλεκτρική σκούπα.

Για καναπέδες που απαιτούν υγρό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε υγρά καθαριστικά. Οι ίσιοι καναπέδες μπορούν να παρουσιαστούν με διάφορους μηχανισμούς μετασχηματισμού. Το υλικό για την κατασκευή επίπλων χρησιμοποιείται μόνο που δεν προκαλεί αλλεργίες. Καναπέδες “Μπρίστολ” είναι οι ηγέτες στις πωλήσεις επίπλων στη ρωσική αγορά. Εκτιμώνται για τη στιβαρή κατασκευή τους, τις προσιτές τιμές, τον εύκολο μετασχηματισμό.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καναπέ Bristol, δείτε το παρακάτω βίντεο.