Τραπέζι γραφής με λιθόστρωτο

Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς οποιοδήποτε πλήρες σπίτι χωρίς προσωπικό χώρο εργασίας ή γραφείο. Δεδομένου ότι στον σύγχρονο κόσμο όλοι έχουν συνηθίσει το γεγονός ότι ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι οργανωμένος και πολυλειτουργικός, πολλοί ειδικοί συμβουλεύουν την αγορά γραφείων με πεζοδρόμια ως καθολική αγορά, στα οποία θα είναι δυνατό όχι μόνο να γράφετε, αλλά και να εργάζεστε σε υπολογιστή Το.

Σε τέτοιους πίνακες, θα είναι πολύ βολικό να κανονίσετε όλη την απαραίτητη εργασία καταγραφή εμπορευμάτων και χαρτικά. Θα μάθετε περαιτέρω πώς να επιλέξετε και να οργανώσετε σωστά τέτοιους πίνακες, καθώς και θα εξοικειωθείτε με τις ποικιλίες τους και τις συμβουλές ειδικών..

Ιδιαιτερότητες

Τα γραφεία με κομοδίνα θεωρούνται δημοφιλή και συναφή ανά πάσα στιγμή..

Έχουν πολλά πλεονεκτήματα και διάφορα χαρακτηριστικά:

 • Τέτοια προϊόντα διατίθενται σε τεράστια γκάμα. Η εύρεση τραπεζιού για τον χώρο εργασίας σας δεν θα είναι δύσκολη. Μια τεράστια ποικιλία τραπεζιών σε διάφορα κλασικά και μοντέρνα στυλ θα επιτρέψει ακόμη και στους πιο δεινούς πελάτες να κάνουν μια επιλογή.
 • Τα περισσότερα από τα τραπέζια είναι κυρίως κατασκευασμένα από φυσικά και ανθεκτικά υλικά, τα οποία σίγουρα θα δικαιολογήσουν την τιμή τους με την πάροδο του χρόνου. Τις περισσότερες φορές είναι ξύλο διαφόρων ειδών. Αλλά, φυσικά, τα μοντέλα γυαλιού και μετάλλου δεν αποτελούν εξαίρεση..
 • Απλά σχέδια γραφείων με πεζοδρόμιο μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο · αν το επιθυμείτε, μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στο κέντρο του δωματίου. Αλλά μεγάλα κιτ με επιπλέον κρεμαστά ράφια και ράφια μπορούν να εγκατασταθούν μόνο κοντά στον τοίχο.

 • Τα γραφεία με μπουφέ είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο. Σήμερα, τα συμπαγή μοντέλα είναι πολύ σχετικά, τα οποία μπορούν εύκολα να βοηθήσουν στην οργάνωση ενός καθολικού χώρου εργασίας..
 • Η σύγχρονη αγορά επίπλων προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για γραφεία τόσο από εγχώριους όσο και από ξένους κατασκευαστές. Το τελευταίο, φυσικά, θα κοστίσει περισσότερο. Ωστόσο, σήμερα πολλοί ειδικοί είναι σίγουροι ότι τα σύγχρονα εγχώρια προϊόντα δεν είναι χειρότερα από τα ξένα και ευρωπαϊκά, επομένως δεν έχει νόημα να πληρώνουμε αρκετές φορές περισσότερα..

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει ότι θα αγοράσετε ένα τέτοιο τραπέζι, τότε είναι απίθανο να απογοητευτείτε, καθώς αυτό απέχει πολύ από ολόκληρο τον κατάλογο των πλεονεκτημάτων που μπορούν να αποδοθούν στα γραπτά προϊόντα επίπλων με πεζοδρόμια..

Ποικιλίες

Πιστεύεται ότι οι παραδοσιακοί τύποι πινάκων αυτού του τύπου προορίζονται κυρίως για την αποθήκευση εγγράφων..

Οι κύριοι τύποι γραφείων με λιθόστρωτα περιλαμβάνουν:

 • Μοντέλα μοντέλων.
 • Διπλά κολωνάκια.

Τις περισσότερες φορές, τέτοια τραπέζια κατασκευάζονται σε κλασικό στιλ χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, κυρίως ξύλο, το οποίο πολύ συχνά διακοσμείται με όμορφα σκαλίσματα ή διακοσμητικές δερμάτινες λεπτομέρειες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέτοια προϊόντα έχουν τροποποίηση αρκετών βάθρων και συρταριών. Φυσικά, τέτοια έπιπλα θα κοστίσουν πολύ, αλλά τοποθετούνται επίσης κυρίως σε αίθουσες μελέτης ή γραφεία..

Απλούστερα μοντέλα γραφείων παράγονται επίσης από ξύλο, πολύ συχνά από μοριοσανίδες. Τα προϊόντα αυτού του τύπου είναι πολύ κερδοφόρα για αγορά, καθώς είναι αρκετά φθηνά. Τα πιο δημοφιλή είναι μοντέλα με δύο κομοδίνα, με τη βοήθειά τους μπορείτε να τοποθετήσετε κερδοφόρα και συμπαγή όλα όσα χρειάζεστε στον χώρο εργασίας: από έγγραφα έως σκεύη γραφής. Αυτά τα φθηνά τραπέζια είναι ιδανικά για την οργάνωση χώρων εργασίας για μαθητές και φοιτητές..

Το πιο απλό τραπέζι είναι αυτό με απλοποιημένο σχεδιασμό και ένα κομοδίνο. Τις περισσότερες φορές, αυτό το κομοδίνο ανοίγει. Πολλοί αγοραστές θεωρούν ότι αυτά τα μοντέλα τραπεζιών είναι πολύ άνετα και υπερμεγέθη. Τέτοια μοντέλα μπορούν να αγοραστούν αμέσως με ένα ντουλάπι, ή μπορείτε να το αγοράσετε αργότερα, εάν είναι απαραίτητο..

Αυτός ο τύπος προϊόντος θεωρείται κινητός και συμπαγής, είναι ιδανικός για εγκατάσταση σε ένα μικρό διαμέρισμα, καθώς και όταν ο χώρος εργασίας βρίσκεται στο μπαλκόνι..

Γωνιακά τραπέζια με βάθρα σε τροχούς δεν θεωρούνται λιγότερο δημοφιλή. Μπορούν να καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο, επομένως είναι επίσης ιδανικά για δωμάτια όπου ο χώρος είναι σημαντικός..

Η σύγχρονη αγορά επίπλων προσφέρει γραφεία με βοηθητικά τραπέζια ως μέρος έτοιμων ακουστικών. Στο συναρμολογημένο σετ με το τραπέζι, κατά κανόνα, θα υπάρχουν επιπλέον συρτάρια, διάφορα είδη ραφιών και ράφια για την αποθήκευση βιβλίων και άλλων αξεσουάρ της περιοχής εργασίας..

Πώς να επιλέξετε?

Όταν επιλέγετε και αγοράζετε ένα γραφείο με πεζοδρόμιο, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

 • Θα πρέπει να προτιμάτε μόνο τις αποδεδειγμένες και αδειοδοτημένες μάρκες και καταστήματα που παράγουν προϊόντα αυτού του τύπου για αρκετά χρόνια. Να είστε προσεκτικοί με τα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων, πολλοί επαγγελματίες συστήνουν προσωπικά την επιλογή επίπλων για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε το προϊόν που χρειάζεστε..
 • Πριν αγοράσετε ένα τραπέζι για μια περιοχή εργασίας, φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες μετρήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι μέγεθος πίνακα θα χρειαστείτε. Μετά από όλα, μερικές φορές πρέπει να παραγγείλετε ένα προϊόν σύμφωνα με μεμονωμένες μετρήσεις..
 • Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για τις μετρήσεις ή το στυλ του μελλοντικού προϊόντος, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς που σίγουρα θα βοηθήσουν στην επίλυση αυτού του προβλήματος..

 • Για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, είναι καλύτερο να επιλέξετε τραπέζια από ξύλο, όπως πεύκο ή βελανιδιά. Αλλά για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, τα μεταλλικά έπιπλα με γυαλί είναι τέλεια..
 • Όταν επιλέγετε μπουφέ για τραπέζι, εάν δεν περιλαμβάνεται στο σετ, φροντίστε να δώσετε προσοχή στην ευρυχωρία και τη λειτουργικότητά του. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι σε τέλεια αρμονία με ολόκληρο το προϊόν και όχι να το αντικρούει σε στιλ και σχεδιασμό. Τα αναδιπλούμενα βάθρα είναι καλά επειδή μπορούν εύκολα να τραβηχτούν έξω, αλλά τα προσαρτημένα είναι λίγο πιο δύσκολο να μετακινηθούν. Τα ενσωματωμένα βάθρα δεν μπορούν να τραβηχτούν καθόλου, αλλά έχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα..
 • Υπερμεγέθη, αλλά ταυτόχρονα πολυλειτουργικά γραφεία με επιπλέον κρεμαστή υπερκατασκευή και ξεχωριστά βάθρα θα φαίνονται πολύ επωφελείς σε κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Κατά την επιλογή τους, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον ελεύθερο χώρο για την εγκατάστασή τους..
 • Επίσης προς πώληση, πολλές μάρκες διαθέτουν τραπέζια υπολογιστών με βάση τηλεόρασης. Μπορούν να εγκατασταθούν με ασφάλεια στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, εξοικονομούν τέλεια χώρο και απορρίπτονται με επιτυχία σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Πολύ ασυνήθιστα μοντέλα μπορείτε να βρείτε στην Ikea.

Συμβουλή ειδικού

 • Όταν αγοράζετε ένα γωνιακό τραπέζι, πολλοί ειδικοί συνιστούν να αγοράσετε ένα τραπέζι με κρεβάτι και να το εγκαταστήσετε δίπλα στο τραπέζι για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε αυτό..
 • Η πιο βολική και πρακτική αγορά θεωρείται ένα σετ επίπλων με ένα γραφείο, πολλά βάθρα σε τροχούς και ράφια. Φυσικά, αν το επιτρέπει ο χώρος. Με τη βοήθεια τέτοιων επίπλων, μπορείτε να εξοπλίσετε το χώρο εργασίας όσο το δυνατόν πιο βολικά και να το οργανώσετε στο ίδιο στυλ και σχέδιο..
 • Εάν το δωμάτιο το επιτρέπει, τότε επιλέξτε ένα τραπέζι με ένα μεγάλο επιτραπέζιο, στο οποίο θα είναι πιο βολικό να εργαστείτε. Μερικές φορές οι οθόνες υπολογιστών είναι εγκατεστημένες ακόμη και σε μεγάλα τραπέζια ως τηλεόραση..

 • Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το χώρο εργασίας δίπλα στο παράθυρο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια βολική τοποθεσία εδώ, έτσι ώστε όταν εργάζεστε τη μέρα, η σκιά να μην πέφτει στο βιβλίο ή το χαρτί και ο φορητός υπολογιστής ή η οθόνη του υπολογιστή να μην λάμπει..
 • Μην ξεχνάτε τον κατάλληλο τεχνητό φωτισμό. Μια μικρή αλλά άνετη λάμπα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο γραφείο, η οποία θα σας επιτρέψει να εργάζεστε ακόμη και αργά..
 • Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα να αγοράσετε κάτι μοντέρνο, φροντίστε να δώσετε προσοχή στη μετατροπή τραπεζιών με επιπλέον βάθρα. Τέτοια προϊόντα θεωρούνται πολύ πολυλειτουργικά και ταυτόχρονα μπορούν να αγοραστούν με κέρδος..

Τιμή

Το κόστος ενός γραφείου αποτελείται συνήθως από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή ενός τέτοιου προϊόντος ·
 • είναι πολύ σημαντικό αν χρησιμοποιήθηκε χειρωνακτική εργασία.
 • από το πλήρες σετ (από τον αριθμό των βάθρων, των ραφιών και των συρταριών).
 • μερικές φορές υπάρχει μια μεγάλη προσθήκη για τη δημοτικότητα μιας εταιρείας ή μάρκας.

Τα πιο συνηθισμένα μοντέλα από φθηνά υλικά με ένα ή περισσότερα βάθρα μπορούν να κοστίσουν 6-12 χιλιάδες ρούβλια. Ανάλογα με τη μάρκα. Ένα μεμονωμένο τραπέζι μπορεί να μην είναι πάντα φθηνότερο από μια επιλογή με δύο κομοδίνα, αφού αυτό δεν είναι πάντα το κύριο κριτήριο που επηρεάζει την τιμή..

Πιο ακριβά και μαζικά μοντέλα ξύλου μπορούν να αγοραστούν για 30 χιλιάδες ρούβλια. Τα μοντέλα από σπάνια είδη ξύλου ανήκουν στην κατηγορία πολυτελείας και μπορούν να κοστίσουν πάνω από 50-70 χιλιάδες ρούβλια.

Είναι πολύ κερδοφόρο να αγοράσετε τραπέζια σε συνδυασμό ξύλου -μετάλλου, τέτοια προϊόντα μπορούν να αγοραστούν σε πολύ προσιτή τιμή – λιγότερο από 5 χιλιάδες ρούβλια.

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επιλογής γραφείου με πεζοδρόμιο στο παρακάτω βίντεο..