Holcon σε στρώμα: τι είναι αυτό;

Holcon σε στρώμα: τι είναι αυτό;

Σήμερα, μια μεγάλη ποικιλία υλικών χρησιμοποιείται για να γεμίσει στρώματα, και ένα από τα πιο ευέλικτα είναι το holcon. Ανήκει σε έναν αριθμό μη υφασμένων τύπων και βασίζεται σε ίνες πολυεστέρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το υλικό χρησιμοποιείται όχι μόνο για την πλήρωση στρωμάτων, αλλά και για παιχνίδια, ακόμη και ταπετσαρισμένα έπιπλα. Σε σύγκριση με άλλα υλικά πλήρωσης, το holcon έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία πρέπει να εξοικειωθείτε..

Ιδιαιτερότητες

Αρχικά, πρέπει να ειπωθεί ότι το holcon είναι ένα καινοτόμο υλικό που δεν έχει ακόμη αξιόλογα ανάλογα στην αγορά. Η μοναδική τεχνολογία που βασίζεται στην κάθετη τοποθέτηση των νημάτων εξασφαλίζει υψηλή απόδοση των προϊόντων. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου, οι κατασκευαστές είναι σε θέση να βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητα ανάκτησης του όγκου του στρώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το holcon διαθέτει αυτήν την ποιότητα..

Οι ίνες που χρησιμοποιούνται στη βάση πλήρωσης είναι συνθετικές. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, τα νήματα από πολυεστέρα υπόκεινται σε θερμική επεξεργασία, λόγω της οποίας τα στοιχεία αποκτούν το σχήμα μιας σπείρας. Στη συνέχεια, οι ίνες συνδέονται μεταξύ τους χωρίς τη χρήση χημικών..

Το υλικό διατηρεί τέλεια τη θερμότητα, το οποίο είναι ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του..

Πλεονεκτήματα

Το Holcon είναι ένα μοναδικό υλικό που έχει πολλά οφέλη.. Τα πλεονεκτήματα του πληρωτικού περιλαμβάνουν:

  • χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για την παραγωγή.
  • δεν υπάρχουν τοξικές ουσίες στη βάση ·
  • τα γεμάτα στρώματα δεν απορροφούν υγρασία και δυσάρεστες οσμές.

Λόγω της παρουσίας πορώδους δομής, τα προϊόντα με κοίλο είναι ελαφριά.

Επιπλέον, τα στρώματα μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και σε ανώμαλες επιφάνειες. Τα προϊόντα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα στη χρήση και δεν δημιουργούν δυσφορία κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Σε αντίθεση με το τυποποιημένο αφρώδες ελαστικό, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για να γεμίσει στρώματα, το holkon είναι πιο ανθεκτικό. Ακόμη και με παρατεταμένη χρήση, το υλικό δεν χάνει το σχήμα του.

Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι το holcon περιέχει συνθετικές ίνες. Είναι μια ιδανική επιλογή για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Ένα σημαντικό σημείο είναι ότι το holkon, σε αντίθεση με τις φυσικές επιλογές, ανέχεται εύκολα τον καθαρισμό.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του υλικού πλήρωσης είναι ότι δεν προσφέρεται για καύση. Επιπλέον, η πυκνότητα του υλικού είναι ελαφρώς χαμηλότερη σε σύγκριση με το ίδιο αφρώδες ελαστικό. Αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την απόδοση του πληρωτικού..

Τα στρώματα Holcon έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των καταναλωτών, τα οποία επίσης δεν πρέπει να αγνοηθούν. Κάθε χρόνο, οι αγοραστές στρέφονται όλο και περισσότερο σε τέτοιες επιλογές…

Ιδιότητες

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις ιδιότητες που διαθέτει το holcon. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, το πληρωτικό ανήκει σε μια σειρά φιλικών προς το περιβάλλον. Επιπλέον, το holkon είναι αντιστατικά υλικά, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες επιλογές..

Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται ότι αυτό το υλικό έχει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά σε σύγκριση με άλλες επιλογές..

Παραθέτοντας τα κύρια χαρακτηριστικά, αξίζει να σημειωθεί ότι το holcon είναι απολύτως αδρανές για βακτηριακή μόλυνση. Το στρώμα δεν αναπτύσσει επιβλαβείς μικροοργανισμούς, όπως συμβαίνει συχνά με άλλα υλικά πλήρωσης.

Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι το holcon έχει ελκυστική εμφάνιση. Τα στρώματα με στρουτόπλαστο (άλλο όνομα για το υλικό) παρουσιάζονται σε αρκετά μεγάλο εύρος, το οποίο δίνει στους αγοραστές την ευκαιρία να επιλέξουν μια επιλογή σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις. Επιπλέον, τα μοντέλα με αυτό το πληρωτικό έχουν εξαιρετικές ορθοπεδικές ιδιότητες..

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σκοπός των προϊόντων μπορεί να διαφέρει μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κατασκευαστές προσθέτουν άλλες ίνες στη βάση του πληρωτικού. Συχνά, μπαμπού, βαμβάκι ή μαλλί χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς. Χάρη στη χρήση αυτών των συστατικών, η αντίσταση της βάσης στην ανάπτυξη βακτηρίων αυξάνεται. Επιπλέον, πρόσθετες ίνες εξαλείφουν τη στατική καταπόνηση..

Πώς να επιλέξετε?

Παρά το γεγονός ότι το holkon έχει πολλά πλεονεκτήματα, η επιλογή ενός στρώματος από αυτό πρέπει να προσεγγιστεί υπεύθυνα. Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε για το μέγεθος του προϊόντος. Βασικά, οι τυπικές παράμετροι για μοντέλα με holcon είναι 150x200x8 εκ. Το πλάτος, το μήκος και το ύψος του στρώματος δεν έχουν μικρή σημασία όταν χρησιμοποιούνται. Βασικά, αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για ένα άτομο. Επίσης, οι κατασκευαστές παράγουν μοντέλα με παραμέτρους 140×200 cm.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του υλικού κατά την αγορά. Θα πρέπει να είναι ευχάριστο στην αφή, σταθερό και ασφαλές για την υγεία σας. Καθοδηγηθείτε από τα προβλήματα που σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια του ύπνου. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνο στην πλάτη και τον αυχένα. Εάν έχετε τέτοια προβλήματα, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε έναν ορθοπεδικό..

Λάβετε υπόψη ότι τα στρώματα holcon έχουν ορθοπεδικές ιδιότητες. Αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για παιδιά και εφήβους..

Αξίζει να δοκιμάσετε το στρώμα holcon στο κατάστημα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ξαπλώσετε και να μην καθίσετε στην επιφάνεια, όπως κάνουν πολλοί αγοραστές..

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο κόστος του μοντέλου.

Βασικά, τα προϊόντα με holcon δεν είναι πολύ ακριβά..

Φροντίδα

Όπως κάθε προϊόν, έτσι και το στρώμα holcon χρειάζεται περιοδικά συντήρηση. Πολλοί ειδικοί συνιστούν να γυρίζετε το προϊόν από καιρό σε καιρό. Κατά τον πρώτο μήνα χρήσης του στρώματος, συνιστάται να εκτελείτε αυτή τη δράση 2 φορές την εβδομάδα. Στη συνέχεια, πρέπει να το κάνετε αυτό κάθε 14 ημέρες. Μετά από παρατεταμένη χρήση – μία φορά κάθε 3-4 μήνες.

Επιπλέον, τα στρώματα πρέπει να αερίζονται ακόμη και αν υπάρχουν πηχάκια στο κρεβάτι.. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να το αφαιρείτε μία φορά το χρόνο, να το τοποθετείτε σε όρθια θέση και να το αφήνετε εκεί για 3-4 ώρες. Αλλά δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε το προϊόν σε άμεσο ηλιακό φως.

Ακόμα και τα στρώματα holcon, μετά την αγορά, έχουν συγκεκριμένο άρωμα..

Οι ειδικοί συνιστούν τον αερισμό του προϊόντος πριν από τη χρήση. Αφού αφαιρέσετε τη συσκευασία, το στρώμα πρέπει να μείνει στο δωμάτιο για αρκετές ώρες, αφού ανοίξετε ένα παράθυρο ή παράθυρο (όλα εξαρτώνται από την εποχή του χρόνου).

Ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία φροντίδας είναι ο καθαρισμός του στρώματος. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε αυτό το σημείο εάν υπάρχουν πρόσθετα στη βάση πλήρωσης. Ο ατμός χρησιμοποιείται συχνότερα για καθαρισμό..

Για καθαρισμό, πρέπει να πάρετε ένα ειδικό εργαλείο. Βασικά, οι κατασκευαστές προσφέρουν ειδικές συνθέσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά για την αφαίρεση βρωμιάς από το στρώμα. Αυτά τα κεφάλαια βασίζονται σε μη επιθετικά συστατικά και καυστικές ουσίες..

Κριτικές

Οι αναθεωρήσεις εκείνων των αγοραστών που έχουν ήδη αγοράσει ένα από τα μοντέλα θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για ένα κατάλληλο στρώμα holcon. Η πλειοψηφία των καταναλωτών σημείωσε ότι βιώνουν τη μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι αγοραστές έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσία μιας επίπεδης επιφάνειας που αντισταθμίζει ελαττώματα στο κρεβάτι..

Οι καταναλωτές σημείωσαν ότι ακόμη και με παρατεταμένη χρήση, το στρώμα δεν θρυμματίζεται και διατηρεί το αρχικό του σχήμα. Πολλοί νεοκομμένοι γονείς αγοράζουν τέτοια προϊόντα για κρεβάτια μωρών.. Οι αγοραστές σημείωσαν ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου, τα στρώματα κατανέμουν ομοιόμορφα το φορτίο στη σπονδυλική στήλη, το οποίο είναι μια σημαντική στιγμή στο σχηματισμό στάσης.

Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από προβλήματα με το μυοσκελετικό σύστημα δεν φοβούνται επίσης να αγοράσουν τέτοια προϊόντα..

Δεν υπάρχει δυσφορία και πόνος κατά τη διάρκεια του ύπνου, όπως συμβαίνει συχνά με τα τυπικά μοντέλα. Οι αγοραστές σημείωσαν ότι τα στρώματα είναι μεσαίας σταθερότητας.

Το χαμηλό βάρος των μοντέλων τους επιτρέπει να μετακινούνται τακτικά από τόπο σε τόπο. Σε σύγκριση με το τυποποιημένο αφρώδες ελαστικό, το holcon είναι πιο βολικό στη μεταφορά, κάτι που σημειώθηκε επίσης από πολλούς.

Ένα σημαντικό σημείο είναι το κόστος των προϊόντων. Οι καταναλωτές σημείωσαν ότι ακόμη και με τις επιπλέον ίνες, η τιμή των στρωμάτων δεν είναι πολύ υψηλή. Οι αγοραστές είναι πολύ ικανοποιημένοι με την αναλογία καλής ποιότητας και προσιτού κόστους.

Θα μάθετε περισσότερα για το holcon στα στρώματα στο παρακάτω βίντεο.