Μοντέλα από το εργοστάσιο “Formula Divana”

Η επιλογή των επικαλυμμένων επίπλων είναι μια κρίσιμη στιγμή. Μοντέλα από το εργοστάσιο “Τύπος του καναπέ” συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, άνεση και εκλεπτυσμένο στυλ. Μια μεγάλη ποικιλία σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή για κάθε γούστο και μια ατομική προσέγγιση εγγυάται την κατασκευή επίπλων στο επιθυμητό χρώμα το συντομότερο δυνατό.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Εταιρία “Τύπος του καναπέ” – ένα από τα συστατικά του ομίλου MZ5. Είναι ένας διάσημος κατασκευαστής επίπλων που συνεργάζεται με κορυφαίους ειδικούς από την Ιταλία και τη Γερμανία. Το λογότυπο του εργοστασίου επίπλων είναι η εικόνα δύο γωνιακών καναπέδων που σχηματίζουν μια καρδιά. Αυτό το σύμβολο σημαίνει αγάπη για αυτό που κάνετε και ευλαβική στάση απέναντι στους πελάτες..

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 300 καταστήματα μάρκας σε όλη τη Ρωσία. Τα πλεονεκτήματα των επικαλυμμένων επίπλων της μάρκας είναι εμφανή.

  • Ποιότητα. Το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης των προϊόντων της μάρκας επιβεβαιώνεται από το γερμανικό πιστοποιητικό ποιότητας. Η παραγωγή χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής μέχρι τη στιγμή της πώλησης..
  • Ευκολία. Η κύρια αρχή της δημιουργίας επώνυμων επίπλων είναι η μέγιστη άνεση. Μαζί με Γερμανούς ειδικούς, η εταιρεία έχει αναπτύξει κανόνες για το σχεδιασμό καναπέδων με φροντίδα για την υγεία των πελατών της..

Το ορθοπεδικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο σε όλες τις θέσεις στις οποίες χρησιμοποιείται ο καναπές. Αυτή είναι τόσο η σωστή εφαρμογή, που εξασφαλίζει τη φυσική θέση της σπονδυλικής στήλης, όσο και ο υγιής ύπνος με πλήρη χαλάρωση όλων των μυών του σώματος..

  • Ποικιλία από ποικιλία. Οι σχεδιαστές της εταιρείας κυκλοφορούν τακτικά νέες συλλογές καναπέδων, συμπεριλαμβανομένων τόσο εξαιρετικά μοντέρνων καινοτομιών όσο και κομψών κλασικών. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και υφασμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή για οποιαδήποτε, ακόμη και την πιο απαιτητική γεύση.
  • Μέτριες τιμές. Λόγω μεγάλης κλίμακας παραγωγής, η εταιρεία αγοράζει υλικά και εξαρτήματα σε μεγάλη χονδρική σε χαμηλές τιμές. Και μερικά από τα εξαρτήματα παράγονται απευθείας στο ίδιο το εργοστάσιο. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να ορίσουμε ένα αποδεκτό επίπεδο τιμών για πολυτελή προϊόντα. Επιπλέον, το κόστος των επίπλων αποδίδει απολύτως την άνεση και την πρακτικότητα του. Η διάρκεια ζωής των καναπέδων της μάρκας είναι πάνω από 10 χρόνια.

Μεγέθη και σχήματα

Η ποικιλία της εταιρείας περιλαμβάνει τόσο καναπέδες όσο και γωνιακά μοντέλα. Όσον αφορά το μέγεθος, μπορείτε επίσης να βρείτε μια επιλογή εδώ για οποιοδήποτε δωμάτιο. Τα μικρότερα είναι “Polo Lux” και “Rhine Lux”. Και τα δύο μοντέλα χαρακτηρίζονται από ζεστά σχέδια και καμπύλα σχήματα. Το μέγεθος και των δύο επιλογών είναι 2000 × 1000 mm. Μεταξύ των μοντέλων μεγάλου μεγέθους, το πιο σταθερό είναι η γωνία Ραϋμόνδος. Πρόκειται για έναν καναπέ με οθωμανικό λακωνικό σχέδιο. Ευθείες σαφείς γραμμές θα ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό. Μέγεθος μοντέλου – 2940 × 1670 mm.

Επίσης μεταξύ των μεγάλων καναπέδων διακρίνονται “Δρέσδη” και “Μπρούγκεν”. Τα πολυτελή μοντέλα ευγενούς εμφάνισης διαφέρουν στον τύπο των δεσμών στην πλάτη και τα μπράτσα. Στρογγυλεμένα σχήματα και μαλακά μαξιλάρια φαίνεται να προσκαλούν μια φιλική παρέα να περάσει χρόνο με μια ευχάριστη συζήτηση. Το μέγεθος και των δύο επιλογών είναι 2920 × 2050 mm. Μια άλλη κομψή και κομψή επιλογή είναι ο γωνιακός καναπές Capri. Το μοντέλο είναι ιδανικό για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, μπορεί να συμπληρωθεί με μια άνετη πτυσσόμενη πολυθρόνα. Μέγεθος καναπέ – 2800 × 1930 mm.

Οι μηχανισμοί μετασχηματισμού είναι επίσης διαφορετικοί..

Έσση

Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για μικροσκοπικούς καναπέδες. Όλα τα μέρη της δομής δημιουργούνται λαμβάνοντας υπόψη τις ανατομικές αποχρώσεις. Λόγω αυτού, κατά τη διάρκεια του ύπνου, η σπονδυλική στήλη διατηρεί μια φυσική θέση και οι μύες χαλαρώνουν πλήρως..

Eurobook

Η άμεση μετατροπή του καναπέ σε διπλό κρεβάτι δεν απαιτεί μετακίνηση επίπλων μακριά από τον τοίχο. Το μπροστινό μέρος γλιστράει εύκολα μπροστά με μίνι τροχούς. Το μεγάλο εσωτερικό κουτί φιλοξενεί κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και παπλώματα.

Superbook

Το ανάκλιντρο στρώμα παρέχει ένα απόλυτα επίπεδο κρεβάτι με ορθοπεδικό αποτέλεσμα. Ο ειδικός σχεδιασμός των κυλίνδρων κάνει τη διαδικασία ξεδιπλώματος του καναπέ όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Tick ​​tock

Αυτή η ποικιλία “Ευρωβιβλία” διαφέρει στη μέθοδο του μετασχηματισμού. Εδώ το μπροστινό μέρος φαίνεται να “πατάει” κατά την αλλαγή θέσης. Αυτή η επιλογή διπλώματος του καναπέ είναι βολική αν έχετε χαλί με αφράτο σωρό..

Δελφίνι

Αυτός ο μηχανισμός χρησιμοποιείται σε γωνιακά μοντέλα. Μετά τη μεταμόρφωση, παίρνετε ένα κρεβάτι ίδιου μεγέθους με ένα διπλό κρεβάτι. Τα ελατήρια φιδιού παρέχουν ορθοπεδικές ιδιότητες του καναπέ και μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.

Ακορντεόν ΕΠΟΜΕΝΟ

Βελτιωμένη έκδοση του γνωστού μηχανισμού “Ακορντεόν” σας επιτρέπει να ξεδιπλώσετε τον καναπέ με μία εύκολη κίνηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε τον βρόχο. Αυτά τα μοντέλα είναι πάντα εξοπλισμένα με εσωτερικό χώρο πλυντηρίου..

Υλικά (επεξεργασία)

Δέρμα – κομψό και συμπαγές υλικό. Τα δερμάτινα έπιπλα φαίνονται ευγενικά και ευγενικά, είναι κατάλληλα σε κάθε περιβάλλον. Αν και πιο συχνά τέτοιοι καναπέδες αγοράζονται για χώρους γραφείων, σε ένα διαμέρισμα ένας δερμάτινος καναπές δεν φαίνεται λιγότερο πολυτελής με το κατάλληλο εσωτερικό. Το δέρμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό. Είναι ευχάριστο στην αφή και καθαρίζεται εύκολα από τη βρωμιά. Οι σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας καθιστούν δυνατή την απόκτηση δερμάτινων επιχρισμάτων οποιουδήποτε χρώματος. Η ποικιλία της μάρκας περιλαμβάνει κλασικά συγκρατημένα χρώματα (μαύρο, λευκό, μπεζ, καφέ) και παστέλ αποχρώσεις και φωτεινούς ζουμερούς τόνους..

Τεχνητό δέρμα – φθηνότερο, αλλά όχι λιγότερο πρακτικό και όμορφο υλικό. Είναι επίσης ευχάριστο στην αφή, είναι μαλακό και ελαστικό και μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο. Τα έπιπλα από τεχνητό δέρμα είναι υποαλλεργικά, φαίνονται αξιοσέβαστα και είναι ανεπιτήδευτα στη συντήρηση. Η χρωματική παλέτα είναι επίσης ποικίλη. Δεν πρέπει να επιλέξετε φυσικό ή τεχνητό δέρμα ως ταπετσαρία μόνο για διαμέρισμα με κατοικίδια ζώα. Τέτοια υλικά είναι εύκολο να γρατσουνιστούν και τα σημάδια των νυχιών μπορούν να καταστρέψουν σοβαρά την εμφάνιση των επίπλων..

Τα υφάσματα παρουσιάζονται από τη μάρκα σε διάφορες επιλογές:

  • Το Velor έχει μαλακό και λεπτό σωρό. Οι βελούδινοι καναπέδες είναι όμορφοι και ευχάριστοι στην αφή. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό το υλικό είναι ευαίσθητο στην τριβή. Για να διατηρήσει την αρχική του εμφάνιση, χρειάζεται προσεκτική φροντίδα..
  • Το κοπάδι είναι ένα άλλο βελούδινο ύφασμα. Δεν φοβάται την υγρασία, το φως του ήλιου και τις ακραίες θερμοκρασίες. Ένας τέτοιος καναπές είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός και ακόμη και τα κατοικίδια δεν μπορούν να καταστρέψουν αισθητά την ταπετσαρία με νύχια ή μαλλί. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το υλικό απορροφά γρήγορα οσμές..
  • Το Jacquard είναι ένα πυκνό υλικό με ενδιαφέρουσα υφή. Χαρακτηρίζεται από αντοχή, αντοχή και εξαιρετική εμφάνιση. Το υλικό είναι ανθεκτικό στα σκισίματα και εύκολο στη συντήρηση.
  • Chenille – ύφασμα με απαλή, απαλή επιφάνεια αφής. Το υλικό είναι ανθεκτικό, δεν σχηματίζει πέλλετ και φαλακρά μπαλώματα και διατηρεί εξαιρετική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τις ελλείψεις, μπορεί να σημειωθεί μόνο η κακή αντίσταση του υφάσματος στην υγρασία και στα νύχια των ζώων..
  • Microfiber – ένα ύφασμα που μοιάζει με σουέτ στην εμφάνιση και τις απτικές αισθήσεις. Το υλικό είναι ανθεκτικό στην τριβή, δεν ηλεκτρίζεται, δεν απορροφά υγρασία. Είναι επίσης υποαλλεργικό, διατηρεί τη φωτεινότητα του χρώματος και την άψογη υφή για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Δημοφιλή μοντέλα

Βρέμη

Αυτός ο καναπές κατάστασης διατίθεται σε ευθείες και γωνιακές επιλογές. Μαζικές συμπαγείς μορφές σε αυτό το μοντέλο συνδυάζονται με άνεση και απαλότητα. Τα άνετα μαξιλάρια πλάτης και τα αυθεντικά στρογγυλεμένα υποβραχιόνια παρέχουν μέγιστη άνεση. Όταν ξεδιπλώνεται, ο καναπές σχηματίζει ένα ευρύχωρο και επίπεδο επίπεδο ύπνου. Ο ευέλικτος σχεδιασμός επιτρέπει στο μοντέλο να ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ο ίσιος καναπές έχει μέγεθος 2040 x 1000 mm. Η γωνιακή σχηματίζει ένα κρεβάτι με διαστάσεις 1500 x 2000 mm. Πτυσσόμενος μηχανισμός – “Hesse”.

Αριζόνα

Ο αρχικός αρθρωτός καναπές μοιάζει με ανθισμένο λουλούδι. Το μοντέλο δεν έχει μπράτσα. Η λειτουργία τους εκτελείται από τις άκρες του καθίσματος, οι οποίες ανεβαίνουν υπό γωνία 45 μοιρών. Όταν ξεδιπλωθεί, το μοντέλο σχηματίζει έναν πλήρη χώρο ύπνου. Το μέγεθος του καναπέ είναι 2000 x 1000 mm. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα ευρύχωρο λινό κουτί. Μηχανισμός μετασχηματισμού – “Eurobook”.

Λειψία

Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε διάφορους καναπέδες. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραλλαγών είναι τα ογκώδη κυρτά σχήματα, η άνετη εφαρμογή, τα στρογγυλεμένα μαξιλάρια στα μπράτσα, που εγγυώνται τη μέγιστη άνεση. Η απευθείας έκδοση, η γωνία “Leipzig 2” και ο καναπές με Οθωμανό είναι επίσης δημοφιλείς. Όλα τα μοντέλα σχηματίζουν ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι για ξεκούραση το βράδυ, μεγέθους 1500 × 2000 mm.

Κιάρα

Αυτό το γωνιακό μοντέλο έχει ήδη γίνει επιτυχία. Η γεμάτη πλάτη εξασφαλίζει μια φυσική θέση σώματος. Η κατασκευή πολλαπλών στρωμάτων επιτρέπει στα καθίσματα να διατηρούν την ελαστικότητά τους και να αποκαθιστούν αμέσως το αρχικό τους σχήμα. Ο απίστευτα άνετος Οθωμανός σας καλεί να χαλαρώσετε μπροστά στην τηλεόραση ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο με τα πόδια τεντωμένα μετά από μια κουραστική μέρα. Ο καναπές είναι εξοπλισμένος με κουτί για λινά. Μηχανισμός αναδίπλωσης – “Δελφίνι”. Διαστάσεις μοντέλου – 2500 x 1650 mm.

Ρωμαίος

Αυτό το μοντέλο διακρίνεται από τη λακωνική και κομψή του εμφάνιση. Ο ίσιος καναπές με διαστάσεις 2460 × 1130 mm ταιριάζει απόλυτα σε κάθε δωμάτιο. Προσφέρονται διάφοροι μηχανισμοί μετασχηματισμού για να διαλέξετε. Μπορεί να είναι “Tick-tock” ή “Eurobook”. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μια εξίσου κομψή πολυθρόνα στο ίδιο σχέδιο για αυτόν τον κομψό καναπέ..

Risριδα 2

Ένας λιτός αλλά χαριτωμένος μικρός καναπές θα πάρει τη θέση που του αρμόζει σε ένα μικρό διαμέρισμα. Παρά τη συμπαγή του, όταν ξεδιπλώνεται, αυτό το μοντέλο μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ένα διπλό κρεβάτι. Το ελατήριο μπλοκ και ο υψηλής ποιότητας αφρός PU παρέχουν βέλτιστη απαλότητα και άνεση. Η λειτουργία “Relax” επιτρέπει την αύξηση του βάθους του καθίσματος για μέγιστη άνεση. Οι διαστάσεις της θέσης είναι 1980 x 1550 mm. Διπλωμένες διαστάσεις του καναπέ – 2000 x 1060 mm. Υπάρχει ένα ευρύχωρο κουτί πλυντηρίων.

Ρόκφορντ

Η λακωνική γεωμετρία των σχημάτων σε συνδυασμό με τη ραφή της ταπετσαρίας δημιουργούν ένα αυστηρό αλλά άνετο σχέδιο καναπέ. Το γωνιακό σχήμα με οθωμανική παρέχει άνετη ξεκούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο μηχανισμός Hesse παρέχει ευρύχωρο χώρο ύπνου για νυχτερινό ύπνο. Χώρος ύπνου – 1500 x 2000 mm.

Βενετία

Ένας γοητευτικός ίσιος καναπές με ασυνήθιστα πτυσσόμενα μπράτσα είναι ιδανικός για ένα μικρό διαμέρισμα. Τα υποβραχιόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαξιλάρι. Παρά τη συμπαγή του, ο καναπές σχηματίζει έναν ευρύχωρο χώρο ύπνου διαστάσεων 1580 x 2020 mm. Ο μηχανισμός “Superbook” διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν ραφές μετά το ξεδίπλωμα του μοντέλου. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε έναν πάγκο με ένα βολικό τραπέζι στο καναπέ.

Χόλιγουντ

Το εργονομικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ψηλή πλάτη, επιτρέποντας στους ανθρώπους κάθε ύψους να χαλαρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο ευθύς καναπές έχει διαστάσεις 2130 x 1070 mm. Τη νύχτα, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα επίπεδο και άνετο διπλό μέρος. Ο αυστηρός σχεδιασμός καθιστά το μοντέλο μια εξαιρετική επιλογή για κάθε δωμάτιο.

Bergamo Lux

Ένας κομψός ίσιος καναπές με εξαιρετική εργονομία, ιδανικός για χαλάρωση μέρα και νύχτα. Όταν διπλωθεί, το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα · όταν ξεδιπλωθεί, αντικαθιστά εύκολα ένα διπλό κρεβάτι. Το μέγεθος της θέσης είναι 1550 × 1980 mm. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να παραγγείλετε μια πολυτελή πολυθρόνα στο ίδιο σχέδιο για τον καναπέ..

Πού να βάλετε?

Κοντά στο παράθυρο. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη εάν το δωμάτιο είναι μικρό. Τοποθετώντας τον καναπέ πίσω στο παράθυρο, μπορείτε να ελευθερώσετε τρεις τοίχους για να φιλοξενήσετε ντουλάπια και άλλα έπιπλα. Ωστόσο, αξίζει να λάβετε υπόψη ότι ο ύπνος δίπλα σε ένα παράθυρο μπορεί να μην είναι πολύ άνετος. Ο θόρυβος από το δρόμο και ο δυνατός άνεμος από ένα παράθυρο ανοιχτό τη νύχτα μπορεί να καταστρέψει τον ύπνο και τη διάθεση.

Κοντά στον τοίχο. Αυτή η επιλογή είναι η πιο κοινή. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να σκεφτείτε το σχέδιο του τοίχου πίσω από τα επικαλυμμένα έπιπλα. Εάν η ταπετσαρία έχει μοτίβο, τότε μπορείτε να το κάνετε χωρίς πρόσθετες λεπτομέρειες. Ένας συμπαγής τοίχος μπορεί να διακοσμηθεί με έναν πίνακα ζωγραφικής ή μια μεγάλη κορνίζα φωτογραφία.

Στη γωνία. Οι γωνιακοί καναπέδες τοποθετούνται συχνά στη γωνία του δωματίου, έτσι ώστε το προεξέχον μέρος των επίπλων να μην παρεμποδίζει την ελευθερία κινήσεων. Ωστόσο, εάν το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο, τότε ένας τέτοιος καναπές μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χωρίς να χάσει την αρμονία του περιβάλλοντος..

Στο κέντρο του δωματίου. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται συχνά για τη χωροθέτηση μεγάλου χώρου. Μια τέτοια διάταξη επίπλων είναι επίσης κατάλληλη για διαμερίσματα στούντιο, προκειμένου να διαχωριστεί η περιοχή αναψυχής από το μέρος της κουζίνας. Θα ήταν λογικό να τοποθετήσετε την τηλεόραση μπροστά από τον καναπέ, αλλά θα ήταν επίσης μια καλή λύση να τοποθετήσετε ένα άλλο έπιπλο πίσω από το πίσω μέρος του καναπέ. Αυτό μπορεί να είναι ένα ψηλό συρταριέρα ή μια μονάδα ραφιών. Αυτό θα ολοκληρώσει τη σύνθεση. Επιπλέον, θα μπορείτε να λύσετε μια πρακτική ερώτηση – θα υπάρχει πάντα μια θέση για ένα επιτραπέζιο φωτιστικό, ένα βιβλίο ή ένα ξυπνητήρι δίπλα στον καναπέ..

Πώς να επιλέξετε?

Το μέγεθος

Πρώτα απ ‘όλα, μετρήστε το δωμάτιο, ειδικά αν είναι μικρό. Αποφασίστε τι μέγεθος πρέπει να έχει ο νέος καναπές όταν συναρμολογείται και ξεδιπλώνεται.

Για ένα μικρό δωμάτιο, είναι κατάλληλος ένας ίσιος συμπαγής καναπές. Έπιπλα μεγάλου μεγέθους σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα φαίνονται ακατάλληλα. Μια σταθερή και μαζική επιλογή είναι κατάλληλη για ένα μεγάλο σαλόνι..

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι πολύ άνετοι. Είναι άνετα να δέχονται επισκέπτες, το σχήμα των επίπλων ευνοεί την εύκολη, ευχάριστη επικοινωνία. Και αν βάλετε ένα τραπέζι μπροστά από τον καναπέ, μπορείτε να περάσετε το βράδυ πίνοντας τσάι ή ένα ποτήρι κρασί. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η γωνιακή έκδοση θα καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από την ευθεία. Σκεφτείτε πού θα το βάλετε, αν θα επηρεάσει την ελευθερία κινήσεων στο δωμάτιο.

Σχέδιο

Δείτε τα χρώματα στα οποία έχει σχεδιαστεί το δωμάτιο. Το χρώμα του καναπέ πρέπει να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο ντεκόρ. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επιλέξτε μια ουδέτερη επιλογή. Οι μπεζ, γκρι, καφέ αποχρώσεις φαίνονται δυσδιάκριτες και ταιριάζουν αρμονικά στο εσωτερικό. Αν θέλετε να προσθέσετε έντονα χρώματα στο δωμάτιο, προσπαθήστε επίσης να μην το παρακάνετε. Δεν πρέπει να συνδυάζετε περισσότερα από 3 χρώματα σε ένα δωμάτιο. Τα φωτεινά χρώματα προτιμώνται για το νηπιαγωγείο. Εάν το μωρό σας εξακολουθεί να μην μπορεί να αποφασίσει ποιο χρώμα του αρέσει περισσότερο, βασιστείτε στο χρώμα της ταπετσαρίας, των κουρτινών και της άλλης διακόσμησης του δωματίου. Συνήθως για τα κορίτσια επιλέγουν επικαλυμμένα έπιπλα σε ροζ και μοβ τόνους, για αγόρια – μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Όσον αφορά το υλικό, εξαρτάται από τον σκοπό των επίπλων. Ταπετσαρίες από γνήσιο ή τεχνητό δέρμα είναι ιδανικές για μελέτη. Δεν είναι κακό, ένας τέτοιος καναπές θα ταιριάζει στο αυστηρό μοντέρνο εσωτερικό του σαλονιού. Εάν προτιμάτε ένα πιο ζεστό στυλ διακόσμησης που μοιάζει με το σπίτι, επιλέξτε υφασμάτινη ταπετσαρία..

Κριτικές

Οι περισσότεροι από τους αγοραστές επικαλυμμένων επίπλων από το εργοστάσιο “Τύπος του καναπέ” ευχαριστημένος με τις εξαγορές. Γιορτάζουν τον υπέροχο σχεδιασμό, την κομψή εμφάνιση των μοντέλων. Οι καναπέδες φαίνονται ευπαρουσίαστοι και ταιριάζουν αρμονικά στο εσωτερικό. Τα υφάσματα είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά · μετά από ένα χρόνο ή περισσότερο, η ταπετσαρία διατηρεί την αρχική της εμφάνιση. Η αυξημένη άνεση που δηλώνει ο κατασκευαστής επιβεβαιώνεται επίσης από κριτικές. Τα έπιπλα έχουν άνετη εφαρμογή, όταν ξεδιπλώνονται, σχηματίζουν ένα ευρύχωρο χώρο ύπνου. Η μόνη προειδοποίηση είναι η ταλαιπωρία των μοντέλων με μηχανισμό “Δελφίνι”.

Το γεγονός είναι ότι ένα μέρος της κουκέτας σε τέτοιους καναπέδες διαφέρει από το άλλο ως προς το πάχος και την ακαμψία, γεγονός που προκαλεί κάποια δυσφορία. Οι αγοραστές δεν έχουν παράπονα για μοντέλα με άλλους μηχανισμούς μετασχηματισμού. Ένα άλλο μειονέκτημα θεωρείται από μερικούς ότι είναι το μεγάλο βάρος των καναπέδων, τα οποία είναι δύσκολο να μετακινηθούν κατά τον καθαρισμό ή την αναδιάταξη..

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει μια συλλογή μοντέλων από το εργοστάσιο "Τύπος καναπέ".