Χαρακτηριστικά ημι-στεγνής επίστρωσης δαπέδου

Σήμερα, τα διαμερίσματα σε νέα κτίρια πωλούνται, κατά κανόνα, χωρίς εσωτερική διακόσμηση. Οι αγοραστές αποφασίζουν μόνοι τους πώς να φτιάξουν οροφές, πώς να επικολλήσουν ή να βάψουν τους τοίχους, τι να στρώσουν στο πάτωμα. Ανάλογα με τον τύπο της επένδυσης δαπέδου, επιλέγεται ο τύπος επίστρωσης δαπέδου. Τις περισσότερες φορές, προτιμάται μια ημι-ξηρή μορφή..

Τι είναι?

Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, οι πλάκες δαπέδου δεν έχουν ελαττώματα, είναι εντελώς έτοιμες να αναλάβουν το φινίρισμα. Συνήθως, μετά τους κατασκευαστές, τα πατώματα αφήνονται σε αντιαισθητική κατάσταση. Όταν η επιφάνεια του σκυροδέματος είναι καθαρή, αξίζει να τοποθετήσετε μια επίστρωση πάνω της..

Η επίστρωση εκτελεί πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα, είναι:

 • χρησιμεύει ως αξιόπιστη βάση για δάπεδα.
 • εξομαλύνει την επιφάνεια του δαπέδου, το καθιστά πιο άκαμπτο και ανθεκτικό.
 • προστατεύει το δωμάτιο από τη διείσδυση υγρασίας από υπόγεια και υπόγεια δάπεδα.
 • είναι θερμομονωτικός και θόρυβος.

Η ημι-ξηρή επίστρωση δεν απαιτεί μεγάλη ποσότητα νερού στη σύνθεσή της. Το βγάζει αντί να χύνει.

Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται σε ιδιωτικές κατοικίες, διαμερίσματα παλαιού κτιρίου, όπου τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Οι ημίξηρες επίστρωση χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικές περιοχές και σε δημόσιους χώρους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Μια ημι-ξηρή επίστρωση, όπως κάθε οικοδομικό υλικό, έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα.. Ας σημειώσουμε τα συν:

 • Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα τοποθέτησης αυτού του τύπου τσιμεντοκονίας όχι μόνο σε ένα νέο κτίριο, σε ένα ιδιωτικό σπίτι ή σε ένα εξοχικό σπίτι. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε νερό επιτρέπει την τοποθέτηση σε ένα διαμέρισμα σε οποιοδήποτε όροφο. Η πιθανότητα διείσδυσης υγρασίας μέσω του δαπέδου στον κάτω όροφο αποκλείεται εντελώς.
 • Η επιφάνεια της επίστρωσης είναι απόλυτα επίπεδη. Φυσαλίδες αέρα υπάρχουν σε ελάχιστη ποσότητα. Όταν σφραγίζονται, αφαιρούνται εντελώς.
 • Εάν ακολουθηθεί η τεχνολογία, είναι απίθανο να εμφανιστούν ρωγμές. Εάν προσθέσετε σωματίδια ινών στο διάλυμα, το σπάσιμο γίνεται αδύνατο και η επίστρωση αποκτά επιπλέον αντοχή..

 • Οι άνθρωποι που ζουν σε ένα πάνελ ή στο “Χρουστσόφ” συχνά παραπονιούνται για τους θορύβους που διεισδύουν στους χώρους διαβίωσής τους από τον επάνω και τον κάτω όροφο. Μια ημι-στεγνή επίστρωση θα γίνει ένα αξιόπιστο φράγμα στον τρόπο με τους ξένους ήχους.
 • Στο μπαλκόνι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με κρύο τζάμι, ένα χαμηλό στρώμα ημίξηρου μείγματος κάνει το δάπεδο πολύ πιο ζεστό από την “εγγενή” πλάκα από οπλισμένο σκυρόδεμα.
 • Αυτή η επίστρωση είναι κατάλληλη για νερό και ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση. Το ελάχιστο ύψος του είναι αρκετό για να προστατεύσει τις επικοινωνίες από μηχανικές βλάβες. Δεν απορροφά πολύ θερμότητα. Το κύριο μερίδιο της θερμικής ενέργειας παρέχεται στο δωμάτιο και δεν εξαφανίζεται στα βάθη της τραχιάς επίστρωσης.
 • Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γρήγορο στέγνωμα. Λίγοι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τις εργασίες ανακαίνισης για μήνες. Ένα διάλυμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία συμβάλλει στη σημαντική μείωση του χρόνου εργασίας..
 • Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το χαμηλό κόστος των υλικών. Χάρη σε αυτό, η διάταξη μιας καλής επίστρωσης είναι διαθέσιμη στον ευρύτερο κύκλο του πληθυσμού..

Μην σιωπάτε για τις ελλείψεις. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Η δυσκολία απόκτησης της βέλτιστης περιεκτικότητας σε νερό στο διάλυμα, ειδικά για άτομα χωρίς κατασκευαστική εμπειρία. Επομένως, δεν είναι πάντα δυνατό να κάνετε επισκευές με τα χέρια σας..
 • Το ημίξηρο κονίαμα είναι δύσκολο να τοποθετηθεί λόγω της χαμηλής ρευστότητάς του. Για να το περιορίσετε και να το ευθυγραμμίσετε, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Είναι απλώς αδύνατο να το κάνετε χειροκίνητα σε μεγάλες περιοχές.
 • Η αδυναμία απόκτησης χαμηλής επίστρωσης. Το ελάχιστο ύψος είναι 4mm.
 • Με ύψος στοίβαξης 60 mm ή περισσότερο, απαιτείται ενίσχυση με χαλύβδινο πλέγμα.
 • Υψηλό κόστος ειδικού εξοπλισμού (εάν χρησιμοποιείται).

Σύνθεση και υλικά

Η βάση μιας ημι-ξηρής επίστρωσης είναι ένα μίγμα τσιμέντου-άμμου. Το τσιμέντο Portland πρέπει να έχει βαθμό τουλάχιστον M400. Αυτός, σε ένα ζευγάρι τσιμέντο-άμμο, καταλαμβάνει το ένα μέρος, τα άλλα τρία πηγαίνουν στην άμμο. Η άμμος πρέπει να είναι καθαρή χωρίς ακαθαρσίες. Και τα δύο χύδην συστατικά πρέπει να κοσκινίζονται πριν από τη χρήση για να αποκλείονται ξένα σώματα και σπασμένα σβώλοι.. Συνιστάται η αγορά φρέσκου τσιμέντου (με καλό περιθώριο ζωής). Τέτοιο υλικό δεν πρέπει ακόμη να κέικ και δεν θα υπάρξουν σκουπίδια (εάν η συσκευασία δεν έχει υποστεί ζημιά).

Αναμίξτε το διάλυμα με νερό. Το ακριβές ποσό του δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Ο όγκος του υγρού θα πρέπει να επιλεγεί κατά τη διαδικασία. Οι ειδικοί καθορίζουν την ετοιμότητα του μείγματος στο άγγιγμα. Το διάλυμα πιέζεται σε μια γροθιά. Εάν, ως αποτέλεσμα, σχηματιστεί ένα πυκνό μη διασπώμενο κομμάτι, ενώ δεν απελευθερώνεται νερό, τότε η παρτίδα είναι έτοιμη για έκχυση..

Η εμφάνιση νερού όταν το διάλυμα συμπιέζεται δείχνει έλλειψη ξηρών συστατικών. Και η έλλειψη κολλητικότητας αφορά την έλλειψη νερού. Δεδομένου ότι οι ακριβείς αναλογίες όλων των συστατικών δεν μπορούν να προσδιοριστούν αμέσως, θα πρέπει να προσθέσετε το ένα ή το άλλο (μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή). Το διάλυμα θα γίνει πιο εύπλαστο εάν προστεθεί πλαστικοποιητής σε αυτό.. Είναι ένα υγρό παρόμοιο με το υγρό σαπούνι. Χρειάζεται πολύ λίγο – 1 λίτρο για κάθε εκατοστό τσιμέντου.

Για να δώσουν μεγαλύτερη αντοχή, οι ημι-ξηρές επίστρες ενισχύονται με υαλοβάμβακα. Τα λεπτά σωματίδια κατανέμονται τυχαία σε όλο τον όγκο, αυξάνοντας έτσι τα χαρακτηριστικά αντοχής μιας μονολιθικής πλάκας. Κάποιος θα πει ότι έπρεπε ήδη να κάνει το κονίαμα μόνος του και η ενίσχυση πραγματοποιήθηκε με χαλύβδινο πλέγμα. Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε την παλιά μέθοδο. Αλλά το μέταλλο αυξάνει το φορτίο, χρειάζεται πολύς χρόνος για να κολλήσει τα μέρη του πλέγματος..

Όταν ο οπλισμός τοποθετηθεί στη μέση της επίστρωσης, είναι απαραίτητο να απλωθεί το κονίαμα σε δύο στρώματα. Οι βελόνες πολυπροπυλενίου δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα με ελάχιστη σωματική προσπάθεια.

Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται ανύψωση του δαπέδου σε ύψος άνω των 70 mm, για μείωση του φορτίου στη βάση, η επίστρωση γίνεται προκατασκευασμένη. Το μίγμα τσιμέντου-άμμου συνδυάζεται με διογκωμένο πηλό. Τα ελαφριά κοκκία δίνουν το επιθυμητό ύψος, το παρασκευασμένο διάλυμα απλώνεται πάνω τους. Η ημι-ξηρή επίστρωση ανήκει στην κατηγορία των πλωτών.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει επαφή με τη βάση, χύνεται σε μονωτικό υπόστρωμα (για παράδειγμα, πλαστικό περιτύλιγμα). Η μεμβράνη δεν είναι μόνο κάτω από την επίστρωση, αλλά εκτείνεται και στους τοίχους (σε όλο το ύψος του στρώματος τσιμέντου). Εκτός από την ταινία, η επίστρωση χωρίζεται από τους τοίχους με μια ταινία αποσβεστήρα κολλημένη στην περίμετρο του δωματίου που επισκευάζεται..

Τεχνολογία

Σύμφωνα με τη γερμανική τεχνολογία τοποθέτησης ημι-στεγνής επίστρωσης, όλες οι εργασίες προγραμματίζονται βήμα προς βήμα. Η απόκλιση από τους κανόνες οδηγεί σε επιδείνωση του τελικού αποτελέσματος. Η διάταξη του στρώματος τσιμέντου-άμμου προηγείται βοηθητικών εργασιών:

Επιθεωρήστε και προετοιμάστε τη βάση:

 • εξαλείψτε ρωγμές, λακκούβες και ρωγμές (αφρισμένες, γεμισμένες με κονίαμα, στόκος).
 • κόψτε γυμνοσάλιαγκες και διογκώσεις.
 • αφαιρέστε τους λιπαρούς λεκέδες.
 • τα συντρίμμια που προκύπτουν συλλέγονται και αφαιρούνται (η επιφάνεια πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο καθαρή και επίπεδη).
 • οι υψηλότερες και χαμηλότερες θέσεις βρίσκονται στο πάτωμα, σημειώσεις γίνονται κατά μήκος αυτών.
 • τοποθετείται στεγανοποίηση, τοποθετείται ταινία αποσβεστήρα στο ύψος της επίστρωσης κατά μήκος των τοίχων, χωρισμάτων και άλλων κατασκευών.
 • εγκαταστήστε φάρους.

Το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία της λύσης. Το μείγμα πρέπει να είναι αρκετά λείο και υγρό. Η ευελιξία του διαλύματος θα παρέχεται από πλαστικοποιητές, αντοχή – από σωματίδια ινών. Για μηχανοποιημένη εργασία, θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό:

 • αντλία κονιάματος?
 • πνευμονοσυμπιεστης?
 • μυστρίο.

Όλοι οι μηχανισμοί, με εξαίρεση τη σπάτουλα, είναι έξω. Η απουσία τους στον χώρο εργασίας βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας και στη μείωση της ρύπανσης. Ο εξοπλισμός μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, αλλά όχι κάτω από -10 μοίρες.

Σε περίπτωση ελαφρού παγετού, ένα θερμοκήπιο είναι εξοπλισμένο γύρω από τις μηχανικές συσκευές.

Δεδομένου ότι η βέλτιστη θερμοκρασία του τελικού διαλύματος πρέπει να είναι +5 μοίρες, χρησιμοποιείται ζεστό νερό κατά την ανάμειξη (αλλά όχι βραστό νερό). Η μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία νερού είναι + 80 μοίρες. Το θερμαινόμενο μίγμα ψύχεται ενώ αντλείται στον τόπο τοποθέτησης.

Όταν εργάζεστε με τα χέρια σας, ένας αναμικτήρας σκυροδέματος παραδίδεται στο επισκευασμένο δωμάτιο. Εάν οι περιοχές που πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία με τη μέθοδο ημίξηρας είναι μικρές, αυτή η συσκευή μπορεί να αντικαταστήσει τον αναμίκτη κατασκευής. Για να διανείμετε τη λύση, θα χρειαστείτε φάρους και έναν κανόνα. Απαιτείται τρίφτης για το φινίρισμα.

Στο τελικό στάδιο, η επίστρωση καλύπτεται με πολυαιθυλένιο, εάν είναι απαραίτητο, το ανώτερο στρώμα υγραίνεται με νερό. Η λύση λοιπόν «φτάνει» για 3-5 ημέρες. Αφού αφαιρέσει την ταινία, χρειάζεται έκθεση για άλλη μια εβδομάδα.

Τα πλακίδια μπορούν να τοποθετηθούν 2 εβδομάδες μετά την τοποθέτηση της επίστρωσης. Το παρκέ και το laminate δάπεδο απαιτούν 28-30 ημέρες ξήρανσης.

Μέθοδοι τοποθέτησης

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να τακτοποιήσετε τις τσιμεντοκονίες:

 • Το κονίαμα μπορεί να απλωθεί απευθείας στο προετοιμασμένο υπόστρωμα χωρίς οριοθετητές
 • μια πλωτή επίστρωση χαρακτηρίζεται από την παρουσία μιας μεμβράνης ή άλλου μονωτήρα μεταξύ της βάσης και του κονιάματος.
 • το διάλυμα μπορεί να μην βρίσκεται στη βάση, αλλά σε ένα υπόστρωμα που λειτουργεί ως θερμαντήρας ή μονωτής ήχου.

Τοποθετήστε την επίστρωση κατά μήκος των φάρων ταυτόχρονα σε όλο το ύψος, ξεκινώντας από τη γωνία που βρίσκεται πιο μακριά από την είσοδο. Η συμπύκνωση και η ευθυγράμμιση πραγματοποιούνται αμέσως μετά την παράδοση του διαλύματος στην περιοχή. Διαφορετικά, η διαδικασία θα γίνει πολύ πιο δύσκολη ή εντελώς αδύνατη. Ένα βαρύ μείγμα γίνεται πιο μαλακό όταν προστίθεται ένα ειδικό πρόσθετο στο διάλυμα.

Για να προσδιορίσετε την ανάγκη για πλαστικοποιητή, πρέπει να υπολογίσετε: 1 λίτρο ουσίας ανά 100 κιλά τσιμέντου Πόρτλαντ.

Η θερμοκρασία στο δωμάτιο που πρόκειται να επισκευαστεί δεν πρέπει να είναι χαμηλότερη από +5 μοίρες. Εάν οι μετρήσεις που πραγματοποιούνται σε ανοίγματα θυρών και παραθύρων σε ύψος 0,5 m από την επιφάνεια του δαπέδου δείχνουν χαμηλότερη θερμοκρασία, δεν πρέπει να εκτελούνται εργασίες. Ανάλογα με τη βάση στην οποία εφαρμόζεται η επίστρωση, 1 τετρ. m μπορεί να έχει περιορισμένη ποσότητα διαλύματος. Οι ξύλινες βάσεις δεν είναι ικανές να αντέξουν μεγάλο βάρος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επίστρωση εγκαθίσταται κατά μήκος των κορμών με ύψος όχι μεγαλύτερο από 4-5 cm.

Οι βάσεις από σκυρόδεμα μπορούν να αντέξουν πολύ περισσότερο βάρος, αλλά δεν πρέπει να στρώσουν πάνω τους 7 cm. Εάν είναι απαραίτητο να σηκωθεί το πάτωμα, η επίστρωση πρέπει να γίνει προκατασκευασμένη, τοποθετώντας ένα στρώμα μόνωσης στη βάση, για παράδειγμα, από διογκωμένο πολυστυρόλιο με πάχος 30-40 mm. Το υπόλοιπο ύψος πρέπει να σφίγγεται με μια επίστρωση..

Εάν η επίστρωση εκτελείται σε μεγάλες περιοχές, πρέπει να γίνουν αρμοί διαστολής για να αποφευχθεί η ρωγμή κατά το στέγνωμα..

Για να γίνει αυτό, το αργότερο δύο ημέρες μετά την έκχυση του διαλύματος στο σώμα του, γίνονται περικοπές στο ένα τρίτο του βάθους. Το πλάτος της εγκοπής είναι 3 έως 4 mm.

Οι ρηχές κοπές δεν θα επηρεάσουν τη δύναμη της βάσης τσιμέντου. Αφού τελειώσουν οι διαδικασίες παραμόρφωσης, οι κοιλότητες πρέπει να γεμιστούν με κονίαμα και να σκουπιστούν.

Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από:

 • πάχος επίστρωσης?
 • θερμοκρασία δωματίου;
 • υγρασία αέρα περιβάλλοντος?

Όσο πιο παχύ είναι το εφαρμοζόμενο στρώμα, τόσο περισσότερο στεγνώνει το πάτωμα. Το καλοκαίρι, η βάση θα προετοιμαστεί για να τελειώσει πιο γρήγορα από ό, τι το χειμώνα..

Κατασκευαστικές εταιρείες

Εάν εγκαταλείψετε την ανεξάρτητη παραγωγή του διαλύματος και αγοράσετε ένα έτοιμο μείγμα, η διαδικασία διαρρύθμισης μιας ημι-ξηρής επίστρωσης θα απλοποιηθεί σημαντικά. Δεν χρειάζεται να μετρήσετε τις αναλογίες, να υπολογίσετε την ανάγκη για πρόσθετα. Τα σύγχρονα μείγματα περιέχουν ήδη όλα όσα χρειάζεστε. Απομένει μόνο να προσθέσετε νερό και να ανακατέψετε τη ληφθείσα σύνθεση σε αυτό.. Η υπόλοιπη διαδικασία είναι παρόμοια με την παραδοσιακή:

 • τοποθέτηση της λύσης ·
 • ευθυγράμμιση με τον κανόνα σύμφωνα με τους εγκατεστημένους φάρους ·
 • σφραγίδα;
 • ενέματα.

Τα μείγματα παρέχονται στην εγχώρια αγορά από ξένους και εγχώριους κατασκευαστές. Η βαθμολογία το δείχνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης είναι ο Knauf. Τα μείγματά του βασίζονται σε τσιμέντα υψηλής ποιότητας και πολυάριθμα πρόσθετα που βελτιώνουν την ποιότητα των στρώσεων. Στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα γνωστής μάρκας.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η εταιρεία Ceresit με ένα ευρύ φάσμα ενώσεων ισοπέδωσης δαπέδου. Η τρίτη θέση ανήκει στην καταγωγή από τη Γερμανία Μπεργκάουφ, των οποίων τα μείγματα καθιστούν δυνατή την κατασκευή εξαιρετικά ανθεκτικών επιχρισμάτων. Ένας Ρώσος κατασκευαστής προσπαθεί να φτάσει στο επίπεδο των Ευρωπαίων “Όσνοβιτ”. Μέχρι στιγμής, έχει δύο τύπους σκόνης στο λογαριασμό του. Και τα δύο είναι κατάλληλα για χειροκίνητη και μηχανοποιημένη χρήση.

Τι είναι καλύτερο: κανονική ξηρή ή ημίξηρη επίστρωση?

Το ερώτημα της επιλογής ενός ή άλλου τύπου τσιμεντοκονίας προκύπτει όταν πλησιάζει ο χρόνος επισκευής. Με μια προσεκτική στάση απέναντι στο πρόβλημα που τίθεται, αυτή η ερώτηση εξαφανίζεται. Η επιλογή δίνεται στην τεχνολογία που ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Σε γκαράζ, βιομηχανικό κτίριο ή χώρο πωλήσεων, μια υγρή επίστρωση θα είναι πιο κατάλληλη. Το πάτωμα σε τέτοια δωμάτια αντιμετωπίζει αυξημένα φορτία και χρειάζεται περισσότερη σκληρότητα από το δάπεδο σε διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες..

Η ημι-ξηρή επίστρωση χρησιμοποιείται για την ισοπέδωση του δαπέδου σε χώρους γραφείων και κατοικιών. Μια μικρή ποσότητα νερού εμποδίζει το υπόστρωμα να βραχεί και να διαρρεύσει στους κάτω ορόφους. Λόγω του γεγονότος ότι πωλείται ένα εντελώς έτοιμο μείγμα για ημίξηρα στρώματα, αυτός ο τύπος επικάλυψης κερδίζει δημοτικότητα..

Δεν υπάρχει χώρος για ημι-στεγνή επίστρωση σε μπάνια, ντους και κουζίνες, γίνεται πολύ υγρό εκεί. Και σε ένα ξύλινο κατάστρωμα, αυτή η επιλογή θα είναι σωστή..

Είναι αδύνατο να συγκρίνουμε μια ημι-ξηρή επίστρωση με μια ξηρή. Η στεγνή έκδοση εκτελεί εντελώς διαφορετικές λειτουργίες. Στρώνεται, πρώτα απ ‘όλα, για θέρμανση ή ανύψωση του δαπέδου. Το χύμα υλικό που τοποθετείται μεταξύ των φάρων ή υστερεί καλύπτεται με φύλλα ινών γύψου σε δύο στρώματα. Οι ραφές είναι κολλημένες για να εμποδίσουν τη σκόνη να εισέλθει στο εξωτερικό, η οποία υπάρχει στο πληρωτικό ελεύθερης ροής. Το δάπεδο φινιρίσματος θα είναι τόσο επίπεδο όσο θα επιτρέπουν τα φύλλα κάλυψης.

Εάν χρειάζεστε δάπεδο λεβητοστασίου, χρησιμοποιήστε υγρή επίστρωση. Αν θέλετε να χτίσετε ένα ξύλινο σπίτι, ετοιμαστείτε για στεγνή συμπλήρωση. Εάν έχετε ένα διαμέρισμα σε ένα πολυώροφο κτίριο, αγοράστε ένα έτοιμο μείγμα, βάλτε μια ημι-ξηρή λύση.

Κριτικές

Οι κριτικές για την ημι-ξηρή επίστρωση είναι ως επί το πλείστον θετικές. Όσοι το χρησιμοποίησαν στην εγκατάσταση του δαπέδου, σημειώστε: σας επιτρέπει να ισοπεδώσετε το πάτωμα, γίνεται πιο ζεστό στο διαμέρισμα. Θεωρείται ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να εξομαλύνετε τέλεια τα δάπεδα..

Οι αγοραστές είναι ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι αυτό το υλικό στεγνώνει γρήγορα: μια εβδομάδα μετά την έκχυση στο διαμέρισμα, μπορείτε να συνεχίσετε την ολοκλήρωση της εργασίας.

Στο επόμενο βίντεο, δείτε μια συγκριτική ανασκόπηση των κλασικών και ημι-στεγνών δαπέδων.