Πλακάκια Venis: δημοφιλή μοντέλα

Η Ισπανία είναι ευρέως γνωστή για το ζεστό της κλίμα, την πλούσια βλάστηση και την ασυνήθιστη κουλτούρα της. Ωστόσο, αυτή η χώρα έχει επίσης πολλά ελκυστικά κεραμικά να προσφέρει για να δημιουργήσει ένα μοναδικό οικιακό περιβάλλον. Τα προϊόντα ενός από τα εργοστάσια θα συζητηθούν τώρα..

Ιδιαιτερότητες

Τα προϊόντα Venis έχουν εξαιρετική φήμη στους καταναλωτές. Η πολυετής εμπειρία στην παραγωγή μοντέρνων και όμορφων πλακιδίων, ένα προσωπικό έμπειρων τεχνολόγων και μια σειρά τεχνογνωσίας που προστατεύονται από εμπορικά μυστικά επιτρέπουν στη μάρκα να δημιουργήσει πραγματικά αριστουργήματα.

Η εταιρεία παρουσιάζει μια σειρά συλλογών, καθεμία από τις οποίες έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και έχει ήδη αποκτήσει τους θαυμαστές της. Η ποικιλία περιλαμβάνει προϊόντα από πορσελάνινα είδη και διάφορες τροποποιήσεις των περιγραμμάτων

Ο σχεδιασμός των προϊόντων είναι λακωνικός, αλλά τα χρώματα είναι πολυτελή., και οι εκτυπώσεις είναι χαριτωμένες και περίτεχνες. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας φημίζονται για τις ασυνήθιστες κυματιστές γραμμές τους, που δίνουν στο υλικό μια ρομαντική εμφάνιση. Τέτοιο υλικό φινιρίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και έξω από τα μπάνια…

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών από τον Ισπανό κατασκευαστή είναι ευρείας οθόνης. Venταν η Venis που ξεκίνησε για πρώτη φορά αυτόν τον τύπο προϊόντος και μόνο τότε ακολούθησαν το παράδειγμά της άλλοι κατασκευαστές..

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει τόσο προϊόντα κατάλληλα για τη διακόσμηση χώρων μαζικής επίσκεψης, όσο και μοντέλα που ζητούνται από κορυφαίους σχεδιαστές μεμονωμένων εσωτερικών χώρων. Ακόμη και πολλοί ανταγωνιστές δεν εμπόδισαν τα πλακάκια της ισπανικής μάρκας να γίνουν αναγνωρίσιμα και σε ζήτηση σε όλο τον κόσμο..

Συλλογές

Τις περισσότερες φορές, αγοράζουν κεραμικά που αναπαράγουν την εμφάνιση φυσικών υλικών – μέταλλο, πέτρα, ξύλο. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν πλακάκια με απομίμηση παλαιωμένης επιφάνειας..

Μια επιλογή “Aqua” σχεδιασμένο για όσους εκτιμούν τον κλασικό σχεδιασμό και τα ανοιχτά χρώματα. Οι διακριτικές γαλακτώδεις αποχρώσεις δεν επισκιάζουν το μοτίβο και την ανακούφιση των προϊόντων, προσθέτουν ατμόσφαιρα στην ατμόσφαιρα. Διατίθεται επίσης σε μπρονζέ και μαύρο.

Εάν επιλέξετε μια γυαλιστερή επιφάνεια, το εσωτερικό θα γίνει ακόμα πιο κομψό. Τέτοιες επικαλύψεις είναι κατάλληλες σε δωμάτια με υψηλή υγρασία, σε κέντρα γραφείων και ακόμη και σε σαλόνια..

Τα κεραμικά πλακίδια της μάρκας διευκολύνουν τη δημιουργία τόσο κλασικών όσο και μοντέρνων επίπλων. Εάν επιλέξετε μια συλλογή “Μαδαγασκάρη”, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με την υφή της φυσικής πέτρας, βαμμένο σε μπεζ ή γαλακτώδη τόνο. Το ανάγλυφο μπορεί να είναι αρκετά έντονο ή ελάχιστα αισθητό.

Σειρά “Μανίλα” αναπαράγει την υφή του γνήσιου μαρμάρου, μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με πλαστικά πάνελ και ψηφιδωτά.

Συλλογή “Αλάσκα”, σε αντίθεση με το όνομά του, δεν έχει καμία σχέση με ατέλειωτους χιονισμένους χώρους. Μιμείται άψογο φυσικό ξύλο και οι χρωματικές λύσεις είναι αρκετά ποικίλες. Τέτοια πλακάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε κατοικίες όσο και σε χώρους με μεγάλη κίνηση (εστιατόρια, καφετέριες).

Μια επιλογή “Λεωφόρος” αποδεικνύει την ελκυστικότητα του κομψού γκρι και τις αποχρώσεις του. Η εμφάνιση της επίστρωσης μιμείται μάρμαρο, αχάτη, επιφάνεια γρανίτη και όνυχα. Δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν τέτοια υλικά και με τη βοήθεια πλακιδίων που παράγονται στην Ιβηρική Χερσόνησο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το πιο εξελιγμένο σχέδιο με ελάχιστο κόστος. Ακόμα και έμπειροι επαγγελματίες δυσκολεύονται να διακρίνουν αμέσως ένα αντίγραφο από ένα πρωτότυπο..

Σειρά “Χώρος” παράγεται με μία μόνο μέθοδο πυροδότησης. Εξωτερικά, τέτοια προϊόντα μοιάζουν με τσιμέντο. Σε αυτή την περίπτωση, η δημιουργία ενός απρόσκοπτου φινιρίσματος αποδεικνύεται αρκετά απλή, επειδή οι ραφές είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν..

Πώς να επιλέξετε

Το Venis διαθέτει άψογη ποιότητα προϊόντος, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί καταναλωτές δυσκολεύονται να επιλέξουν τη σωστή επιλογή για αυτούς..

Πρώτα απ ‘όλα, συνιστάται να εστιάσετε στην εσωτερική διακόσμηση (τι είναι αυτή τη στιγμή ή σε ποιο στυλ σκοπεύετε να το δημιουργήσετε).

Αποφασίστε για την υφή. Οι λείες επιφάνειες χρησιμοποιούνται συχνότερα. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και βοηθά στην οπτική επέκταση του χώρου. Αν θέλετε να επιτύχετε την πιο πρωτότυπη εμφάνιση, επιλέξτε κυματοειδή προϊόντα..

Όταν επιλέγετε ένα μέγεθος, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι σε ένα σχετικά μικρό δωμάτιο, τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους θα φαίνονται γελοία και αφύσικα. Αντιστρόφως, τα μικρά στοιχεία σε ένα μεγάλο χώρο απλά “θα χαθούν”.

Όσον αφορά τον αριθμό των προϊόντων, συνιστάται να λαμβάνετε πάντα υλικό με ένα ορισμένο περιθώριο (έως 10%), επειδή ακόμη και οι έμπειροι εγκαταστάτες δεν μπορούν να αποφύγουν λάθη και μπλοκ κοπής.

Βίντεο αναθεώρηση των κεραμικών πλακιδίων Venis, δείτε παρακάτω.