Κρεμαστές τουαλέτες χωρίς στεφάνη

Τα υδραυλικά είναι εκείνο το μέρος του εσωτερικού που αλλάζει μαζί με την τεχνολογική και σχεδιαστική πρόοδο. Το μπάνιο έχει γίνει πλέον όχι μόνο ένα μέρος για τη λήψη διαδικασιών νερού, αλλά και ένα δωμάτιο που μπορεί να συνδυάσει κομψότητα και πρακτικότητα. Μία από τις πιο δημοφιλείς καινοτομίες των τελευταίων ετών είναι οι κρεμαστές στον τοίχο λεκάνες τουαλέτας..

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι τουαλέτες χωρίς τοίχο είναι δημοφιλείς..

  • Διαθεσιμότητα. Η αγορά αυτού του τύπου εξοπλισμού δεν φαίνεται να είναι κάτι δύσκολο, επειδή ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών και μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε μια λεκάνη τουαλέτας με βάση τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, τα αντίστοιχα χωρίς άκρα είναι διαθέσιμα στα περισσότερα καταστήματα, οπότε οι ερωτήσεις σχετικά με την εξυπηρέτηση και τη συντήρησή τους δεν θα είναι δύσκολες..
  • Απλή συναρμολόγηση. Η εγκατάσταση αυτού του τύπου τουαλέτες είναι ακόμη ευκολότερη από τις τυπικές αντίστοιχες. Το μικρό μέγεθος σε συνδυασμό με ελάχιστα εξαρτήματα σάς επιτρέπουν να στερεώνετε γρήγορα και αξιόπιστα τον εξοπλισμό ακόμη και χωρίς εμπειρία.
  • Παραγωγιμότητα. Κατά κανόνα, τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μεγάλο αριθμό λειτουργιών, μεταξύ των οποίων τα πιο διάσημα είναι το αντι-πιτσίλισμα, η προστασία από μούχλα και η υγρασία, καθώς και το ομαλό ξέβγαλμα. Ταυτόχρονα, η ποικιλία των λεκάνων τουαλέτας έχει και άλλα τεχνολογικά πλεονεκτήματα, τα οποία βρίσκονται στο υλικό της εκτέλεσης και στις ιδιότητές του. Τις περισσότερες φορές, είναι πορσελάνη, η οποία είναι ανθεκτική στις χημικές ουσίες και προστατεύει τον εξοπλισμό από φυσικές βλάβες. Υπάρχουν επίσης τουαλέτες με λειτουργία μπιντέ.
  • Ευρεία γκάμα μοντέλων. Η παρουσία μεγάλου αριθμού κατασκευαστών με διαφορετικό εύρος τιμών παρέχει μια ευρεία επιλογή για τον αγοραστή.

Ιδιαιτερότητες

Τύποι και χαρακτηριστικά τους

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους κρεμασμένων τουαλετών χωρίς στεφάνη είναι η συντομευμένη έκδοση. Από τα πλεονεκτήματα τέτοιων προϊόντων, μπορεί να σημειωθεί ότι καταλαμβάνουν λίγο χώρο και ζυγίζουν λίγο. Αυτό, με τη σειρά του, είναι βολικό τόσο κατά την εγκατάσταση όσο και κατά τη λειτουργία. ΕΝΑ υπάρχουν επίσης πολλά μοντέλα κατασκευασμένα σε ιδιαίτερο στυλ σχεδιασμού από διάφορα υλικά. Τέτοια ανάλογα είναι πιο ακριβά από τα συμβατικά, αλλά σας επιτρέπουν να ταιριάζετε με ένα συγκεκριμένο εσωτερικό..

Ταυτόχρονα, ορισμένες σειρές λεκάνης τουαλέτας είναι εξοπλισμένες με λειτουργίες που τις διακρίνουν από άλλους τύπους υδραυλικών εγκαταστάσεων.. Εκτός από το αντι-πιτσίλισμα και το ξέπλυμα σε διαφορετικές παραλλαγές, υπάρχει ένα σύστημα ομαλού χαμηλώματος του χείλους και προστασίας από τα μικρόβια, τόσο στο εσωτερικό της συσκευής όσο και στο εξωτερικό, χάρη στην παρουσία αντίστοιχης επίστρωσης στο μπολ των ειδών υγιεινής. Σε αντίθεση με τους ομολόγους του δαπέδου, τα μοντέλα με αναρτήσεις είναι εγκατεστημένα στις κατάλληλες βάσεις και ταυτόχρονα μπορούν να αντέξουν μεγάλο βάρος..

Μια κατάλληλη επιλογή για όσους δεν έχουν πολύ χώρο στο μπάνιο, αλλά θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν βολικές και αξιόπιστες υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Βαθμολογία των καλύτερων μοντέλων

Μεταξύ του μεγάλου αριθμού κατασκευαστών, αξίζει να επισημανθούν μερικοί με τα καλύτερα μοντέλα τους. Μεταξύ των καλύτερων είναι οι Roca Gap με Clean Rim και BelBagno με τουαλέτες Marino, Alpina και Ardente-R..

Μην ξεχνάτε άλλους γνωστούς κατασκευαστές, για παράδειγμα, Ideal Standard, Gustavsberg, Keramag, Grohe, Villeroy & Boch, Bien Harmony, Lavinia Boho One.

Μια δημοφιλής εταιρεία στην εγχώρια αγορά είναι η πολωνική Cersanit, στην ποικιλία του οποίου υπάρχουν επίσης τουαλέτες χωρίς τοίχο, όπως η Carina. Πολλά μοντέλα αντιπροσωπεύονται από γερμανικές και σκανδιναβικές μάρκες. Από τους καλύτερους κατασκευαστές, μπορείτε να κάνετε μια συγκεκριμένη βαθμολογία ως προς την σχέση τιμής / ποιότητας.

1η θέση

Vitra V -Care Comfort – ένα ακριβό premium μοντέλο με πολλές δυνατότητες. Το κυριότερο είναι το σύστημα Rim-ex, το οποίο είναι ένας διαχύτης ροής. Σας επιτρέπει να ξεπλένετε το νερό αποτελεσματικά και ομαλά, ενώ εξοικονομείτε όσο το δυνατόν περισσότερο λόγω της αποτελεσματικότητας της εργασίας. Επικαλυμμένα εξαρτήματα και ένα μπολ από πήλινα σκεύη θα προστατεύσουν τη δομή από μικρόβια και βακτήρια, ενώ ένα κάθισμα duroplast με λειτουργίες microlift και θέρμανσης θα κάνει τη λειτουργία άνετη. Υπάρχει ένα σύστημα αντι-πιτσίλισμα, ενσωματωμένο μπιντέ, ροή έκπλυσης με τη μορφή αποστράγγισης καταρράκτη.

Η έξοδος είναι οριζόντια, ενώ ο μηχανισμός αποστράγγισης καθορίζεται από το σύστημα εγκατάστασης. Το οβάλ σχήμα και το μικρό μέγεθος ταιριάζουν με διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους μπάνιου, ενώ το στυλ υψηλής τεχνολογίας τονίζει την απλότητα και την κομψότητα αυτού του μοντέλου. Η εγγύηση είναι 5 χρόνια, το οποίο είναι αρκετά καλό για τουαλέτες τοίχου με διάφορες ηλεκτρονικές λειτουργίες. Φυσικά, μεταξύ των ελλείψεων, μπορεί κανείς να αναφέρει μια υπερβολικά υψηλή τιμή, αλλά για τέτοια ποιότητα και ευκολία, απαιτείται η κατάλληλη αμοιβή..

2η θέση

Το Ifo Special Rimfree είναι ένα δημοφιλές μοντέλο από τον Σουηδό κατασκευαστή, το οποίο σε αυτή τη σειρά μπόρεσε να δημιουργήσει έναν συνδυασμό ποικιλίας και ποιότητας. Μεταξύ των απλούστερων ειδικών τουαλετών, υπάρχουν επιλογές χωρίς συγκεκριμένες λειτουργίες, καθώς και με διαφορετικά σχήματα μπολ και σχέδια καθισμάτων.. Ταυτόχρονα, είναι η έκδοση Rimfree που είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά και βολική στη χρήση. Όσον αφορά τα κύρια χαρακτηριστικά, μεταξύ αυτών αξίζει να σημειωθεί η παρουσία μικροανυψωτικών και αντιρρυπαντικών, ήδη γνωστών για κρεμαστές λεκάνες τουαλέτας..

εκτός, υπάρχει διπλή αποστράγγιση, η οποία, χάρη στην οικονομική κατανάλωση νερού, επιτρέπει την αποτελεσματική έκπλυση. Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιφάνεια αυτού του μπολ τουαλέτας καλύπτεται με υδραυλικό λούστρο, το οποίο εμποδίζει την εμφάνιση βακτηρίων, μικροβίων, καθώς και τη συσσώρευση βρωμιάς και μυκήτων σε δυσπρόσιτα σημεία της δομής. Η έξοδος είναι οριζόντια, οι βέλτιστες διαστάσεις και το χαμηλό βάρος των 20,5 kg καθιστούν την εγκατάσταση απλή και μάλλον γρήγορη..

3η θέση

Το Cersanit Carina New Clean On είναι προϊόν μιας δημοφιλούς μάρκας που είναι γνωστό στη Ρωσία κυρίως ως κατασκευαστής νιπτήρων για μπανιέρες και τουαλέτες δαπέδου.. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι το χαμηλό κόστος, λόγω του οποίου η τουαλέτα δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία ηλεκτρονικών λειτουργιών με τη μορφή θερμαινόμενου καθίσματος ή ειδικού σχεδιασμού. Αλλά για τα χρήματά του, ο καταναλωτής θα λάβει υδραυλικά με λειτουργία αντι-πιτσίλισμα, ανύψωση μικροφώνου και ομαλό κατέβασμα του καθίσματος. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ελαφρύ Duroplast, το οποίο σας επιτρέπει να αφαιρείτε γρήγορα και εύκολα το κάλυμμα.

Το υλικό του μπολ είναι υγειονομική πορσελάνη, η οποία μπορεί να αντέξει διάφορες σωματικές δραστηριότητες και είναι ανθεκτική στις χημικές ουσίες.. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός του χείλους Clean On καθιστά την επιφάνεια του καπακιού αντιβακτηριακή και δεν απαιτεί συχνή συντήρηση. Το μέγιστο φορτίο με σωστή εγκατάσταση είναι 400 κιλά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια της δομής.

10 χρόνια εγγύηση, μικρό μέγεθος και βάρος 17,3 κιλά σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε την Carina σε ένα μικρό μπάνιο, διατηρώντας παράλληλα την αρμονία του εσωτερικού.

4η θέση

Το Roca Gap Clean Rim είναι μια τουαλέτα χωρίς ζάντες με μικροανύψωση από ισπανική εταιρεία που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και εκφραστικό σχεδιασμό στα προϊόντα της. Ως μοντέλο μεσαίας κατηγορίας, το Clean Rim διαθέτει όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τη μορφή αντι-πιτσίλισμα και ομαλό κατέβασμα καθίσματος. Εν δομικά ορθογώνιο σχήμα και οριζόντια κατεύθυνση σάς επιτρέπουν να τοποθετήσετε αυτήν την τουαλέτα όσο πιο σφιχτά γίνεται στον τοίχο, αποφεύγοντας έτσι κενά και κενά.

Το κάθισμα, κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ελαφρύ Duroplast, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά από το κύριο μπολ. Η λειτουργία αποστράγγισης εξαρτάται από την επιλεγμένη εγκατάσταση. Το υλικό κατασκευής είναι ισχυρό φαγεντιανό, δοκιμασμένο στο χρόνο. Η εγγύηση για αυτό το μοντέλο είναι 10 χρόνια και το βάρος ολόκληρης της δομής είναι 25,3 κιλά. Αυτός ο δείκτης είναι υψηλότερος από αυτόν άλλων δειγμάτων, αλλά ταυτόχρονα η εγκατάσταση και η επακόλουθη λειτουργία είναι βολικές και απλές..

Αποχρώσεις επιλογής

Είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα βασικά κριτήρια επιλογής για τουαλέτες χωρίς τοίχο με τοίχο. Πρώτα απ ‘όλα, αποφασίστε ποιο σύνολο χαρακτηριστικών σας προσελκύει περισσότερο. Κατά κανόνα, οι λειτουργίες microlift, anti-splash και ομαλή μείωση του καθίσματος είναι διαθέσιμες σχεδόν σε όλα τα αντίγραφα. Ταυτόχρονα, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα της απόδοσής τους.. Εάν χρειάζεστε τουαλέτα με θερμαινόμενα καθίσματα και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη άνεση..

Έχοντας αποφασίσει για την τιμολόγηση και το τεχνικό κομμάτι, είναι σημαντικό να καταλάβετε ποιες διαστάσεις είναι προτιμότερες με βάση το μέγεθος του μπάνιου σας. Μην ξεχνάτε τα διαφορετικά στυλ μπολ και διαφορετικά συστήματα στερέωσης..

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μια εσφαλμένα επιλεγμένη θέση της τουαλέτας θα κάνει τη λειτουργία άβολη..

Όσον αφορά τις επιλογές για το σύστημα αποστράγγισης και το συγκεκριμένο σχέδιο, εδώ θα πρέπει να βασιστείτε μόνο στις δικές σας προτιμήσεις. Ορισμένα δείγματα είναι στρογγυλά ή ωοειδή και άλλα είναι ορθογώνια. Μην ξεχνάτε το σετ παράδοσης. Ορισμένοι κατασκευαστές πωλούν μόνο ένα μπολ και το κάθισμα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά, κάτι που είναι μάλλον άβολο..

Όσον αφορά την εγκατάσταση τουαλετών, είναι περίπου το ίδιο για τα περισσότερα μοντέλα.. Ένα άλλο κριτήριο επιλογής είναι η μελέτη λεπτομερών πληροφοριών για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Κατά κανόνα, ο κατασκευαστής σε επίσημους πόρους επισυνάπτει σχέδια και τεκμηρίωση, με τα οποία μπορείτε να καταλάβετε πώς να ενσωματώσετε συσκευές στο μπάνιο σας..

Επισκόπηση επισκόπησης

Δώστε προσοχή στις κριτικές. Είναι αυτά που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αληθινά την εμπειρία χρήσης των μοντέλων ενδιαφέροντος. Υπάρχουν στιγμές που τα χαρακτηριστικά που δηλώνουν οι κατασκευαστές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις, οι άνθρωποι μοιράζονται τις απόψεις τους σχετικά με τα δοκιμασμένα προϊόντα.. Όταν πρόκειται για κρεμαστές τουαλέτες χωρίς στεφάνη, οι περισσότερες κριτικές πελατών και ειδικών είναι θετικές..

Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων, οι άνθρωποι προσδιορίζουν το μικρό μέγεθος και βάρος, το οποίο είναι πολύ βολικό για τη μεταφορά, τη συναρμολόγηση και τη χρήση εξοπλισμού. Αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την άνεση. Η δύναμη και η απλότητα σας επιτρέπουν να μην ανησυχείτε για την αξιοπιστία της δομής. Μεταξύ των ελλείψεων είναι η υψηλή τιμή για τα προϊόντα ορισμένων κατασκευαστών. Σε αυτό το σχέδιο, σύμφωνα με τους καταναλωτές, τα μοντέλα δαπέδου είναι προτιμότερα, αλλά μην ξεχνάτε το μέγεθός τους και τη θέση που καταλαμβάνουν.