Πώς να τοποθετήσετε μια απάτη στο εσωτερικό;

Οι λαμπτήρες που είναι τοποθετημένοι στον τοίχο με αναρτήσεις ονομάζονται απλίκες. Αυτά τα φωτιστικά είναι ικανά να μεταμορφώσουν κάθε δωμάτιο. Για να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο, όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να τοποθετήσουν μια απάτη στο εσωτερικό..

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Οι απλίκες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • Αυτά τα εσωτερικά αντικείμενα χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και το ευρύ φάσμα εφαρμογών τους.
 • οι λαμπτήρες τοίχου έχουν βολικό έλεγχο λόγω του γεγονότος ότι έχουν ενσωματωμένους διακόπτες.
 • μικρογραφια μεγεθη?
 • μικρό βάρος, το οποίο επιτρέπει την εγκατάσταση ακόμη και σε τοίχο γυψοσανίδας.
 • όμορφος σχεδιασμός και ένα ευρύ φάσμα σχημάτων μαζί με τα χρώματα του πολυέλαιου.
 • Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Οι απλίκες μπορούν να φέρουν φως σε κάθε σαλόνι.

Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε σωστά το σχέδιο του λαμπτήρα, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Παρά τις πολλές θετικές ιδιότητες, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα μειονεκτήματα:

 • η εγκατάσταση ενός απλίκου, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο διακόπτη, πρέπει να μελετηθεί εκ των προτέρων. Τα ηλεκτρικά καλώδια πρέπει να είναι κρυμμένα πριν τελειώσετε.
 • στις περισσότερες περιπτώσεις, οι απλίκες αγοράζονται την τελευταία στιγμή, όταν η ανακαίνιση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσετε την καλωδίωση χωρίς να καταστρέψετε την ταπετσαρία. Η λύση θα είναι η αγορά μοντέλων που τροφοδοτούνται από πρίζα και έχουν διακόπτη στα καλώδια. Τέτοια plafonds δεν φαίνονται τόσο εντυπωσιακά..

Όταν επιλέγετε απλίκες, πρέπει να γνωρίζετε μερικά από τα χαρακτηριστικά της τοποθέτησής τους:

 • για το μπάνιο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ανθεκτικά στην υγρασία και σφραγισμένα μοντέλα. Είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι ανθεκτικά στη διάβρωση. Οι λαμπτήρες τέτοιων λαμπτήρων είναι όσο το δυνατόν πιο κλειστοί. Δώστε προσοχή στην τάση λειτουργίας των λαμπτήρων στα 12 βολτ.
 • Συνιστάται η τοποθέτηση λαμπτήρων τοίχου σε ύψος 2 μέτρων από το επίπεδο του δαπέδου. Εάν το μοντέλο σας θα τοποθετηθεί πάνω από ένα τραπέζι, τοποθετήστε το ελαφρώς πάνω από το κεφάλι ενός καθισμένου.
 • για να μεγεθύνετε οπτικά ένα στενό δωμάτιο, αγοράστε αρκετές αποχρώσεις, τοποθετώντας τις στο ίδιο ύψος από το επίπεδο του δαπέδου.

Προβολές

Η αγορά φωτισμού προσφέρει διάφορους τύπους απλίκες:

 • Κλειστό. Έχουν κλειστή σκιά από παγωμένο ή διαφανές γυαλί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέτοια μοντέλα έχουν μικρό γεωμετρικό σχήμα. Υπάρχουν επίπεδες και ογκομετρικές επιλογές. Τέτοιες απλίκες χρησιμοποιούνται για εσωτερικό φωτισμό και είναι τοποθετημένες σε διαδρόμους και μπάνια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λάμπα ως νυχτερινό φως.
 • Οι διακοσμητικές απλίκες είναι προτιμότερες για τη διακόσμηση ενός δωματίου.. Τέτοια εσωτερικά αντικείμενα μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικό, γυαλί, κρύσταλλο και ξύλινα μέρη.
 • Φως φωτισμού κατεύθυνσης. Στο σχεδιασμό τους, υπάρχει ένα περιστρεφόμενο φωτιστικό, στο οποίο υπάρχει μια ρύθμιση της φωτεινής ροής. Συχνά τέτοια μοντέλα χαμηλής φωτεινότητας χρησιμοποιούνται για καθρέφτες, δίπλα σε τραπέζια..

Ανεξάρτητα από τον τύπο των φωτιστικών, διάφοροι τύποι λαμπτήρων μπορούν να εγκατασταθούν σε αυτά:

 • Για μοντέλα τοίχου, χρησιμοποιούνται λαμπτήρες με βάση E 27. Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας χρησιμοποιούνται σε κλειστές αποχρώσεις, επειδή δεν θα φαίνονται τόσο ελκυστικοί σε ανοιχτά μοντέλα.
 • Οι λαμπτήρες αλογόνου χρησιμοποιούνται συχνά σε απλίκες τοίχου. Φαίνονται ενδιαφέροντα, αλλά θα απαιτούν έρμα, μαζί με μετασχηματιστή μείωσης τάσης..

Αν μιλάμε για χαρακτηριστικά σχεδιασμού, τότε οι λαμπτήρες τοίχου χωρίζονται σε διάφορους τύπους:

 • τοποθετημένο στον τοίχο χρησιμοποιώντας ειδικά στηρίγματα με αμπαζούρ ή σκιά. Τέτοια μοντέλα προσελκύουν την προσοχή με τις πρωτότυπες μορφές τους και είναι κατάλληλα για ιδέες σχεδιασμού. Ορισμένοι χρήστες αποφασίζουν να επιλέξουν μοντέλα δαπέδου που είναι εγκατεστημένα σε επίπεδο δαπέδου και δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα.
 • εναέριοι λαμπτήρες, που έχουν την εμφάνιση πλαφόντων, στερεωμένοι από άκρο σε άκρο στον τοίχο. Κατά κανόνα, τέτοιες λύσεις είναι σχετικές με το μπάνιο, αλλά υπάρχουν και άλλες χρήσεις, ανάλογα με τη φαντασία του ιδιοκτήτη.
 • οι κρεμαστοί τύποι απλίκων ουσιαστικά δεν διαφέρουν από τους συνηθισμένους. Υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα για να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο.
 • τα γωνιακά μοντέλα ανήκουν στην κατηγορία των πιο βολικών φωτιστικών. Τέτοιες συσκευές δεν απαιτούν πολύ χώρο και καταλαμβάνουν αποτελεσματικά τη γωνία του δωματίου..

Υπάρχουν επίσης μοντέλα με αισθητήρα κίνησης για ένα διαμέρισμα. Τέτοιες συσκευές είναι αυτόματα ικανές να ανταποκρίνονται στην εμφάνιση ενός ατόμου σε ένα δωμάτιο. Μια τέτοια συσκευή λειτουργεί με βάση έναν ενσωματωμένο αισθητήρα που αντιδρά στις μεταβολές της θερμοκρασίας, τις μικρότερες διακυμάνσεις στον αέρα ή τις αλλαγές στο φόντο του κύματος..

Μοντέλα

Η σύγχρονη αγορά φωτισμού προσφέρει στους καταναλωτές της διαφορετικά μοντέλα που μπορούν να ταιριάζουν αρμονικά στο εσωτερικό κάθε δωματίου. Οι περισσότεροι αγοραστές επιλέγουν τις ακόλουθες επιλογές:

 • Κερί. Τέτοιες λάμπες είναι εκπληκτικές στην ομορφιά τους. Το σχήμα και ο χρωματικός συνδυασμός του μοντέλου μοιάζει με πραγματικά κηροπήγια, στα οποία βρίσκονται χαριτωμένα κεριά. Η επιχρύσωση φαίνεται καλή σε συνδυασμό με μια χιονισμένη θήκη, προσθέτοντας σημειώσεις αριστοκρατίας και γιορτής στο σχέδιο.
 • Sconce με τη μορφή ενός πυρσού είναι σε θέση όχι μόνο να φωτίζουν το δωμάτιο, αλλά να δίνουν μοναδικές διακοσμητικές ιδιότητες στο περιβάλλον του δωματίου. Υπάρχουν πολλά στυλ στα οποία κατασκευάζονται αυτές οι λάμπες. Αυτά τα παλαιά μοντέλα φαίνονται υπέροχα στα παραδοσιακά κλασικά, δίνοντας στο δωμάτιο ένα μυστήριο και μυστήριο.
 • Σημεία πάντα τραβούσαν τα βλέμματα με το σχεδιασμό τους. Εμφανίστηκαν όχι πολύ καιρό πριν, αλλά πήραν αμέσως ισχυρές θέσεις στον τομέα τους. Το Spot είναι ένα απλίκον τοίχου ή οροφής που είναι τοποθετημένο σε ράβδο ή με βραχίονα.
 • Με τη μορφή κλαδιού που μοιάζει με φωτιστικό δαπέδου. Παρόμοια μοντέλα είναι επίσης δημοφιλή στους αγοραστές..

Δημοφιλή χρώματα

Οι απλίκες βοηθούν να γεμίσει το δωμάτιο με “ατμοσφαιρικό” φως, στο οποίο υπάρχει απαλότητα, σιωπή και ρομαντισμός. Μπορείτε να επιλέξετε λαμπτήρες οποιουδήποτε χρώματος, ανάλογα με την ιδέα του σχεδιασμού, τις δικές σας προτιμήσεις και άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την αγορά.

Το μαύρο χρώμα στις απλίκες είναι σε ζήτηση. Τέτοιοι λαμπτήρες συμπληρώνουν τέλεια τον κύριο φωτισμό, δημιουργώντας πλήρη αρμονία. Τα λευκά μοντέλα συχνά συνδυάζονται με άλλες αποχρώσεις. Η προτεραιότητα είναι ροζ, χρυσές, πράσινες κηλίδες. Οι πιτσιλιές κόκκινου και μπλε δίνουν έναν καλό συνδυασμό..

Εάν θέλετε οι λαμπτήρες τοίχου να λειτουργούν ως οπίσθιος φωτισμός για πίνακες ζωγραφικής, δώστε προσοχή σε μοντέλα με διακριτικό σχέδιο. Σε αυτή την περίπτωση, μια ματ απόχρωση είναι αναπόσπαστο μέρος της ιδέας..

Οι αποχρώσεις του χαλκού, όπως το χρυσό, βρίσκονται συχνά στο υπνοδωμάτιο. Ταιριάζουν με χάλκινα αντικείμενα και δίνουν στο δωμάτιο ένα απαλό φως..

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλε σχέδιο που θα προσθέσει μια πινελιά μυστηρίου και πάθους στο δωμάτιο..

Υλικά (επεξεργασία)

Οι απλίκες είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά. Μια μεγάλη ποικιλία καθιστά δυνατή την επιλογή φωτιστικών για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

 • Wάθινες απλίκες μπαστούνι εκπλήσσουν με τη μοναδικότητά τους. Οι ίνες φοίνικα συνδυάζονται αρμονικά με οποιαδήποτε ιδέα σχεδιασμού. Πολλοί αγοραστές επιλέγουν αυτό το υλικό επειδή είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το Rattan φέρνει άνεση και ζεστασιά σε κάθε σπίτι.
 • Υφασμα χρησιμοποιείται ενεργά σε λαμπτήρες με σκιά. Θα είναι κατάλληλα όταν υπάρχει ανάγκη για τοπικό φωτισμό. Συχνά τοποθετούνται απλίκες από ύφασμα κοντά στο κρεβάτι, καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής. Ένα τέτοιο υλικό επιτρέπει όχι μόνο να φωτίζει την απαιτούμενη περιοχή, αλλά λειτουργεί και ως διακοσμητικό στοιχείο..
 • Λάμπες τοίχου από γύψο απολαύστε υψηλό κεχρί στις ευρωπαϊκές χώρες. Ο γύψος είναι ένα εξαιρετικό διηλεκτρικό που ενισχύει την ασφάλεια του συστήματος φωτισμού. Κατόπιν αιτήματος του αγοραστή, αυτά τα προϊόντα παραδίδονται άβαφα, γεγονός που καθιστά δυνατή τη λειτουργία τους χωρίς προκαταρκτική επεξεργασία ή τη βαφή τους στην επιθυμητή απόχρωση.

Ο μεταλλικός φωτισμός είναι ο τελευταίος στη βιομηχανική μόδα.

 • Μεταλλικό φωτιστικό τοίχου φαίνονται υπέροχα σε μοντέρνα δωμάτια, φέρνοντας τη διάθεση του μέλλοντος. Τέτοια προϊόντα θα είναι κατάλληλα στο εσωτερικό της πρωτοπορίας, στα στούντιο και για το στυλ “σοφίτας”..
 • Χαλκός αναδημιουργεί την ατμόσφαιρα του εικοστού αιώνα. Αυτό το υλικό σας επιτρέπει να πάρετε αντίκες για διαφορετικούς χώρους. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές φωτιστικών που τονίζουν το ρετρό στυλ, δίνοντας στο δωμάτιο έναν αντίκα, πλούσιο και μοναδικό χαρακτήρα..
 • Κεραμικά σε απλίκες μπορεί να αναδημιουργηθεί σε διάφορες μορφές. Τα εξαρτήματα θα συνδυάζονται αρμονικά με πολλά στυλ. Η χαμηλή τιμή, η κομψότητα και η μεγάλη επιλογή προσελκύουν την προσοχή των καταναλωτών.

Στυλ

Οι απλίκες χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, όχι μόνο με βάση το σχέδιο, αλλά και με βάση το στυλ του λαμπτήρα. Ελέγξτε τα κορυφαία στυλ φωτισμού πριν αγοράσετε.

Κλασσικός

Χαρακτηρίζοντας εν συντομία τα κλασικά, μπορούμε να πούμε ότι είναι μια διακριτική πολυτέλεια. Οι κατασκευαστές προσφέρουν κλασικές απλίκες, μελετημένες στην παραμικρή λεπτομέρεια, που μπορούν να δώσουν σε ένα δωμάτιο μια πολυπλοκότητα και πολυτελές εσωτερικό..

Τέτοιες συσκευές φωτισμού είναι σε ζήτηση όχι μόνο σε οικιστικούς χώρους, αλλά και σε δημόσιους χώρους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται σε μια μικρή πλατφόρμα, η οποία είναι τραπέζι, καρέκλα, καθρέφτης..

Οι κλασικές απλίκες είναι κατάλληλες για χώρους όπου υπάρχει έντονος φωτισμός, αλλά απαιτείται εντυπωσιακός φωτισμός..

Μοντέρνο

Το Art Nouveau χαρακτηρίζεται από πλούσιες φόρμες, υλικά και λακωνικό συνδυασμό χρωμάτων. Κατά κανόνα, οι απλίκες σε αυτό το στυλ κατασκευάζονται σε ένα συνδυασμό χρωμάτων. Ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν τη χρήση δύο κλασικών χρωστικών. Συνδυασμοί όπως μαύρο και άσπρο, χρυσό και άσπρο είναι σε ζήτηση.

Υψηλής τεχνολογίας

Η υψηλής τεχνολογίας είναι απλότητα γεωμετρικών σχημάτων, αυστηρών γραμμών και φθηνών υλικών. Οι απλίκες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό, χάλυβα και αλουμίνιο.

Παρόλο που αυτό το στυλ φαίνεται μινιμαλιστικό, περιέχει πρωτότυπες νότες που θα βοηθήσουν στη ζώνη του δωματίου..

Στυλ χώρας

Το ρουστίκ στυλ σημαίνει πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Αυτά περιλαμβάνουν Προβηγκία, Χώρα, Ρουστίκ. Τα φωτιστικά εξοχικού στιλ χαρακτηρίζονται από ωμά και απλά σχήματα. Το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό κατασκευής..

Η Προβηγκία προσελκύει την προσοχή με τη ζωγραφική λουλουδιών. Χάρη, λιχουδιά, σφυρηλατημένα στοιχεία – αυτό είναι επίσης μια απάτη σε στιλ χώρας. Η αντίκες στυλιζαρίσματος είναι χαρακτηριστική για το “ρουστίκ”.

Τέτοια φωτιστικά είναι ειδικά παλαιωμένα για να ταιριάζουν με το συνολικό εσωτερικό του δωματίου..

Τίφανι

Τέτοιοι λαμπτήρες θα είναι σχετικοί εάν θέλετε να εστιάσετε σε ορισμένα σημεία του δωματίου. Διακρίνονται από την αρχική τους τεχνική απόδοσης, η οποία χαρακτηρίζεται από λίγη μαγεία. Πολύχρωμα γυαλιά στην εικόνα ενός απλίκου, μαζί με πλούσια χρώματα, χρησιμοποιούνται συχνά σε παρόμοιο στυλ..

Μεγέθη και σχήματα

Τα μεγέθη και τα σχήματα των απλίκων εκπλήσσουν τη φαντασία με την ποικιλία τους. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα μοντέλα φωτιστικών. Υπάρχουν μεγάλες, μικρές και μεσαίες επιτοίχιες συσκευές. Η επιλογή μπορεί να επηρεαστεί μόνο από τις προτιμήσεις και τη δημιουργική σας πρόθεση..

Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί στη φόρμα. Οι απλίκες μπορούν να έχουν την εμφάνιση ενός κεριού, ενός πυρσού.

Υπάρχουν λαμπτήρες τοίχου σε σχήμα κώνου, στρογγυλά και ακόμη και τετράγωνα μοντέλα.

Επισκόπηση κατασκευαστών

Όταν επιλέγετε απλίκες, δώστε προσοχή στον κατασκευαστή. Πολλές μάρκες ασχολούνται με την κατασκευή φωτιστικών, αλλά λίγες από αυτές κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού..

 • Μεταξύ των Γερμανών κατασκευαστών, η εταιρεία ξεχώρισε Chiaro. Αυτά είναι premium προϊόντα κατασκευασμένα από κρύσταλλο. Δική της μάρκα F&Το D είναι σε θέση να ξεπεράσει τον αιγυπτιακό κρύσταλλο στην ποιότητά του. Προσφέρει μια ποικιλία από χειροποίητα μοντέλα που δεν είναι μόνο υψηλής ποιότητας, αλλά και κομψό σχεδιασμό..

 • Maytoni ανήκει επίσης σε γερμανική μάρκα που παράγει φωτιστικά από το 2009. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των απλίκων από αυτόν τον κατασκευαστή είναι η χρήση κρυστάλλινων ενθεμάτων. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν μεγάλη ζήτηση, καθώς τα προϊόντα διακρίνονται από την πρωτοτυπία των λύσεων, την προσιτή κατηγορία τιμών και τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά..
 • Ξεχωρίζει ανάμεσα στις ιταλικές μάρκες St Luce. Ο κατασκευαστής βρίσκεται στην αγορά εξοπλισμού φωτισμού για πάνω από 15 χρόνια και ευχαριστεί τους πελάτες του με απλίκες υψηλής ποιότητας που βασίζονται σε σύγχρονες τεχνολογίες. Η μάρκα έχει γίνει αναγνωρίσιμη καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί έντονα χρώματα, πρωτότυπα σχήματα και σχέδια για τους λαμπτήρες της..

 • Οι κινεζικές εταιρείες είναι επίσης έτοιμες να ανταγωνιστούν στην αγορά φωτισμού. Μεταξύ αυτών των εμπορικών σημάτων είναι η μάρκα Omnilux, των οποίων η ποικιλία είναι εντυπωσιακή στην ποικιλία και τις ευνοϊκές τιμές. Οι απλίκες αυτής της μάρκας είναι κατασκευασμένες στην Κίνα, φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, λόγω της οποίας είναι βολικό να συνεργαστείτε μαζί τους..
 • Οι τσεχικές απλίκες εκπροσωπούνται από την εταιρεία Ελίτ μποέμια. Ο κατασκευαστής παράγει ποιοτικές απλίκες με πλούσια και εξελιγμένα σχέδια. Η εταιρεία λειτουργεί στην αγορά φωτισμού για πάνω από 20 χρόνια και ήταν σε θέση να αποδειχθεί ως αξιόπιστος κατασκευαστής απλίκων..

Τα ακόλουθα σήματα αντιπροσωπεύουν την εγχώρια αγορά: “Northern Light”, “Photon”, “Lamp”. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία, προσιτές τιμές και καλή ποιότητα..

Παραδείγματα στο εσωτερικό

Στα περισσότερα μοντέρνα διαμερίσματα, οι σχεδιαστές προτείνουν τη χρήση απλικών τοίχων, επειδή μόνο αυτές οι συσκευές φωτισμού δημιουργούν διάχυτο και απαλό φως. Αυτός ο φωτισμός θα είναι σχετικός για οποιοδήποτε δωμάτιο..

Στην κρεβατοκάμαρα

Για να φέρετε άνεση στο δωμάτιο, το οποίο θα συμβάλει σε έναν ευχάριστο ύπνο και άνετη ξεκούραση, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά το εσωτερικό του δωματίου. Μια απάτη θα βοηθήσει στη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας. Κατά κανόνα, τοποθετείται πάνω από το κρεβάτι. Όταν επιλέγετε αυτό το στοιχείο, θυμηθείτε ότι ο ένας από τους δύο συζύγους θα πρέπει να είναι σε θέση να σβήσει ελεύθερα το φως στην πλευρά του κρεβατιού. Τα φώτα τοίχου πάνω από το κεφαλάρι είναι διακοσμητικά.

Εάν υπάρχει ένα μονό κρεβάτι στο δωμάτιο, η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί όχι μόνο στο κεφαλάρι, αλλά και από το πλάι.

Ανεξάρτητα από τη θέση, οι λάμπες φαίνονται πάντα όμορφες και είναι εύχρηστες..

Διακόσμηση σκαλοπατιών, διαδρόμου

Το απλό φαίνεται εντυπωσιακό στο διάδρομο και στις σκάλες. Τέτοια αντικείμενα διακοσμούν με επιτυχία σκάλες και στενά δωμάτια, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός αρμονικού εσωτερικού χώρου..

Εάν έχετε άδειους τοίχους στο διάδρομό σας, ο εξοπλισμός των λαμπτήρων τοίχου σε ανθρώπινο ύψος θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων εγκαθιστούν απλίκες στις άκρες των καθρεφτών και των πινάκων ζωγραφικής. Μια τέτοια λύση μπορεί να μεταμορφώσει σημαντικά το εσωτερικό του δωματίου..

Στο σαλόνι

Τα φωτιστικά φαίνονται καλά στον τοίχο κοντά στον οποίο βρίσκεται ο καναπές. Στο θέμα της μετατροπής του σαλονιού, μια επιλογή με πολύχρωμες λάμπες στον τοίχο μπορεί να βοηθήσει. Τα φωτιστικά πάνω από την πολυθρόνα με τραπεζάκι σαλονιού θα αναδείξουν αυτήν την περιοχή.

Στο μπαλκόνι

Οι λάμπες τοίχου πρέπει να επιλέγονται για το μπαλκόνι. Εάν το δωμάτιό σας δεν ήταν υαλοπίνακα, υπάρχει υγρασία σε αυτό, επιλέξτε κλειστές απλίκες. Θα είναι σε θέση να αντέξουν τις ακραίες θερμοκρασίες και την υψηλή υγρασία.

Σχέδια κόλπα

Τα επιτοίχια εξαρτήματα μπορούν να βοηθήσουν στη διόρθωση ελαττωμάτων που σχετίζονται με τη διαρρύθμιση του σπιτιού. Εάν το δωμάτιό σας έχει χαμηλή οροφή, δεν θα μοιάζει με μεγάλο πολυέλαιο. Η επιλογή με απλίκες προς τα πάνω θα είναι η καλύτερη λύση..

Με τη βοήθεια ενός απλίκου, μπορείτε να επιλέξετε τις επιθυμητές περιοχές του δωματίου. Εάν το υπνοδωμάτιό σας συνδυάζεται με ένα σαλόνι, ο σχεδιασμός φωτισμού θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ζωνών. Συνίσταται στην εγκατάσταση αρκετών λαμπτήρων τοίχου, οι οποίοι θα είναι συμμετρικά τοποθετημένοι στον τοίχο του σαλονιού..

Όταν όλες οι συσκευές είναι ενεργοποιημένες, το δεύτερο μισό του δωματίου θα γίνει σκοτεινό και αόρατο.?

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση απλικών τοίχων στο εσωτερικό στο παρακάτω βίντεο..