Πολυέλαιοι σε στυλ χώρας

Οποιοδήποτε δωμάτιο σε μια κατοικία, φτιαγμένο σε ρουστίκ στιλ, το οποίο ονομάζεται επίσης country style, προσωποποιεί την ειρήνη, την ηρεμία και την οικειότητα. Με αυτό το στυλ, πολλοί σχεδιαστές δημιουργούν το πιο άνετο περιβάλλον. Ένα απαραίτητο πράγμα σε αυτόν τον τύπο εσωτερικού χώρου είναι ο φωτισμός.. Πολυέλαιοι, απλίκες ή λάμπες είναι ό, τι πρέπει για διακόσμηση εξοχής. Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να τα επιλέξετε σωστά, καθώς και τι πρέπει να προσέξετε. Επιπλέον, σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν ενδιαφέρουσες εσωτερικές λύσεις χρησιμοποιώντας ρουστίκ πολυελαίους..

Δώστε προσοχή στο σχεδιασμό

Ένας πολυέλαιος σε στιλ χώρας είναι ένα μοναδικό πράγμα που όχι μόνο εκπέμπει φως, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο που συμπληρώνει ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Σήμερα, μια ποικιλία από κομμωτήρια που πωλούν φωτιστικό και διακοσμητικό εξοπλισμό μπορούν να προσφέρουν πολλά διαφορετικά μοντέλα τέτοιων συσκευών φωτισμού για κάθε γούστο και πορτοφόλι του αγοραστή..

Όσο πιο περίπλοκος είναι ο σχεδιασμός και όσο μεγαλύτερο είναι το μοντέλο, τόσο πιο ακριβό θα κοστίσει. Επιπλέον, η χειρωνακτική εργασία με ακριβά και ανθεκτικά υλικά κοστίζει αρκετές φορές υψηλότερα από τα συμβατικά μοντέλα πολυελαίων..

Για να δημιουργήσουν πολυελαίους σε αυτή τη λύση στυλ, οι τεχνίτες χρησιμοποιούν ενεργά μια ποικιλία από γυαλί, ξύλο και τα πιο ασυνήθιστα υφάσματα. Η πιο συμφέρουσα εμφάνιση είναι τα ξύλινα μοντέλα παλαιών πολυελαίων, τα οποία συχνά έχουν τεχνητές εκδορές και τραχύτητα..

Πολύ συχνά, τέτοιοι πολυέλαιοι συμπληρώνονται με διακοσμητική σφυρηλάτηση, η οποία γίνεται ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος..

Φτιάχνονται αρκετά ασυνήθιστα μοντέλα πολυελαίων της χώρας κατασκευασμένο από μέταλλο, για παράδειγμα, κατασκευασμένο από μπρούτζο ή ορείχαλκο. Τέτοια κομμάτια έχουν επίσης συχνά μια γερασμένη εμφάνιση, η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του τύπου φωτιστικού..

Εάν θέλετε το δωμάτιο να φωτίζεται με ευχάριστο και απαλό φως, τότε τέτοια προϊόντα είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεστε. Πολλές μάρκες που ειδικεύονται στην παραγωγή σχεδιασμού φωτισμού κάνουν πολυελαίους χωρών αποκλειστικά από φυσικά και ακριβά υλικά. Ωστόσο, δεν είναι πάντα πολύ δημοφιλή στους αγοραστές λόγω της υψηλής τιμής, οπότε τώρα μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μοντέλα από διάφορα υλικά που μιμούνται τα φυσικά. Είναι ασφαλή και έρχονται σε αρκετά οικονομική τιμή. Τα διακοσμητικά κέρατα ζώων χρησιμοποιούνται πολύ συχνά ως διακοσμητικά για πολυελαίους κρεμαστές σε εξοχικό στιλ, καθώς και για διάφορα κλαδιά που μοιάζουν με φυσικά.

Πώς να επιλέξετε?

Ένας πολυέλαιος εξοχικού στυλ είναι ιδανικός για το ίδιο στυλ διακόσμησης δωματίου, αφού δύσκολα θα ήταν κατάλληλο να τοποθετηθεί ένα τέτοιο μοντέλο, για παράδειγμα, σε στυλ δωματίου υψηλής τεχνολογίας, τουλάχιστον θα φαίνεται μάλλον περίεργο. Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να αγοράσετε ένα τέτοιο μοντέλο, τότε είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος. Έτσι, για παράδειγμα, για μεγάλες περιοχές αξίζει να επιλέξετε μαζικά μοντέλα πολυελαίων. Θα φαίνονται ιδιαίτερα πλεονεκτικά εάν υπάρχουν ψηλά ταβάνια..

Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα μικροσκοπικά μοντέλα πολυέλαιου.

Εάν σας φαίνεται ότι δεν υπάρχει ακόμα αρκετό φως στο δωμάτιο, μπορείτε να επισημάνετε μεμονωμένες περιοχές χρησιμοποιώντας απλίκες τοίχου στο ίδιο στυλ και σχέδιο..

Για να τονιστεί η φυσικότητα του δωματίου και ολόκληρου του εσωτερικού, αξίζει να επιλέξετε μοντέλα πολυελαίων και λαμπτήρων από απομίμηση φυσικού ξύλου ή με μεταλλικά στοιχεία..

Από που να αγοράσω?

Σήμερα, η αγορά ενός πολυέλαιου για το σπίτι σας δεν θα είναι δύσκολη. Μια ποικιλία από σαλόνια και καταστήματα που πωλούν εξοπλισμό φωτισμού μπορούν να προσφέρουν πολλές ασυνήθιστες επιλογές..

Για να βρείτε σίγουρα το σωστό μοντέλο πολυέλαιου, είναι καλύτερο να πάτε απευθείας στο κατάστημα, καθώς είναι αρκετά δύσκολο να αξιολογήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν στο διαδίκτυο και, επιπλέον, μπορείτε εύκολα να σκοντάψετε σε ένα ψεύτικο, αν δεν μιλάμε για επίσημους ιστότοπους..

Οι τιμές για πολυελαίους αυτού του στυλ μπορεί να κυμαίνονται από αρκετές έως εκατοντάδες χιλιάδες ρούβλια, επομένως συνιστάται να επιλέξετε μόνο αποδεδειγμένα σημεία πώλησης για αγορά που έχουν αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακριβό μοντέλο πολυέλαιου, μην φοβάστε να μάθετε για τη χώρα παραγωγής του και για τη διαθεσιμότητα ενός πιστοποιητικού για την πώλησή του..

Δεν θα είναι περιττό να μάθετε από ποια υλικά κατασκευάζεται το προϊόν, πόση χειρωνακτική εργασία χρησιμοποιήθηκε, καθώς η τιμή του πολυέλαιου θα προστεθεί απευθείας από αυτούς τους παράγοντες..

Προσοχή στις εκπτώσεις που προσφέρουν πολλά καταστήματα. Πάντα να εξετάζετε προσεκτικά μια μελλοντική αγορά. Εάν είναι υψηλής ποιότητας, αλλά ταυτόχρονα το κατάστημα δίνει μια τεράστια έκπτωση, τότε αυτό είναι είτε ένα καλό αντίγραφο μιας διάσημης μάρκας, είτε υπάρχει ένας γάμος ή ένα ελάττωμα στον πολυέλαιο που δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Τα καλύτερα μοντέλα πολυελαίων, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, παράγονται από πλοιάρχους από το εξωτερικό. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα από την Ευρώπη, ιδιαίτερα από την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία, καθώς και άλλες χώρες. Οι εγχώριες μάρκες παράγουν επίσης πολλούς πολυελαίους, αλλά αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο και σπάνιο, μόνο ένα που θα διακοσμήσει μόνο το σπίτι σας, τότε οι δυτικές επιλογές σίγουρα θα σας γοητεύσουν.

Εκτός από την παραγωγή μοντέλων οροφής πολυελαίων, τα ξένα σαλόνια συνηθίζουν να κατασκευάζουν ολόκληρα σύνολα, τα οποία περιλαμβάνουν απλίκες, λαμπτήρες και λάμπες στο ίδιο στυλ. Αυτό το σετ θα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε δωμάτιο σε εξοχικό στιλ..

Συμβουλή ειδικού

Εάν θέλετε να διαφοροποιήσετε το ρουστίκ στυλ του δωματίου, αλλά δεν θέλετε να φαίνεται τετριμμένο, δώστε προσοχή στους λαμπτήρες και τους πολυελαίους που κατασκευάζονται με την τεχνική Tiffany χρησιμοποιώντας βιτρό. Τέτοια μοντέλα θα συμπληρώσουν τέλεια την κουζίνα ή την αίθουσα..

Επίσης, η φυσικότητα του σχεδιασμού του δωματίου μπορεί να τονιστεί από το ζεστό φως από τους λαμπτήρες, το οποίο θεωρείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο λευκό φάσμα. Αυτός ο φωτισμός σας επιτρέπει να επιτύχετε άνεση με ένα μόνο κλικ του διακόπτη..

Η χρήση έγχρωμου φωτισμού σε συνδυασμό με την country μουσική θεωρείται αρκετά αμφιλεγόμενη..

Εδώ είναι καλύτερο να βασιστείτε στον επαγγελματισμό των ειδικών σε αυτό το θέμα, αλλά εάν ενδιαφέρεστε για πειράματα, τότε οι σχεδιαστές συνιστούν τη χρήση χρωματικού σχεδιασμού για να επισημάνετε ορισμένες συγκεκριμένες ζώνες και όχι να το επιλέξετε ως κύριο. Θα ήταν ωραίο να επισημάνετε διακοσμητικές καμάρες..

Υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις στο σχεδιασμό φωτισμού, αλλά μην ξεχνάτε το απλό πράγμα ότι κάθε πολυέλαιος ή λαμπτήρας πρέπει να είναι σε αρμονία με ολόκληρο το εσωτερικό όσο το δυνατόν περισσότερο και να είναι το ιδανικό συμπλήρωμά του. Τα μοντέλα με αντίθεση δεν φαίνονται πάντα καλά, ειδικά όταν πρόκειται για ανάμειξη διαφορετικών στυλ, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τέτοιες μεθόδους. Παρόλο που δεν είναι ασυνήθιστο για τους διακοσμητές να συνδυάζουν πολυελαίους εξοχής και μοντέρνες απλίκες με λαμπτήρες, μια τέτοια κίνηση δεν μπορεί να ονομαστεί απλή, αφού απαιτεί λεπτομερή σκέψη..

Επιλογές εσωτερικού χώρου

Τις περισσότερες φορές, το στυλ της χώρας χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση εξοχικών διαμερισμάτων ή εξοχικών κατοικιών, αλλά τα διαμερίσματα στην πόλη δεν αποτελούν εξαίρεση..

Εάν η κουζίνα του σπιτιού σας είναι κατασκευασμένη σε ρουστίκ στιλ, τότε δεν θα είναι περιττό να το συμπληρώσετε με έναν πολυέλαιο με διακοσμητικά σφυρηλάτηση και, ενδεχομένως, υφασμάτινα στοιχεία. Επιπλέον, οι πολυέλαιοι της χώρας με αποχρώσεις γυαλιού σε διάφορα σχήματα δεν φαίνονται λιγότερο κομψοί. Συχνά τοποθετούνται στην τραπεζαρία, κυρίως πάνω από το τραπέζι. Ως προσθήκη σε ένα τέτοιο εσωτερικό, μπορείτε να τοποθετήσετε λαμπτήρες δαπέδου παρόμοιου στυλ με έναν πολυέλαιο ή απλίκες τοίχου..

Για τις αίθουσες και τα σαλόνια, πολλοί σχεδιαστές συνιστούν την επιλογή τεράστιων πολυελαίων, στυλιζαρισμένων ως παλιομοδίτικου τρόπου ζωής. Μπορούν να κατασκευαστούν αποκλειστικά από μέταλλο ή χρησιμοποιώντας διακοσμητικά ξύλινα στοιχεία..

Πολλοί ειδικοί δεν συνιστούν να κρεμάτε πολυελαίους αυτού του στυλ στα παιδικά δωμάτια. Οι εξαιρέσεις είναι μικρά μοντέλα που χρησιμοποιούν μαλακά υφάσματα. Οι ογκομετρικοί πολυέλαιοι δεν είναι κατάλληλοι για φωτισμό παιδικών δωματίων, καθώς το ίδιο σφυρηλατημένο ή ημι-αντίκες ξύλο μπορεί να φαίνεται πολύ τραχύ.

Για να ταιριάζει ο πολυέλαιος με το στυλ όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι καλύτερο να το επιλέξετε σε κλασικές αποχρώσεις, όπως καφέ, μπεζ, γαλακτώδες ή χρυσό. Άλλα ζεστά χρώματα, καθώς και υφάσματα με μικρά σχέδια δεν αποτελούν εξαίρεση..

Οι πολυέλαιοι της χώρας είναι απλά ρουστίκ μοτίβα, είναι απλά και ταυτόχρονα κομψά και συνδυάζουν εύκολα υλικά που είναι κατανοητά σε όλους γύρω τους και μια πινελιά στυλ. Ρετρό κίνητρα εντοπίζονται σε αυτά, μερικές φορές τα λουλουδάτα θέματα χρησιμοποιούνται επίσης σε υφάσματα. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι τέτοιοι πολυέλαιοι σίγουρα θα δώσουν έμφαση στην άνεση του σπιτιού και θα ευχαριστήσουν όλα τα νοικοκυριά, καθώς εκτός από τις ελαφριές λειτουργίες, αυτοί οι πολυελαίοι αγοράζονται για να απολαύσουν το μελλοντικό εσωτερικό. Σε όποιο δωμάτιο και αν τοποθετήσετε έναν πολυέλαιο αυτού του τύπου, σίγουρα θα γίνει η τελευταία πινελιά στο ολοκληρωμένο εσωτερικό..

Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.