Κονσόλες στο διάδρομο: λειτουργίες και χαρακτηριστικά

Μπορείτε να κάνετε την είσοδο στο δωμάτιο εξαιρετική με μία μόνο λεπτομέρεια. Οι κονσόλες δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο διάδρομο και οι λειτουργίες τους έχουν σημαντικό όφελος..

Ιστορία καταγωγής

Η κονσόλα εμφανίστηκε στη Γαλλία. Αρχικά, αυτό ήταν το όνομα ενός αρχιτεκτονικού στοιχείου που υποστηρίζει ένα μπαλκόνι ή γείσο. Την εποχή του Λουδοβίκου XIV, η κονσόλα έγινε έπιπλο. Μικρά τραπέζια με εκλεκτά σχέδια, γλυπτά και επιχρύσωση κοσμούσαν τις αίθουσες των κοινωνικών προσώπων.

Στη συνέχεια, η μόδα για ένα ασυνήθιστο αντικείμενο εξαπλώθηκε σε άλλες χώρες..

Η κονσόλα είναι ακόμα δημοφιλής σήμερα. Έχει αλλάξει ελαφρώς και έχει πάψει να είναι σημάδι πολυτέλειας, αλλά δεν έχει χάσει την προηγούμενη γοητεία του. Τα συμπαγή πλαϊνά τραπέζια είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και μια πτήση φανταστικής σχεδίασης δημιουργεί μοντέλα που μπορούν να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Η κονσόλα δεν διακοσμεί μόνο το δωμάτιο, είναι εξαιρετικά λειτουργική. Το τραπέζι χρησιμοποιείται ως βολική βάση για διάφορα μικροπράγματα και είδη διακόσμησης.

Πλεονεκτήματα

  • Συμπαγές. Πολλά διαμερίσματα κατοικιών δεν μπορούν να καυχηθούν με ευρύχωρους διαδρόμους και μερικές φορές θέλετε πραγματικά να δώσετε σε έναν μικρό διάδρομο τουλάχιστον λίγη χάρη. Οι κονσόλες δεν χρειάζονται πολύ ελεύθερο χώρο. Μπορείτε να στερεώσετε ένα στενό τραπέζι στον τοίχο ή να τοποθετήσετε μια γωνιακή επιλογή στην πόρτα, ενώ δεν θα χάσετε ούτε έναν πολύτιμο μετρητή, προσθέτοντας αισθητική στο διάδρομο.

  • Λειτουργικότητα. Ένα μικρό τραπέζι στην μπροστινή πόρτα θα σας επιτρέψει να έχετε πάντα κλειδιά ή γάντια στο χέρι. Αφού επιστρέψετε σπίτι από το κατάστημα, μπορείτε να τοποθετήσετε μια τσάντα ή μια τσάντα στην κονσόλα, αφήνοντας τα χέρια σας και επιτρέποντας στον εαυτό σας να αφαιρέσει με ασφάλεια τα εξωτερικά σας ρούχα. Ένα τέτοιο πρωτότυπο έπιπλο μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει μια ογκώδη συρταριέρα, επειδή η κονσόλα είναι συχνά εξοπλισμένη με συρτάρια ή ράφια, γεγονός που αυξάνει τη λειτουργικότητά της..
  • Μικρογραφικό μέγεθος τραπεζιού θα σας επιτρέψει να κάνετε την πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου του διαδρόμου. Πάνω από αυτό, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη, ένα ράφι για μια χτένα ή καπέλα, μια οικονόμο ή κάτι άλλο. Μπορείτε να βάλετε ένα μικρό πουφ κάτω από το τραπέζι. Εάν το μέγεθος του διαδρόμου το επιτρέπει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα ως βάση για περιοδικά ή όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα. Δεν πρέπει να κανονίσετε στο τραπέζι μόνο μια αποθήκη για κάθε είδους εξωγενή πράγματα. Για να τονίσετε την κομψότητα της διακόσμησης και να μην γεμίσετε το διάδρομο, αφήστε το μισό άδειο..

  • Στυλ. Η κονσόλα είναι σε θέση να μεταμορφώσει το εσωτερικό, να της δώσει ελαφρότητα και εκφραστικότητα. Μπορεί να γίνει μια λεπτομέρεια που συμπληρώνει αρμονικά την ακεραιότητα του περιβάλλοντος ή να γίνει ένα πραγματικό highlight του δωματίου. Είναι σημαντικό το στυλ του τραπεζιού να ταιριάζει με τη γενική ιδέα του διαδρόμου. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα της πολυπλοκότητας, μπορείτε να συμπληρώσετε το τραπέζι της κονσόλας με έναν καθρέφτη σε ένα πλαίσιο του ίδιου σχεδιασμού, μια εικόνα ή ένα ζευγάρι λαμπτήρων. Ρολόγια τραπεζιού, λουλούδια σε γλάστρες, φωτογραφίες μελών της οικογένειας με κορνίζες και παρόμοια μικροπράγματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως συμπληρωματική διακόσμηση..
  • Κινητικότητα. Εάν η κονσόλα δεν χρειάζεται να στερεωθεί στον τοίχο, μπορείτε εύκολα να τη μετακινήσετε σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Για παράδειγμα, με αυτό το τραπέζι μπορείτε να οργανώσετε ένα ρομαντικό βράδυ υπό το φως των κεριών στο σαλόνι ή να το χρησιμοποιήσετε για άλλους σκοπούς οπουδήποτε στο σπίτι.

Προβολές

Υπάρχουν αρκετοί τυπικοί τύποι τραπεζιών κονσόλας..

  • Επισυνάπτεται. Τέτοια μοντέλα μοιάζουν με τραπέζι πριονισμένο στο μισό. Έχουν μόνο ένα ή δύο πόδια. Για την απόλυτη σταθερότητα του αντικειμένου, αυτό δεν είναι αρκετό, επομένως τα προσαρτημένα προϊόντα είναι προσαρτημένα στον τοίχο..
  • Ανασταλεί. Αυτός ο τύπος κονσόλας μοιάζει περισσότερο με ένα κανονικό μεντεσέ ράφι, η μόνη διαφορά είναι στο διακοσμητικό πόδι, το οποίο συχνά δεν φτάνει στο πάτωμα και δίνει στη δομή την εμφάνιση ενός τραπεζιού που “αιωρείται” στον αέρα. Τέτοια μοντέλα είναι επίσης τοποθετημένα στον τοίχο. Συχνά συμπληρώνονται με καθρέφτες..
  • Ανεξάρτητος. Αυτός ο τύπος τραπεζιού κονσόλας είναι απολύτως κινητός. Μπορεί να έχει τρία ή τέσσερα πόδια και δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί σε τοίχο. Συμπαγή ορθογώνια, ημικυκλικά ή τριγωνικά μοντέλα υποτίθεται επίσης ότι βρίσκονται στον τοίχο, αλλά μπορούν επίσης να στέκονται στη γωνία και σε άλλο μέρος του διαδρόμου..

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να μεταφέρετε το αντικείμενο οπουδήποτε στο διαμέρισμα και να το χρησιμοποιήσετε ως κομοδίνο και ως βάση για λουλούδια ή άλλα πράγματα..

Υλικά (επεξεργασία)

Τα τραπέζια της κονσόλας είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά. Οι ελίτ κλασικές επιλογές είναι κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο, ενώ συχνά χρησιμοποιούνται ακριβές φυλές. Περισσότερα μοντέλα προϋπολογισμού μπορούν να κατασκευαστούν από μοριοσανίδες ή MDF. Διάφορες επιλογές επεξεργασίας επιτρέπονται εδώ – απομίμηση υφής ξύλου, ματ και γυαλιστερές επιφάνειες όλων των ειδών χρωμάτων. Για ορισμένα προϊόντα, χρησιμοποιείται σφυρήλατο μέταλλο (συνήθως πρόκειται για στυλ Προβηγκίας και ρετρό). Τα μοντέρνα μοντέλα είναι συχνά κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό, γυαλί, φυσική ή τεχνητή πέτρα..

Βρίσκονται συχνά κάθε είδους συνδυασμοί υλικών, για παράδειγμα, ένα γυάλινο επιτραπέζιο με επιχρωμιωμένα μεταλλικά πόδια ή ένα ξύλινο τραπέζι σε ανοιχτόχρωμο σφυρηλατημένο περίπτερο. Ως διακόσμηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν σκάλισμα, εκτύπωση σε μετάξι, μωσαϊκό, επιχρύσωση και ούτω καθεξής..

Οι κατασκευαστές συχνά προσφέρουν ολόκληρα σύνολα, που αποτελούνται από μια κονσόλα και έναν καθρέφτη σε ένα πλαίσιο, κατασκευασμένα στο ίδιο στυλ..

Χρωματιστά

Η απόχρωση της κονσόλας πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό. Οι σχεδιαστές συνιστούν την επιλογή ελαφριών αποχρώσεων επίπλων για μικρούς διαδρόμους: επεκτείνουν οπτικά το χώρο, κάνουν το δωμάτιο πιο φωτεινό. Αυτό ισχύει και για τον πίνακα κονσόλας. Το λευκό χρώμα είναι καθολικό. Ένα τέτοιο αντικείμενο είναι σε θέση να αναβιώσει ένα σκοτεινό περιβάλλον, να του δώσει μια αίσθηση ελαφρότητας. Με έναν φωτεινό σχεδιασμό του διαδρόμου, μια τέτοια κονσόλα θα εξισορροπήσει την ταραχή των χρωμάτων, θα φέρει αρμονία στο συνδυασμό χρωμάτων. Εάν ο διάδρομος είναι διακοσμημένος με παστέλ χρώματα, ένα χιονισμένο τραπέζι θα είναι επίσης ένα ιδανικό συμπλήρωμα. Η λευκή κονσόλα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ – κλασικές, vintage, provence, μοντέρνες τάσεις.

Όχι λιγότερο θεαματική και μια άλλη αντίθεση επιλογή είναι η μαύρη κονσόλα. Τέτοια μοντέλα φαίνονται ιδιαίτερα πολυτελή σε στιλπνότητα, αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι το χρώμα των τοίχων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ, διαφορετικά το τραπέζι θα χαθεί απλά στο φόντο του γενικού εσωτερικού. Συνήθως, οι μαύρες κονσόλες αγοράζονται για διαδρόμους υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμού, αρτ ντεκό.

Οι φυσικοί ξυλώδεις τόνοι είναι ιδανικοί για όσους αναζητούν ένα ουδέτερο, κομψό περιβάλλον. Συνήθως πρόκειται για ευγενή κλασικά προϊόντα, μοντέλα σε οικολογικό και έθνικ στιλ, μοντέρνα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα χρωματικό σχέδιο με βάση τους τόνους άλλων επίπλων, τις λεπτομέρειες των τοίχων και των δαπέδων. Από τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, η πιο δημοφιλής απόχρωση είναι “λευκασμένη βελανιδιά”, από τις σκοτεινές, η πιο αποτελεσματική είναι η “wenge”.

Τα τραπέζια κονσόλας σε έντονα χρώματα δεν είναι πολύ δημοφιλή. Αυτή η επιλογή εσωτερικού σχεδιασμού είναι κατάλληλη μόνο για δυναμικούς, δημιουργικούς ανθρώπους. Ένα κόκκινο ή μπλε τραπέζι θα κάνει τον διάδρομο πιο φωτεινό και πιο συγκλονιστικό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να συνδυάσετε τέτοια αντικείμενα με ουδέτερες αποχρώσεις για να αποφύγετε την υπερβολική ποικιλία..

Μορφές

Παραδοσιακά, η κονσόλα έχει ημικυκλικό σχήμα. Αυτή είναι η εμφάνιση του διάσημου αρχιτεκτονικού στοιχείου που προκάλεσε μια νέα τάση στον εσωτερικό σχεδιασμό. Ωστόσο, τα μοντέρνα τραπέζια μπορούν να έχουν άλλα σχέδια. Τα μοντέλα με στενό ορθογώνιο τραπέζι δεν φαίνονται λιγότερο κομψά, ενώ οι άκρες του μπορεί να είναι αιχμηρές, στρογγυλεμένες ή ακόμη και κυματιστές..

Υπάρχουν στρογγυλές, οβάλ, τραπεζοειδείς κονσόλες. Ενδιαφέροντα μοντέλα με τριγωνική επιφάνεια τραπεζιού, τα οποία είναι εγκατεστημένα σε μια ελεύθερη γωνία για ορθολογική χρήση του χώρου στη διασταύρωση των τοίχων. Ο αριθμός των ποδιών ενός τραπεζιού κονσόλας μπορεί να ποικίλει από ένα έως τέσσερα, ανάλογα με την κινητικότητά του ή την ανάγκη στερέωσης στον τοίχο.

Διαστάσεις (επεξεργασία)

Δεν υπάρχει τυπικό μέγεθος κονσόλας. Διαφορετικοί κατασκευαστές προσφέρουν επιλογές με διαφορετικές διαστάσεις. Το ύψος των τραπεζιών κονσόλας κυμαίνεται από 70 έως 120 cm. Το πλάτος των μικρών γωνιακών μοντέλων μπορεί να είναι 40-60 cm. Όσον αφορά τα επιμήκη τραπέζια (ορθογώνια, οβάλ, ημικυκλικά και τα παρόμοια), το βάθος του στενότερου προϊόντος μπορεί να είναι 35 cm , και το πιο μαζικό – 50 εκ. Το μήκος τέτοιων τραπεζιών κυμαίνεται από 60 έως 80 εκ.

Διάφορα στυλ

Χάρη στους σύγχρονους σχεδιαστές, η ποικιλία των τραπεζιών κονσόλας είναι τόσο διαφορετική που μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μια επιλογή για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Κλασικά μοντέλα είναι κατασκευασμένα κυρίως από ξύλο. Δεδομένου ότι τα κλασικά περιλαμβάνουν πολλές κατευθύνσεις, η εμφάνιση των προϊόντων μπορεί να είναι διαφορετική: τόσο αυστηρές λακωνικές επιλογές, όσο και πολυτελείς κονσόλες στο στυλ “παλάτι”. Τα μόνα κοινά χαρακτηριστικά είναι η κομψότητα και η εκλεπτυσμένη, ακριβή εμφάνιση των τραπεζιών. Συνήθως πρόκειται για μοντέλα από ξύλο ή απομίμηση του. Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει φυσικές αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, μερικές φορές χρησιμοποιούνται λευκό και μαύρο.

Το σκάλισμα, η επιχρύσωση, η πατίνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακόσμηση. Πολύ συχνά τα τραπέζια παρέχονται με συρτάρια με σγουρά χερούλια και έχουν καθρέφτη στο σετ. Επίσης σε αυτό το στυλ, είναι σκόπιμο να συμπληρώσετε την κονσόλα με μια εικόνα στον τοίχο, να διακοσμήσετε την επιτραπέζια επιφάνεια με βάζα, λάμπες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Στυλ αρ ντεκό υποδηλώνει πολυτέλεια και πρωτοτυπία: ξύλινα μοντέλα, μέταλλο, ιριδίζουσα γυαλιστερή. Η γκάμα των χρωμάτων περιλαμβάνει μαύρο, λευκό, καφέ, μερικές φορές κόκκινο, μοβ, μπλε και χρυσές αποχρώσεις. Οι παραλλαγές εκτέλεσης περιορίζονται μόνο από τη φαντασία των σχεδιαστών. Λακωνισμός και σοκ, συνδυασμοί χρωμάτων σε αντίθεση και διάφορα υλικά, πολυπλοκότητα και περίεργα σχήματα – όλα είναι εδώ.

Shabby chic και provence προκαλεί σκέψεις για μια ρομαντική γαλλική εξοχή. Φυσικά υλικά, ανοιχτά χρώματα, πολυπλοκότητα σε συνδυασμό με την άνεση στο σπίτι – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των επίπλων σε αυτό το στυλ. Αυτά τα τραπέζια κονσόλας είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή υλικά που το μιμούνται και είναι βαμμένα σε ανοιχτές αποχρώσεις. Πιο συχνά είναι λευκό, μερικές φορές μπεζ, ανοιχτό γκρι, γαλάζιο, χρησιμοποιούνται φιστίκι. Συχνά, τα έπιπλα δίνουν τεχνητά την επίδραση της γήρανσης. Η διακόσμηση εδώ είναι γλυπτό σκάλισμα, μερικές φορές διακριτικά μοτίβα γίνονται στις επιφάνειες..

Μοντέρνο μοντέρν με βάση την πρωτοτυπία, ωστόσο, σε αντίθεση με το art deco, δεν υπάρχει υπερβολική λαμπρότητα εδώ, ο σχεδιασμός των μοντέλων είναι πιο συγκρατημένος και λακωνικός. Χρησιμοποιούνται καμπύλες γραμμές και ρέοντα σχήματα μαζί με σαφή γεωμετρία. Κυριαρχεί το ξύλο των σκούρων αποχρώσεων, μερικές φορές χρησιμοποιούνται μεταλλικές διακοσμήσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε μοντέλα σε έντονα χρώματα..

Κονσόλες υψηλής τεχνολογίας έχουν μια φουτουριστική εστίαση. Χρησιμοποιεί γυαλί, επιχρωμιωμένο μέταλλο, πλαστικό, συχνά σε συνδυασμό μεταξύ τους. Όσον αφορά τα χρώματα, επιλέγονται λευκό, μαύρο, γκρι, καφέ. Ο μινιμαλισμός και η υψηλή τεχνολογία έχουν πολλά κοινά, η μόνη διαφορά είναι ότι η κύρια έννοια του μινιμαλισμού είναι η μέγιστη συντομία και η απουσία περιττών λεπτομερειών. Συγκρατημένες αποχρώσεις, απλά γεωμετρικά σχήματα – αυτά είναι τα διακριτικά χαρακτηριστικά των τραπεζιών σε αυτό το στυλ..

Σύντηξη – μια ασυνήθιστη κατεύθυνση στο σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από ποικίλα χρώματα και εκφραστική έκφραση. Τέτοιες κονσόλες μπορούν να έχουν ένα απολύτως απρόβλεπτο σχήμα και να εκπλήξουν με τη φωτεινότητά τους..

Πώς να επιλέξετε?

Στυλ και χρώμα

Όταν επιλέγετε μια κονσόλα στο διάδρομο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το στυλ με το οποίο είναι διακοσμημένο το δωμάτιο, έτσι ώστε αυτό το στοιχείο να μην ξεχωρίζει από τη γενική κατάσταση. Για να επιλέξετε το σωστό χρώμα, πρέπει να εστιάσετε στη σκιά των τοίχων και άλλων επίπλων. Θυμηθείτε ότι οι σκούροι τόνοι φαίνονται καλύτερα σε ανοιχτόχρωμο φόντο και αντίστροφα..

Μέγεθος και σχήμα (σκοπός)

Αποφασίστε για τι χρειάζεστε μια κονσόλα. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως μπουντουάρ για να τακτοποιήσετε πριν φύγετε από το σπίτι, επιλέξτε ένα μακρόστενο μοντέλο με καθρέφτη. Εάν το τραπέζι θα χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνο για σημαντικά μικρά πράγματα, δώστε προσοχή στις επιλογές με ενσωματωμένα συρτάρια και ράφια..

Τόσο το μέγεθος όσο και το σχήμα του εξαρτώνται από τον σκοπό της κονσόλας..

Σκεφτείτε τι αντικείμενα θα βάλετε στο τραπέζι. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε τα πράγματα να μπορούν να κάθονται στον πάγκο εργασίας χωρίς τον κίνδυνο να πέσουν από ένα στενό χώρο. Maybeσως θα είναι μια βάση τηλεφώνου σπιτιού ή ένα όμορφο βάζο, ή ίσως σκοπεύετε να βάλετε μια τσάντα στο τραπέζι της κονσόλας. Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στην μπροστινή πόρτα. Ανάλογα με τη διάταξη, μπορείτε να επιλέξετε μια γωνιακή ή γραμμική έκδοση, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είναι αρκετά ευρεία και ευρύχωρη..

Πώς να το κάνετε μόνοι σας

Εάν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας την αρχική κονσόλα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μόνο ένα συνηθισμένο μικρό τραπέζι. Απλώς κόψτε το προϊόν κατά μήκος σε δύο μέρη και, στη συνέχεια, δώστε του το επιθυμητό χρώμα και υφή. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας: μπορείτε να βάψετε το προϊόν, βερνίκι, να καλύψετε με πατίνα, να διακοσμήσετε με αυτοκόλλητα.

Μια σταθερή θέση στον τοίχο δίνεται με τη βοήθεια γωνιών στερέωσης ή ενός ζεύγους ράβδων που έχουν βιδωθεί στον τοίχο.

Επιλογές εσωτερικού χώρου

Η γοητεία του shabby chic στιλ τονίζεται από ένα στενό ξύλινο τραπέζι με σγουρά πόδια. Εξαιρετικοί λαμπτήρες και ένας σκαλιστός καθρέφτης ολοκληρώνουν τη σύνθεση αρμονικά..

Ένα άλλο εσωτερικό σε λευκούς τόνους, αλλά σε μοντέρνο στιλ. Η ελαφριά κονσόλα σε μεταλλικά καμπύλα πόδια ταιριάζει απόλυτα με έναν καθρέφτη σε ένα όμορφο χρωμιωμένο μεταλλικό πλαίσιο. Η διακόσμηση με τη μορφή ενός λαμπτήρα και οι φωτογραφίες με κορνίζες προσθέτουν μια πινελιά ατομικότητας στο μινιμαλιστικό περιβάλλον. Το μαύρο δάπεδο με πλακάκια δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του σχεδιασμού.

Ένας εξαιρετικός διάδρομος σε μπεζ τόνους φαίνεται πολυτελής, αλλά ταυτόχρονα πολύ άνετος. Οι καθρέφτες τοίχοι επεκτείνουν οπτικά το χώρο, μετατρέποντας το διάδρομο σε μια ευρύχωρη αίθουσα. Ο λευκός καναπές φέρνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο εσωτερικό. Κομψή κονσόλα σε χρώμα wenge σε αρμονία με το σκούρο πλαίσιο πολυέλαιου και διακοσμητική διακόσμηση τοίχου.

Μια άλλη παραλλαγή του μπεζ αρ νουβό διαδρόμου. Υπάρχει επίσης μια κονσόλα σε ευγενές σκούρο καφέ χρώμα, αλλά το σχήμα της είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Ένας πίνακας σε σκούρο πλαίσιο και λάμπες με κρυστάλλινες χάντρες κάνουν το τραπέζι της κονσόλας όχι μόνο ένα έπιπλο, αλλά έναν ιδιαίτερο χώρο γεμάτο αισθητική και απόλυτο στυλ..

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επιλογής κονσόλας διαδρόμου στο παρακάτω βίντεο..