Val av porslin för bordsdekoration ovanpå sommartrender

Utan tvekan är kökets hjärta någonstans runt matbordet. Denna matplats för hela familjen, för en mysig frukost eller en rolig middag. Det är därför knappast förvånande att vårt dekorativa äventyr idag kretsar precis runt bordet. Men hur fyller du den med en lugnande ton i full harmoni med känslan av lätthet och ledighet som är typisk för sommaren? För det kan ingenting vara enklare än att leka med moderna porslin med enkla former, rena linjer och naturliga färger! Behöver du lite mer? Zooma sedan in på trendiga lösningar, inklusive Degrenne porslin är den som vinner våra hjärtan.

Överraska dina nära och kära med en bordsdekoration i full harmoni med sommarsäsongen

idé hur man dekorerar bordslunchmöte familj servett blommönster vitt porslin

Koppar kaffe / te – flaggskeppsmodellerna från 2021

För de flesta av oss börjar en bra dag med en lugn morgon med en kopp kaffe / te i handen. Så för att ändra stämningen i det kulinariska hörnet måste vi förnya vår samling favoritkoppar. På denna punkt, på senare tid, finns det en stark övervägande av jordnära undertoner inom inredning. Basalt, stadsbetong, umber, terrakotta, benvitt … Kopparna i autentiska färger kommer att tillföra inredningen en minimalistisk och elegant aspekt samtidigt som vi mentalt skickar tillbaka oss till naturen. På andra sidan stöter vi också på de mjuka accenterna i pulverrosa, jadegrön, ljusgul som kommer att polera inredningen med en känsla av positivitet och glädje..

Komplettera sin samling kaffekoppar med naturinspirerade modeller i jordfärger

frukostbord bukett blommor grå vas mugg jordfärg te rund tallrik trendig porslin

Skålar och tallrikar i modern anda

Cocotteskålarna i grangrön eller Provence -ockra är ett annat viktigt element att integrera i ditt sommarens kulinariska hörn. Oavsett om det är att förbereda en hälsosam smoothieskål eller en kall soppa, kommer dessa mjuka nyanser att ta oss med på en imaginär promenad i de gröna fälten eller framför fasaderna på provencalska hus..

Servera din utsökta frukost i din favoritskål

hur man serverar frukost smoothie skål dekoration kronblad blommor skål terrakotta träskiva

När det gäller tallrikar kommer porslinsdessertmodellerna med grafiska prydnader i vitt och marinblått att andas in en uppfriskande medelhavskänsla i rummet. Däremot är mörkfärgade plattplattor med matt finish en modern och populär lösning idag. Mörka accenter kommer att ge en förfinad anteckning till inredningen, oavsett vilken stil som redan är etablerad. Vill du gå ännu längre i denna spännande och originella återgivning? Så tveka inte att välja en konstnärlig design med en subtil dekoration som penselrörelse eller bläckfläckar som visar sig vara den perfekta accenten för en kulinarisk presentation..

Ta med en medelhavssmak till bordsdekorationen genom att välja porslin i blått och vitt

vit bordsduk kvistar örter bukett blommor rund tallrik vita och blå bordsdekorationsmönster

En serie porslin speciellt utformade för de minsta

Trots att det finns en förenklad och enkel design i de nuvarande dekorationstrenderna har vi fortfarande råd med en liten avledning till förmån för våra småbarns leende. Således är vi på väg mot barnservis. Tänk på tallrikarna med en lekfull design och mönster som alltid är inspirerade av naturen (grönsaker, frukt, djur). Om du däremot väljer en klassisk färgmodell (t.ex. off-white) som subtilt sublimeras av en rolig design, blandas den naturligt med resten av bordsdekorationen..

Få dina småbarn att le genom att servera dem mat i roliga rätter

barnservis djurmotiv bordsdekoration grönt papper ark köksprodukter degrenne bordsdekoration överst