Swingyoga – sportig och original

Gungan är ett mycket originellt och lämpligt tillbehör som en sportig accent av interiören. Så om du äntligen har en så är det superkul att ha så kul! Alla älskar gungor och kommer säkert att ha timmar av kul med dem. På så sätt skulle du ha en original dekoration för ditt vardagsrum. Men du måste ha gott om plats om din lilla ska leka med den. Om inte kan du lägga den på 2 jämna kvadrat! Dessutom är det inte dyrt – det kostar cirka 70 euro per kit.

flyg-yoga-swing

Installation av gungan

Flygyoga -gungan kan ställas in inomhus och utomhus. För interiören Det är viktigt att veta vilket material ditt tak är av – tegel eller betong. Du kan också sätta gungan på en sovrumsdörr, du kan använda en gren av själva träet!

För utsidan du har två varianter: sätt gungan på ett träd eller gör en installation av trä eller järn för att sätta swingyoga. Det finns också en tredje variant: det finns gungor som du kan köpa direkt med järnoperativsystemet i form av en igloo. Du kan också göra en klassisk svängram. Här ser du olika idéer för varje typ av installation.

aerel-yoga-swing-för-en-modern-passform-design-och-ny-idé

Det är inte så svårt, nej?

 hur-att-bygga-för-din-gunga

Det finns olika färger för varje smak

Acro-Yoga-Swing_Back-with-a-cool-swing

  För dig är det också bra – du kommer att koppla av i denna yogasving som ger dig en känsla av komfort och lugn. Dessutom kommer du att spara tid – varför gå till en specialiserad studio för att ta hand om din form??bekväm-yoga-sits-för-ditt-hem

Så här installerar du gungan i trädgården

Enkel träkonstruktion

trä-konstruktion-för-trä-trädgården-för-en-gunga

Cool yoga fitness struktur med antenn swing

konstruktion-för-yoga-swing-som-kommer-inspirera-dig-att-träna-oftare

Flygyoga -gungan tar inte mycket plats om du använder den för träning 

cool-design-för-järn-swing (och (vävnad-turkos

Unik idé för din utomhus fitness

cool-idé-av-swing-yoga-träning-utomhus

Det är en järnkonstruktion för trädgården – det är enkelt och inte svårt att göra det!

Yoga Swing Session med Kara, juni 2013

Det är ett unikt sätt att sporta för världsliga människor som gillar att ha kul

cool-idé-för-din-salong-ave-le-szing-sportig yoga

För män finns det också färger

cool-idé-din-fitnes-design-och-skapa-en-ftness-hemma

Och för kvinnor

coola-färger-för-din-yoga-swing barn-på-en-yoga-sväng-i-rött-i-utomhus httpwww1.alliancefr.comuncategorizedtest-le-levitation-yoga-5018468 idé-om-utomhus-gunga-som-ett-järn-konstruktion-från-trädgården-för-ett-skydd dubois-konstruktion-idé-för-trädgården jolie-swi, g-yogq-en-bleu-för-en-studio-av-yogq-och-modern-design Le-Levitation-yoga_image-unique-et-photo-de-relaxion -elementen-av-svingen-yogq-konstruktionen-för-din-unika-design-och-den-form-du-vill-ha-ha underbar-idé-av-gunga-för-din-gård-eller-trädgård-eller-för-terrassen underbar-idé-för-din-gunga-att-du-kommer att älska-och-hitta-unik-i-ditt-vardagsrum Omni-Gym-Yoga-Swing-igloo-installation-för-inomhus-och-utomhus original-idé-om-vit-swing-och-en-cade-du-bois-swing-yoga original-idé-av-svingen-som-en-swingèyoga sväng-hur-i-taket swing-ygq-bqlqnçoir-pour-la-maison-en-jaune unik-sväng-i-vitt-för-din-minimalistiska-interiör unik-idé-för-din-atletisk-form-som-du-kan-installera-i-vardagsrummet unik-yoga-installering-för-din-dörr-och-hur-att-installera den unqiue-design-of-swing-for-children-that-you-will-adore yga-aeren-för-ditt-klassiska-vardagsrum-design-med-en-öppen spis utomhus-yoga-träning-som-du-kommer att älska Yoga-Swing-Swing-in-Yellow-to-Create-Your-Unique-Forle

Vi hoppas att du gillade våra idéer för yoga swing och du hittade något intressant för dig.