Hall garderob – mer än 130 foton för dig!

Hall garderob. Interiören i varje lägenhet eller hus börjar med en entré. Naturligtvis är detta rum inte alltid stort och ibland är dessa dimensioner så små att endast ett adekvat och intelligent sätt att hantera entréorganisationen kan lösa detta problem som inte alls är enkelt. Vad är viktigt att göra? Framförallt måste du dra nytta av den attraktiva och kvalitativa entrén och sätta i en möbel som inte är dyr. Du kan beställa den efter individuella dimensioner som inte bara kommer att förvandla hela rummet utan också göra det mer bekvämt, bekvämare och varmare som hemma.

Ingången till korridoren har små dimensioner och elementen inuti är inte så många. Vanligtvis är huvudrollen i denna garnering garderoben – den är inte bara placerad i mitten av kompositionen, utan den löser också bevarandeproblemet..

Ett utmärkt exempel i det här fallet – det är entréskåpet som sparar utrymme i rummet och låter dig också flytta föremål från garderoben i det..

För att inte göra ett misstag och för att intelligent välja utsikten över din entré är det nödvändigt att svara på följande fråga: “Hur exakt är ingången till din lägenhet”. Beroende på svaret måste du stanna vid lämplig lösning.

Hur som helst är valet av den smala entrén med små dimensioner individuellt: kanske behöver du en lakonisk skönhet. Till exempel ett kompakt skåp eller en väggpanel eller du föredrar den lugna färgen och du kommer att välja skåpet i hörnet valt från förslagen i vår möbelkatalog.

Garderoben i hallen är som regel full av föremål som vi sällan använder. Till exempel: skidor, pulka, cykel, skridskor, fiskespö etc. Som regel kan dessa objekt inte hittas i lägenheten.

Garderoben i korridoren måste ha några kvaliteter. Först måste den stängas säkert med en nyckel. För det andra måste detta skåp, som inte alls är standard, vara tillräckligt högt för att rymma saker som skidor, fiskespön, stegar. För det tredje ska garderobsdörrarna vara stora och bekväma nog att öppnas..

Om du känner för det kan du lägga hyllor i ett sådant skåp. På dessa hyllor kan du ha skor eller olika föremål.

Vi föreslår att du installerar garderoben med hyllorna i korridoren och behåller allt i den. Standardskåpet kommer inte att räcka för ett sådant syfte. Du behöver en garderob som inte är vanlig.

Garderoben i hallen med rulldörrar behöver inte extra utrymme för att kunna öppnas och detta är särskilt aktuellt i smala korridorer. Dörrar som rullar behöver inte smörjas och kan tvättas med vilken kemikalie som helst. De öppnar utan särskild ansträngning. Ett barn eller en äldre kan må bra.

Hyllan är bekväm med tanke på att du kan ha skridskor, pjäxor, vinterskor. I det här fallet använder vi hyllor som inte ger efter för andra möbelhyllor av styrkan och som inte är rädda för smuts..

Det är bekvämt att flytta garderoben i korridoren om det finns en motsvarande nisch. I det här fallet är det säkert att du inte kommer att ha några problem med representanterna för inspektionen av brandkåren..

När du bor med grannar kan du skapa en gemensam garderob i korridoren. Det kommer att kosta dig hälften så mycket eftersom du kommer att betala hälften och det kommer att finnas plats för alla.

Garderoben i hallen – en snygg design och funktionalitet.

Oavsett vad är det helt enkelt viktigt att ha en garderob i korridoren. Detta är viktigt eftersom överblivna föremål och till och med rockar som helt enkelt hänger på krokarna kan förstöra ditt goda humör i ditt eget hem. Bortsett från det täcks föremål som normalt inte lagras med damm och smutsas snabbt.

Om du har en stor, rymlig lägenhet där det finns en hall som också är bred och bred, så är det inte ett stort problem att välja en garderob. Oavsett om det är ett stort eller litet skåp, ett skåp av naturligt trä eller annat material, ett rakt, hörn- eller hyllskåp.

Du kan köpa eller beställa en garderob från en webbutik, vilket naturligtvis kommer att kosta dig mindre än hos en specialbutik. Det blir ännu billigare att göra en liten garderob eller en liten garderob själv och särskilt om din hall har dimensioner och proportioner som inte är standard.

Hur du fyllde garderoben i korridoren beror på dess storlek och destination. Där kan du behålla dina rockar. Där kan du också behålla trasorna och hinkarna. Det är inte mindre viktigt för skåpet i korridoren att det finns öppna hyllor där du kan lägga till exempelvis nycklarna eller paraplyet eller ett par krokar för gästernas kläder.

Skåpen som vi lägger i hörnet i en liten hall.

Även om du har en hall i en lägenhet, betyder det inte att du måste skjuta åt sidan tanken på att sätta en garderob i det lilla utrymmet direkt. Detta skåp installerat i ett av hörnen av entrén kommer inte att ta mycket av det lediga utrymmet.

Varianter av att installera ett hörnskåp, det finns flera – triangel, trapets, rektangel, i form av den kyrilliska bokstaven “Г”. Skåpen i form av den kyrilliska bokstaven “Г” som är placerade i ett av hörnen på korridoren kan flyttas till vänster eller höger sida av ytterdörren. Långsidan av en sådan garderob är vanligtvis 3 eller 6 meter, medan kortsidan – högst 2 meter. Skåpets djup kan också vara olika – från 45 till 75 cm.

Radiusskåp kan ha både böjda och ihåliga dörrar. Djupet på de böjda skåpen är större.

Förberedelsematerialet i garderoben påverkar i hög grad priset. Det finns material som inte är dyra men å andra sidan är de inte heller tillräckligt hållbara. Och det finns material som kan tjäna dig mycket längre. Även den dyraste varianten, trä, måste ha ett speciellt innehåll som skyddar den från att ruttna. Och ändå används den bara för att bilda korpus i garderoben. Skjutdörrar som är gjorda av naturligt trä är ganska tunga.

Det är mycket viktigt när du väljer ett skåp med skjutdörrar att vara uppmärksam på inredningen och i synnerhet på de delar som dörren ska flyttas på. Den mest populära och inte alls dyra varianten är varianten där dörren placeras i en metallram och startar upp på en speciell plats. Dörren kan dock börja röra sig i olika riktningar och till och med komma ut ur luckan. En säkrare men också dyrare variant, det är den enda linjen som det lilla hjulet, utrustat med en speciell mekanism som inte låter dörrarna komma ur, kan röra sig på..

När du köper eller när du beställer ett skåp, kom ihåg att värdet beror på mått, design, former, materialet med vilket korpus och dörrar är tillverkade, producenten, leveranserna. Hörnskåp kostar mer.

Skåpens design, gjord för en smal och lång hall

I en lång och smal hall kan du bara installera ett rakt skåp som inte är för djupt. Men i korridoren kommer det alltid att finnas gott om plats i sin längd. Om det finns en inaktiv nisch i väggen i hallen, så kommer denna nisch att vara den utmärkta varianten för installation av en garderob. Dessutom kommer väggarna, golvet och taket i en sådan garderob att vara väggarna, golvet och taket i själva lägenheten eller huset. Den gemensamma korridoren med grannarna är också som regel lång och smal. I en sådan korridor kan vi (genom att naturligtvis komma överens med grannarna) installera ett skåp med persienner till exempel.

Utformningen av garderoberna för en lång, smal hall kan vara annorlunda. Skåpet kan vara med öppningsbara dörrar (vilket inte är särskilt bekvämt för en smal hall) eller med skjutdörrar. Den kan ha glasdörrar, PVC -dörrar eller akryldörrar.

Spegeldörrar vidgar ingången visuellt.

Skåpet kan placeras på motsatt sida av ytterdörren eller det kan sätta en ram på ytterdörren. Det kan också döljas i sin fulla höjd bakom speglarna, som faktiskt representerar garderobens skjutdörrar..

Du kan köpa eller beställa en garderob i korridoren till ett pris som beror på modellen, tillverkaren och preparatets komplexitet.

Hall garderob. Två kuddar. En bil.

01-garderob-korridor-två-kuddar-storlek

Hall garderob. Grå färg. En kudde.

02-garderob-korridor-färg-vit-storlek

Hall garderob. En trästol. Speglar.

04-garderob-korridor-en-trä-stol-storlek

Hall garderob. Färgerna är beige och svarta. Belysning.

06-garderob-korridor-beige-och-svart-färger-storlek

Hall garderob. Ett parkettgolv. En grön växt.

08-garderob-hall-a-parkett-storlek

Hall garderob. Skor. Kläder och en väska hängde.

09-garderob-korridor-skor-hängda-kläder-storlek

Hall garderob. Vita trappor. En lampa är tänd.

10-garderob-korridor-av-trappor-storlek

Hall garderob. En garderob och ett par svarta stövlar.

11-garderob-hall-en-garderob-ett-par-storlek-stövlar

Hall garderob. En hängd handväska och skjorta.

12-hall-garderob-en-handväska-och-en-skjorta-hängde-storlek

Hall garderob. Tre målningar på väggen. Takbelysning.

13-garderob-korridor-tre-målningar-storlek

Skåp i trä. Många föremål placeras där.

14-trä-hall-garderob-många-objekt-storlek

Hall garderob. Två kuddar.

15-garderob-korridor-av-kuddar-storlek

16-garderob-korridor-en-rock-av-skor-storlek

17-garderob-korridor-en-växt-ett-bord-storlek

19-garderob-korridor-en-målning-på-väggen-storlek

Hall garderob. Färgerna är svartvita. En stor tavla.

20-garderob-korridor-färgerna-är-svart-vita-storlek

22-garderob-korridor-en-dator-storlek

23-garderob-korridor-färgade-grå-storlek

24-skåp-korridor-av-målningar-en-grön-växt-storlek

Hall garderob. Beige hy.

25-skåp-korridor-färgad-beige-storlek

26-garderob-hall-parkett-storlek

27-storlek-trä-hall-garderob

28-garderob-hall-tak-vit-storlek

Vit hallskåp. Olika föremål placeras.

29-garderob-korridor-vit-olika-objekt-storlek

30-garderob-hall-allt-i-vit-storlek

31-garderob-korridor-en-målning-storlek

33-garderob-korridor-ett-par-storlek-skor

34-garderob-korridor-en-kvinna-storlek

Hall garderob. Golvet är helt svart.

35-garderob-hall-golv-svart-storlek

36-hall-garderob-allt-i-trä-storlek

37-klädkammare-färgerna-är-svart-vita-storlek

38-klädkammare-i-vitt-en-spegel-storlek

Entré omklädningsrum. Det finns parkett på golvet.

39-dressing-entré-parkett-storlek

40-walk-in-closet-en-stol-av-hängda-kläder-storlek

41-dressing-entry-in-black-resized

42-dressing-entry-des-tableaux-resized

43-dressing-entré-en-storlek-tvättmaskin

Entré omklädningsrum. Färgen är gul. Tre hattar hängs.

44-dressing-entry-the-color-is-yellow-resized

45-dressing-entry-the-color-is-lilac-resized

46-klädkammare-färgade-svart-vita-storlek

47-dressing-entré-parkett-i-grå-storlek

48-klädkammare-färgerna är vita-och-beige-storlek

Entré omklädningsrum. Dörrarna speglas. En helt vit vägg.

49-klädkammare-dörrarna-speglas-storlek

52-dressing-entry-a-hanged-bag-resized

53-dressing-enree-väggar-i-vit-storlek

Entré omklädningsrum. Svart golv. En hängd kappa.

54-dressing-entré-golv-i-svart-storlek

55-dressing-entré-parkett-storlek

56-dressing-entry-the-color-is-blue-resized

57-dressing-entry-upplyst-resized

Entré omklädningsrum. Ett litet skåp. En stol.

58-dressing-entry-small-dimensions-resized

59-walk-in-closet-resized-dammsugare

60-klädkammare-några-hängda-storlek-kläder

61-dressing-hall-tak-belysning-storlek

62-dressing-hall-parkett-storlek

Smal hall omklädningsrum. Takbelysning.

63-dressing-hall-smal-storlek

64-dressing-hall-färgerna-är-vita-och-grå-storlek

65-dressing-hall-svart-golv-storlek

66-dressing-hall-vit-storlek-golv

67-dressing-hall-väggarna-är-vita-storlek

68-dressing-hall-i-svart-och-i-beige-storlek

Omklädningsrum. Vägg i grått. En tavla med bokstäver.

69-dressing-hall-vägg-i-grå-storlek

70-dressing-hall-parkett-resized-trä

71-dressing-hall-det-är-ljus-i-bakgrunden-storlek

72-dressing-hall-ett-par-med-storlek-stövlar

Omklädningsrum. Väggen är helt vit.

73-dressing-hall-väggen-är-vit-storlek

74-dressing-hall-a-lykta-storlek

75-dressing-hall-allt-i-grå-storlek

76-dressing-hall-färgen-är-ljusgrå-storlek

77-dressing-hall-ett-vit-storlek-tak

Omklädningsrum. Många kläder hängs.

78-klädsel-korridor-många-storlek-kläder

79-dressing-hall-en-dator-storlek

80-dressing-hall-två-stolar-storlek

81-dressing-hall-en-skala-storlek

82-dressing-hall-allt-i-mörk-grå-storlek

83-korridoren-lagring-färgen-är-grå-storlek

Förvaring i korridoren. En vit trappa och en parapet.

84-lagring-hall-en-trappa-storlek

85-lagring-hall-belysning-storlek

86-korridor-lagring-ett-bord-storlek

87-lagring-korridor-storlek-kläder

Förvaring i korridoren. Stövlar. 

88-boot-lane-lagring-storlek

89-korridoren-lagring-en-hund-storlek

90-lagring-korridor-grå-storlek-golv

91-lagring-hall-parkett-storlek

Förvaring i korridoren. Takbelysning.

93-korridoren-lagring-över-taket-storlek

94-korridor-belysning-av-olika-objekt-storlek

96-korridoren-lagring-två-svarta-kuddar-storlek

97-korridoren-lagring-garderoben-dörren-är-öppen-storlek

98-korridoren-lagring-en-soffa-storlek

Förvaring i korridoren. En rund spegel.

99-korridoren-lagring-en-spegel-storlek

100-lagring-korridor-ett-fönster-storlek

101-lagring-hall-belysning-storlek

102-lagring-korridor-storlek-ballonger

103-lagring-hall-två-barn-storlek

Förvaring i korridoren. En svart garderob. 

105-lagring-hall-en-garderob-svart-storlek

106-korridoren-lagring-en-hängd-väska-storlek

107-konvertera-en-korridor-en-stor-målning-på-väggen-storlek

108-design-en-hall-en-vit-storlek-garderob

Bygg en hall. Golvet är svart.

109-bygga-en-korridoren-golvet-är-svart-storlek

110-dekorera-en-korridor-en-grå-storlek-vägg

111-möblera-en-korridor-tre-pallar-storlek

112-gör-en-hall-ett-barn-sitter-på-golvet-storlek

Bygg en hall. Gula blommor. 

113-utveckla-en-korridor-av-gul-storlek-blommor

114-möblera-en-korridor-en-parkett-storlek

115-passar-in-en-korridor-av-glas-resized-dörrar

116-passar-ut-en-korridor-en-öppen-dörr-storlek

117-build-a-hall-a-black-resized-floor

Bygg en hall. En säng med kuddar. 

118-design-a-hall-a-säng-storlek

119-passar-ut-en-hall-en-vit-storlek-garderob

120-möblera-en-hall-parkett-storlek

121-passar-ut-en-korridor-en-stol-storlek

123-design-a-korridor-väggarna-är-vita-storlek

Bygg en hall. Skog. 

124-landskapsarkitektur-en-trä-korridor-storlek

125-passar-ut-en-korridor-en-glas-dörr-storlek

126-passa-ut-en-två-säng-storlek-korridor

127-passar-ut-en-korridor-två-stövlar-en-väska-storlek

Korridor layout. Mörka färger. 

129-korridoren-mörka-färger-storlek

130-korridor-en-garderob-svart-storlek

131-hall-a-resized-mattan

132-korridor-garderob-i-trä-storlek

Korridor layout. En målning. 

133-hall-a-resized-målning

134-korridor-belysning-storlek

135-korridor-en-trappa-storlek

136-hall-a-resized-mattan

138-korridor-en-kvinna-en-orkidé-storlek

Korridor layout. Målningar. 

139-landskapsarkitektur-korridor-av-målningar-storlek

140-korridor-a-parapet-storlek

141-hall-sittplatser-trappa-storlek

142-hall-a-resized-wood-trappa

144-hall-en-liten-garderob-storlek

145-korridor-en-trappa-en-trä-stol-storlek

Korridor layout. En vit parapet. 

146-korridor-a-parapet-vit-storlek

147-hall-a-trä-storlek-garderob

148-hall-parkett-belysning-storlek

149-korridor-speglade-dörrar-storlek

150-korridor-vägg-vit-storlek