Sugen på en original tårta? Det här är de mest kreativa idéerna för 2020

Välj en original tårta, detta är ditt uppdrag för dagen och vi kan hjälpa dig att uppnå det framgångsrikt. På denna sida kan du hitta mer än 100 bilder på vackra och mycket originella kakor. Du kan ta dem som inspirerande idéer för bakning av kakorna du ser själv. Ett annat alternativ är att skicka fotot med kakan du gillar till din konditor som förbereder det professionellt..

De dekorationer som för närvarande trender är de som inkluderar ätbara blommor, lövverk, extraordinära former, till och med geometriska former, temakakor, metallfärger och många fler. Dessa få exempel är inte tillräckliga för att ge dig en konkret uppfattning om original tårta som du vill göra eller beställa. Men oroa dig inte för det, du hittar handledning, fortfarande nedan, som förklarar dig steg för steg hur du skapar betongdekorationen. Ha kul att förbereda!

Flera originella kakdekorationsideer att upptäcka nedan

enkla och originella tårtdesigner för 2020 -kaketrender, galaxkaka, ätlig blomstertårta, abstrakta smörkrämsberöringar, felkakor

Men innan vi visar dig vårt rika urval av exempel på ovanliga kakor och pratar om dem med konkreta exempel, låt oss ta en mer detaljerad titt på de viktigaste trenderna som skulle ha vinden i seglen i år 2020. Här är sedan en liten lista som kommer att vara användbart för dig att välja en enkel och original tårtdekoration samtidigt.

Hur man gör en original tårta dekorerad med blommiga detaljer för en country touch

Vurmen för lantlig och chic lantlig dekoration har för länge sedan gått ur sitt ursprungliga område för att erövra andra livsområden, inklusive bakverk. Och finns det verkligen ett bättre sätt att dekorera en tårta än några noggrant utvalda blommor? Var säker, det här är inte bara konditorivaror, som ibland kan vara ganska komplicerade att göra! Dessa är långt ifrån det enda alternativet! Tveka inte att välja en naturlig blomsterdekoration bestående av färska blommor i färger som matchar temat för evenemanget eller varför inte lövverk, kvistar eller grenar. Observera att det finns ganska många vackra blommor som inte bara är vackra utan också ätbara. Det vill säga att du kan bita i en utan att oroa dig och ångra när du sväljer en munnen full av tårta. Alternativt är att göra smörkrämblommor ett annat bra sätt att piffa upp dina kakor, liksom en kakdekorationstrend som har upptäckts överallt i dessa dagar. Denna typ av blomma kommer att ge textur till din tårta samtidigt som den omvandlas till ett riktigt bakverk mästerverk.

idé om en blommig tårta dekorerad med färgade smörkrämblommor, ätbara blommor och lövverk

Felkakan – ovanlig och imponerande tårtidé

Om du vill bryta med designen på den klassiska kakan, inget mer lämpligt än felkakan som fascinerar med dess originalitet. Principen är faktiskt väldigt enkel och baseras på trompe l’oeil -effekten. Vad vi gör mer exakt är att isolera den centrala delen av din lagerkaka för att täcka den sedan med ett lager av eventuell glasyr, som skulle fungera som ett stöd för att fästa små dekorationer: regnbågsstänk, chokladflis, godis, frukt eller andra. Sedan applicerar du ett jämnt, jämnt lager grädde på resten av kakan utan att vidröra mittavbrottet. Således skapar du en slags mycket original fris som ger ett intryck av djup som bedrar ögat. En tårta som tycks trotsa fysikens lagar !

original tårtfel linje tårta modeller, illusion tårta exempel med en avbruten remsa i mitten, färgad boll centrum, jordgubbar, rosa makroner

Geometriska former för att strukturera en enkel och original tårta som de du ser nedan

Ett lika fascinerande sätt att bryta med enhetligheten är att skapa en tårta med flera lager, varav minst ett skiljer sig åt i sin geometriska form. Ett nytt visuellt avbrott bildas således, men den här gången på strukturens nivå. Och efter de senaste trenderna är det ofta kakans bas som har den del som sticker ut från resten, det vanligaste mönstret är den sexkantiga basen följt av runda formade lager. Geometriska former som framkallar struktur och styvhet, denna typ av kakor kännetecknas också av en nykter och ryddig design, därför mycket lämplig för bröllopstårtan.

bröllopsdagstårta i geometrisk stil med lager av sexkantig tårta och andra geometriska former

Smörkräm för att skapa ett riktigt bakverk mästerverk

Det finns några kakor som är så vackra att det skulle vara svårt att äta dem. För när vi pratar om dekoration av en tårta måste det sägas att det finns ganska många idéer som gränsar till det ovanliga. Det är dessa kreativa mönster som inte är misshandlade som är våra favoriter. Och nu kommer vi att överraska er, för även om de är väldigt imponerande är det inte alltid så svårt att uppnå dem. Till exempel kan du uppnå en mycket fin, kreativ effekt med en enkel spatelkniv och smörkräm. Fortsätt i steg för att uppnå en vacker abstrakt dekoration rik på färg. Här är en toppidé för en enkel och original tårta som du kan göra utan att nödvändigtvis ha en present till konsten !

smörkrämskaka, touch av abstrakt grädde gjord med en spatel, original och konstnärlig födelsedagstårta

Galaxy -tårtan – en av de bästa Pinterest -trenderna för 2020

Galaxmat är en av de kulinariska trenderna som kommer att markera år 2020. Det är ingen slump att fotodelningsplattformen Pinterest har utpekat det som en av de främsta trenderna och ägnat det en hel del av sin årliga Pinterest Top 100-rapport: De främsta trenderna att inspirera och prova 2020. En framtidstårta som sätter oss rakt i omloppsbana och får oss att drömma om länder som fortfarande är lite kända av människan. Inte konstigt att den här tårtan i blått, lila och rosa (för att efterlikna Vintergatan) är en hit på sociala nätverk. Spegelglasyren förstärker ytterligare den mycket beundrade mystiska effekten av denna typ av tårta. Här är en imponerande idé för en original vuxen födelsedagstårta !

galaxy cake, pinterest cake trend 2020, mirror icing cake med lila, blå och rosa färger

Metallkakan för en elegant design

Metallfärger har setts överallt i några år nu. Men till skillnad från tidigare år, när färgen roséguld långt överträffade resten av metall i popularitet, 2020 skulle det falla i oförmåga. Färgerna guld, silver och koppar kommer äntligen att få njuta av en härlig stund och det på våra kakor. Färgschemat i fråga är också utmärkt som en tårtidé för ett bröllop eller annan speciell händelse som innebär en elegant och otrevlig tårtdesign..

metallisk bröllopstårta, flera tårtidéer i guld- och kopparfärg

Och om du behöver lite hjälp med receptet, har vi en bra lösning för dig-en superlätt att baka chokladkaka som du kan dekorera med designen som föreslås ovan..

Hur man gör en enkel chokladkaka

Ingredienserna till kakan

 • 100 g smör
 • 165 g strösocker
 • 5 ägg
 • 100 g Acaciahonung
 • 65 g 70% choklad
 • 180 g hel flytande grädde
 • 165 g mjöl
 • 100 g malet mandel
 • 25 g kakaopulver
 • 10 g kemisk jäst

För ganachen

 • 180 g hel flytande grädde
 • 150 g bak choklad
 • 50 g osaltat smör

Du hittar förberedelsen högst upp i självstudievideon. För den ursprungliga dekorationen hittar du andra videor som finns lite längre fram på denna sida.

Enhörningstårtan – en trend som aldrig slutar att fascinera oss

original enhörningskaksmodell med slät blå grädde, marängstårtdekoration och enhörningssockerpasta

Enkel och original kaka vars dekoration inte är så svår att göra

enkel och original tårtidé med ritning av chokladflicka och rosa hår av smörkräm, jordgubbar och andra röda frukter

En blomkaka superkreativ och nykter på samma gång

tårta idé vacker vit tårta dekorerad med abstrakt smörkräm blommor, abstrakt design på tårta

En regnbågstårta som spelar på smörkräm för att ge textur

original regnbågstårta med textur, födelsedagstårtdekoration med smörkrämblommor och maränger

Geodekakan – en annan mycket populär kaketrend nuförtiden

abstrakt geode tårta med rosa geode interiör och abstrakt krusiduller i rosa, koppar och guld

 Superenkelt men så originellt färgglatt mini -munkdekor !

mini söta munkar dekoration på en enkel tårta i blått och vitt, original vuxen födelsedagstårta dekoration

frilly mönster tårta bas och brun färgade bakverk grädde tårta dekoration, färska blommor och frukt krans tårta dekoration

exempel på original bröllopstårta dekorerad med blå och brunt sockerpasta och dekoration av sockerpastband och konstgjorda blommor, dekorativa rullar

Handritade blommor för att skapa en mycket kreativ tårta

ritning av blommor på en kaka och bas i mosaikstil dekorerad med smörkrämblommor med gräddeväxtmotiv

färska solrosor blommor att dekorera en stjärnklar nattkaka och van gogh solrosor, kreativa och konstnärliga tårta dekorera idéer

tropisk födelsedagstårtedesign, blommönster och palmträdsmönster på svart bakgrund och toppdekoration med färska blommor och makroner

Dekoration av färgglada makroner för att göra en originalmonterad bit

färgglada makroner för att dekorera en tårtad tårta, enkel och original bröllopstårta

regnbågskaksmodell för att göra dig själv med regnbågssmörkräm för att skapa regnbågsmönster

krans av färska rosa blommor för att dekorera bröllopstårta i rosa och vitt med enkla gyllene mönster

vit geodekaka med blågrön inredning

Ätbara pressade blommor för att göra den vackraste bröllopstårtan

ätbara pressade blommor för att dekorera en original bröllopstårta i vit och brun bas

original tårta med broderimönster på blå bakgrund, flerskiktad tårtidé med original blommönster

Rainbow tårta av genua i olika färger och guldfärgad tårtopp, original ananas tårta

abstrakt konst att dekorera original tårta med färgade sockertallrikar abstrakt stil och körsbärsdekoration

Ja det är en tårta !

flera stammar i olika storlekar, original illusionstårtaidé, vintage shabby chic stil födelsedagstårta

färgad smörkräm med matfärgning i olika färger för att skapa ett blommigt mönster på en original tårta

enkel och vacker tårta i grå, blå och rosa färg med guldband och dekoration av färsk rosa blomma ovanpå

baskaka dekorerad med blommönster på svart bakgrund och andra lagret toppat med rosa grädde med original blomsterdekoration

Rik regnbågsöverraskningstårta med överraskning gömd inuti

Genoskaka med färgad godisinredning, färgade bollar gömda i överraskningstårta dekorerad med regnbågskräm

exempel felkaka med central remsa dekorerad med rosa grädde och rosa och röda blommor, tårta dekorerad med sockerfjärilar ovanpå

original galaxkaka dekorerad med färgglada makroner med galaxmönster och lila spegelglasyr med gyllene inslag

Sockerkaka med ovanligt munkmönster – utmärkt idé för barnfödelsedagstårta

trelagerig genoisakaka dekorerad med rosa, blå och grön sockerpasta och färgade strössel

tårta dekorerad med en bröllopstårta med ljus och små sockerpastablommor och gyllene bas

original bröllopstårta broderi färgglada blommor på svart bakgrund, konditorivaror med smörkräm

vuxen man födelsedagstårta med svart sockerpasta dekorerad med byggnadsimiterade sockertallrikar

Vackert exempel på ett tulpanmönster för vuxna födelsedagstårtor

original idékaka med dekoration av färgglada tulpaner i smörkräm, original 50 -årsdagstårta

original pavlova födelsedagstårta med maränger, chokladkräm och dekoration av färska jordgubbar och hallon

abstrakta inslag av apelsin, rosa, röd och gul grädde på en vit gräddbakgrund, tropisk stil tårtdekoration

exempel barnfödelsedagstårta inspirerad av karaktären av totoro, totorofigur i sockerpasta och lager sockerpasta för att klä kakan

Grönsakstårta, dekorerad med mycket romantiska små rosa blommor

ganska original tårta dekorerad med pastellblå grädde, trädstam i brunt smörkräm och rosa sockerpasta blomblad

chokladglasyr för att dekorera en födelsedagschokladkaka med rosa grädde, dekoration av färska blommor, färgade marmor, maränger och frukter

vacker enkel och original tårta med marinblå grädde och smörkrämblommadekoration, blomstertårta exempel

idespicable me tema tårta med socker hus och färgglada m & amp; m godis ballonger, 3 lager barn födelsedagstårta

havsbotten och sjöjungfrun tema tårta, fel linje tårta och sjöjungfru motiv nedsänkt i vatten

En original tårta som trotsar tyngdkraften !

gör en ovanlig tårta, gravitationskaka i vit kopp med mjölk och jordgubbar, original idé för vuxna födelsedagstårtor

förbereda en original bröllopstårta i geometriska former och blomsterdekoration, guldbas, original blomkakaidé

gör en konstnärlig och kreativ tårta, ovanliga konstkakaidéer med färgpalett och handritningar

En explosion av färger för att skapa en fantastisk barns födelsedagstårta

gör en vuxen födelsedagstårta dekorerad med sockerpasta i olika färger med toppmuffins och sockerkulla

fågelburmönster som inspirerar designen av en bröllopstårta dekorerad med sockerpasta och rosa sockerblommor

geometriska mosaikmönster för att dekorera en rosa, svart, koppar och grå tårta på en vit bakgrund, blomma topp dekoration

vacker barns födelsedagstårta i pastellfärger hav och havsmotiv med blå maränger på toppen, vit och blå glasyr och lila bas

En tropisk tårta för en vuxen födelsedag inspirerad av det tropiska temat

original vuxen födelsedagstårta med färgglada lager med blommiga och geometriska mönster i sockerpasta, färsk blomstertårtdekoration

blommig och abstrakt kakdesign på svart sockerpasta och pappersblommedekoration

tårta dekorerad med gult med handritningsblommor och dekoration färska blommor i toppen, konstnärlig kreativ födelsedagstårta för kvinna 60 år

Enkel och utsökt originalkaka, naken tårtkaka dekorerad med karamell, munkar och marshmallowdekoration

En ultra original fransk tårta – det här är inte ost !

enkel och snabb och original dessert, illusionstårtaidé med francáisostmotiv dekorerad med nötter och frukt

sjöjungfrun mönster tårta i vitt, blått och guld med vit choklad blomma dekoration och färska rosa och vita blommor

vita chokladstänger dekorerade med färgade bollar, makroner och marshmallows för att dekorera en tårta, enkel och vacker tårtidé

cookie monster cake the glutton macaroon textured cake with blue butter cream, eatible wiggly eyes and cookies in the mouth

Original tårta med lavendelmakroner och blommor för dekoration

komplett-den-lätt-och-original-tårtan-för-födelsedag-lavendel-makroner-pretty-dekoration

Original tårta för ditt barns födelsedag

beundransvärd-lätt-och-original-tårta-för-kung-fu-panda-födelsedag

Underbar kreativ idé för en original tårta till din fars födelsedag

beundransvärd-lätt-och-original-födelsedag-tårta-för-pappa

Beatles -tårtan – mycket original idé för dekorationen av en födelsedagstårta för gruppens fans

beundransvärd-lätt-och-original-födelsedag-tårta-the-beatles-cool-idé

 Så söt original tårta – glassbalen med fint färgad fondant

beundransvärd-lätt-och-original-födelsedag-tårta-en-original-idé-glass-tårta

Hur man gör en original tårta – Pinata -tårtan som kommer att överraska dig med godis

En annan söt tårtidé med makroner och blommor, men i rosa den här gången

vacker-födelsedag-tårta-bröllop-tårta-idé-vacker-med-makroner

Enkel DIY födelsedagstårta. Vaniljsmak

vacker-födelsedag-tårta-bröllop-tårta-idé-cool-dekoration

Den färgglada tårtan med söt design – cool idé för födelsedagen till någon du älskar

vacker-födelsedag-tårta-bröllop-tårta-idé-regnbåge-färger

Stora och originella kakor – några moderna designidéer

vacker-födelsedag-tårta-bröllop-tårta-idé-olika-varianfs

De godaste saltade karamellkakorna du kan tänka dig med popcorn, malteasers och karamelliserade gouffrar 

vacker-foto-karamell-tårta-idé-original-tårta

Choklad- och citrontårta – cool idé vilken dekoration du ska göra till din originalkaka 

uggla-födelsedag-tårta-lätt-original-kakor

Underbar tårta med grönt te och chokladkakor

födelsedag-tårta-idé-födelsedag-tårta

Originalidé för att dekorera en magisk tårta

uggla-födelsedag-tårta-lätt-original-regnbåg-kakor

uggla-födelsedag-tårta-lätt-original-kakor-hur-att-förbereda

Enhörningstårtan är den mest magiska efterrätten du kan prova

uggla-födelsedag-tårta-lätt-original-enhörning-kakor

Glassen på toppen har börjat smälta … eller inte – cool original designidé för en utsökt tårta 

uggla-idé-vacker-födelsedag-tårta-bröllop-tårta-idé

Minions är så söta, ännu mer i tårta och som bebisar

cool-kakor-yoghurt-födelsedag-tårta-choklad-bedårande-minion

För dem som ska våga fondanten – en idé hur man skapar minionkakan

Glassformen är mycket populär i dessa dagar och fortfarande original som en tårta

cool-tårta-yoghurt-födelsedag-tårta-choklad-liknande-glass

cool-kakor-yoghurt-födelsedag-tårta-choklad-cool-glass

cool-kakor-yoghurt-choklad-födelsedag-tårta-form-av-chasms

cool-kakor-yoghurt-choklad-födelsedag-tårta-alla-typer

Bedårande idé för en fruktig tårta – bärtårta 

cool-idé-dessert-tårta-original-jordgubbar-myrtor

original-födelsedag-tårta-design-alice-in-wonderland

original-rådjur-födelsedag-kakor-kreativ-design

Bedårande tårtdesign för ditt barns födelsedag

kreativ-design-original-födelsedag-tårtor-söta-kattungar

kreativ-design-födelsedag-kakor-original-cool-tårta-ritning

kreativ-design-födelsedag-kakor-original-leenden

Liten söt enhörning i fondant för din tårtdekoration

original-enhörning-födelsedag-kakor-kreativ-design

snabb-och-lätt-dessert-original-glass

snabb-och-lätt-dessert-original-oreo-kakor

snabb-och-lätt-dessert-original-pavlova-kakor

snabb-och-lätt-dessert-original-kakor-för-1-en

födelsedag-tårta-pojke-födelsedag-tårta-1-årig

pojke-födelsedag-tårta-födelsedag-tårta-förtjusande-bröllop-idé

flamingo-pojke-födelsedag-tårta-födelsedag-tårta-1-årig-kärlek

födelsedag-tårta-pojke-födelsedag-tårta-1-årig

födelsedag-tårta-pojke-födelsedag-tårta-1-årig-för-baby

original-tårta-original-kakor-en-original-choklad-tårta

original-tårta-original-kakor-en-original-cool-upplyst-tårta

original-tårta-original-kakor-en-original-tårta-idé-kakor

original-cake-original-cakes-an-original-pavlova-cake

original-tårta-original-kakor-en-original-pavlova-tårta-med-frukter-välordnat

födelsedag-tårta-idé-bröllop-tårta-idé-cheesecake-cool-idé

original-tårta-idé-födelsedag-tårta

original-tårta-idé-frukt-födelsedag-tårta

original-tårta-idé-födelsedag-tårta-idé

original-bröllop-födelsedag-tårta-idé

original-tårta-idé-söt-bröllop-tårta

älg-födelsedag-tårta-bild

födelsedag-tårta-bild-älg-astronom-tårta

älg-födelsedag-tårta-bild-underbar-idé

älg-bröllop-gateau-gateau-doree

älg-födelsedag-tårta-bild

dessert-idé-cineaste-lätt-original-bio-kakor

födelsedag-tårta-idé-födelsedag-tårta-ost-tårta

lätt att göra-födelsedag-tårta-idéer

födelsedag-tårta-idé-jordgubbe-födelsedag-tårta

Yoghurt-kakor-vuxen-födelsedag-tårta-vacker-skugga

the-yoghurt-cakes-adult-owl-birthday-cake

-yoghurt-kakorna-vuxen-glass-födelsedag-tårta

star-wars-vuxen-födelsedag-tårta-yoghurt-kakor

magi-tårta-idé-vad-födelsedag-tårta-tjej-tårtor-födelsedag-star-wars

magisk-choklad-tårta-födelsedag-superb-utsökt-star-wars

vacker-födelsedag-tårta-original-lätt-färgglada-kakor

vacker-födelsedag-tårta-original-lätt-hjärtformad-diy

vacker-födelsedag-tårta-original-lätt-hur-att-göra

vacker-födelsedag-tårta-original-lätt-fjäril-formad-tårta

vacker-födelsedag-tårta-original-lätt-miniatyr-kakor

vacker-födelsedag-tårta-original-kakor-lätt-en-idé-paj

vad-födelsedag-tårta-tjej-kakor-födelsedag-godis

vad-födelsedag-tårta-tjej-tårtor-födelsedag-skjorta

vilken-födelsedag-tårta-tjej-söt-födelsedag-tårtor-idé

vad-födelsedag-tårta-tjej-kakor-jul-födelsedag

original-bakverk-recept-original-oreo-tårta-recept

original-bakverk-recept-original-tårta-recept

original-bakverk-recept-cool-original-tårta-recept

original-bakverk-recept-original-tårta-recept-äggen

original-bakverk-recept-original-tårta-recept-hav

original-bakverk-recept-original-tårta-recept-rapuncel

original-bakverk-recept-original-tårta-recept-superb-golv

superb-idé-födelsedag-tårta-lätt att förbereda

fantastisk-lätt-födelsedag-tårta-idé-godis

superb-idé-födelsedag-tårta-lätt att förbereda-idé

super-lätt-födelsedag-tårta-idé-pacman

en supergod chokladfödelsedagstårta

en-choklad-födelsedag-tårta-superb-läcker-färg-fisk-formad

a-choklad-födelsedag-tårta-superb-utsökt-mejerimjölk

a-choklad-födelsedag-tårta-superb-läckra-cigarrer

se-original-födelsedag-kakor-design-ariel-disney

se-original-morot-design-födelsedag-kakor

se-originalet-jordgubbe-design-födelsedag-kakor

se-original-design-vackra-födelsedag-kakor