Gör rätt val av kostym för en tema födelsedagsfest

Oavsett om det är en tema födelsedagsfest eller en Halloween -festklänning, ger kostymevenemang alltid en oförglömlig upplevelse för både gästerna och arrangörerna. Detta är ett tillfälle att släppa taget, tillhöra en grupp eller bara ha kul att kliva in i någon annans skor. Medan tanken på att klä ut bara väcker positiva känslor för de flesta, men för vissa av oss gör det inte alls. Att hitta rätt kostym och känna sig bekväm i den kan vara en verklig orsak till stress. Det är här vår lilla guide kommer in för att hjälpa dig att göra det bästa valet av förklädnad.

Hur lyckas man dölja en temafödelsedag? Vi är inspirerade av Marvel -universum

en snygg klädfest på superhjältens tema, dekoration och animationsidéer för en temafödelsedag

Världen kommer alltid att behöva hjältar. Varför inte klä ut dig som din favoritkaraktär? Marvel Universe verkar vara en oändlig källa till kostymidéer, speciellt om du är ett fan av studioens serier och filmer. Det är sant att du inte kommer att vara väldigt original, men chansen att missa hennes dräkt är låg. Dessutom kommer du att kunna identifieras så snart du dyker upp, vilket kommer att undvika den skrämmande frågan för någon utklädd man ”Vad är du förklädd till? “. Låt oss inse det, om du vill visa upp ett självsäkert utseende är superhjälte- och superhjältekläder det bästa valet..

Tight kostym som lyfter fram kroppen, en majestätisk cape, allt kompletterat med distinkta tillbehör. Detta är den vinnande formeln för din festklädsel. Vill du lägga till en personlig touch i ditt utseende? Varför inte föreställa dig din egen personliga dräkt med en unik design? Kom ihåg att det viktiga är att känna dig bekväm i din roll och att bära kostymen med självförtroende.

Välj en perioddräkt som speglar din stil och personlighet

20- och 80 -talets dräktfesttema, idéer för gruppdräkter inspirerade av historiska epoker

Här är en annan bra idé för dem som är nostalgiska för det förflutna. Återbesöka en historisk era är nästan alltid en garanti för ett enkelt framgångsrikt utseende. Den senaste tidens vurm för serier inspirerade av det förflutna som Downtown Abbey, Mad Men och Vikings ger oss också mycket inspiration. Letar du efter en kostym som matchar kvällens festliga och glada anda? Tänk på de ikoniska Gatsby-inspirerade outfitsna från Roaring Twenties. De glamorösa fransade och paljettklänningarna, pannbanden dekorerade med fjädrar och strass kommer att ge en look som är både flirtig och chic som kommer att glädja varje kvinna. Den felfria manssynen av en gummihårig dandy / gangster som bär en randig tredelad kostym är också en stor klassiker.

När det gäller att skapa en vintage -vision, lagrar på maskera Specialister erbjuder allt du behöver för att återskapa perioddräkten in i minsta detalj. Men det hindrar dig inte från att shoppa i vintagebutiker och sparsamhetsbutiker för att ge en personlig touch till hennes outfit. Är den 1920-talsinspirerade kostymen för snygg för dig? Titta istället på 80 -talets mode. Diskotiden har mycket att erbjuda oss när det gäller knäpp stil utan klädkod. De präktiga färgerna och klädskikten är bara en liten del av den distinkta 80-talsutseendet. Väck vågandet i sig själv med skrytande smink och frisyr som är typisk för eran. De goda nyheterna ? Allt du behöver för att sätta ihop ditt utseende finns redan i din garderob.

Idén om förklädningar i sista minuten som fokuserar på tillbehör och flaggskeppsmönster

idéer för ett festklänningstema med originalanpassade dräkter som du kan göra själv

Är du mer av den konservativa typen när det gäller att ta på sig en färdig karaktärskostym? Det är fullt möjligt att göra en personlig dräkt utan att känna sig löjlig. För att göra det, spela kortet med originaltillbehör och roliga tryck. Använd dagens flaggskeppsmönster och trender för att skapa en kostym utan motstycke. På så sätt kommer du att vara kreativ medan du sticker ut från mängden. Således kommer en rolig DIY -hatt i form av en glasskon i samband med en outfit i pastellfärger utan tvekan att ha sin lilla effekt. Genom att välja en matchande liten gul klänning med ett pannband av pappersgröna blad får du den mest eleganta ananasdräkten.

Kvinnor som är bra på att sy kan enkelt anpassa en klänning eller en grön tröja till en trendig kaktusdräkt. Du behöver bara sy några ulltrådar på det tornliknande sättet och göra några färgglada pomponger. För dem som vill satsa på den mystiska aspekten av förklädnaden är karnevalsmasker alltid en bra idé som anpassar sig till vilken outfit som helst. Temafödelsedagsfesten är också det perfekta evenemanget för att prova en original gruppdräkt inspirerad av sociala medier. Bra humör garanteras med en emoji -dräkt eller Snapchat -filter.

Temafödelsedagsfesten med vänner är ett utmärkt tillfälle att välja en lite udda dräkt

hur man framgångsrikt förkläder sig för en födelsedag eller ett temafest, kostymidéer för varje stil och för varje personlighet

Och viktigast av allt, glöm inte att ha kul

hur man framgångsrikt förkläder sig för en födelsedag eller ett temafest, kostymidéer för varje stil och för varje personlighet