De grundläggande förutsättningarna att tänka på för att göra det bästa valet av hotellrumsdörr

Hotell är mycket mer än bara en byggnad med en vacker fasad och lyxig inredning. Mycket ofta är de en fristad för fridfulla själar som hittar skydd eller någon form av flykt från vardagens oro och stress. Det är därför uppdraget att säkerställa optimal komfort och lugn för sina kunder är en prioriterad fråga för hotellägare som vill sticka ut mot konkurrenterna. I synnerhet för detta ändamål finns det några viktiga faktorer, vars efterlevnad i hög grad avgör kundnöjdheten. Att välja till exempel hotellrumsdörrar är ett så viktigt beslut att ta med omsorg. I de följande raderna zoomar vi in ​​på de väsentliga förutsättningarna att tänka på när du väljer de mest lämpliga modellerna för ditt hotell..

På vilka kriterier du ska basera ditt val av hotellrumsdörr ?

vita dörrar de senaste trenderna inom dörrar 2021

Kundsäkerhet

Utan tvekan en av de viktigaste rollerna för a hotellrumsdörr är att säkerställa kundernas och deras fastighets säkerhet. För detta föredrar vi dörrar som är ganska solida och tjocka. Bland de mest lämpliga alternativen finns modeller med fasta kärnor och branddörrar som är tillräckligt tunga för att förhindra eventuella intrång..

En annan viktig egenskap är låset. Förutom mekaniska modeller har elektroniskt styrda lås vunnit stor popularitet de senaste åren. Och vi pratar inte bara om de som är utrustade med ett magnetkortskontrollsystem. Det finns redan modeller som gör att dörren kan öppnas direkt via kundens bärbara dator !

Garantera komforten för sina kunder genom att välja en rejäl och tung dörr som skyddar dem från intrång potential

ljus trädörr ljusgrönt golv ljust trägolv

Ljudisolering

Vilka är de viktigaste förutsättningarna för god sömn? Kvalitetssängkläder, effektiv blockering av yttre ljus (med persienner eller gardiner), anpassad luftkonditionering och tystnad. När det gäller det senare visar sig ljudisoleringen av dörren vara en viktig faktor för uppdragets framgång. Således är ljudisolerade dörrmodeller en bra idé för att säkerställa sina kunders lugn genom en praktisk design som ger avsevärd bullerdämpning..

För en lugn vistelse spelar dörrens ljudisolering också en viktig roll

dörrar för offentliga byggnader vita dörrar stor korridor

Brandmotstånd

Som redan nämnts ovan är säkerheten av största vikt för kunderna. Men det handlar inte bara om att skydda mot tjuvar. Vi pratar också om brandsäkerhet. För att uppfylla säkerhetsstandarderna vid en katastrof är hotellägare skyldiga att installera branddörrar på sina hotell. Ett tillvägagångssätt som kan störa spridningen av en brand och minimera skadorna.

Säkerställa säkerheten för sina kunder med branddörrar som minskar risken för brandutbredning 

ljus trägolv vita dörrar solig hall ljusgolv

Den estetiska sidan av hotellrumsdörren

Visst är funktioner som säkerhet eller ljudisolering av avgörande betydelse, men dörrens design påverkar också det slutliga intrycket. För att välja den perfekta modellen behöver du bara välja ett neutralt och elegant utseende. Således är det de klassiska färgerna som vitt eller svart som kommer att komplettera den sofistikerade och välkomnande atmosfären i rummet underbart. Trä, å andra sidan, är fortfarande det mest populära materialet för att ge en varm och naturlig ton till inredningen. Wenge -nyansen är till exempel ett modernt alternativ för en förfinad återgivning.

Komplettera inredningen i rummet, även med hänsyn till dörrens design

skjutdörr utsikt hotellrum rund bord stol tapet vit och grå glas hotelldörr