VanMoof presenterade sina nya elcyklar S3 och X3

Medan benen börjar klia mycket under denna period av tvångsinlåsning som nu drabbar hälften av världens befolkning, ökar tiden för avstängning att komma nya potentiella vanor. Även om det är säkert att världen förra eller senare ska ta fart, börjar de mer optimistiska ompröva sitt framtida sätt att leva, särskilt när det gäller transport. En plats för spridning, om någon, kollektivtrafik bör fortsätta skrämma bort många användare under de kommande månaderna, följaktligen på jakt efter nya rörelsemedel som är viktiga för yrkes- och sociala liv. Det är i detta sammanhang som Nederländsk elcykeltillverkare VanMoof har just presenterat sina två nya modeller, S3 och X3.

VanMoof lanserar nya elektriska cyklar S3 och X3

Det holländska elcykelmärket VanMoof har officiellt presenterat sina två nya elektrifierade s3- och elektrifierade x3 -modeller

Vad är skillnaden med Vanmoof Electrified S2 & X2 ?

De nya elektriska fästena från VanMoof presenterades äntligen den 21 april före sin tid genom en läcka. Den nya generationens cyklar kallas S3 och X3 och ersätter logiskt S2 och X2, två av de mest hyllade elektriska modellerna de senaste månaderna. Utrustad med nya bromsar, ny sadel och förbättrade växlar och motor, har nykomlingarna från VanMoof också och framför allt ett radikalt lägre pris jämfört med sina föregångare, från 3400 till 1998 €, det vill säga ett snitt på 1400 €. En minskning förklarad av varumärket av ökad försäljning och en bättre kontrollerad produktionskedja.

En bevarad design men tekniska uppdateringar

VanMoof introducerade s3 och x3, de två nya ersättningarna för dess framgångsrika s2 och x2

Utrustad med samma design som S2 och X2, har nya S3 och X3 dock en ny matt ljusblå färg behandlad mot repor. De två e-cyklarna väger båda 19 kg men har olika storlek. S3 presenteras faktiskt som storebror med sina 28-tums hjul avsedda för en publik på minst 1,70 m. X3 är monterad på 24 tum, vilket gör den tillgänglig från 1m55.

VanMoof S3 och X3: fler anslutna cyklar än någonsin tidigare

Elcyklarna x3 och s3 från holländska VanMoof visar ett pris på 1998 euro

VanMoof S3 och X3 elcykel: ännu bättre körkomfort

Tekniskt tillkännager produktchefen för företaget VanMoff, Job Stehmann, en uppdatering på 90% jämfört med S2- och X2 -modellerna. Om motorn i navet på framhjulet nu är “nästan tyst” och förblir densamma med sina 250W och sitt vridmoment på 59Nm på grund av det förbättrade Turbo Boost -läget, fördubblas antalet hastigheter från två till fyra, för en reglerad maxhastighet på 25 km / h.

Osynlig eftersom det är helt integrerat i cykelns ram, laddar 504Wh -batteriet på 4 timmar och ger en räckvidd på 60 till 150 km beroende på körläge. När det gäller säkerhet är VanMoff S3 och X3 utrustade med Kick Lock -knappen som gör att bakhjulet kan låsas med en enkel tryckning, eller via den dedikerade applikationen, samtidigt som larmsystemet aktiveras. För att spåra cyklar vid stöld, erbjuder varumärket GPS -geolokaliseringstjänsten i sinnesro. Faktureras 290 € för en period av tre år, alternativet fungerar också som försäkring, en ersättningscykel erbjuds gratis till ägaren om hans inte hittades.

VanMoof S3 och X3 -order är redan öppna från tillverkaren för ett pris av 1998 €.

S3 och X3 har ett pris på 1400 euro lägre än sina föregångare S2 och X2

VanMoof meddelar ett lägre försäljningspris för sin S3 och X3 på 1400 euro jämfört med s2 och x2