Microsoft avslöjar några detaljer om den framtida Xbox Scarlett

Efter de första avslöjandena om den framtida Playstation 5 från Sony har Microsoft i sin tur att presentera de första detaljerna om sin framtida avancerade konsol, Xbox Scarlett.

Microsoft har presenterat några små detaljer om sin framtida Xbox Scarlett -konsol

på E3 i Los Angeles presenterade Microsoft de första detaljerna om sin framtida Xbox Scarlett -konsol planerad till jul 2020

Den nya maskinen, som presenterades på E3 -spelkonferensen i Los Angeles, signerade Microsoft lovar kraft och hastighet, tack vare dess processor utvecklad för att mäta i samarbete med AMD och härrör från Zen 2 -processorer och Navi -GPU: er, lovande fyrdubblad kraft jämfört med Xbox Ett X. Ett GDDR6 -minne bör också föras “okänt” när det gäller upplösningsnivå.

Precis som PS5 bör Xbox Scarlett vara utrustad med Zen 2 -chipet från AMD

Microsofts Xbox Scarlett kommer att utrustas med ett AMD Zen 2 -chip, precis som Sonys PS5

Denna nya Xbox Scarlett utlovar stöd för spel i 8K-format och upp till 120 bilder per sekund, åtföljd av realtids Ray-Tracing-system dedikerat till ljudeffekter, som vad PS5 redan lovar. Sony. På lagringssidan kommer den nya Microsoft -versionen att ha en “ny generation” SSD -hårddisk, som kan “använda SSD som virtuellt eRAM -minne”, vilket avsevärt ökar prestanda när det gäller laddningstid jämfört med den nuvarande generationen, meddelade en av Xbox -representanterna under presentationen av den nya Scarlett.

“En konsol ska vara utformad för en sak bara: videospel” Phil Spencer, Xbox Director på Microsoft

Microsoft introducerade sin framtida Xbox -konsol som Project Scarlett, utan att avslöja för många detaljer

Precis som Sony verkar Microsoft bestämt sig för att äntligen fokusera på spelet snarare än ett lopp om teknik, innehåll för att erbjuda en ny Xbox Scarlett -konsol med höga egenskaper men mer eller mindre jämförbar med konkurrentens PS5., Båda maskinerna är utrustade med liknande komponenter . Tävlingen mellan de två tillverkarna bör nu äga rum inom spelområdet för att föra vatten till sina brukers bruk. Således bör utgivningen av titeln Halo Infinite följa med Xbox Scarlett, ett sätt att fokusera en strategi som tenderar att återgå till grunderna: “Tack vare Scarlett vill vi ge våra partners möjlighet att skapa fantastiska nya generationsspel” sa Liz Hamren från Microsoft, vice vd för spelteknik, till våra kollegor på Techradar. “En konsol ska vara utformad för en sak bara: videospel” hade tidigare sagt Phil Spencer, chef för Xbox.

Precis som med Project Scorpio, nu Xbox One X, har Microsoft varit ovilligt att avslöja mer information om sin nya konsol, för närvarande fortfarande faktureras som Project Scarlett. Ingen information om konsolens utseende har avslöjats, eller ens om dess pris, marknadsföringen är a priori planerad till jul 2020. Vad ska man bevara spänningen inför nästa upplaga av E3 -konferensen.

Halo Infinite kommer att följa med lanseringen av Xbox Scarlett

Släppet av den framtida Microsoft Xbox Scarlett -konsolen som presenterades kort på E3 i Los Angeles bör åtföljas av spelet Halo Infinite