Vilka trender för porslin för 2020?

På de flesta bloggar som specialiserat sig på design och dekoration kan du läsa många ämnen om överdrag, möbler, dekorativa föremål och till och med sängkläder. Vi pratar inte mycket om rätterna trots att ämnet är väldigt intressant. Även här följer designers trender för att designa tjänster som är både estetiska och trendiga. Nu är det dags att ta en snabb titt på vad som är bäst just nu.

Fokusera på de viktigaste trenderna för servis 2020

väggförvaringsidé för köksfat, organisering av köksporslin på en mörk trähylla

Den udda stilen

Du gillar designen “Pop Art” och du samlar fantastiska föremål i ditt hem. Färg och originalitet skrämmer dig inte och väggarna i din lägenhet eller ditt hus är inte enade, utan snarare täckta med verk av en “Street Art” -artist. Ditt vardagsrumsbord är tillverkat av staplade Legos och du letar efteren original touch extra för att överraska dina gäster. Nu är det dags att prova hitta designer och original porslin på Internet. I specialaffärer hittar du tallrikar med mönster helt oslagbart eller ovanliga former. Vi hittar särskilt Wild Dining -kollektionen med våra djurvänner i mycket roliga situationer !

Överraska dina gäster med original porslin med djurdesign

vita runda tallriksmodeller med djurmönster, modern bordsdesigntrend med djurfoton

Den rustika effekten

För älskare av gammaldags inredning, de som vill återupptäcka atmosfären hos de små hus på landet, vi kommer att leta efter mer atypiska rätter. I detta register har du valet. Du kan välja glaserad terrakotta, i en mycket hantverksmässig stil. Detta är en typ av porslin som finns på väldigt trendiga restauranger. Trälskare kommer också att hitta mycket vackra uppsättningar i detta register för en ännu mer autentisk effekt. Slutligen finns det de som kommer att hitta gamla tjänster på loppisar och som hittar uppsättningar porslinsplattor från slutet av 1800 -talet med mycket retromönster..

Välj atypiska porslin för att presentera dina rätter

exempel hur man presenterar en enkel dessert i en modern tallrik i blå färg med guldkant

Modern stil

Du gillar den snygga designen och futuristisk. Nu är det dags att titta på moderna serviser. I butiker som är specialiserade på servis är trenden med atypiska tallriksformer. Det finns många rektangulära och triangulära tjänster med mer eller mindre regelbundna konturer. En av de stora trenderna för tillfället är mycket höga sopptallrikar med minibotten som de som finns på gourmetrestauranger. Med denna typ av service kommer du att kunna presentera dina rätter på ett mer genomarbetat sätt och ta hand om estetiken för att ge en inbjudan till frosseri.

Håll utkik efter trender genom att välja porslin med en ren och futuristisk design

moderna och minimalistiska bordsartiklar, runda och platta tallriksmodeller i trä och svart design

Mineraleffekten

Alltid för moderna stilälskare, det finns mineralstil med sten- eller skifferplattor. Detta är mycket praktiskt för att göra mycket designer kulinariska presentationer, som är fallet med till exempel japanska köket, eller för att erbjuda provsmakning tallrikar. De är lite tunga, men formerna bearbetas för att lätta dem så mycket som möjligt och undvika att göra dukningen för tråkig..

Nu är det dags att välja din bordsstil och matcha den med din heminredning. Kom ihåg att provsmakning börjar med det visuella och att en bra presentation börjar med en fin tallrik.

Skifferplattor är idealiska för en snygg och fashionabel presentation

idé hur du serverar dina rätter bra på en skiffer tallrik, servera dina rätter på en modern trendig tallrik

Hitta trendiga porslin som passar perfekt in i din köksinredning 

hur man väljer sitt moderna porslin, dekorationsråd och köksutrustning med trendigt porslin