Vilken färg att kombinera med mörkgrå – nyckeln till snygg dekoration!

Mörkgrå är en intressant färg som vi hör motstridiga åsikter om. Vissa säger att det är en jolleseglare färg som inte har någon originalitet och hänvisar till sorg, ensamhet, avstånd och kyla. Andra ser det som en ren stilfärg som säkerställer ett modernt utseende i huset och som kräver associationer som lugn, renhet, avkoppling. Så var är sanningen? Ser ut som – någonstans i mitten. Färgen grå innehåller i sig sina två motsatta egenskaper. Så det är upp till oss att få fram sitt moderna och snygga utseende istället för att låta det fylla oss med negativa känslor. Så hur gör du det? Nyckeln ligger i den skickliga kombinationen av grått och de andra färgerna som kan visa sig vara en svår uppgift. Om du vill öppna dörren till en stilfull dekorationsvärld, läs vår artikel för att ta reda på vilken färg som ska paras med mörkgrå !

Grå färg på väggen

grå färg svart stol framför en grå vägg

Snygg kombination av grått och grönt

färg som passar till grågrått kök med gröna stolar

Vad är färgen antracit ?

Antracitfärgen är uppkallad efter berget vars yttre den beskriver. Det kan bestämmas som en mörk, nästan svart, glänsande grå nyans. Det förknippas oftast med elegans och en enkel, ryddig stil. Det är därför antracit nyligen har rankats bland de mest populära färgerna när det gäller modern inredning. Som en mörkare nyans smälter blank mörkgrå bra med ljusa, levande färger. Dess kyla bör också neutraliseras av varmare toner..

Antracitstenen

antracit färgbild av sten antracit mörkgrå

Modern dekoration i kolgrått

grå sovrum ett antracit sovrum med en grön växt på bordet

Svart, grått, guld – stil och elegans !

färg som passar med grått ett gäng gråa och gula böcker

Vilken färg att para ihop med mörkgrå ?

Det är hög tid att berätta vilken färg som passar bra med grått i vilken situation. Vi har flera varianter och förslag för att inreda din lägenhet väl !

Vitt och grått sovrum med beige nyanser

Sovrummet är din plats för flykt och vila. Det är därför vi råder dig att välja ljusa färger, men mindre levande som kommer att lugna dina sinnen istället för att hetsa dem. Så vilken färg passar till grått när det gäller ditt sovrum ?

Som en ljus färg, den vita är ett mycket bra alternativ som kommer att neutralisera den mörka karaktären av grått. Det är en moderniserad version av den klassiska svartvita kombinationen. Precis som grå är färgen vit också förknippad med renhet och lugn. Det enda problemet som uppstår är att vitt, som är en ganska neutral nyans, inte kan påverka gråheten. Det är därför vi råder dig att lägga till några beige nyanser.

Beige är en naturlig färg, en färg på jorden. Det är undangömt bland varma nyanser, men det är inte skarpt som de flesta av dem, vilket gör det till en lämplig variant för ditt sovrum..

Börja dagen med ett leende !

gråvitt sovrum en flicka som vaknar i sitt sovrum

Dekoration i grått och beige

vitt och grått sovrum en säng med en spegel bredvid

Skapa en lugn atmosfär i sovrummet

modern grå sovrum grå säng och garderob

Grått, vitt, beige – en vacker kombination

grå och vit och beige sovrumsdekoration för ditt sovrum

Vardagsrumsinredning med grå kakel

Vilken färg ska förknippas med mörkgrå när det gäller vardagsrummet? Detta är aktivitetsrummet. Det här är platsen där vi umgås med familjen, där vi bjuder in våra vänner, vi tittar på tv, vi läser en bok, etc. Det mesta av vår dag är koncentrerat i vardagsrummet. Det är därför han måste framstå som välkomnande, positiv för att skapa trevliga känslor. Så vilken färg för att bli varmgrå ?

Vi föreslår för dig gyllene färg Var färgen soda orange ! De är en mycket original variant som kommer att ge ett modernt och elegant utseende till ditt vardagsrum. Dessutom kommer dessa nyanser med sin livliga och varma karaktär inte att låta det gråa mörkna eller avpersonalisera rummet. Så om du letar efter en ny idé för en dekoration i höstfärger är det här det bästa alternativet för dig !

Den grå färgen och den gyllene färgen

mörkgrå soffa vardagsrum inredning en gyllene kudde

Det eleganta utseendet på färgen soda orange

vilken färg ska förknippas med mörkgrå orange blommor

Träna med stil !

vilken färg att para med mörkgrå att träna med stil

vilken färg med grått ett vardagsrum i grått och guld

Koksgrått kök – vilken färg på väggen ?

Ibland kombinerar de bästa färgkombinationerna kontrasterande nyanser. Kalla toner skapar ett seriöst utseende medan en eldig färg gillar det röda ger passion och energi. Det är därför vi föreslår att du väljer granatäpple rött ! Det kommer att säkerställa en oklanderlig stil för ditt kök och kommer utan tvekan att motivera dig att improvisera för att skapa mästerverk! Det är dock viktigt att balansera de två färgerna väl, för varken köket som är för rött eller köket som är för grått är en bra variant..

En motiverande färg !

kolgrått kök vilken färg på väggen

kolgrått kök vilken färg på väggdekorationen i rött

kolgrått kök vilken färg på den röda väggen

kolgrått kök vilken färg granatäpple röd vägg

Grått och blått sovrum för din pojke

marinblå kan ses som en elektrisk färg som väcker ett rum till liv. Att para ihop den med koksgrå ger dig en balanserad del för din pojke. Det måste dock beaktas att det finns en dold risk som består i de två färgernas mörka karaktär. För att inte skapa ett mörkt rum kan du lägga till färgen ljusblå. Plus, om det är en baby eller en mindre pojke, gå till den ljusa nyansen helt.

Din pojke ser inte grå ut !

grå och blå sovrum dekorera din pojkes sovrum

grå och blå sovrum ett pojkrum

Grått och rodnat rosa sovrum för din dotter

Grått och rodnat rosa skapar en mycket öm och känslig kombination som är perfekt för att dekorera din dotters rum väl. Blushrosa är inte en ljus nyans, men det är tillräckligt varmt för att neutralisera kyla av antracit. Dessutom är denna färg förknippad med barndom, ömhet, medkänsla. Psykologer säger att det skapar en lugnande effekt på det mänskliga sinnet.

Få din tjej att le

vilken färg att förknippa med mörkgrå för att dekorera rummet för tjejen

vilken färg passar bra med grått för min dotters rum

Vilken färg att kombinera med mörkgrå till badrummet ?

Det är en riktig konst att matcha de olika färgerna till rummen i lägenheten. Så vad gör vi med badrummet? Även om det här är platsen att svalka av, är det bra att välja en färg som är tillräckligt cool. I det här fallet letar vi inte efter värme, lugn eller den röda motiverande karaktären. Vad letar vi efter då? Eftersom det här är rummet där vi utför vår skönhetsritual eller förbereder vår toalett, måste vi hitta färgen som kommer att ge en mer eller mindre sofistikerad och elegant stil. Vi erbjuder dig därför limegrön. Det är en cool neonfärg, men ljus och modern. Utan tvekan kommer du att älska kombinationen av grått och grönt !

vilken färg med lime tvål grå

vilken färg ska förknippas med mörkgrå en tjej efter en dusch

färg som matchar grå badrum grågrön

vilken färg ska förknippas med mörkgrått badrum i grått och grönt