Båtresor: gör din resa till din destination

Om du vill ha en exotisk och original semester, varför inte välja en vistelse ombord på en båt. Ombord på en segelbåt eller en motorbåt gör din semester till en exceptionell resa.

Europa ombord på en segelbåt

Monovull eller segling eller motor katamaran, Filovent erbjuder dig att gå ombord på en båt för att utforska världen från havet.

Upptäck Europa ombord på överdådiga båtar från Medelhavet och stanna till i några av världens vackraste hörn. Kroatien, Italien, Grekland eller Spanien, ta en rundtur i kusterna för att njuta av exceptionella landskap.

segelbåt vacker utsikt solnedgång öppet vatten

Med eller utan skeppare, Filovent har erbjudit båtuthyrning i 25 år, för att du ska segla runt de vackraste kusterna.

I Kroatien, upptäck den vackra staden Dubrovnik, se det magnifika Split -slottet som har utsikt över kusten och tvingar respekt vare sig från land eller hav, eller till och med upptäcka den vackra regionen Pula. Historiaintresserade och gamla stenentusiaster kommer att älska att besöka dess romerska amfiteater, Augustus -templet eller Saint Francis -kyrkan och klostret.

Grekland väntar också på att du ska upptäcka dess historiska vatten. Upptäck Kykladerna, Korfu, Rhodos och Kos, mytiska städer i antikens Grekland. Det varma och turkosa vattnet i Egeiska havet gör att du kan dyka och möta en av de djupaste havsbotten i Europa.

Italien är inte att överträffa och inbjuder dig att utforska Sardinien, Sicilien och de eoliska öarna, alla kända för sin typiska och färgglada arkitektur. Ligurien och Toscana öppnar sina armar för dig och erbjuder dig att sola sig längs deras fantastiska havskuster.

Frankrike har inget att avundas över alla dessa vackra länder. Medelhavskusten är också exceptionell och inbjuder dig att upptäcka bäckarna, Haute Corse och dess Ile Rousse, eller Languedoc Roussillons kust utsmyckad av dess dynamiska kuststäder rika på historia..

segelbåt flyter i öppet vatten man på däck

Världen ombord på en motorbåt

För en ännu större förändring av landskapet, ge dig av med eller utan skeppare, ombord på en motorbåt på mindre än 24 meter, eller en yacht, för att erövra världen.

Fivolent erbjuder dig exotiska, exotiska och kulturella destinationer över hela världen. Du får möjlighet att navigera i de olika hav och hav som täcker vår vackra planet.

Låt dina önskningar för någon annanstans vägleda dig i hjärtat av Karibiska havet, och upptäck Antillerna, Bahamas eller Mexiko för att fylla på solen och det turkosa vattnet.

Letar du efter äventyr? Låt dig förföras av Colombia och Panama, som har en särskilt exceptionell och gränslös naturrikedom. Indiska oceanen väntar också på att du ska upptäcka Mauritius, Burma, Malaysia, Thailand, Seychellerna eller Maldiverna.

yacht solnedgång vacker utsikt resa med motorbåt

Ombord på din båt, gå alltid längre bort för att förundras över världens skönheter. Segla i Australien och träffa stora vita hajar, eller passa på att se ett av de vackraste underverken i världen: The Great Barrier Reef.

Motorbåtar och segelbåtar är mycket olika båtar. De ger inte samma känslor. Om du vill hyra en båt utan skeppare är det viktigt att veta att en licens krävs för båtuthyrning över 6CV.

Beroende på din destination kan du välja mellan flera typer av båtar. Kategorierna är många och deras egenskaper mycket olika. Det är därför viktigt att vara väl informerad innan avresan om de olika möjligheterna som finns tillgängliga för dig.

motorbåt i öppet vatten