Besök Amerika annorlunda: upptäck de fantastiska naturområdena!

USA har gjort sig känd i världen tack vare sina ikoniska städer som New York som finns i många kända filmscener, eller Miami, den ultimata destinationen för en glamorös semester..

Men Nordamerika handlar inte bara om det! Det kan också bidra till en total förändring av landskapet när du väljer destinationer utanför misshandlad spår. Du kan verkligen upptäcka stora naturområden som fortfarande skyddar bevarad flora och fauna..

Har du bestämt dig för att gå på sightseeing i USA? Här är vår topp 5 av det stora utomhus att upptäcka på plats.

Organisera en exceptionell resa till Amerika genom att välja destinationer utanför misshandlad spår

vad är de symboliska platserna att besöka i Amerika, idé om en resa till New York

Grand Canyon i den amerikanska västern

Vill du upptäcka ett landskap värt de största amerikanska västern? Gå till Grand Canyon i Arizona. Det är mer exakt en nationalpark med en yta på 4500 km². Dess södra strand är den mest kända och ser flest besökare under hela året. Det är särskilt populärt bland besökare för sina spektakulära utsiktspunkter perfekt för att ta foton..

Nordstranden är inte mindre imponerande och erbjuder en idealisk utsiktspunkt för att på fritiden observera de olika geologiska skikten vid fenomenets ursprung. Det är också viktigt att veta att förekomsten av Grand Canyon går tillbaka 55 miljoner år. Vissa stenar som fortfarande finns på ytan sägs vara till och med 1,7 miljarder år gamla !

För att bättre observera denna mytiska plats kan du välja olika upptäcktspaket, det mest originella och uppslukande är helikopterflygningen över platsen. De mer sportiga kan också göra en vandring i de många spåren i kanjonen.

Besök en mytisk plats medan du utforskar Grand Canyon

utforska de naturliga landskapen i världen, organisera en rundtur i Grand Canyon

Resa till USA: glöm inte din ESTA !

Vill du snabbt upptäcka de dolda underverken i Grand Canyon i amerikanska västern? Vet att detta kommer att vara möjligt med en ESTA för USA, ett formulär som begärs online för varje resa till USA. ESTA -tillståndet är det dokument som ersätter visumet för medborgare i Frankrike (och 37 andra medlemsländer) som gör en turistresa till USA. Mer specifikt låter det dig stanna i USA i högst 90 dagar. Giltighetstiden är 2 år och fram till utgången av ditt pass.

Begäran om resetillstånd måste göras senast 72 timmar före avresa. För att göra detta kan du gå direkt till den särskilda webbplatsen eller gå igenom en privat organisation som är specialiserad på behandling av denna typ av förfrågningar..

Organisera din resa till Amerika väl, med början med de grundläggande formaliteterna 

vilka dokument som behövs för att organisera din resa till Amerika

Big Sur Coast i Kalifornien

Big Sur-kusten är en exceptionell plats som säkert kommer att tilltala älskare av solnedgång vid havet. Denna kust sträcker sig 140 km och ligger mellan San Simeon och Carmel-by-the-Sea.

Detta är en idealisk utsiktspunkt för att observera allt det vackra i Stilla havet … och dess vilda djur. Håll ögonen öppna, för du kan ha turen att upptäcka en majestätisk val, delfiner eller till och med sjölejon.

Dina promenader kan också ta dig till små isolerade vikar och vackra amerikanska paradisiska stränder där du kan vila..

Tveka inte att gå till Pfeiffer Beach, en strand som fortfarande kan beskrivas som vild och som skiljer sig från att vara prickad med lila-färgad sand. Macway Falls är också värt en omväg med sina 24 meter höga.

Slutligen, missa inte en chans att ta din bild på Bixby Bridge, den magnifika bron som du måste korsa för att komma in i Big Sur -området..

Se solnedgången på Big Sur, Kalifornien

vilken plats att besöka i Amerika, reseidé till Big Sur i Kalifornien

Mesa Arch i Canyonlands National Park

Mesa Arch ligger i Utah, och är en del av Canyonlands National Park i Utah. En vandring på denna webbplats är ett tillfälle att upptäcka landskap som växlar mellan ökenutsträckningar, kanjoner och mesas.

Du kan också upptäcka den berömda bågen som gav namnet på detta besöksbesök. Den ligger högst upp på en klippa och erbjuder en fin syn på en passage längst ner i kanjonen.

För att uppleva allt det fina med Mesa Arch medan du är i USA rekommenderas det starkt att du åker dit vid soluppgången. Glöm inte din kamera !

Monument Valley i Utah

Efter ett besök i Mesa Arch, dra nytta av din tid i Utah för att ta en promenad runt Monument Valley. Många resenärer till Amerika tvekar inte att betrakta landskapet som det vackraste i landet. Faktum är att denna inredning ofta förekommer i berömda Hollywood -produktioner. För ordens skull finns det en plats som heter Forrest Point i Monument Valley. Detta är den exakta punkten där Forrest Gump (fiktiv karaktär spelad av skådespelaren Tom Hanks) slutade springa i den klassiska filmen..

Monument Valley var också en gång hem för Navajo -indianerna. Reseguider kommer inte tveka att berätta sin historia.

Besök på denna mytiska plats i USA kan göras till fots för fans av vandringar och vandringar. Vissa turer, till exempel Monument Valley Scenic Drive, kan utforskas med bil, medan andra är mer lämpliga för ridning.

Beundra Monument Valleys hisnande landskap

besök Monument Valley i Utah, upptäck de vackraste landskapen i Amerika

Horseshoe Bend i Arizona

Denna otroliga hästskoformade plats (som namnet antyder) upptäcks efter en kort 20-minuters vandring. Specifikt är det en stor klippklippa som stiger 340 meter hög och omgiven av det smaragdfärgade vattnet i Lake Colorado.

Det kan upptäckas i sin helhet tack vare de många synpunkter som erbjuds av klipporna som gränsar till det. Horshoe Bend avnjuts bäst på eftermiddagen när morgonskuggan försvinner av den brinnande Arizona -solen.

Kretsen som leder till platsen är ganska lätt att genomföra, men det rekommenderas starkt att täcka dig väl för att undvika solbränna och för att ge mycket fukt..

För att kunna föreviga det hisnande landskapet på webbplatsen rekommenderas att du utrustar dig med en bra kamera. Ett vidvinkelobjektiv blir inte heller för mycket för att ta exceptionella panoramabilder..

Horseshoe Bend -webbplatsen erbjuder otrolig panoramautsikt

vad är de vackraste landskapen att se i Amerika, organisera en resa till Horsehoe Bend, besök Amerika