Βρύση κουζίνας Vidima

Στην αγορά βρύσης, η βουλγαρική Ideal Standart International κατέχει ισχυρή θέση ως κατασκευαστής προϊόντων υγιεινής για κουζίνα, μπάνιο, ντους, μπιντέ και νιπτήρες. Η τιμολογιακή πολιτική επικεντρώνεται στο τμήμα χαμηλών και μεσαίων τιμών. Η αξιοπρεπής ποιότητα και η χαμηλή τιμή παρέχουν σταθερή ζήτηση στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη.

ΝΤΟΣΙΕ

Η ιστορία του Ideal Standart International ξεκίνησε το 1934 με ένα μικρό εργαστήριο κασσίτερου, το οποίο τελικά εξελίχθηκε στο εργοστάσιο Vidima. Στη δεκαετία του ’90, δημιουργήθηκαν μίξερ και βρύσες στα εργαστήριά του, τα οποία έγιναν προϊόντα μιας διάσημης ευρωπαϊκής μάρκας..

Από το 1992, η εταιρεία έγινε μέρος του πολυεθνικού ομίλου American Standard Companies. Το 2007, τα βουλγαρικά είδη υγιεινής γίνονται ανεξάρτητη κατεύθυνση της εταιρείας και η παραγωγή αγαθών παγκόσμιας κλάσης με το σήμα Vidima ξεκινά στις επιχειρήσεις Ideal Standard..

Σήμερα το Ideal Standard κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη όσον αφορά τον εξοπλισμό και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες. Τα υδραυλικά προϊόντα της είναι επίσης γνωστά με τα εμπορικά σήματα Ceramica Dolomite, Jado, Armitage Shanks. Αλλά ο ηγέτης πωλήσεων εξακολουθεί να είναι το Vidima. Περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα αυτής της μάρκας για την κουζίνα και το λουτρό βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης κάθε χρόνο..

Μηχανικές λύσεις, σχεδιασμός καθώς και παραγωγή κεραμικών φυσίγγων, αεριστήρων και αισθητήρων θερμοκρασίας πραγματοποιούνται στη Γερμανία. Η συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων είναι στη Βουλγαρία, όπου τρία εργοστάσια εργάζονται στο Vidima στην πόλη Sevlievo. Το κέντρο εφοδιαστικής της εταιρείας βρίσκεται επίσης εκεί..

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό – ορείχαλκος με μικρή ποσότητα κασσίτερου. Το βάρος του ποιοτικού εξοπλισμού είναι μεγάλο.

Φινίρισμα – χρώμιο (επιμετάλλωση), μερικές φορές χρώμιο με χρυσό.

Η επιφάνεια είναι γυαλιστερή, λεία, πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας (EN 248).

Τύπος μίξερ:

  1. μονός μοχλός
  2. δί βαλβίδα-κιβώτιο γερανού-άξονα.

Κεραμικά φυσίγγια νέας γενιάς χρησιμοποιούνται στους αναμικτήρες – 28/35/40/47 mm.

Τα δύο τελευταία λειτουργούν με αποτέλεσμα απορρόφησης θορύβου..

ΚΛΙΚ και HWTC – αυτά τα συστήματα είναι υπεύθυνα για την ασφαλή, γρήγορη και εύκολη ρύθμιση των αναμικτήρων Vidima. Η εξοικονόμηση χρόνου για την επιλογή της βέλτιστης θέσης του μοχλού για μια άνετη θερμοκρασία, μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος κατανάλωσης νερού. Επιπλέον, τα συστήματα εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία του μίξερ..

Μια ομοιόμορφη ροή ενός πίδακα, ανεξάρτητα από την πίεση στο σύστημα ύδρευσης του σπιτιού, παρέχεται από αεραγωγούς τύπου καταρράκτη.

Μέθοδοι εγκατάστασης:

  1. κατακόρυφος;
  2. οριζόντιος.

Η αξιοπιστία των προϊόντων Vidima είναι τέσσερις φορές υψηλότερη από τα επίσημα πρότυπα της ΕΕ.

Η χρήση των τελευταίων υλικών καθιστά δυνατή την προστασία των συγκροτημάτων και των δομικών στοιχείων από τη μόλυνση, για τη διευκόλυνση της εγκατάστασης και της αντικατάστασης φθαρμένων εξαρτημάτων. Όλες οι συσκευές ελέγχονται αυστηρά υπό μέγιστη πίεση νερού πριν αποσταλούν στο δίκτυο λιανικής. Αυτό επιτρέπει στους αναμικτήρες να αντέχουν σε κρίσιμα φορτία σε περίπτωση ατυχήματος..

Εργοστασιακή εγγύηση για μίξερ – 5 χρόνια, κεραμικά δομικά μέρη – 25 χρόνια.

ΜΠΕΒΕΡ ΚΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ

Από μοντέλα κουζίνας με μονό μοχλό, το Vidima προσφέρει μια ολόκληρη συλλογή από βρύσες με διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις..

Εγκατάσταση – επιφάνεια εργασίας, δηλαδή εγκαθίσταται απευθείας στην επιφάνεια του νεροχύτη ή του πάγκου. Το πιο βολικό στη χρήση είναι ένα μίξερ κουζίνας με μοχλό που βρίσκεται στο πλάι του σώματος του μίξερ..

Δημοφιλείς σειρές: Orion (Orion), Storm, ολόκληρη η γραμμή της Seva, καθώς και διάσημη στη ρωσική μεταγραφή Mega II, Hercules New και Sirius.

Το υψηλό στόμιο με λεία καμπύλη γραμμή είναι βολικό για το πλύσιμο διαφόρων τύπων πιάτων και είναι συμβατό με τυπικούς τύπους σχεδίων νεροχύτη με ένα μπολ. Μοντέλα από τη σειρά Storm, Seva, ειδικά τα Seva New και Seva Mix, είναι ιδανικά για το πλύσιμο μεγάλων κατσαρόλων.

Τα συστήματα βρύσης δύο βαλβίδων έχουν λιγότερη ζήτηση στην κουζίνα σήμερα. Συνήθως προτιμούνται από τους λάτρεις του ρετρό, κλασικού ή Προβηγκιανού στυλ. Μοντέλα μπορείτε να βρείτε στη σειρά Agate, Retro, Element, Select.

Ολοκληρωμένη συλλογή αυτού του συστήματος βρύσης για εγκατάσταση στο μπάνιο, μπιντέ ή νιπτήρα.

Σύμφωνα με τις κριτικές των καταναλωτών, σε λειτουργία, τα δοχεία βαλβίδων με άξονα βαλβίδων είναι πιο ανθεκτικά στις επιδράσεις του σκληρού νερού από το μοχλό.

Υπάρχουν τρεις τύποι σφόνδυλων:

  1. σταυροειδή – μοντέλα Romance και Retro.
  2. τριγωνικό – Δέλτα.
  3. Σε σχήμα Τ – βρίσκεται στη σειρά Showa Duo.

Τα αξεσουάρ για επιτοίχιες κατασκευές ντους περιλαμβάνουν: ένα επιπλέον ντους χειρός με ρυθμιστή λειτουργίας και δύο στόμια διαφορετικού μήκους. Εκδόσεις –32/35/40 εκ. Ένα μακρύ στόμιο και πρωτότυπες κομψές λαβές προστίθενται στο ρετρό ροζ μοντέλο μοντέλου.

Το μεγάλο μήκος της βρύσης και η μεγάλη γωνία περιστροφής της καθιστούν δυνατή τη χρήση του μίξερ για την εξυπηρέτηση του μπάνιου και του νεροχύτη. Το μοντέλο Retro δύο βαλβίδων έχει έναν τομέα εργασίας 180 μοιρών, ο οποίος υπερβαίνει τις τυπικές δυνατότητες των μεικτών οικονομικής θέσης από άλλους κατασκευαστές. Το όριο περιστροφής τους είναι από 120 έως 160 μοίρες. Το μειονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι ένας αδύναμος εκτροπέας: ο μηχανισμός ανακατεύθυνσης της ροής νερού είναι ασταθής..

Στα σχέδια άλλων σειρών, αυτό το μειονέκτημα εξαλείφθηκε, εγκαταστάθηκε ένα βελτιωμένο αυτόματο σύστημα..

Τα Vidima για το μπάνιο παράγονται κάθετα, στον τοίχο και οριζόντια. Όλες οι βρύσες κατά την εγκατάσταση πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς με τις παραμέτρους του νεροχύτη ή της επιφάνειας εργασίας στις οποίες μπορούν να τοποθετηθούν.

Η τοποθέτηση ενός μίξερ με ένα μοχλό με ένα κοντό γάντι επιτρέπεται στην επιφάνεια ενός λουτρού από χυτοσίδηρο, μόνο ο αγοραστής θα πρέπει να φροντίσει μόνος του την τρύπα. Οι προγραμματιστές σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν για αυτούς τους σκοπούς μόνο ακρυλικά μπολ με γωνιακό ή ορθογώνιο σχήμα με φαρδύ χείλος.

Οι πιο δημοφιλείς είναι οι επιλογές τοίχου που χρησιμοποιούν εύκαμπτες επενδύσεις. Παράδειγμα: Αχάτης, – Seva -M, Icarus and Sirius.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ο Vidima άνοιξε ένα δίκτυο για την εξυπηρέτηση του εξοπλισμού του σε πολλές πόλεις της Ρωσίας. Ωστόσο, τα σχέδια είναι τόσο απλά που μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε και να συναρμολογήσετε μόνοι σας τους μίξερ. Η εταιρεία παράγει ανταλλακτικά για επισκευές, τα οποία καθιστούν εύκολη την αντικατάσταση των απαραίτητων ανταλλακτικών: κεφαλές ντους, φυσίγγια, σωλήνες, αεριστήρες.