Ηλεκτρική τουρκική καφετιέρα

Ηλεκτρική τουρκική καφετιέρα

Οι λάτρεις του πραγματικού καφέ παραδοσιακά τον προετοιμάζουν στα τούρκικα για πολύ καιρό. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος παρασκευής του ποτού διαρκεί πολύ. Για να επιταχύνετε όχι μόνο την παρασκευή ενός ποτού που αγαπούν πολλοί, αλλά και να νιώθετε καθημερινά ευχαρίστηση από την ευχάριστη γεύση και άρωμα φρεσκοψημένου καφέ, πρέπει να αγοράσετε ένα σύγχρονο ηλεκτρικό τούρκ.

Η ηλεκτρική τουρκική καφετιέρα είναι μια συσκευή που εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά για προϊόντα, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί από πολλούς λάτρεις του καφέ. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή το νερό σε αυτό μπορεί να βράσει σε λίγα μόνο λεπτά και ο καφές που παρασκευάζεται σε μια ηλεκτρική γαλοπούλα έχει τη δική του μοναδική γεύση και συνέπεια..

Επιπλέον, αυτή η συσκευή θα σας σώσει σε καταστάσεις όταν δεν έχετε σόμπα, θα είναι βολικό να την πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι ή ακόμα και στη δουλειά..

Από τι είναι φτιαγμένο?

Αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη από βάση με επαφές και, φυσικά, από τον ίδιο τον Τούρκο, ο οποίος έχει θερμαντικά στοιχεία στο κάτω μέρος. Ο ίδιος ο Τούρκος έχει συνήθως κλασικό σχήμα: εκτεταμένο πάτο και στενό λαιμό. Ορισμένα μοντέλα έχουν κάλυμμα. Ο όγκος των Τούρκων είναι επίσης διαφορετικός: από 300 ml έως 1,5 λίτρα. Αυτή η συσκευή είναι απλώς ο τέλειος τρόπος για να ετοιμάσετε γρήγορα ένα αρωματισμένο ποτό. Σε αυτό μπορείτε να βράσετε νερό κυριολεκτικά σε λίγα λεπτά..

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα μιας ηλεκτρικής τουρκικής καφετιέρας:

 • γεύση του ποτού, μαγειρεμένο σε αυτή τη συσκευή δεν είναι χειρότερο από το να μαγειρεύεται σε έναν συνηθισμένο Τούρκο.
 • ταχύτητα μαγείρεμα;
 • η συσκευή καθαρίζεται πολύ εύκολα, δεν χρειάζεστε ειδικά απορρυπαντικά.
 • η ικανότητα να βράζετε μόνο νερό, για παράδειγμα, για τσάι?

 • ευκολία μεταφοράς, Μπορείτε εύκολα να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.
 • ασφάλεια. Το εξωτερικό μέρος της συσκευής και η λαβή του Τούρκου είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό. Αυτό θα σας σώσει από την πιθανότητα να καείτε κατά λάθος.
 • αποδεκτό κόστος. Επιπλέον, αυτή η συσκευή δεν απαιτεί επιπλέον αγορά φίλτρων, σε αντίθεση με τις μηχανές καφέ.
 • Η ηλεκτρική τούρκα διακρίνεται για την αντοχή της. Κρίνοντας από τις θετικές κριτικές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Με τόσο μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό μειονέκτημα – όχι σε όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών τούρκων μπορείτε να βρείτε μια λειτουργία με αυτόματο κλείσιμο όταν βράζει. Επομένως, η παρασκευή καφέ σε τέτοια μοντέλα απαιτεί έλεγχο της διαδικασίας παρασκευής..

Δημοφιλείς κατασκευαστές

 • Ηλεκτρικός Τούρκος Gorenje – ένα από τα πιο δημοφιλή στη Ρωσία. Δικαίως μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη ηλεκτρική γαλοπούλα χωρίς αυτόματο κλείσιμο. Η συσκευή έχει το σωστό σχήμα, πρακτικές και κινητές διαστάσεις, και το πιο σημαντικό, είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτό το τούρκ έχει θερμομόνωση, λόγω του οποίου δεν θα καείτε αν το αγγίξετε κατά λάθος κατά το μαγείρεμα. Επιπλέον, ο Τούρκος έχει μάλλον ωραίο σχεδιασμό και προσιτή τιμή. Όλα αυτά την κάνουν τόσο δημοφιλές μοντέλο στη Ρωσία..
 • Ηλεκτρική ξενάγηση Sinbo SCM 2922 Είναι ένα άλλο δημοφιλές μοντέλο. Είναι εξαιρετικά βολικό στη χρήση, έχει βέλτιστη χωρητικότητα και πολύ γρήγορη θέρμανση, για την οποία το λατρεύουν οι πελάτες. Η συσκευή διαθέτει αφαιρούμενη λαβή, λόγω της οποίας καθίσταται βολικό να την αποθηκεύσετε και η ίδια η συσκευή διακρίνεται από τη συμπαγή της. Χάρη σε αυτό, είναι ιδιαίτερα βολικό να το πάρετε μαζί σας σε ταξίδια, στο dacha ή στη δουλειά..
 • Η τουρκική καφετιέρα λαμβάνει καλές κριτικές Fakir kaave Γερμανικής παραγωγής. Διακρίνεται από γερμανική ποιότητα, μακροχρόνια εξυπηρέτηση και ειδικά ανεπτυγμένη τεχνολογία για την παραγωγή τουρκικού καφέ..
 • Ιταλική ηλεκτρική ξενάγηση Zepter λαμβάνει επίσης πολλές θετικές κριτικές από τους λάτρεις αυτού του αναζωογονητικού ποτού.

Πώς να προετοιμάσετε σωστά ένα ποτό?

Δεν είναι μυστικό ότι ο καφές που παρασκευάζεται σε μια ηλεκτρική γαλοπούλα αποδεικνύεται πολύ πιο νόστιμος. Η παρασκευή ενός αρωματικού ποτού σε ένα ηλεκτρικό τούρκ δεν διαφέρει πολύ από την παρασκευή καφέ σε έναν κανονικό Τούρκο. Φυσικά, για να φτιάξετε ένα καλό ποτό, πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο φρεσκοτριμμένους κόκκους. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη απευθείας κατά το μαγείρεμα..

Εάν αγοράσατε μια καφετιέρα με αυτόματο κλείσιμο, τότε το ποτό θα παρασκευαστεί από μόνο του. Εάν η συσκευή σας δεν έχει τέτοια λειτουργία, τότε με τα πρώτα σημάδια βρασμού, πρέπει να την απενεργοποιήσετε χειροκίνητα.

Μετά την παρασκευή, μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε καλά τη συσκευή με νερό, ώστε να μην σχηματιστούν ανεπιθύμητες αποθέσεις στους τοίχους, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του ποτού. Όλη η διαδικασία παρασκευής δεν θα σας πάρει ούτε λίγα λεπτά και ο καφές δεν θα είναι χειρότερος από ό, τι στις πιο ακριβές μηχανές καφέ.

Συμβουλές επιλογής

Πρώτον, δώστε προσοχή στη δύναμη του ηλεκτρικού Τούρκου. Εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία ενός ποτού, επιλέξτε Τούρκους με ισχύ τουλάχιστον 750 watt. Είναι αυτή η δύναμη που θα σας επιτρέψει να βράσετε νερό για ένα φλιτζάνι σε μόλις ένα λεπτό..

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό – συνιστάται να προτιμάτε μοντέλα με εσωτερικά θερμαντικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτές οι καφετιέρες θερμαίνονται ομοιόμορφα και, με την κατάλληλη φροντίδα, θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο..

Δώστε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα του μοντέλου. Είναι καλύτερα αν έχει τη μορφή κώνου. Το πάχος των τειχών των Τούρκων παίζει επίσης πολύ σημαντικό παράγοντα. Θα ήταν καλύτερο να πάρετε ένα μοντέλο με τοίχους όσο το δυνατόν πιο παχύ. Ο λόγος είναι ότι, χάρη στους χοντρούς τοίχους, το νερό θερμαίνεται ομοιόμορφα.

Φροντίστε να δώσετε προσοχή στην ένταση. Εξετάστε πόσα άτομα θα χρησιμοποιήσουν τη συσκευή. Όταν επιλέγετε ένα ηλεκτρικό τούρκ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη λαβή.

Πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικό με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα..

Πώς να φροντίσετε?

Κατ ‘αρχήν, η φροντίδα για μια ηλεκτρική γαλοπούλα δεν διαφέρει από τη φροντίδα για έναν ηλεκτρικό βραστήρα. Δεν πρέπει να επιτρέψετε τον σχηματισμό πλάκας στους τοίχους των Τούρκων, καθώς ο καφές μπορεί να αποκτήσει μια πικρή επίγευση. Κατά το πλύσιμο, μην χρησιμοποιείτε σκληρά λειαντικά απορρυπαντικά.

Ανασκόπηση της ηλεκτρικής περιοδείας Gorenje TCM 300 W – στο βίντεο.