Βαθμολογία ψυγείων για αξιοπιστία και ποιότητα

Μια ολοκληρωμένη υγιεινή διατροφή καταλαμβάνει τη σημαντικότερη θέση στη ζωή κάθε ατόμου: μπορεί να παρατείνει τη νεότητα, να βελτιώσει την υγεία και να δώσει μακροζωία. Το κλειδί για ποιοτικό φαγητό είναι καλό, φρέσκο ​​φαγητό. Σε αυτό το σημείο, το ψυγείο μπαίνει στον αγώνα για την υγεία. Είναι αυτός που είναι το κύριο εργαλείο που βοηθά στην οργάνωση καλής διατροφής για όλη την οικογένεια. Πώς να μην κάνετε λάθος επιλογή και να αγοράσετε ένα πραγματικά καλό προϊόν και να μην σπαταλήσετε τα χρήματά σας, ας το καταλάβουμε σε αυτό το άρθρο.

Πώς να επιλέξετε το σωστό για το σπίτι σας: συμβουλές ειδικών

Πριν αγοράσετε ένα τόσο μεγάλο και ακριβό προϊόν, πρέπει να αποφασίσετε για τις κύριες ιδιότητες που πρέπει να έχει ένα ψυγείο.. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα:

Αναλογία μεγέθους / όγκου

Όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος του ψυγείου, τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του. Οι ειδικοί έχουν υπολογίσει ότι ένα ψυγείο με όγκο περίπου 300 λίτρα είναι ιδανικό για μια μέση οικογένεια 4 ατόμων. Ένα τέτοιο προϊόν δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην κουζίνα, αλλά είναι αρκετά ευρύχωρο..

Κερδοφορία

Ένα πραγματικά καλό ψυγείο δεν χρειάζεται να καταναλώνει πολλή ενέργεια. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προτιμούν νέους συμπιεστές inverter, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα οικονομικοί, αλλά τα προϊόντα με αυτόν τον τύπο συμπιεστή είναι κάπως πιο ακριβά από άλλα..

Κάμερες

Τώρα στην αγορά ψυγείων μπορείτε να βρείτε προϊόντα τόσο με έναν θάλαμο όσο και με πολλά. Μονός θάλαμος Τα ψυγεία έχουν αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα: το μέγεθος του καταψύκτη είναι μάλλον μικρό λόγω των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, για να αφαιρέσετε το προϊόν από τον καταψύκτη, πρέπει να ανοίξετε την πόρτα ολόκληρου του ψυγείου και να αφήσετε ζεστό αέρα μέσα.

Συμπιεστές

Τα ψυγεία έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των καταναλωτών. με δύο συμπιεστές. Ο μηχανισμός τους έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε συμπιεστής να ψύχει μια ξεχωριστή ζώνη. Μια τέτοια συσκευή είναι ιδανική για καλοκαιρινή κατοικία, επειδή μπορείτε να αφήσετε μόνο έναν συμπιεστή ενεργοποιημένο και να ψύξετε μία ζώνη, γεγονός που θα μειώσει το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Κλιματική τάξη

Οι σύγχρονες οικιακές συσκευές πρέπει να είναι ανθεκτικές σε πολλούς εξωτερικούς παράγοντες. Ένα από αυτά είναι οι κλιματολογικές συνθήκες. Τις περισσότερες φορές, το ψυγείο τοποθετείται σε εσωτερικό χώρο, γεγονός που εγγυάται σχετική σταθερότητα σε ακραίες θερμοκρασίες, αλλά περιστασιακά αυτό το ζήτημα μπορεί να έχει μεγάλη σημασία. Η ακόλουθη ταξινόμηση είναι ευρέως διαδεδομένη στην παγκόσμια αγορά: Ν – από + 16 ° С έως + 32 ° С, ΝΝ – από + 10 ° С έως + 32 ° С, ST – από + 18 ° С έως + 38 ° С, Τ – από + 18 ° С έως + 43 ° С.

Τύπος ζώνης

Σύγχρονα ψυγεία με δύο ή περισσότεροι θάλαμοι, ανάλογα με τη θέση του καταψύκτη, χωρίζονται σε διάφορους τύπους: με έναν καταψύκτη στην κορυφή, στο κάτω μέρος και στο πλάι. Ένα ψυγείο-ντουλάπι με έναν καταψύκτη στο πλάι είναι πολύ βολικό, αλλά δεν είναι κατάλληλο για τις περισσότερες ρωσικές κουζίνες λόγω των μεγάλων διαστάσεών του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πιο βολικό προϊόν θα είναι ένα προϊόν με καταψύκτη από το κάτω μέρος, επειδή χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο συχνά από το ψυγείο, οπότε η ανάγκη για καταλήψεις για φαγητό θα εμφανίζεται λιγότερο συχνά..

Πλαστική ποιότητα

Οι περισσότεροι κατασκευαστές στην κατασκευή γεμίσματος ψυγείου (ράφια, συρτάρια) προτιμούν το πλαστικό. Για τους σκοπούς αυτούς, χρησιμοποιείται ένα ειδικό ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό, αλλά αυτό δεν υποδεικνύει πάντα την ποιότητά του.. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στο πάχος του, επειδή τα κουτιά δεν θα είναι άδεια..

Για να μην σπάσει το πλαστικό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας κάτω από το βάρος των προϊόντων, πρέπει να επιλέξετε ένα ψυγείο με ανθεκτικό παχύ πλαστικό.

Διαστημική συσκευή

Αξίζει να δοθεί προσοχή στην οργάνωση του χώρου στο ψυγείο. Μερικοί κατασκευαστές δίνουν υπερβολική προσοχή σε αυτό και γεμίζουν τα ψυγεία με πολλά περιττά μικροπράγματα, ενώ ξεχνούν να αφήσουν αρκετό χώρο για την αποθήκευση τροφίμων. Ένα καλό μηχάνημα πρέπει να έχει τουλάχιστον τρία απλά ράφια, 1-2 συρτάρια για την αποθήκευση λαχανικών, ράφια στην πόρτα. Ορισμένοι κατασκευαστές συμπληρώνουν τα προϊόντα τους με ένα ράφι για οριζόντια αποθήκευση κρασιού, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί μερικές φορές αυτό το ράφι παίρνει τη θέση ενός κανονικού ράφι για φαγητό..

Θάλαμος μηδενικής θερμοκρασίας

Αυτή η ζώνη δημιουργεί όχι μόνο μια άνετη θερμοκρασία, αλλά και ένα υψηλό επίπεδο υγρασίας. Αυτή η κάμερα είναι απαραίτητη για να παραταθεί η διάρκεια ζωής μερικά πολύ ευαίσθητα τρόφιμα όπως βότανα ή σαλάτα.

Βαθειά ψύξη

Οι περισσότεροι κατασκευαστές συμπληρώνουν τους καταψύκτες με θάλαμο ταχείας κατάψυξης. Αυτό είναι πολύ βολικό διαμέρισμα για όσους αγαπούν να αποθηκεύουν καλοκαιρινά φρούτα και μούρα. Σε αυτό το διαμέρισμα, η θερμοκρασία φτάνει τους -25 βαθμούς, πράγμα που σας επιτρέπει να παγώσετε γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε προϊόν χωρίς να χάσετε τις χρήσιμες ιδιότητές του.

Απόψυξη

Η εποχή της απόψυξης των ψυγείων αποτελεί παρελθόν, επειδή τα περισσότερα σύγχρονα ψυγεία είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία "Χωρίς παγετό". Χάρη σε αυτήν την καινοτομία, πάγο και παγετός δεν σχηματίζονται στο ψυγείο..

Χρώμα

Το ωραιότερο στοιχείο στη λίστα προτάσεων είναι επιλογή χρώματος προϊόντος. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε απολύτως οποιαδήποτε απόχρωση του ψυγείου και ακόμη και να παραγγείλετε τη ζωγραφική του και να είναι ένθετη με πολύτιμους λίθους – όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και τον προϋπολογισμό..

Απολύτως καθολικό μπορεί να θεωρηθεί λευκό ή ασημί χρώμα του ψυγείου, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα με το μαύρο: σε σκούρες γυαλιστερές επιφάνειες, τα παραμικρά σταγονίδια νερού ή σκόνης είναι πολύ ευδιάκριτα.

Βαθμολογία των 10 καλύτερων ψυγείων για ποιότητα και αξιοπιστία

Nord DRF 110 ISP

Την τελευταία θέση στην κορυφή καταλαμβάνει το ψυγείο Nord DRF 110 ISP. Για πολύ καιρό, τα ουκρανικά ψυγεία ήταν σε ζήτηση και εμπιστεύονταν οι περισσότεροι καταναλωτές στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Και εξακολουθεί να υπάρχει η άποψη ότι τα προϊόντα αυτής της μάρκας είναι πιο αξιόπιστα από πολλούς άλλους κατασκευαστές. Χάρη σε αυτό, καθώς και σε πολύ προσιτές τιμές, πολλά μοντέλα εξακολουθούν να είναι σε ζήτηση μεταξύ των καταναλωτών..

Μοντέλο DRP 110 ISP Είναι το φθηνότερο ψυγείο στη βαθμολογία μας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανεπιτήδευτα άτομα που δεν έχουν επείγουσα ανάγκη να αποθηκεύσουν μεγάλες προμήθειες τροφίμων. Ο συνολικός όγκος αυτής της συσκευής είναι πάνω από 350 λίτρα, είναι εξοπλισμένος με χώρο φρεσκάδας και ράφι για την αποθήκευση κρασιού. Η επιφάνεια της πόρτας είναι καλυμμένη με υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Το κόστος αυτού του μοντέλου είναι μικρότερο από 20 χιλιάδες ρούβλια, επομένως είναι πολύ κατάλληλο για άτομα με μέσο εισόδημα. Πριν πάρετε ένα ψυγείο από τη Nord, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά συναρμολογημένο στην Ουκρανία, καθώς υπάρχουν συχνά χαμηλής ποιότητας κινέζικα αντίγραφα..

Leran CBF 210 IX

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τις οικιακές συσκευές που κατασκευάζονται στην Κίνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σύγχρονες κινεζικές οικιακές συσκευές φημίζονται για την αρκετά υψηλή τους ποιότητα με χαμηλό κόστος. Η νεαρή μάρκα Leran παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα και αξιόπιστα ψυγεία. Στην ποικιλία αυτού του κατασκευαστή μπορείτε να βρείτε προϊόντα οικονομικής θέσης και προϊόντα premium κατηγορίας, αλλά μας ενδιαφέρει το ψυγείο, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση μεταξύ των συμπατριωτών μας: μοντέλο Leran CBF 210 IX.

Αυτό το ψυγείο είναι στη μεσαία κατηγορία τιμών, το κόστος του είναι περίπου 30 χιλιάδες ρούβλια. Έχει πολύ μοντέρνο, ελκυστικό σχεδιασμό: το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ευχάριστο ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί χρώμα. Ο όγκος αυτού του προϊόντος είναι πάνω από 300 λίτρα, έχει τη λειτουργία "Συνολικά χωρίς παγετό" και έναν πίνακα ελέγχου αφής, έχει σχετικά μικρό μέγεθος και μικρό βάρος.

Αυτό το ψυγείο κατατάσσεται στην ένατη θέση στην κατάταξή μας για τους ακόλουθους λόγους: παρά τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στο ψυγείο και τον καταψύκτη, διαθέτει μόνο 1 συμπιεστή. Επιπλέον, η μάρκα Leran εμφανίστηκε πρόσφατα στις ρωσικές αγορές, επομένως δεν απολαμβάνει ακόμη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών..

Pozis RK FNF-172 w No Frost

Η όγδοη θέση στη βαθμολογία καταλαμβάνεται από το εγχώριο εμπορικό σήμα Pozis, το οποίο παράγει υψηλής ποιότητας ψυκτικό εξοπλισμό για τη μαζική αγορά, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για εστιατόρια και φαρμακεία. Το πιο δημοφιλές στους καταναλωτές είναι το μοντέλο RK FNF-172 w "Χωρίς παγετό". Διακρίνεται από τον λακωνικό σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Έτσι, ο κατασκευαστής προσφέρει να επιλέξει ανεξάρτητα την κατεύθυνση ανοίγματος των θυρών του ψυγείου. Επιπλέον, αυτή η μάρκα προσφέρει τη δυνατότητα διακόσμησης του προϊόντος με πίνακες και κρύσταλλα.. Ένα διακριτικό χαρακτηριστικό αυτής της μάρκας μπορεί να ονομαστεί με ασφάλεια η ποιότητα του εσωτερικού εξοπλισμού του εξοπλισμού: το πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό πλαστικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή ραφιών και συρταριών ειδικά για προϊόντα της Pozis.

Αυτό το ψυγείο ήταν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας λόγω της χαμηλής ενεργειακής κλάσης του – Α, αλλά η αξιοπιστία του του εξασφάλισε μια θέση στις 10 πρώτες θέσεις.

VestFrost VF 911 X

Η μάρκα από τη Δανία VestFrost εμφανίστηκε στη ρωσική αγορά οικιακών συσκευών σχετικά πρόσφατα, αλλά κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές πολλών καταναλωτών με τη μη τυποποιημένη προσέγγισή της στην οργάνωση χώρου στα ψυγεία τους. Έτσι, για παράδειγμα, υπάρχει μια αρκετά υψηλή ζήτηση για πολυλειτουργικό μοντέλο VF 911 X. Αυτή η συσκευή ελίτ κατηγορίας είναι κατάλληλη για άτομα με μεγάλη οικογένεια, σε σπίτια με μεγάλη κουζίνα. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλο αριθμό διαφόρων ραφιών και συρταριών και το λειτουργικό συστατικό αυτού του προϊόντος δεν έχει πρακτικά όρια. Ο συνολικός όγκος αποθήκευσης είναι πάνω από 600 λίτρα, ενώ η κατανάλωση ενέργειας είναι αρκετά χαμηλή. Η επιφάνεια της πόρτας είναι κατασκευασμένη από τον καλύτερο ανοξείδωτο χάλυβα και έχει υποστεί επεξεργασία για την αποφυγή βρωμιάς και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό το ψυγείο πήρε δικαίως την έβδομη θέση του στη βαθμολογία μας, αλλά μην ξεχνάτε το μάλλον υψηλό κόστος, το οποίο είναι πάνω από 100 χιλιάδες ρούβλια..

Electrolux EN3486MOX

Η σουηδική εταιρεία Electrolux κατασκευάζει τα ψυγεία της σε δύο εργοστάσια: στην Ουγγαρία και τη Σουηδία. Την πέμπτη θέση στη βαθμολογία μας καταλαμβάνει το μοντέλο EN3486MOX, το οποίο παράγεται σε ουγγρικό εργοστάσιο. Αυτός είναι ένας εκπρόσωπος της ελίτ κατηγορίας οικιακών συσκευών, επομένως το κόστος του είναι αρκετά υψηλό (περίπου 80 χιλιάδες ρούβλια). Εκτός από το τυπικό σετ δύο θαλάμων, συμπιεστή ψεκασμού, χειριστήρια αφής και ελκυστικό σχεδιασμό, αυτό το μοντέλο έχει πολλές πολύ σπάνιες ιδιότητες. Για παράδειγμα, EN3486MOX αντιστοιχεί στις παραμέτρους όλων των κλιματολογικών κατηγοριών. Επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας A ++, ενσωματωμένος φωτισμός χώρου κατάψυξης. Αλλά όλα αυτά ωχριούν δίπλα στα πραγματικά υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά με τα οποία είναι εξοπλισμένο αυτό το ψυγείο.. Θα αναφέρει μόνος του στον ιδιοκτήτη του όλες τις παραβιάσεις και αστοχίες, είτε δεν πρόκειται για μια καλά κλειστή πόρτα, είτε για πτώση της ηλεκτρικής τάσης στο δίκτυο είτε για αλλαγές θερμοκρασίας..

Σε περίπτωση δυνητικά επικίνδυνης κατάστασης, θα ακουστεί ένα ηχητικό σήμα και στην οθόνη θα εμφανιστούν πληροφορίες σχετικά με μια βλάβη του συστήματος.

Indesit DF 5201 X RM

Οποιαδήποτε βαθμολογία ψυγείων ποιότητας θα ήταν ελλιπής χωρίς ιταλική μάρκα. Indesit. Οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές οικιακών συσκευών αυτής της μάρκας δεν συμβαδίζουν μόνο με την εποχή – τους αρέσει να είναι μπροστά από την καμπύλη, γι ‘αυτό πολύ συχνά γίνονται δημιουργοί νέων, μοναδικών τεχνολογιών. Το μοντέλο DF 5201 X RM εκπλήσσει με το χαμηλό βάρος και τις εντυπωσιακές του διαστάσεις. Οι σχεδιαστές Indesit εκμεταλλεύτηκαν τη φετινή τάση της μόδας και κάλυψαν το ψυγείο με ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι, επεξεργασμένο για να αποτρέψει τη βρωμιά και τα δακτυλικά αποτυπώματα. εκτός, μοντέρνα ψυγεία με μαλακές, στρογγυλεμένες γωνίες και μαύρα ένθετα στη διακόσμηση. Ο συνολικός όγκος αυτού του μοντέλου είναι περίπου 500 λίτρα, επομένως είναι ιδανικό για μια μεγάλη οικογένεια..

Υψηλό επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας και τεχνολογίας "Συνολικά χωρίς παγετό" θα δώσει ελαφρότητα και άνεση κατά τη χρήση αυτού του ψυγείου.

Samsung RB29FEJNDSA

Η νοτιοκορεατική εταιρεία οικιακών συσκευών Samsung κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ψυγείων. Μια ποικιλία μοντέλων, προϊόντα υψηλής ποιότητας και μακριά από τον χειρότερο σχεδιασμό καθιστούν τα προϊόντα αυτής της εταιρείας ευρέως δημοφιλή στους Ρώσους..

Το RB29FEJNDSA είναι ένα από τα πιο ήσυχα, χάρη στον σύγχρονο συμπιεστή inverter. Ο χώρος του καταψύκτη είναι εξοπλισμένος με ζώνη βαθιάς κατάψυξης και τεχνολογία "Χωρίς παγετό". Αυτό το μοντέλο θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός στην εξοικονόμηση του οικογενειακού προϋπολογισμού, επειδή το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας είναι μόνο 272 kWh / έτος – αυτός ο αριθμός είναι εντός του πεδίου της κατηγορίας Α+. Η επιφάνεια της πόρτας είναι βαμμένη σε ανοιχτό ασημί χρώμα, πάνω στο οποίο η ελαφριά βρωμιά και η σκόνη είναι μάλλον διακριτικά.. Η διακόσμηση της λαβής και της οθόνης του δείκτη θερμοκρασίας είναι κατασκευασμένη από το ίδιο μαύρο πλαστικό, η παρουσία του οποίου δίνει στο ψυγείο πολυπλοκότητα και χάρη. Για όλα αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα, το μοντέλο RB29FEJNDSA κατατάσσεται τέταρτο στην κατάταξη..

Beko GN 163120W

Το μόνο ψυγείο κατασκευασμένο στην τεχνολογία "Δίπλα στον Σιντμι", που έφτασε στο top 10 μας είναι το Beko GN 163120W. Κέρδισε την τρίτη θέση λόγω της δημοτικότητάς της στους Ρώσους καταναλωτές. Ψυγεία "Δίπλα δίπλα", κατά κανόνα, δεν έχουν μεγάλη ζήτηση λόγω των ογκωδών διαστάσεων και των υψηλών τιμών τους. Ωστόσο, η διάσημη τουρκική εταιρεία Beko κυκλοφόρησε ένα πολύ αξιόπιστο και πρακτικό μοντέλο. – GN 163120W με αρκετά χαμηλό κόστος. Αυτό το μοντέλο διακρίνεται από μια πολύ βολική οργάνωση του χώρου, την παρουσία ενός άνετου συστήματος ελέγχου, υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας. "Χωρίς παγετό". Μεταξύ άλλων, αυτό το προϊόν εξοπλισμένο με λειτουργία ιονισμού αέρα, αντιβακτηριακή επίστρωση και θάλαμο φρεσκάδας.

Αυτό το ψυγείο κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη μόνο επειδή η ζήτηση για μοντέλα "Δίπλα δίπλα" εξακολουθούν να είναι περιορισμένα λόγω του μεγάλου μεγέθους τους.

Atlant XM 4524-080 ND

Το ψυγείο είναι ελαφρώς πίσω από τον ηγέτη Atlant XM 4524-080 ND. Ευρέως δημοφιλής στην πρώην ΕΣΣΔ, ο Λευκορώσος κατασκευαστής ψυκτικού εξοπλισμού παράγει υψηλής ποιότητας οικιακό ψυκτικό εξοπλισμό εδώ και αρκετές δεκαετίες. Τα προϊόντα αυτής της μάρκας απολαμβάνουν μια απόλυτα παγωμένη εμπιστοσύνη μεταξύ των αγοραστών. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Ατλάντ συμβαδίζουν με την εποχή, επομένως η ποιότητα των προϊόντων, η συνάφειά της με τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών παραμένουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αγοράζοντας το μοντέλο XM 4524-080 ND, θα λάβετε αξιόπιστη, αθόρυβη, υψηλής ποιότητας και ανθεκτική συσκευή σε πολύ ευχάριστη τιμή.

LG GA-B489ZVSP

Κατασκευαστής – ο ηγέτης της εθνικής βαθμολογίας με το υψηλότερο επίπεδο πωλήσεων ψυγείων στη Ρωσία – μια μάρκα με παγκόσμια φήμη LG. Οι οικιακές συσκευές αυτής της εταιρείας είναι οι πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές. Ο κατασκευαστής κατανοεί σαφώς σε ποια ομάδα αποσβέσεων ανήκει το κάθε προϊόν του και κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η διάρκεια ζωής υπερβαίνει τις περιόδους που καθορίζονται ως πρότυπα αυτής της ομάδας..

Ο ηγέτης της βαθμολογίας μας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της LG – αυτό είναι το GA -B489ZVSP. Αυτό το ψυγείο είναι ιδανικό για κάθε μέσο διαμέρισμα λόγω των μάλλον μέτριων διαστάσεών του. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό το μοντέλο έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και είναι διακοσμημένο με το καλύτερο μονόγραμμα. Ένας μεγάλος αριθμός συρταριών και ραφιών θα μετατρέψει τη διαδικασία αποθήκευσης τροφίμων σε τέχνη και η παρουσία μιας ζώνης φρεσκάδας θα βοηθήσει στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών στα φρέσκα προϊόντα..

Αυτή η άνεση και αξιοπιστία αυξάνουν την τιμή, αλλά το κόστος αυτό θα είναι 100% δικαιολογημένο..

Τα ψυγεία είναι από καιρό αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σπιτιού. Σήμερα δεν σκεφτόμαστε καν πόσο μας κάνουν τη ζωή και τη ζωή μας πιο εύκολη. Ελπίζουμε ότι η βαθμολογία μας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή και να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη..