Μπλέντερ Γαλαξίας

Μπλέντερ Γαλαξίας

Η μοντέρνα κουζίνα είναι ένα καλά εξοπλισμένο μέρος για να ετοιμάσετε γεύματα. Κάθε χρόνο, στην αγορά οικιακών συσκευών κουζίνας εμφανίζονται διάφορες καινοτομίες, οι οποίες διευκολύνουν και επιταχύνουν σημαντικά τη διαδικασία μαγειρέματος. Το μπλέντερ έχει ήδη καταφέρει να ερωτευτεί πολλές νοικοκυρές και απλά δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτήν τη βολική συσκευή. Η Galaxy κατασκευάζει μια ποικιλία οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων τύπων μπλέντερ.

7 φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Πριν από δέκα χρόνια, χρειάστηκε πολύς χρόνος και προσπάθεια για την παρασκευή πουρέ πατάτας για ένα μικρό παιδί. Αλλά δεν έχουν όλοι το τέλειο αποτέλεσμα. Τώρα λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για μια νεαρή μητέρα, ώστε το μωρό της να απολαύσει μια νόστιμη και υγιεινή απόλαυση. Το Galaxy blender θα είναι ένας εξαιρετικός βοηθός στην κουζίνα τόσο για τις νέες μητέρες που δεν έχουν πάντα αρκετό χρόνο για να ετοιμάσουν φαγητό, όσο και για όλες τις νοικοκυρές που θέλουν να μαγειρέψουν νόστιμα και γρήγορα..

Το μπλέντερ έχει ένα αυτονόητο όνομα, καθώς σε μετάφραση από τα αγγλικά, blend σημαίνει αλέθουμε. Πράγματι, η κύρια λειτουργία αυτής της συσκευής είναι η άλεση τροφίμων. Θα γίνει ένας αναντικατάστατος βοηθός στην παρασκευή πουρέ πατάτας, κοκτέιλ και smoothies. Τα μπλέντερ με πιο ισχυρό μηχανισμό και πιο κοφτερά μαχαίρια μπορούν εύκολα να χειριστούν το κρέας, μετατρέποντάς το σε κιμά της συνοχής που χρειάζεστε..

Στην ποικιλία του Galaxy μπορείτε να βρείτε μίξερ διαφόρων κατηγοριών τιμών, τα οποία εξαρτώνται από τη δύναμη της συσκευής και τον τύπο της. Επιλέγετε το πιο βολικό μοντέλο για εσάς. Μπορεί να είναι ένα συμπαγές και ελαφρύ μπλέντερ χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τύπο μαγειρικών σκευών ή ένα σταθερό και μεγαλύτερο μοντέλο. Μερικά μπλέντερ έρχονται με χτυπήματα και άλλα εξαρτήματα, καθιστώντας τα ένα ισχυρό μίξερ.

Προβολές

Ακίνητος

Το σταθερό μοντέλο της συσκευής από το Galaxy για άλεση τροφίμων θεωρείται το παλαιότερο από όλα. Τα πρώτα μπλέντερ ήταν στάσιμα. Μια τέτοια συσκευή είναι ένα στρογγυλό μπολ τοποθετημένο σε μια βάση. Στην ίδια βάση υπάρχει επίσης ένας πίνακας ελέγχου με τον οποίο ρυθμίζετε την ταχύτητα περιστροφής των μαχαιριών και τον χρόνο λειτουργίας της συσκευής. Αυτός ο τεμαχιστής είναι βολικός επειδή δεν χρειάζεται να τον κρατάτε, έχετε ορίσει τον απαιτούμενο αριθμό λεπτών εργασίας και κάνετε άλλα πράγματα.

Η συσκευή είναι κατάλληλη μόνο για την επεξεργασία μεγάλων μερίδων φαγητού, καθώς μια μικρή ποσότητα απλώς θα λερωθεί στους τοίχους. Λόγω του ογκώδους σχεδιασμού του, το μπλέντερ καταλαμβάνει πολύ χώρο στην κουζίνα, κάτι που δεν αρέσει σε όλες τις νοικοκυρές.

Κατάδυτος

Το μπλέντερ χειρός Galaxy είναι το πιο συμπαγές από όλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε αριθμό προϊόντων και με οποιαδήποτε χωρητικότητα, κατά προτίμηση υψηλή. Καταλαμβάνει λίγο χώρο στην κουζίνα, αλλά η λειτουργικότητά του είναι λίγο περιορισμένη. Δεν θα μπορείτε να συνθλίψετε τον πάγο ή οποιαδήποτε άλλη στερεά τροφή, αλλά θα λειτουργήσει καλά για ένα ελαφρύ κοκτέιλ, πουρέ μούρων και μαλακά φρούτα..

Σετ μπλέντερ

Ένα σετ μπλέντερ θεωρείται μια ευέλικτη και πολύ χρήσιμη συσκευή σε κάθε κουζίνα. Ένα μπολ με ισχυρά μαχαίρια, ένα ελικόπτερο και ένα σύρμα περιλαμβάνονται στη συσκευή βύθισης. Έτσι, αγοράζοντας μία συσκευή Galaxy, γίνεστε αμέσως κάτοχος ενός καλού οπλοστασίου κουζίνας. Ο μηχανισμός ελέγχου βρίσκεται στη λαβή, η οποία μπορεί να στερεωθεί στο μπολ, μετατρέποντας σε έναν μικρό επεξεργαστή τροφίμων. Η συσκευή είναι εντελώς κλειστή, επομένως δεν θα λεκιάσετε την επιφάνεια εργασίας κατά τη λειτουργία της συσκευής.

Εάν μεταβείτε σε συνημμένο σύρμα, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια αφράτη ομελέτα ή ζύμη για τηγανίτα. Το Chopper σας επιτρέπει να ψιλοκόψετε τα προϊόντα για τη σαλάτα, γεγονός που επιταχύνει σημαντικά την προετοιμασία της.

Πώς να επιλέξετε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός μπλέντερ είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το κύριο από τα οποία είναι η ισχύς. Φυσικά, όσο πιο ισχυρή είναι η συσκευή, τόσο περισσότερα είδη τροφίμων μπορεί να αλέσει. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να φτιάξετε σάλτσες, smoothies και ελαφρούς πουρές, τότε η ισχύς των 30-400 watt θα είναι αρκετή για εσάς. Αλλά για τη σύνθλιψη πάγου, ξηρών καρπών και άλλων στερεών προϊόντων, είναι προτιμότερο να προτιμάτε πιο ισχυρά μοντέλα, 500-700 watt.

Εάν χρειάζεστε ένα μπλέντερ χειρός, τότε δώστε προσοχή στον πίνακα ελέγχου. Κατά κανόνα, έχει δύο κουμπιά: ταχύτητα και ενεργοποίηση. Ένα μοντέλο συσκευής που λειτουργεί μόνο όταν κρατάτε το δάχτυλό σας στο κουμπί θεωρείται ασφαλές. Εάν ξαφνικά το μπλέντερ ξεκολλήσει από το χέρι σας, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Κριτικές

Το Galaxy απέχει πολύ από το πιο δημοφιλές στην αγορά οικιακών συσκευών, αλλά έχει τους θαυμαστές του και όσους απογοητεύονται όταν αγοράζουν ένα μπλέντερ. Το κύριο πράγμα που ευχαριστεί τους χρήστες συσκευών αυτής της μάρκας είναι το προσιτό κόστος και η ευκολία χρήσης τους. Η ποιότητα των συσκευών είναι σύμφωνη με το κόστος τους. Τα μπλέντερ έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, πολλά από τα οποία είναι αρκετά ζωντανά και τραβούν τα βλέμματα.

Ο λόγος για τις αρνητικές κριτικές ήταν η κακή ποιότητα των μαχαιριών, τα οποία γρήγορα γίνονται θαμπά και σταματούν να αλέθουν σωστά το φαγητό. Πολλά μοντέλα δεν έχουν τη δύναμη να αλέθουν ακόμη και μαλακά τρόφιμα. Όταν η συσκευή βυθίστηκε, τα μαχαίρια απλά σταμάτησαν να περιστρέφονται..