Μπλέντερ Γκόρνιε

Μπλέντερ Γκόρνιε

Σήμερα, για να ετοιμάσεις τον τέλειο πουρέ ή την πιο λεπτή μους, δεν χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Με τη βοήθεια των μπλέντερ, αυτό το έργο είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπιστεί, ειδικά αν εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της εταιρείας Gorenje. Αυτή είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία για την παραγωγή οικιακών συσκευών. Τα μπλέντερ Gorenje είναι ελαφριά και εύχρηστα και η γκάμα είναι εντυπωσιακή. Επομένως, αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του τύπου εξοπλισμού..

Κομψότητα και απλότητα

Τα μπλέντερ Gorenje είναι πολύ λειτουργικά. Μπορούν γρήγορα και αποτελεσματικά να χτυπήσουν, να αναμίξουν ή να κόψουν προϊόντα. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή, κάθε νοικοκυρά μπορεί εύκολα να φτιάξει ένα κοκτέιλ, smoothie, πουρέ πατάτας και ακόμη και μαγιονέζα μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ξοδεύει ελάχιστο κόπο..

Τα κύρια πλεονεκτήματα των μπλέντερ αυτής της μάρκας είναι η λειτουργία επιταχυνόμενης λειτουργίας, ομαλός και μαλακός έλεγχος ταχύτητας, μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων σε ένα σετ, μαλακή λαβή με αντιολισθητικό αποτέλεσμα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των συσκευών είναι η πρακτικά αθόρυβη λειτουργία..

Ο σχεδιασμός του μπλέντερ μπορεί να ταιριάξει με σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό κουζίνα. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι αρκετά διαφορετικός και ενδιαφέρων. Το μεταλλικό σώμα είναι πολύ στιβαρό αλλά κομψό.

Σωστή επιλογή

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε ποιος τύπος μπλέντερ Gorenje σας αρέσει περισσότερο: υποβρύχιος ή ακίνητος, επειδή τα κριτήρια επιλογής για αυτά τα δύο μοντέλα είναι ελαφρώς διαφορετικά.

Αλλά, παρ ‘όλα αυτά, έχουν επίσης γενικές παραμέτρους επιλογής.. Ας δούμε ποιες.

 1. Ισχύς συσκευής. Εάν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε μεγάλη ποσότητα φαγητού, τότε αξίζει να αγοράσετε ένα μπλέντερ με ελάχιστη ισχύ 500 W.
 2. Υλικό, από το οποίο είναι φτιαγμένο. Θα πρέπει να προτιμάται το περίβλημα με πιο συμπαγή βάση, όπως ένα μέταλλο.
 3. Όγκος δεξαμενής. Εάν έχετε μεγάλη οικογένεια, τότε φυσικά, θα πρέπει να πάρετε μια συσκευή με μεγάλο μπολ, τουλάχιστον 500 ml. Εάν το αγοράσετε αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα δοχείο των 250 ml..
 4. Υλικό μπολ. Προτιμήστε ακόμα τα γυάλινα δοχεία, καθώς δεν απορροφούν διάφορες μυρωδιές, είναι πολύ πιο υγιεινά και καθαρίζονται εύκολα, ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων.

Φυσικά, κατά την αγορά, αξίζει να λάβετε υπόψη τον τύπο και το σχήμα των μαχαιριών, τον αριθμό των εξαρτημάτων στο κιτ και το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται..

Πριν αγοράσετε, θα πρέπει σίγουρα να αναλύσετε τις κριτικές των καταναλωτών για αυτό το προϊόν, να ζυγίσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μοντέλου που επιλέξατε..

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Παρά τη δημοτικότητά του στους αγοραστές, τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες των αναμεικτών Gorenje μπορούν ακόμα να εντοπιστούν..

Τα πλεονεκτήματα των συσκευών:

 • μεταλλική θήκη?
 • άνετη λαβή?
 • η παρουσία βάσεων για ακροφύσια.
 • βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής.
 • μονάδα ισχύος?
 • ανθεκτικά χαλύβδινα μαχαίρια.
 • σύγχρονο εξοπλισμό?
 • κομψός σχεδιασμός?
 • συμπαγής.

Τώρα ας μιλήσουμε για τα μειονεκτήματα των αναμεικτών Gorenje:

 • πλαστικά “εσωτερικά”?
 • συχνές βλάβες του υποβρύχιου τμήματος της μονάδας.
 • μετά από συχνή χρήση, τα μαχαίρια γίνονται θαμπά.
 • κοντό καλώδιο για τροφοδοσία.

Η Gorenje παράγει πάντα μια πολύ μεγάλη γκάμα οικιακών συσκευών. Επομένως, αξίζει να επιλέξετε μια συσκευή με βάση τις επιθυμίες σας και, φυσικά, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά..

Οι κύριοι τύποι βλαβών

Θα πρέπει να ειπωθεί ότι οι ειδικοί δεν συνιστούν την επισκευή οικιακών συσκευών χωρίς ειδικές δεξιότητες. Καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον πλοίαρχο. Μετά από όλα, πιθανότατα δεν γνωρίζετε τι ακριβώς συνέβη στη συσκευή σας..

Οι ειδικοί εντοπίζουν τις ακόλουθες κύριες ανάλυση μπλέντερ:

 1. Τα μαχαίρια δεν περιστρέφονται. Αυτό σημαίνει ότι όλο το πρόβλημα βρίσκεται στο κουμπί αλλαγής ταχυτήτων..
 2. Κακή κοπή φαγητού. Το κύριο πρόβλημα εδώ είναι στον ρυθμιστή ισχύος, όσο μικρότερη είναι, τόσο χειρότερο είναι το αποτέλεσμα..
 3. Η συσκευή δεν ανάβει. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Πρώτον, ένα μέρος ενός προηγουμένως επεξεργασμένου προϊόντος έχει κολλήσει μέσα στο μπλέντερ, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο. Δεύτερον: ο κινητήρας ή το ηλεκτρικό κύκλωμα έχει καεί, αυτό συμβαίνει με τη συχνή, εντατική εργασία του μπλέντερ.
 4. Διακοπή του μπλέντερ κατά τη λειτουργία. Πρώτον, θα πρέπει να ελέγξετε εάν υπάρχει έξοδος ρεύματος στην πρίζα, επειδή μπορεί να μην είναι καθόλου η μονάδα. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι η αποσύνδεση των επαφών στο καλώδιο σύνδεσης ή η καμένη ασφάλεια..
 5. Η λειτουργία αλλαγής λειτουργίας δεν λειτουργεί. Εδώ το όλο πρόβλημα βρίσκεται στη μονάδα δίσκου ή στο σύστημα ελέγχου..
 6. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα είναι το σπάσιμο του μαχαιριού. Αλλά μπορείτε εύκολα να το λύσετε μόνοι σας, αγοράζοντας απλά ένα νέο στο κατάστημα της εταιρείας, καθώς τέτοια μέρη δεν μπορούν να επισκευαστούν. Εάν το μαχαίρι είναι συνδεδεμένο στο μπολ, τότε πρέπει να αλλάξετε και τα δύο..

Η εταιρεία Gorenje μας χαροποιεί με τα νέα της προϊόντα για πάνω από 50 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει καθιερωθεί ως μια εταιρεία που νοιάζεται για τους χρήστες της και παρακολουθεί προσεκτικά την ποιότητα των προϊόντων της..

7 φωτογραφίες