Μηχανές καφέ Nescafe

Μηχανές καφέ Nescafe

Ένα φλιτζάνι φρέσκο ​​αρωματικό και ξινό καφέ σας δίνει μια ώθηση ενέργειας και ζωντάνια για όλη την ημέρα. Αλλά το μαγείρεμα σε Τούρκο δεν είναι πάντα βολικό και όλες οι μηχανές καφέ Nescafe θα αντιμετωπίσουν αυτό το έργο εύκολα και γρήγορα..

Περιγραφή

Οι μηχανές καφέ Nescafe είναι μοντέρνοι και έξυπνοι βοηθοί κουζίνας. Σας επιτρέπουν να ετοιμάσετε ένα αρωματικό και νόστιμο ποτό μέσα σε λίγα λεπτά..

Σε αντίθεση με τις συμβατικές καφετιέρες, αυτές οι μονάδες είναι σε θέση να αλέσουν κόκκους καφέ και να ετοιμάσουν φρέσκα ποτά διαφόρων τύπων: καφέ, τσάι ή ακόμα και σοκολάτα. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πρόσθετες λειτουργίες, όπως το ζέσταμα ενός φλιτζανιού για ένα έτοιμο ποτό και η αφαλάτωση.

Οι μηχανές καφέ αυτής της μάρκας κυκλοφορούν τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στο μέγεθος, την τιμή και τον μέγιστο δυνατό όγκο του παραγόμενου ποτού..

Οι μηχανές καφέ αυτής της μάρκας κυκλοφορούν τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στο μέγεθος, την τιμή και τον μέγιστο δυνατό όγκο του παραγόμενου ποτού..

Απολύτως όλες οι μηχανές καφέ Nescafe που κατασκευάζονται από την παγκοσμίως γνωστή μάρκα Nestle είναι κάψουλες. Αυτό σημαίνει ότι για την παρασκευή του καφέ πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά δισκία, στο εσωτερικό των οποίων υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αλεσμένου καφέ. Είναι αυτή η αρχή της λειτουργίας που καθιστά δυνατή τη διαδικασία παρασκευής ποτών όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ως αποτέλεσμα ένα νόστιμο και αρωματικό ποτό..

Σήμερα αυτές οι μονάδες κουζίνας διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές. Κάθε μοντέλο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Επιπλέον, οι μηχανές καφέ αυτής της παραγωγής μπορούν να είναι είτε πλήρως αυτόματες είτε ημιαυτόματες. Στην πρώτη περίπτωση, η μονάδα εκτελεί όλες τις εργασίες προετοιμασίας του ποτού από μόνη της, και στη δεύτερη, ορισμένα στάδια της εργασίας της πρέπει να εκτελούνται από ένα άτομο.

Ποικιλίες

Για να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, η Nestle αυτή τη στιγμή παράγει διάφορες ποικιλίες μηχανών καφέ..

Η Nescafe “Dolce Gusto” είναι η πιο δημοφιλής καφετιέρα οικιακής χρήσης, που επιτρέπει μόνο τις ποικιλίες Espresso 6. Έχει μικρό μέγεθος, κομψό σχεδιασμό, εύκολο στη χρήση. Οι δείκτες προόδου εργασίας σας επιτρέπουν να προετοιμάσετε εύκολα και σωστά το αγαπημένο σας αρωματικό ποτό. Όταν ο καφές είναι έτοιμος, ανάβει η κόκκινη ένδειξη, όταν το μηχάνημα προετοιμάζεται για δουλειά, ανάβει ξανά η κόκκινη ένδειξη και η πράσινη ένδειξη σας ενημερώνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας την προετοιμασία του ποτού. Αυτό το μοντέλο είναι πιο κατάλληλο για οικιακή χρήση, καθώς έχει μικρό όγκο, η μέγιστη ποσότητα έτοιμου καφέ είναι 42 φλιτζάνια την ημέρα. Η σκόνη του καφέ χύνεται στο κέρατο και, με τη βοήθεια ενός κουταλιού, σφίγγεται απαλά σε ένα μικροσκοπικό δισκίο, στη συνέχεια πιέζεται το κουμπί “Έναρξη” και το υπόλοιπο της μηχανής καφέ θα γίνει μόνο του.

Το Nescafe “Milano” είναι μια ολόκληρη σειρά έξυπνων βοηθών κουζίνας. Αποτελείται από δύο συσκευές, καθεμία με διαφορετικές προδιαγραφές:

 • Milano Lounge. Αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρες σύστημα αυτοεξυπηρέτησης, μπορεί να ετοιμάσει έως 15 τύπους καφέ και ο ελάχιστος όγκος ενός τελικού ποτού την ημέρα είναι 100 φλιτζάνια. Έχει αρκετά μεγάλο βάρος και μεγάλες διαστάσεις. Κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες και εστιατόρια.
 • Το Milano 2 είναι μια καφετιέρα με κομψό σχεδιασμό και χειριστήριο αφής. Το συμπαγές του μέγεθος και το σχετικά χαμηλό βάρος καθιστούν δυνατή την εγκατάσταση και τη λειτουργία του τόσο στο χώρο εργασίας όσο και σε μικρά εστιατόρια και καφετέριες. Ο ελάχιστος αριθμός κούπας με έτοιμο ποτό είναι 40 την ημέρα. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να ετοιμάσει έως και 10 διαφορετικούς τύπους καφέ. Κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά εξωτερικά μηχανήματα..

Οι μηχανές καφέ Alegria διατίθενται επίσης σε διάφορες ποικιλίες:

 • Το “Alegria” ATP 60 E έχει συμπαγές μέγεθος, αλλά αρκετά αξιοπρεπές βάρος, επομένως είναι πιο κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες ή γραφεία, αν και, εάν είναι επιθυμητό και υπάρχει ελεύθερος χώρος, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε κανονική κουζίνα. Αυτή η συσκευή έχει υψηλή ισχύ και μπορεί να ετοιμάσει 70 φλιτζάνια ποτό στη σειρά χωρίς διακοπή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή 12 διαφορετικών τύπων ποτών.
 • Το “Alegria 1060” διαθέτει υψηλή ταχύτητα παρασκευής δέκα ποικιλιών καφέ. Η ελάχιστη ποσότητα ποτού την ημέρα είναι 60 ποτήρια, και η μέγιστη είναι 80. Ιδανικό για εγκατάσταση σε γραφείο ή σε μικρά καφέ. Θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μεγάλη οικογένεια λάτρεις του καφέ.
 • Το Alegria 8/60 “έχει τις ίδιες τεχνικές παραμέτρους με το προηγούμενο μοντέλο.. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στον αριθμό των ποτών που παρασκευάζονται: στην πρώτη περίπτωση υπήρχαν 10 ποικιλίες και το μοντέλο 8/60 μπορεί να ετοιμάσει μόνο 8 τύπους καφέ.
 • Το “Alegria 6/30” θα είναι η ιδανική επιλογή για μεγάλη οικογένεια, μικρό γραφείο και μικρά περίπτερα. Μπορεί να φτιάξει 6 διαφορετικά είδη καφέ, ο ελάχιστος αριθμός ποτηριών την ημέρα είναι 25 και ο μέγιστος είναι 40.
 • Το “Alegria 4/30” σας επιτρέπει να ετοιμάσετε 4 τύπους καφέ, έως 25 ποτήρια την ημέρα. Το συμπαγές μέγεθος και το μικρό βάρος επιτρέπουν την εγκατάσταση αυτού του μηχανήματος τόσο σε συνηθισμένες κουζίνες όσο και σε καφετέριες και γραφεία με μικρό ελεύθερο χώρο..
 • Το “Astoria Calypso” έχει δύο ποικιλίες, που διαφέρουν μεταξύ τους σε εμφάνιση. Και οι δύο συσκευές είναι ικανές να ετοιμάσουν 10 τύπους καφέ, ο ελάχιστος αριθμός φλιτζανιών την ημέρα είναι 45. Αυτή η συγκεκριμένη μηχανή καφέ ταιριάζει καλύτερα σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και μεγάλα γραφεία.

Όλες αυτές οι μηχανές καφέ, καθώς και η παγκοσμίου φήμης ιταλική καφετιέρα “Astoria Gemma”, έχουν πλήρως αυτόματο έλεγχο. Υπάρχουν όμως και ημιαυτόματες μηχανές καφέ Nescafe:

 1. Το “Combi” είναι ένα μηχάνημα που επιτρέπει την παρασκευή 8 τύπων καφέ τόσο με αλεσμένο προϊόν όσο και με διαλυτούς κόκκους. Εξοπλισμένο με αυτοκαθαριζόμενες και αυτοδιαγνωστικές λειτουργίες και έχει επίσης προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Διαθέτει μετρητή για τον αριθμό των μεριδίων του ποτού, επομένως είναι το πιο κατάλληλο για χρήση σε χώρους εστίασης.
 2. Το “Lioness” σας επιτρέπει να ετοιμάσετε καφέ σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να ετοιμάσετε 8 διαφορετικούς τύπους ποτών. Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει αυτοδιαγνωστικές και αυτοκαθαριζόμενες λειτουργίες..
 3. Το “XX-OC E” είναι μια μηχανή καφέ που σας επιτρέπει να παρασκευάσετε 6 διαφορετικούς τύπους καφέ από αλεσμένους κόκκους. Διαθέτει τρία διαμερίσματα για εξαρτήματα, έναν πάγκο από τις έτοιμες κούπες ενός ποτού και μια λειτουργία αυτοδιάγνωσης.

Όλες αυτές οι ποικιλίες μηχανών καφέ Nescafe δεν έχουν μόνο μεμονωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και κοινά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα..

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να σταθώ στα πλεονεκτήματα αυτών των μονάδων και υπάρχουν πολλά από αυτά:

 • Μια μεγάλη γκάμα από τις ίδιες τις μηχανές καφέ. Κάθε καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τη βέλτιστη έκδοση αυτής της καφετιέρας για τον εαυτό του, με βάση τον απαιτούμενο αριθμό φλιτζανιών ποτού την ημέρα, τους τύπους καφέ που παρασκευάζονται, τις διαστάσεις και το βάρος της ίδιας της συσκευής και της συσκευής της..
 • Η δυνατότητα παρασκευής αρκετών τύπων καφέ χρησιμοποιώντας μόνο μία συσκευή. Το αποτέλεσμα είναι εξοικονόμηση στην αγορά διαφόρων μηχανών καφέ και ένα ευρύ φάσμα.
 • Η δυνατότητα παρασκευής σε μηχανές καφέ αυτής της μάρκας όχι μόνο ο ίδιος ο καφές, αλλά και άλλα ποτά, για παράδειγμα, σοκολάτα ή ακόμα και τσάι.
 • Ωραίο και κομψό σχέδιο. Ο κατασκευαστής φρόντισε ότι οι πελάτες του θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο που θα ταιριάζει απόλυτα στο συνολικό εσωτερικό του δωματίου..
 • Δυνατότητα αγοράς τόσο ημιαυτόματης συσκευής όσο και πλήρως αυτοματοποιημένης συσκευής.
 • Απαλότητα και ευκολία στη χρήση. Ακόμη και ένα άτομο που δεν έχει συναντήσει ποτέ τη χρήση τέτοιων μηχανών θα καταλάβει εύκολα την αρχή λειτουργίας και ελέγχου τους..

Αυτά τα οφέλη είναι πολύ σημαντικά και ισχυρά. Και αν μιλάμε για τις ελλείψεις, τότε υπάρχουν μόνο δύο από αυτές:

 • Αρκετά υψηλή τιμή. Αλλά αυτό το σημείο ισχύει μόνο για επαγγελματικές μηχανές καφέ που μπορούν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο σε δημόσιους χώρους εστίασης..
 • Το δοχείο νερού μπορεί μερικές φορές να διαρρεύσει. Αυτό το μειονέκτημα υπάρχει, αλλά είναι αρκετά σπάνιο. Αλλά ακόμη και αν έχετε μία, μια νέα συσκευή μπορεί να ανταλλαχθεί σε ένα κατάστημα ή μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο δοχείο, αλλά είναι φθηνό.

Τα πλεονεκτήματα αυτών των μηχανών καφέ είναι πολύ περισσότερα από τα μειονεκτήματα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλο τον κόσμο..

Κριτικές

Οι αγοραστές οικιακών μηχανών καφέ Nescafe αφήνουν μόνο θετικές κριτικές για την αγορά τους. Οι άνθρωποι σημειώνουν την υψηλή ποιότητα του παρασκευασμένου ποτού, τη μεγάλη ποικιλία ποικιλιών καφέ, τσαγιού και σοκολάτας που μπορούν να παρασκευαστούν. Σύμφωνα με αυτούς, σημαντικά πλεονεκτήματα είναι επίσης ο κομψός σχεδιασμός, η ευκολία χρήσης και συντήρησης, καθώς και η ταχύτητα παρασκευής ποτών..

Οι έμπειροι baristas υποστηρίζουν επίσης τέτοιες θετικές κριτικές. Σύμφωνα με αυτούς, η χρήση ενός τέτοιου μηχανήματος βοηθά στη σημαντική διευκόλυνση της εργασίας, ενώ εγγυάται στους πελάτες ένα υψηλής ποιότητας και αρωματικό ποτό..

Οι μηχανές καφέ Nescafe είναι αξιόπιστες και σύγχρονες συσκευές κουζίνας που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και καλύτερη..

Για μια επισκόπηση της καφετιέρας Nescafe, δείτε το παρακάτω βίντεο.