Πλάτος ψυγείου LG

Το ψυγείο στον σύγχρονο κόσμο δεν είναι μόνο οικιακές συσκευές, αλλά και αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του εσωτερικού της κουζίνας. Η δημοτικότητα τέτοιων προϊόντων αυξάνεται κάθε μέρα, γεγονός που αναγκάζει τους κατασκευαστές να κυκλοφορήσουν νέα βελτιωμένα μοντέλα. Ένας από τους ηγέτες της αγοράς είναι τα προϊόντα LG. Παράγουν πολλές σύγχρονες μονάδες που είναι αξιόπιστες και εύχρηστες..

Το πλάτος του ψυγείου LG είναι ένας από τους κύριους παράγοντες στους οποίους συνιστάται να δώσετε προσοχή κατά την επιλογή τέτοιου εξοπλισμού..

Μοντέλα

Μονός θάλαμος

Τα ψυγεία αυτού του τύπου διακρίνονται από την παρουσία ενός θαλάμου για την αποθήκευση τροφίμων. Ορισμένες από τις τροποποιήσεις τους μπορούν να εξοπλιστούν με εσωτερικό καταψύκτη. Τα συστήματα ενός θαλάμου κατασκευάζονται με ελάχιστες διαστάσεις. Τα τυπικά μεγέθη αυτών των προϊόντων ποικίλλουν στην ακόλουθη σειρά:

 • πλάτος – από 50 έως 50 cm.
 • ύψος – από 50 έως 120 cm.
 • όγκος – 50-200 l.

Ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν μίνι ψυγεία με θάλαμο μόνο 20 λίτρων..

Κυρίως, αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούνται ως ράβδοι αποθήκευσης ποτών.

Με δύο βουλές

Τα δίθυρα ψυγεία είναι η πιο δημοφιλής τροποποίηση που εγκαθίσταται από τους περισσότερους χρήστες. Αυτά τα προϊόντα διαφέρουν όχι μόνο σε τέλειο σχεδιασμό, αλλά και σε λειτουργικότητα υψηλής ποιότητας..

Οι διαστάσεις των συσκευών δύο θαλάμων εξαρτώνται από το συγκεκριμένο μοντέλο και μπορεί να ποικίλουν στο ακόλουθο εύρος:

 1. Ightψος – 110-210 cm.
 2. Πλάτος – 50-70 cm.
 3. Βάθος – 50-65 cm.
 4. Όγκος – 200-380 l.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μέτρια και ενδέχεται να μην αντιστοιχούν σε ορισμένες τροποποιήσεις στην αγορά..

Το βάρος των ψυγείων δύο θυρών εξαρτάται από το μέγεθος τους και τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται.

Τελειότητα σε συστήματα πολλαπλών θαλάμων

Τα ψυγεία με πολλούς θαλάμους είναι σχετικά καινούργια. Τέτοιες μονάδες είναι πολύ βολικές από την άποψη της αποθήκευσης τροφίμων. Ο αριθμός τέτοιων εμπορευματοκιβωτίων στις περισσότερες περιπτώσεις υπερβαίνει τα δύο. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα κ.λπ. ξεχωριστά σε αυτά. Ταυτόχρονα, ανοίγοντας μία πόρτα δεν παραβιάζετε το καθεστώς θερμοκρασίας μέσα σε άλλους θαλάμους..

Για τη διατήρηση της ποιότητας του περιεχομένου σε συστήματα πολλαπλών θαλάμων, εγκαθίστανται ειδικά φίλτρα και αποσμητικά.

Αν συγκρίνουμε τις διαστάσεις αυτών των δομών, τότε μπορούν να είναι οι εξής:

 1. Heψος – περίπου 2 μ.
 2. Πλάτος – 60-120 cm.
 3. Βάθος – 55-90 cm.
 4. Ο τυπικός όγκος μπορεί να κυμαίνεται από 300-400 λίτρα. Υπάρχουν μοντέλα στην αγορά όπου αυτή η παράμετρος μπορεί να φτάσει τα 700 λίτρα..

Οι μεγάλες διαστάσεις αυτών των ψυγείων δεν επιτρέπουν την εγκατάστασή τους σε μικρές κουζίνες. Ταιριάζει απόλυτα σε ευρύχωρα δωμάτια, όπου υπάρχει πιθανότητα παραλλαγών στην εγκατάστασή τους.

Χαρακτηριστικά των συστημάτων δίπλα-δίπλα

Τα ψυγεία αυτού του τύπου μπορούν να ταξινομηθούν ως μοντέλα δίθυρων. Το διακριτικό τους χαρακτηριστικό είναι η κάθετη διάταξη των διαμερισμάτων. Ο όγκος του χώρου κατάψυξης και ψυγείου μπορεί να συσχετιστεί σε διαφορετικές αναλογίες, ανάλογα με τη συγκεκριμένη τροποποίηση. Όσον αφορά τις διαστάσεις των ψυγείων LG, διαφέρουν στην ακόλουθη σειρά:

 1. Ightψος – 170-190 cm.
 2. Πλάτος – όχι περισσότερο από 100 cm.
 3. Βάθος – 60-80 cm.

Ο συνολικός όγκος των θαλάμων μπορεί να φτάσει τα 800 λίτρα, μεταξύ των οποίων ο καταψύκτης μπορεί να πάρει 280 λίτρα και ο χώρος του ψυγείου μπορεί να διαρκέσει έως και 520 λίτρα..

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτών των μονάδων είναι η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας..

Δημοφιλή μοντέλα

Τα ψυγεία που κατασκευάζονται από την LG χαρακτηρίζονται από ποιότητα κατασκευής και σύγχρονη λειτουργικότητα.. Μεταξύ των πολλών μοντέλων, πολλά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα πρέπει να επισημανθούν:

 1. LG GB-B329DSJZ. Το ύψος του ψυγείου είναι 191 cm, και το πλάτος και το βάθος είναι 60 και 64 cm, αντίστοιχα. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με σύστημα ψύξης "Χωρίς παγετό", δύο διαμερίσματα και έναν συμπιεστή inverter. Ο συνολικός όγκος των θαλάμων είναι 312 l (καταψύκτης – 87 l, ψυγείο – 225 l).
 2. LG GC-B247SEUV. Το μοντέλο είναι ένα είδος ψυγείων δίπλα-δίπλα. Ο καταψύκτης βρίσκεται στα αριστερά και καταλαμβάνει 220 λίτρα και ο όγκος του χώρου του ψυγείου είναι 406 λίτρα. Το πλάτος της δομής είναι 91 cm, και το βάθος και το ύψος είναι 74 και 179 cm, αντίστοιχα. Το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με λειτουργία προστασίας από παιδιά, αυτόματη απόψυξη και ένδειξη κλεισίματος πόρτας.
 3. LG GN-M702HQHM. Refrigeratorυγείο δύο διαμερισμάτων με εναέρια καταψύκτη, που καταλαμβάνει όγκο 144 λίτρων (έως 5 κιλά / ημέρα). Ο θάλαμος ψύξης έχει χωρητικότητα 392 λίτρα. Οι διαστάσεις του συστήματος είναι 180 * 78 * 73 (h * w * d). Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παρουσία μιας γεννήτριας πάγου, ενός αποσμητικού και τη δυνατότητα δημιουργίας ζώνης φρεσκάδας.
 4. LG GM-J916NSHV. Το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με 3 ξεχωριστούς θαλάμους. Ο καταψύκτης βρίσκεται στο κάτω μέρος και παίρνει 200 ​​λίτρα (έως 12 κιλά / ημέρα). Ο όγκος των υπολοίπων διαμερισμάτων είναι 371 λίτρα. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από τέτοιες διαστάσεις – 180 * 91 * 76 (h * w * d). Η λειτουργικότητα αντιπροσωπεύεται από αυτόματη απόψυξη, ένδειξη κλεισίματος πόρτας, διανομέα, μίνι μπαρ και αντιβακτηριακή προστασία.

Η ποικιλία των ψυγείων LG είναι τεράστια, γεγονός που σας επιτρέπει να τα επιλέξετε για οποιαδήποτε εργασία..

Κατά την αγορά τους, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όχι μόνο τη λειτουργικότητά τους, αλλά και τις διαστάσεις, οι οποίες θα πρέπει να ταιριάζουν αρμονικά στο εσωτερικό του δωματίου..