Ewυγεία Daewoo

Οι πρόγονοί μας κατά κάποιον τρόπο τα κατάφεραν χωρίς ψυγεία, τώρα είναι αδύνατο να το φανταστούμε, ακόμη και με κελάρι. Το ψυγείο είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα. Με όλη την ποικιλία μοντέλων, πρέπει να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο όχι μόνο στο σχεδιασμό, το μέγεθος και την ποιότητα, αλλά και στις λειτουργίες και την τιμή του. Η κορεατική εταιρεία Daewoo θα βοηθήσει στη λήψη της βέλτιστης απόφασης, η οποία εγγυάται δεκαετή άψογη λειτουργία του ψυκτικού εξοπλισμού..

Η μάρκα Daewoo ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με την παραγωγή ρούχων το 1967.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, λόγω της ασιατικής κρίσης, η εταιρεία αναδιοργανώθηκε. Μετά από μια αλλαγή ηγεσίας τα επόμενα χρόνια, άρχισε να παράγει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και να αναπτύσσει και να εφαρμόζει νέες τεχνολογίες.Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας τώρα είναι η παραγωγή όλων των ειδών οικιακού και ακόμη και εξοπλισμού αυτοκινήτων. Η εταιρεία είναι μέρος της αμερικανικής εταιρείας General Motors.

Ιδιαιτερότητες

Ewυγεία Daewoo από μίνι καταψύκτες για εξοχικές κατοικίες, μονής θήκης, στάνταρ δύο διαμερισμάτων έως premium ψυγεία "Δίπλα δίπλα" έχουν μεγάλη ζήτηση. Είναι δημοφιλές όχι μόνο στην Κορέα, αλλά και στη Ρωσία..

Με ένα ευρύ φάσμα μοντέλων αυτής της μάρκας, είναι απαραίτητο να καθοριστεί το μοντέλο, ο σχεδιασμός, το μέγεθος.

Τα ψυγεία Daewoo είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα ψυγεία έχουν κυρίως υψηλής απόδοσης ενεργειακή κλάση Α, Α +, κλιματική κλάση Τ, προσβάσιμο ηλεκτρονικό έλεγχο. Ο τύπος του συμπιεστή μπορεί να επιλεγεί όπως θέλετε. Οι Κορεάτες προσφέρουν έναν παλινδρομικό συμπιεστή inverter που λειτουργεί συνεχώς για να διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία. Μόνο οι υπερτάσεις του ρεύματος επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του. Οι συμπιεστές γραμμικού τύπου απενεργοποιούνται όταν επιτευχθεί η ρυθμισμένη θερμοκρασία και ενεργοποιούνται όταν ανεβαίνει. Οι περισσότερες ψυκτικές μονάδες είναι επικαλυμμένες με αντιβακτηριακό νανο-ασήμι, το οποίο εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων σε υγρό περιβάλλον. Βοηθά στη διατήρηση των βιταμινών και της φρεσκάδας των τροφίμων..

Με δύο βουλές

Τα ψυγεία δύο διαμερισμάτων αυτής της μάρκας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση σε όλο τον κόσμο και συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.. Μπορούν να είναι ενσωματωμένα ή ανεξάρτητα. Το πλεονέκτημα των ενσωματωμένων συσκευών είναι ότι δεν απαιτεί συνδυασμό με το σχεδιασμό της κουζίνας, αλλά μια ανεξάρτητη μονάδα μπορεί να αναδιαταχθεί οπουδήποτε.

Ο καταψύκτης μπορεί να βρίσκεται τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος της θήκης. Η αξιοπιστία είναι συγκρίσιμη με την τιμή. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν αυτόματο σύστημα απόψυξης, προστασία παιδιών, σήμα ανοιχτής πόρτας. Το ισοβουτάνιο χρησιμοποιείται ως ψυκτικό μέσο. Η παρουσία ειδικού ανεμιστήρα εμποδίζει την εγκατάσταση παγετού στους τοίχους του θαλάμου, γεγονός που οδηγεί σε ομοιόμορφη κατανομή του κρύου αέρα σε ολόκληρο τον όγκο του θαλάμου, διατηρώντας τη φρεσκάδα των προϊόντων.

Οι ψυκτικές μονάδες Daewoo είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά σε διαφορετικά χρώματα..

Μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το σχέδιο της κουζίνας, από λευκό, ασημί έως χρώμα και μαύρο.

Για παράδειγμα, Daewoo Electronics FGK51WFG και Daewoo Electronics FGK56EFG λευκό και ασημί δίχωρο, και οι δύο καταψύκτες βρίσκονται στο επάνω μέρος. Αυτές οι μονάδες έχουν κλιματική κλάση Τ (από +18 βαθμούς έως 43 βαθμούς Κελσίου), φωτισμό LED, αυτόματη απόψυξη.

Το μαύρο γυαλί θα γίνει διακόσμηση κάθε κουζίνας. Ένα χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου είναι οι μαύρες κομψές ανακλαστικές γυάλινες πόρτες. Με φωτισμό LED, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το χώρο. Αυτό είναι ένα ψυγείο δύο διαμερισμάτων Daewoo Electronics FNT650NPB, ο συνολικός όγκος του οποίου είναι περίπου 500 λίτρα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξής:

 • ο καταψύκτης βρίσκεται στην κορυφή.
 • "ζώνη φρεσκάδας"?
 • ενεργειακή κλάση Α +
 • κλιματική κλάση Τ;
 • γυάλινα ράφια?
 • αυτόματη απόψυξη?
 • λειτουργία γρήγορης ψύξης.
 • turbo ψύξη?
 • αυτόνομη διατήρηση του κρύου έως και 13 ώρες.
 • ικανότητα κατάψυξης – 6,5 κιλά την ημέρα.
 • λειτουργία ταχείας κατάψυξης των προϊόντων ·
 • περιστροφικός δίσκος πάγου?
 • ηχητικός συναγερμός.

Η χαμηλότερη θέση του καταψύκτη-στο Daewoo Electronics δύο θαλάμων RN-402.

Το ύψος του είναι 195 εκατοστά, αλλά ο όγκος είναι μικρότερος από αυτόν του FNT650NPB (360 λίτρα). Μπορείτε να ξεπαγώσετε τον καταψύκτη χειροκίνητα και το σύστημα απόψυξης στάγδην θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη ρυθμισμένη θερμοκρασία στο χώρο του ψυγείου. Με σύστημα απόψυξης στάγδην, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι μικρότερη από ό, τι με ένα αυτόματο. Η υγρασία συμπυκνώνεται στον τοίχο του θαλάμου και ρέει μέσω του ανοίγματος στο δίσκο στο κάτω μέρος του ψυγείου. Αυτό το ψυγείο διαθέτει ηλεκτρομηχανικό έλεγχο, αναστρέψιμες πόρτες, γυάλινα ράφια, ικανότητα κατάψυξης έως 5 κιλά την ημέρα και η ελάχιστη θερμοκρασία κατάψυξης φτάνει τους 18 βαθμούς.

Τάξη "ασφάλιστρο"

Για μια μεγάλη κουζίνα και μια μεγάλη οικογένεια, το ψυγείο Daewoo είναι κατάλληλο "Δίπλα δίπλα". Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι οι θάλαμοι ψύξης και ψύξης βρίσκονται κάθετα. Ο συνολικός όγκος του ψυγείου είναι πάνω από 500 λίτρα. Η παρουσία της λειτουργίας αυτόνομης διατήρησης του κρύου έως και 24 ώρες. "Ζώνη φρεσκάδας" εξασφαλίζει τη φρεσκάδα των τροφίμων χωρίς βαθιά κατάψυξη, επειδή υπάρχει σταθερή θερμοκρασία περίπου 0 μοίρες. Διατίθεται ειδικό διαμέρισμα για αυτήν τη ζώνη, δεν πρέπει να το συγχέετε με ξεχωριστό δίσκο για λαχανικά..

Υπάρχουν δύο τύποι "ζώνες φρεσκάδας" – στεγνό και υγρό. Η ξηρή ζώνη διατηρεί φρέσκο ​​κρέας και ψάρι χωρίς κατάψυξη για περισσότερο από δύο ημέρες. Το Wet προορίζεται για την αποθήκευση λαχανικών, βοτάνων, σαλατών, φρούτων. Όταν αποθηκεύονται σε αυτήν τη ζώνη, δεν στεγνώνουν ή μαραίνονται, γεγονός που καθιστά δυνατή τη διατήρηση των θρεπτικών τους συστατικών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα..

Διαφορετικές μάρκες ονομάζουν αυτό το διαμέρισμα διαφορετικά, οπότε πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες. Η παρουσία της λειτουργίας turbo, της υπερ -ψύξης και της υπερ -κατάψυξης σας επιτρέπει να διατηρείτε τα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο βολικός ηλεκτρονικός έλεγχος με οθόνη καθιστά δυνατό τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Σε ακριβά μοντέλα, είναι εγκατεστημένη οθόνη υγρών κρυστάλλων. Το πλεονέκτημα τέτοιων μοντέλων είναι η αθόρυβη λειτουργία της μονάδας. Για παράδειγμα, ένα λευκό Daewoo "Δίπλα δίπλα" Το FRS-U20BGW, με συνολικό όγκο 618 λίτρα και ύψος 190 εκατοστά, είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία. Διαθέτει οθόνη στην μπροστινή πλευρά, δείκτη θερμοκρασίας. Γυάλινα ράφια είναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό του θαλάμου. Παρά την παρουσία αυτόματης λειτουργίας απόψυξης για τους θαλάμους ψυγείου και καταψύκτη, η μονάδα είναι οικονομική στην κατανάλωση ενέργειας.

Μαύρο λάκα Daewoo "Δίπλα δίπλα" FRS-U20BEB μικρότερος όγκος και μέγεθος (541 l, 179 cm, αντίστοιχα), αλλά επιπλέον διαθέτει λειτουργία σήματος ανοιχτής πόρτας και αντιβακτηριακή επίστρωση. Σας επιτρέπει να παγώνετε έως και 10 κιλά φαγητού την ημέρα.

Ασημένιο Daewoo "Δίπλα δίπλα" FRS-U20HES διαφέρει από τις προηγούμενες εγκαταστάσεις με την παρουσία ενός διανομέα, ενός αυτόματου πάγου. Το πακέτο περιλαμβάνει home bar, οθόνη LED, ηλεκτρονικούς αισθητήρες για τη συλλογή πληροφοριών.

Μονός θάλαμος

Τα μίνι ψυγεία ενός θαλάμου είναι πολύ βολικά όταν κινείστε με αυτοκίνητο και για εξοχικές κατοικίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαρ. Ο θάλαμος των 45 λίτρων διατηρεί καλά το φαγητό. Αυτές οι φθηνές ψυκτικές μονάδες έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Τα ψυγεία ενός θαλάμου έως 51 εκατοστά σε ύψος και έως 60 λίτρα σε όγκο παράγονται χωρίς και με καταψύκτη. Για παράδειγμα, Daewoo FR-052AIXR ασημί χρώμα με ηλεκτρομηχανικό χειριστήριο δεν έχει καταψύκτη, αλλά η κλάση κατανάλωσης ενέργειας αντιστοιχεί στην κλάση Α +, οι πόρτες υπερτερούν στην άλλη πλευρά. Μεταλλικά ράφια στο εσωτερικό του θαλάμου.

Λευκό Daewoo FR-061A, με κλάση κατανάλωσης ενέργειας C, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψυγείο και καταψύκτη.

Ασημένιος, μονός θάλαμος με χώρο κατάψυξης που βρίσκεται στην κορυφή, Daewoo FR-082AIX έχει κλιματική κλάση SN, T, χειροκίνητη απόψυξη, πλαστικά ράφια, μηχανικό έλεγχο, αναστρέψιμες πόρτες από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα παρόμοιο ψυγείο είναι το Daewoo FR-093R, αλλά διαφέρει παρουσία μεταλλικών ραφιών και λειτουργία προστασίας από παιδιά.

Daewoo Electronics FN15B2B – μηχανικά χειρισμένη συσκευή ενός θαλάμου με μαύρες πόρτες με καθρέφτη.

Ψυγείαγια Daewoo Electronics FN15A2W – λευκό, το οποίο περιλαμβάνει πόρτες με καθρέφτη, πλαστικά ράφια αδιάβροχα με προστασία από διαρροές, ράφι μπουκαλιών μεγάλης χωρητικότητας.

Το μειονέκτημα των περισσότερων νοτιοκορεατικών ψυγείων είναι η κλιματική κατηγορία Τ (για τη Ρωσία, το Ν ή το ΝΝ είναι πιο κατάλληλο), ο κατασκευαστής μπορεί να τροποποιήσει αυτά τα μοντέλα για να λειτουργήσει στη Ρωσία.

Φροντίδα

Η συντήρηση του ψυγείου απλοποιείται με τη λειτουργία "Χωρίς παγετό". Δεν χρειάζεται να αποψύχεται περιοδικά, απλά πρέπει να διατηρείτε τον θάλαμο καθαρό και το ελατήριο καθαρό αρκετές φορές το χρόνο..

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κέντρα εξυπηρέτησης, τα ανταλλακτικά μπορούν να αγοραστούν εύκολα στη Ρωσία.

Κριτικές

Ο εξοπλισμός, η χώρα του οποίου είναι η Κορέα, έχει μόνο θετικές κριτικές.. Οι ψυκτικές μονάδες αυτής της εταιρείας αρέσουν στις εσωτερικές τους διαστάσεις, την καλή ευρυχωρία, τις πόρτες που μπορούν να αντισταθμιστούν στην άλλη πλευρά, την αθόρυβη λειτουργία και την αποδοτικότητα. Για ορισμένους χρήστες, ο κορεατικός εξοπλισμός λειτουργεί για περισσότερα από 10-12 χρόνια, τότε αρχίζουν προβλήματα, αλλά διατηρείται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε όλους αρέσει η αυτόματη απόψυξη, τα αναδιαταγμένα γυάλινα ράφια που μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος των πιάτων, τα συρτάρια της κατάψυξης, οι αξιόπιστες ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου, η εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση.

Αρνητικές κριτικές, κυρίως για τον εξοπλισμό της ρωσικής και κινεζικής συναρμολόγησης.

Το μειονέκτημα αυτής της μάρκας είναι η αδύναμη υπηρεσία στη Ρωσία.. Οι δυσαρεστημένοι χρήστες θα ήθελαν να έχουν έναν καταψύκτη στο μίνι ψυγείο τους. Από όλη την ποικιλία μοντέλων ψυκτικών μονάδων Daewoo, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή.

10 φωτογραφίες