Μπλέντερ Braun Multiquick

Μια μοντέρνα κουζίνα χωρίς μπλέντερ δεν είναι καθόλου κουζίνα. Οι συνδυασμοί διαστάσεων και πολυλειτουργικών αποτελούν παρελθόν, τη θέση τους παίρνουν σταθερά συμπαγείς και παντοδύναμοι αναμεικτήρες. Η Braun είναι ένας από τους τρεις ηγέτες στην παραγωγή συσκευών κουζίνας. Είναι σε ζήτηση λόγω της αποδεδειγμένης ποιότητας και αξιοπιστίας του..

Το μπλέντερ Braun Multiquick βρίσκεται όλο και περισσότερο σε κάθε κουζίνα. Θα καταλάβουμε γιατί τον επιλέγουν.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συσκευών κουζίνας αυτού του μοντέλου. Όλοι τους έχουν ένα κοινό στοιχείο – δύναμη και ποιότητα. Ο αρκετά ισχυρός κινητήρας (600 W) και η ευελιξία καθιστούν αυτή τη μονάδα δημοφιλή. Επιπλέον, σε κάθε νέο μοντέλο, οι σχεδιαστές προσπαθούν να βελτιώσουν και να προσθέσουν σε αυτό κάτι που δεν ήταν στο προηγούμενο μοντέλο..

Εξοπλισμός

Αγοράζοντας ένα μπλέντερ χειρός Brown Multiquick, θα μείνετε ευχαριστημένοι μόνο με το πλήρες σετ του.

Το σετ περιλαμβάνει:

 • Όλα τα είδη συνημμένων: τεμαχιστές, τρίφτες, μαχαίρια.
 • Μεταλλικό ακροφύσιο, που αποτρέπει το πιτσίλισμα. Αυτή η λεπτή, αλλά πολύ απαραίτητη, λεπτομέρεια θα εκτιμηθεί από εκείνους που είχαν προηγούμενο μπλέντερ χωρίς αυτό. Ξεχάστε για πάντα τις πιτσιλιές και τις σταγόνες.
 • Φλιτζάνι μέτρησης. Οι διαιρέσεις είναι σαφώς ορατές σε αυτό..
 • Ελικόπτερο, του οποίου ο όγκος είναι από 350 έως 2000 ml.

Επιπλέον, τα μοντέλα αυτής της σειράς έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι επίσης μια λαστιχένια λαβή που δεν γλιστράει στα χέρια σας. Τα μπλέντερ είναι κατασκευασμένα από μοντέρνο πλαστικό και έχουν κομψό μοντέρνο σχεδιασμό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ενσύρματα και ασύρματα μοντέλα. Η απουσία καλωδίου δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη λειτουργικότητα και την ισχύ της συσκευής. Σε αντάλλαγμα, παίρνετε επίσης ένα συν – ένα τέτοιο μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί απουσία ηλεκτρολόγου ή χωρίς πρίζα.

Όλα τα πρόσθετα μέρη είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Μια τέτοια μονάδα αντιμετωπίζει τέλεια κάθε μαγειρική εργασία, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα και την πυκνότητα των προϊόντων της. Με μια τόσο «έξυπνη» τεχνική, είναι εξίσου εύκολη η επεξεργασία κρέατος, λαχανικών, τυριού και πάγου..

Ασφάλεια

Με έναν τέτοιο βοηθό στην κουζίνα, καμία έκπληξη δεν σας απειλεί. Οι ειδικοί έχουν σκεφτεί τα πάντα. Τα μοντέλα αυτής της σειράς είναι εξοπλισμένα με τις ακόλουθες πρόσθετες δυνατότητες για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας:

 • Κουμπί τυχαίας εκκίνησης. Ανάβει όταν ενεργοποιείται κατά λάθος ο εξοπλισμός. Αυτό θα σας προστατεύσει από δυσάρεστες συνέπειες..
 • Εάν πρόκειται για μπλέντερ χωρίς καλώδιο, τότε έχει ρυθμός φόρτισης της συσκευής. Αποφορτιστεί τυχαία ή την πιο ακατάλληλη στιγμή, η συσκευή σίγουρα δεν θα λειτουργήσει.
 • Ένδειξη υπερθέρμανσηςένα. Μια πολύ σημαντική και απαραίτητη λεπτομέρεια. Θα γνωρίζετε ακριβώς πότε είναι ώρα να σταματήσετε και να δώσετε στην τεχνική ένα τάιμ άουτ..
 • Απείρως μεταβλητός έλεγχος ταχύτητας.

Φροντίδα

Είναι αρκετά εύκολο να φροντίσετε τον εξοπλισμό αυτής της σειράς μοντέλων. Όλα τα αφαιρούμενα εξαρτήματα και εξαρτήματα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων ή στο νεροχύτη. Απαγορεύεται το πλύσιμο του τμήματος του κινητήρα, αλλά μπορεί να σκουπιστεί.

Επισκόπηση μοντέλου

Δεδομένου ότι η σειρά μπλέντερ Braun Multiquick διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από αυτές..

Braun Multiquick 3 (MQ 320 Pesto)

Το μοντέλο πληροί όλα τα γενικά χαρακτηριστικά της σειράς. Πρώτα απ ‘όλα, παρέχονται τα πάντα προκειμένου να διευκολυνθεί η εργασία με τη συσκευή..

Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Η λαβή του κινητήρα είναι συμπαγής και μικρή σε μέγεθος. Αυτό το καθιστά εύκολο και άνετο στο κράτημα. Επιπλέον, η λαβή διαθέτει λαστιχένια ένθετα που ελαχιστοποιούν την πιθανή ολίσθηση από τα χέρια. Ισχύς – 550 W. Αρκεί να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί χωρίς προβλήματα. Και μπορείτε να μαγειρέψετε πολλά πιάτα με αυτό το μπλέντερ χωρίς κόπο..

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • υποβρύχιο πόδι από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • κύπελλο μέτρησης (0,6 λίτρα).
 • ελικόπτερο (0,35 λίτρα).
 • στεφάνη άνθους.

Όλα τα εξαρτήματα μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να προσαρτηθούν στο κύριο σώμα. Επιπλέον, φροντίζετε εύκολα τον βοηθό κουζίνας: όλα τα αφαιρούμενα μέρη, εκτός από τον κινητήρα, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων..

Braun Multiquick 5 (MQ 545 Aperitif)

Όσον αφορά τις δυνατότητες, αυτό δεν είναι απλώς ένα μπλέντερ, αλλά ένας πολύ συμπαγής επεξεργαστής τροφίμων. Η βάση του είναι μια υποβρύχια λαβή κινητήρα. Η δύναμη αυτού του μικρού βοηθού – 600 W ζηλεύει ακόμη και μια μεγάλη θεριστική μηχανή. Η μονάδα είναι κατασκευασμένη από πλαστικά και λαστιχένια ένθετα, που αποτρέπει την ολίσθηση στα χέρια. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις δύο ταχύτητες με μηχανικό διακόπτη. Το καλώδιο – 1,6 μέτρα θα ευχαριστήσει επίσης με το μήκος του. Είναι αρκετά μακρύς για να φτάσετε ακόμη και σε μια απομακρυσμένη πρίζα..

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • κύριο ακροφύσιο. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σούπας, σάλτσας, κοκτέιλ.
 • σύρμα. Με ένα τέτοιο σύρμα, μπορείτε να χτυπήσετε τέλεια τόσο τα λευκά όσο και την κρέμα. Απλώς πρέπει να τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες προϊόντων για τέλειο μαστίγωμα.
 • διαυγές διαβαθμισμένο δοχείο μέτρησης?
 • μύλος γυαλιού (1, 25 λίτρα) με μαχαίρι, καπάκι, λαστιχένια βάση.
 • ελικόπτερο χωρητικότητας 0,35 λίτρων. Τόσο ο μικρός όσο και ο μεγάλος τεμαχιστής έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με κρέας, βότανα, τυρί, λαχανικά.

Ο έλεγχος ενός τέτοιου βοηθού στην κουζίνα δεν θα είναι δύσκολος. Όλα τα προσαρτήματα είναι εύκολο να αφαιρεθούν και εξίσου εύκολα να κουμπώσουν στη θέση τους. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μια τέτοια συσκευή για πρώτη φορά, δεν θα έχετε δυσκολίες.

Braun Multiquick 7 (MQ 775 ζαχαροπλαστείο)

Αυτή η τεχνική διαφέρει από τις άλλες παρουσία λειτουργίας ελέγχου ταχύτητας. Όσο πιο πολύ πατάτε το κουμπί, τόσο υψηλότερο είναι το RPM. Αυτό κάνει το μαγείρεμα ακόμα πιο ευχάριστο..

Στο σχέδιο, θα δείτε ξανά το σήμα κατατεθέν Braun – τη λαστιχένια λαβή. Επιπλέον, το ευρύ φάσμα των συνημμένων θα σας ευχαριστήσει.

Έτσι, το πακέτο περιλαμβάνει:

 • γυαλί (0,6 λίτρα).
 • συνδυασμός (1,5 λίτρα) και τα αντίστοιχα εξαρτήματα σε αυτό: τεμαχιστές, τρίφτες, χτυπήματα για ζύμη και αυγό.

Αυτός ο ισχυρός βοηθός έχει 4 λειτουργίες: μπριζόλες, τρίβει, κόβει και ζυμώνει τη ζύμη. Όλα τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα αποσπώνται εύκολα από το τμήμα του κινητήρα. Εύκολη φροντίδα στο πλυντήριο πιάτων ή ξέπλυμα με το χέρι.

Braun Multiquick 7 (ασύρματο MR 730 cc)

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Είτε πρόκειται για πικνίκ είτε για μη ηλεκτρολόγο, μπορείτε να τα κάνετε όλα με αυτό το μπλέντερ. Απλά πρέπει να το επαναφορτίσετε.

Η απουσία καλωδίου δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη λειτουργικότητα της μονάδας. Είναι εξίσου εύκολο να μαγειρέψετε, να ψιλοκόψετε ή να χτυπήσετε φαγητό με αυτό. Το σετ για το μπλέντερ περιλαμβάνει ένα εξάρτημα πρόσδεσης, έναν κόφτη (0,5 λίτρα). Επιπλέον, περιλαμβάνεται μια βάση φόρτισης.

Συμπαγής και ισχύς συνδυάζονται σε αυτήν τη συσκευή. Ένα ειδικό ακροφύσιο αποτρέπει το πιτσίλισμα. Θα ερωτευτείτε το Braun από την πρώτη χρήση.