Asonυγεία Panasonic

Panasonic – μάρκα ιαπωνικής εταιρείας που σχετίζεται με την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της. Τα ψυγεία είναι πολύ δημοφιλή στους καταναλωτές. Panasonic.

Ποικιλίες

Με δύο βουλές

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής τύπος ψυγείου που πωλείται. Οι σύγχρονες επιλογές διαθέτουν συσκευή “Κάτω Όρος” – διαμέρισμα καταψύκτη στο κάτω μέρος. Τα πιο δημοσιονομικά περιλαμβάνουν Panasonic “NR-B591BR-C4”. Διαστάσεις – 182 × 67, 4 × 79,2 εκ. Αν και οι διαστάσεις είναι αρκετά εντυπωσιακές, αυτό το μοντέλο είναι το μικρότερο μεταξύ των ψυγείων αυτής της μάρκας. Ο συνολικός όγκος είναι 468 λίτρα. 318 l – διαμέρισμα ψυγείου, 150 l – καταψύκτης.

Αυτό το μοντέλο έχει μπεζ σώμα, αλλά οι παραλλαγές αυτής της γραμμής περιλαμβάνουν άλλα χρώματα: X4 – χρώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, W4 – Λευκό. Ο χώρος του ψυγείου διαθέτει τρία ράφια από σκληρυμένο γυαλί. Είναι σε θέση να αντέξουν βαριά φορτία. Υπάρχουν κουτιά για την αποθήκευση λαχανικών και φρούτων, ένα αναδιπλούμενο διαμέρισμα Παγωμένο δωμάτιο (όγκος – 20L). Υπάρχουν 6 διαφανή ράφια στις πόρτες: 2 – για αυγά (οκτώ στο καθένα), 2 – για μπουκάλια, σακούλες για χυμό ή γάλα και 2 – για τυχόν μικροπράγματα.

Ο καταψύκτης διαθέτει τρία συρτάρια και ένα δοχείο “Ice-Twister”, σχεδιασμένο για παγάκια. Το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με σύστημα “Χωρίς παγετό”, δεν απαιτεί χειροκίνητη συντήρηση και δεν επιτρέπει σταγονίδια να στάζουν κατά μήκος των τοίχων της θήκης. Ο αυτόματος ελεγκτής υγρασίας αποτρέπει το στέγνωμα των τροφίμων.

Αντιβακτηριακή κασέτα εγκατεστημένη στο ψυγείο “Wasabi” καταστρέφει τα μικρόβια, διατηρεί τις βιταμίνες στα φρούτα. Πραγματοποιείται επιπλέον υγιεινή θεραπεία με αντιβακτηριακό αποσμητικό χώρου “ΒΙΟ” (αντιβακτηριακό αποσμητικό). Αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών στη συσκευή.

Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, το μοντέλο ανήκει στην κατηγορία Α. Η Panasonic “NR-B651BR-C4” διαφέρει από την “NR-B591BR-C4”:

 • στο ίδιο ύψος (182 cm) έχει αυξημένο πλάτος (77,4 cm) και μειωμένο βάθος (75,6 cm).
 • αύξηση όγκου έως 521 l: διαμέρισμα ψυγείου – 358 l, καταψύκτης – 163 l.
 • αντί για λευκό χρώμα σώματος πρόσθετο ασήμι (μπεζ – C4, ανοξείδωτο ατσάλι – X4, ασημί – S4).

Τριθάλαμος

Panasonic “NR-D511XR-S8” διαθέτει παράγοντα μορφής “Γαλλική πόρτα”. Οι πόρτες ανοίγουν στη συνέχεια με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο χώρος του ψυγείου έχει 2 πόρτες που περιστρέφονται και ο καταψύκτης είναι συρόμενο κουτί. Οι συνολικές διαστάσεις είναι οι ίδιες όπως στο “NR-B651BR-C4”: 183 × 77, 4 × 74,5 εκ. Οι όγκοι είναι μικρότεροι. Ο συνολικός όγκος είναι 432 l: 263 l καταλαμβάνεται από το χώρο του ψυγείου, 87 l είναι ο καταψύκτης, 82 l είναι ένα κουτί για λαχανικά με ξεχωριστή πόρτα. Οι αρθρωτές πόρτες του χώρου του ψυγείου έχουν διαφορετικά πλάτη. Η ευρύτερη πόρτα φιλοξενεί τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου.

Υπάρχουν επίσης κουμπιά για γρήγορο πάγωμα και «κλήση» του αντιβακτηριακού αποσμητικού χώρου..

Πλεονεκτήματα “Γαλλική πόρτα” συνίσταται στο γεγονός ότι δεν απαιτείται να ανοίξετε εντελώς ολόκληρο το χώρο του ψυγείου. Αυτό διατηρεί το μικροκλίμα του ψυγείου χωρίς ακραίες θερμοκρασίες. Στο εσωτερικό του υπάρχουν 3 γυάλινα ράφια από σκληρυμένο (πολύ ανθεκτικό). Το ύψος των ράφια σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μεγάλα πιάτα. Το μεσαίο ράφι μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος. Στο κάτω μέρος του διαμερίσματος είναι “Ξηρή ζώνη φρεσκάδας” – αναδιπλούμενο διαφανές πλαστικό κουτί (25 l), διατηρεί υγρασία περίπου 50%. Τα σταθερά πλαϊνά ράφια είναι αρκετά ευρύχωρα. Το ράφι αυγών χωρά 20 αυγά.

Το διαμέρισμα μεταξύ ψυγείου και λαχανικών είναι διαφανές. Μια ολόκληρη σειρά συσκευών αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές στο ψυγείο: αντιβακτηριακός διανομέας (αποσμητικό), διπλό αντιβακτηριακό φίλτρο και 2 φίλτρα Wasabi. Ο υπάρχων ιονιστής αέρα είναι ένα επιπλέον φράγμα ενάντια στα επιβλαβή βακτήρια. Το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα υπερψύξης.

Σύστημα “Χωρίς παγετό” εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητης απόψυξης. Ο συμπιεστής έχει έναν τύπο ελέγχου inverter. Αυτός ο τύπος ελέγχου δεν ενεργοποιεί / απενεργοποιεί το σύστημα σε σχέση με τη ρυθμισμένη θερμοκρασία, αλλά το διατηρεί συνεχώς.

Πλεονεκτήματα αυτού του τύπου ελέγχου: εξοικονόμηση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερο επίπεδο θορύβου.

Πέντε θαλάμων

Panasonic “NR-F555TX-N8” θεωρείται η καλύτερη δυνατή επιλογή. Όσον αφορά το μέγεθος, σχεδόν δεν διαφέρει από άλλα μοντέλα: 181,8 × 68, 5 × 72,9 cm. Συνολικός όγκος – 467 l: 260 l – διαμέρισμα ψυγείου, 110 l – θάλαμος για φρούτα και λαχανικά, 70 l – χώρος κατάψυξης, 6 λίτρα – παγομηχανή, 21 λίτρα – Φρέσκο ​​πάγωμα.

Αναφέρεται στον εξοπλισμό με παράγοντα μορφής “Γαλλική πόρτα”. Διατίθεται σε ένα χρώμα: μαργαριτάρι μεταλλικό. Το χειριστήριο είναι στην πόρτα. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με φωτισμό LED.

4 ράφια από σκληρυμένο γυαλί. Ένα από αυτά είναι σύνθετο, επιτρέποντας την τοποθέτηση υψηλών δοχείων κάτω από το αφαιρεμένο τμήμα. Χρησιμοποιείται ένα κουτί για την αποθήκευση κρύων τροφίμων. Τα ράφια των θυρών σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε ακόμη και μπουκάλια δύο λίτρων. Σχεδόν αθόρυβη συσκευή παρασκευής πάγου καθιστά δυνατή την προετοιμασία πάγου εντός 80 λεπτών.

Φρέσκο ​​πάγωμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως καταψύκτης. Ωστόσο, η κύρια λειτουργία του είναι να παγώσει γρήγορα τα τρόφιμα σε θερμοκρασία -40 C. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε καλύτερα τις ιδιότητες των τροφίμων και να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής τους. V Φρέσκο ​​πάγωμα ακόμη και ζεστό φαγητό μπορεί να καταψυχθεί. Η ψύξη συμβαίνει με την κίνηση του κρύου αέρα και ενός δίσκου αλουμινίου που “παράγει κρύο”.

Θερμοκρασία κατάψυξης -18 С. Στο κάτω μέρος του ψυγείου υπάρχει ένας χώρος αποθήκευσης για λαχανικά και φρούτα που μπορούν να τραβηχτούν. Η θερμοκρασία σε αυτό είναι 3-8 C, η αυξημένη υγρασία είναι περίπου 90%. Μικρά φρούτα, μούρα τοποθετούνται σε υπάρχοντα δοχεία. Υπάρχει ένα διαμέρισμα για την αποθήκευση 9-10 μπουκαλιών των 1,5 λίτρων. Σύστημα “Χωρίς παγετό” αποτρέπει την εμφάνιση παγετού και πάγου.

Το αντιβακτηριακό σύστημα έχει επεκταθεί. Περιλαμβάνει παραδοσιακές αντιβακτηριακές κασέτες, αποσμητικό χώρου, αντιβακτηριακό φίλτρο ιόντων αργύρου LED και συσκευή φίλτρου Σούπερ Αλέρου-Μπάστερ. Ο συμπιεστής είναι στην κορυφή. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου είναι η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία..

Η μεγαλύτερη διαφορά “NR-F555TX-N8” συνίσταται στη λειτουργία της «έξυπνης αποταμίευσης» EcoNavi. Αυτό το «έξυπνο» σύστημα μελετά για κάποιο χρονικό διάστημα τη συμπεριφορά των καταναλωτών (συχνότητα και χρόνος ανοίγματος των θυρών, όγκος, θέση προϊόντων κ.λπ.) και στη συνέχεια βελτιστοποιεί το έργο. Αυτό, σε συνδυασμό με την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης A +, εξοικονομεί ενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερο..

Τοποθετείται συναγερμός για προειδοποίηση για ανοιχτές πόρτες. Οι λαμπεροί δείκτες υποδεικνύουν επίσης άλλα προβλήματα στη λειτουργία του ψυγείου..

Κριτικές

Οι θετικοί παράγοντες περιλαμβάνουν:

 • υψηλή ποιότητα συγκροτήματα και εξαρτήματα ·
 • βολικό σύστημα ένδειξη θερμοκρασίας?
 • ευρυχωρία;
 • ομοιόμορφη ψύξη προϊόντα;
 • απουσία δυσάρεστες οσμές?
 • άνετο και ανθεκτικό εσωτερικά, πλαϊνά ράφια και συρτάρια.
 • αρκετά μεγάλο διαμερίσματα για λαχανικά ·
 • διατίθεται σε ορισμένα μοντέλα τροχούς που απλοποιούν την κίνηση του εξοπλισμού.

Ταυτόχρονα, οι χρήστες κάνουν σχόλια σχετικά με τον θόρυβο του ανεμιστήρα που ενεργοποιείται. Ο κυκλοφορούμενος αέρας που παράγεται από το σύστημα No Frost τυλίγει τα μη τυλιγμένα προϊόντα. Οι λαβές του ψυγείου σπάνε αρκετά συχνά, είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα του εργοστασίου από το σώμα. Το σώμα είναι ευαίσθητο σε μηχανικές βλάβες.

Το ψυγείο Panasonic όχι μόνο θα διακοσμήσει το εσωτερικό της κουζίνας, αλλά θα διατηρήσει επίσης την ποιότητα των προϊόντων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Στο επόμενο βίντεο-μια επισκόπηση του μοντέλου ψυγείου Panasonic NR-F555TX-N8.