Τζάκι Electrolux

Όλο και περισσότερα μοντέρνα σπίτια διαθέτουν τζάκι ως μοντέρνο και κομψό έπιπλο. Τα ηλεκτρικά τζάκια είναι ασφαλή, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε ξύλο για να απολαύσετε μια όμορφη και ζεστή φλόγα. Η αγορά προσφέρει πολλές επιλογές για τζάκια από διάφορους κατασκευαστές, μία από τις οποίες είναι η Electrolux.

Αξιοπρέπεια

Η σουηδική εταιρεία Electrolux πρωτοστατεί στην παραγωγή και πώληση οικιακών συσκευών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο κύριος στόχος του κατασκευαστή είναι ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, κλιματιστικά και θερμάστρες. Όλος ο εξοπλισμός που παράγεται από αυτή τη μάρκα διακρίνεται από την αξεπέραστη ποιότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των μοντέλων, τη συνεχή αναπλήρωση της γκάμας με την προσθήκη νέων λειτουργιών.

Όχι πολύ καιρό πριν, η εταιρεία άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή σύγχρονων τύπων θερμαντήρων. Τα ηλεκτρικά τζάκια Electrolux σας δίνουν την ευκαιρία να εγκαταστήσετε ένα όμορφο και κομψό τζάκι στο διαμέρισμά σας, το οποίο όχι μόνο θα σας ζεστάνει στο κρύο, αλλά και θα χαρίσει αισθητική απόλαυση σε όλους τους κατοίκους του σπιτιού. Ένα τζάκι αυτού του τύπου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να απολαύσετε τη θέα μιας όμορφης φλόγας, αν δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός πραγματικού μοντέλου καύσης ξύλου.

Πολλοί Ρώσοι έχουν ήδη καταφέρει να δοκιμάσουν το τζάκι Electrolux σε δράση και έμειναν ικανοποιημένοι. Κρίνοντας από κριτικές πελατών, το τζάκι αυτής της μάρκας είναι μια πραγματική σωτηρία σε έναν σκληρό χειμώνα, όταν το σύστημα θέρμανσης απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Η συμπαγής του ηλεκτρικού συστήματος θέρμανσης σας επιτρέπει να το εγκαταστήσετε ακόμη και σε δωμάτια με μικρή περιοχή. Μια τεράστια ποικιλία μοντέλων, που διαφέρουν στον σχεδιασμό και τις λειτουργίες, σας επιτρέπουν να επιλέξετε τόσο μια φθηνότερη επιλογή όσο και ένα ακριβό πολυτελές τζάκι με όλες τις προσφερόμενες ανέσεις.

Προβολές

Όροφος

Η επιδαπέδια έκδοση του τζακιού Electrolux θεωρείται κλασική, φτιαγμένη σε στιλ αγγλικής σόμπας με ζωντανή φλόγα. Σε αντίθεση με τον Άγγλο σύντροφο, το σουηδικό τζάκι έχει μόνο μια μιμημένη φλόγα, η οποία είναι δύσκολο να διακριθεί από την πραγματική. Τα τζάκια δαπέδου από τη σουηδική μάρκα κατασκευάζονται σε μια ποικιλία σχεδίων που σας επιτρέπουν να βρείτε το σωστό μοντέλο για κάθε εσωτερικό χώρο..

Τα τζάκια δαπέδου έχουν κερδίσει την αναγνώριση των πελατών λόγω της συμπαγούς και της κινητικότητάς τους. Το τζάκι μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο ή μέρος του δωματίου ανά πάσα στιγμή. Τα μοντέλα γωνιών συγχωνεύονται πλήρως με τον τοίχο, δημιουργώντας το αποτέλεσμα ενός ενσωματωμένου τζακιού. Τα πιο δημοφιλή μεταξύ των τζακιών της Electrolux είναι τα μοντέλα EFP / F 100 και EFP C 1000 RC. Η πρώτη επιλογή διακρίνεται από το υψηλής ποιότητας φινίρισμα της μεταλλικής θήκης με πάνελ MDF. Παρά την τεράστια εμφάνιση, το βάρος ολόκληρης της δομής είναι μόνο 20 κιλά..

Το δεύτερο μοντέλο θεωρείται κλασικό, αλλά διαφέρει παρουσία σύγχρονων λειτουργιών. Η συμπαγής του τζακιού σας επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε ένα διαμέρισμα χωρίς βλάβη σε πολύτιμο χώρο.

Τοποθετημένο στον τοίχο

Ο Σουηδός κατασκευαστής οικιακών συσκευών Electrolux προσπαθεί πάντα να εκπλήσσει τους πελάτες του με νέες πρωτότυπες λύσεις για ηλεκτρικά τζάκια. Τα επιτοίχια τζάκια είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, που σας επιτρέπει να απολαύσετε μια όμορφη θέα στη φλόγα και να απολαύσετε ευχάριστη ζεστασιά.

Τα επιτοίχια τζάκια διακρίνονται για την εξαιρετική λεπτότητά τους, γεγονός που τα καθιστά εύκολο να τοποθετηθούν στον τοίχο. Η επίδραση μιας πραγματικής φλόγας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ογκώδους κόκκινου ξύλου και καυτών λίθων. Αυτή η δυνατότητα είναι εγγενής στο EFP / W-1100 URCL.

Η συλλογή επιτοίχιων τζακιών Electrolux περιλαμβάνει επίσης ασυνήθιστα κάθετα μοντέλα, για παράδειγμα, το EFP / W 1200 RCL. Ένα τζάκι αυτού του τύπου φαίνεται αρκετά πρωτότυπο και αποτελεί πραγματικό αντικείμενο θαυμασμού τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους επισκέπτες του σπιτιού..

Τα οριζόντια μοντέλα παρουσιάζονται όχι ως συμπαγή μοντέλα, αλλά και ως μεγάλα ογκώδη τζάκια. Είναι ιδανικά για ευρύχωρα δωμάτια στα οποία ένα μικροσκοπικό τζάκι απλά θα χαθεί..

Μεντεσέδες

Τα κρεμαστά τζάκια θεωρούνται ένα είδος μοντέλων τοίχων, αλλά, σε αντίθεση με αυτά, τοποθετούνται σε μια ειδική θέση στον τοίχο. Αυτό δημιουργεί το αποτέλεσμα ενός ενσωματωμένου μοντέλου. Για να εγκαταστήσετε ένα τζάκι με αρθρώσεις στον τοίχο, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τον τοίχο εκ των προτέρων. Ο τοίχος μπορεί να επικαλυφθεί με γυψοσανίδα, ενώ μεταξύ του κύριου τοίχου και του φύλλου GKL πρέπει να υπάρχει απόσταση ίση με το πάχος του τζακιού.

Εάν αποφασίσετε ότι ένα κρεμαστό τζάκι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, τότε λάβετε υπόψη ότι το δωμάτιο θα χάσει μερικά εκατοστά. Αλλά σε αντάλλαγμα, θα λάβετε μια κομψή σχεδιαστική λεπτομέρεια που όχι μόνο θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για το σπίτι σας, αλλά θα σας κρατήσει επίσης ζεστούς στο κρύο. Το EFP / W 2000 S είναι ένα μοναδικό μοντέρνο μοντέλο κρεμαστού τζακιού, το οποίο είναι ένα ύφασμα καθρέφτη. Αυτό το τζάκι είναι ένα πραγματικό χαρακτηριστικό κάθε εσωτερικού χώρου..

Κατά κανόνα, τα μοντέλα τζακιών με αρθρωτά είναι μια εξαιρετική λύση για ένα εσωτερικό υψηλής τεχνολογίας, οπότε λίγοι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν πρόσθετες επισκευές για μια θέση τζακιού. Η ευκαιρία να είστε σε τάση βοηθά να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που προκύπτουν.

Ενσωματωμένο

Τα ενσωματωμένα τζάκια θεωρούνται αληθινά κλασικά μοντέλα ηλεκτρικών θερμαντήρων.. Τα ενσωματωμένα μοντέλα ονομάζονται επίσης μοντέλα gantry επειδή είναι εγκατεστημένα σε μια προκατασκευασμένη πύλη. Ο χώρος για το τζάκι μπορεί να είναι απολύτως οτιδήποτε, όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας ή τη φαντασία του σχεδιαστή με τον οποίο εργάζεστε. Για μέγιστη φυσικότητα, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να φτιάξουν μια πύλη από τούβλα, η οποία κάνει ένα ηλεκτρικό τζάκι όσο το δυνατόν πιο παρόμοιο με ένα πραγματικό..

Λόγω του μεγάλου πάχους του ενσωματωμένου τζακιού, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το πιο πιστευτό αποτέλεσμα μιας ζωντανής φλόγας.

Όλα τα μοντέλα τζακιών Electrolux είναι εξοπλισμένα με τηλεχειριστήριο, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο θερμότητας και έντασης φλόγας χωρίς να σηκωθείτε από μια ζεστή και ζεστή πολυθρόνα. Επιπλέον, πολλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Το τζάκι θα σβήσει από μόνο του αφού κοιμηθείτε και το πρωί θα σας υποδεχτεί με μια φλόγα.

Διάφορες χρωματικές λύσεις τζακιών σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια επιλογή για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το λευκό τζάκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα και ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό..

Αρχή λειτουργίας

Όλα τα ηλεκτρικά τζάκια Electrolux λειτουργούν από την πρίζα, για τα οποία είναι απαραίτητο να υπάρχει πρίζα στο σπίτι με έξοδο τάσης 220 βολτ. Όλες οι οδηγίες λειτουργίας των τζακιών παρουσιάζονται σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών. Επομένως, δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε την αρχή της λειτουργίας της συσκευής θέρμανσης. Οι καθαρές εικόνες εξοικονομούν χρόνο διαβάζοντας εκτενείς οδηγίες χρήσης του τζακιού.

Το τηλεχειριστήριο είναι με μπαταρία ή επαναφορτιζόμενο, οπότε ακόμη και ένα παιδί μπορεί να καταλάβει πώς να το χρησιμοποιήσει.

Εσωτερική διακόσμηση

Το ηλεκτρικό τζάκι Electrolux είναι μια μοναδική λύση σχεδιασμού τόσο για ένα διαμέρισμα στην πόλη με όλες τις ανέσεις όσο και για μια εξοχική κατοικία. Σε κάθε περίπτωση, ένα ηλεκτρικό τζάκι είναι η βέλτιστη αντικατάσταση για ένα πραγματικό, όταν δεν θέλετε να τσακίζεστε με ξύλο, να ζεσταίνετε το τζάκι για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να περιμένετε να αρχίσει να θερμαίνεται ο αέρας στο δωμάτιο..

Για κάθε τύπο εσωτερικού χώρου, είτε πρόκειται για νεανικό σχεδιασμό είτε για κλασικό, υπάρχει μια έκδοση του ηλεκτρικού τζακιού. Η ελαφρότητα και η συμπαγή των μοντέλων τα καθιστά ευέλικτα και κινητά. Ένα μαύρο τζάκι είναι η πιο κοινή επιλογή και είναι κατάλληλο για τους περισσότερους χώρους. Αλλά αν εκτιμάτε την πολυπλοκότητα, επιλέξτε λευκές ή καθρεφτικές επιλογές. Είναι εξαιρετικά και μπορούν να συνδυαστούν μόνο με το ιδιαίτερο εσωτερικό του δωματίου..