Linoleum Juteks

Linoleum Juteks

Η Juteks ιδρύθηκε στη Σλοβενία ​​πριν από σχεδόν 80 χρόνια και στη δεκαετία του ’90 ήταν ήδη ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επενδύσεων δαπέδων και από τότε είναι σε τάση. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης και δημοτικότητας των προϊόντων, αποφασίστηκε να ανοίξει ένα επίσημο γραφείο αντιπροσωπείας στη ρωσική πόλη Kameshkovo, περιοχή Βλαντιμίρ. Στις 13 Μαΐου 2008, ξεκίνησε η κατασκευή του συγκροτήματος παραγωγής του Utex RU, ενός από τους ηγέτες στη βιομηχανία δαπέδων. Οι εργασίες κατασκευής και λειτουργίας τέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ – το 2010 το εργοστάσιο παρήγαγε την πρώτη παρτίδα λινέλαιο.

Το 2012, τα εργοστάσια της Σλοβενίας και της Ρωσίας JUTEKS έγιναν μέρος του βελγικού ομίλου εταιρειών BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP. Αυτό οδήγησε στην ενίσχυση της θέσης του εργοστασίου τόσο στη ρωσική όσο και στη διεθνή αγορά..

Προδιαγραφές

Η επιφάνεια των επικαλύψεων δεν φοβάται την υγρασία χάρη στο ανώτερο ελαστικό στρώμα Extra guard PU, το οποίο απωθεί το νερό και τη βρωμιά, και χρησιμεύει επίσης ως αξιόπιστη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες, τις επιδράσεις των διαλυτών και άλλων χημικών ενώσεων. Τα προϊόντα παράγονται σε πάχος από 2 έως 4,3 mm με προστατευτικό στρώμα 0,8 mm, ανάλογα με το σκοπό και την ανακούφιση. Το μέσο μήκος ρολού είναι 18-20 μέτρα, αλλά ορισμένα μοντέλα μπορούν να φτάσουν τα 25. Το πλάτος των επενδύσεων δαπέδου είναι από 1,5 έως 5 μέτρα. Το εξωτερικό στρώμα είναι πιο συχνά στενό και με τη δομή του μιμείται επιτυχώς παρκέ, laminate, πέτρα ή πλακάκια..

Η χρήση αφρώδους βινυλίου σας επιτρέπει να επιτύχετε υψηλές ηχομονωτικές και θερμομονωτικές ιδιότητες του λινέλαιο. Η ανθεκτικότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται από ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα κατασκευασμένο από βερνίκι PU, λόγω του οποίου αποκλείεται η αντοχή των προϊόντων στην τριβή, η μηχανική βλάβη και το πρήξιμο του ανώτερου στρώματος. Η περίοδος εγγύησης για τα προϊόντα της Juteks είναι 10 και 15 χρόνια, ανάλογα με το μοντέλο..

Για να δώσετε στην επίστρωση μοναδική λάμψη, χρησιμοποιούνται ειδικές τεχνολογίες για την κατασκευή του ανώτερου στρώματος, το οποίο είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και δεν είναι επιρρεπές σε θόλωση και απώλεια του λαμπερού αποτελέσματος..

Πλεονεκτήματα

Λαμβάνοντας υπόψη τις κριτικές των καταναλωτών, θα πρέπει να σημειωθούν ορισμένες θετικές ιδιότητες του λινέλαιο:

 • ευρύ φάσμα τιμών, λόγω του οποίου υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τόσο οικονομικών επιλογών όσο και ακριβών μοντέλων premium. Μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και παλέτας χρωμάτων σάς επιτρέπει να επιλέξετε λινέλαιο για οποιοδήποτε εσωτερικό και οποιοδήποτε δωμάτιο.
 • ο κατασκευαστής εγγυάται την πλήρη συμμόρφωση με τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας και την απόλυτη περιβαλλοντική και υγιεινή ασφάλεια των προϊόντων ·
 • υψηλές ηχομονωτικές και θερμομονωτικές ιδιότητες του λινέλαιο.
 • αυξημένη αντοχή στην τριβή, ακραίες θερμοκρασίες και έκθεση στο ηλιακό φως, αντοχή στην υγρασία.
 • το λινέλαιο παράγεται σε μεγέθη που είναι βολικά σε πλάτος.
 • ευκολία στο στυλ και τη φροντίδα.

Προβολές

Η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή τεσσάρων τύπων λινέλαιο, που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το σκοπό, τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και τον τόπο χρήσης..

Εμπορικός

Αυτή η επίστρωση υπόκειται σε αυστηρές απαιτήσεις για πυρασφάλεια και αντοχή στη φθορά λόγω της χρήσης της σε χώρους με μεγάλη κίνηση. Διατίθεται σε δύο συλλογές:

 • “Ασφάλιστρο” χαρακτηρίζεται από υψηλή πυκνότητα και υψηλή αντοχή στην τριβή. Η επιφάνεια καλύπτεται με προστατευτικό βερνίκι, χάρη στο οποίο το λινέλαιο γίνεται ανθεκτικό σε μηχανική καταπόνηση, για παράδειγμα, τακτική χρήση επίπλων σε τροχούς. Η επίστρωση είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένη για χρήση σε παιδικά και ιατρικά ιδρύματα.
 • “Premium As” σχεδιασμένο για χρήση σε εξειδικευμένα δωμάτια με λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. Χάρη στην αντιστατική του δράση, το λινέλαιο εξασφαλίζει την ασφάλεια των εργαζομένων.

Ημιεμπορική

Χρησιμοποιείται σε δημόσιους χώρους με μεσαία και μεγάλα φορτία: σε σχολεία, ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα και αίθουσες συνεδριάσεων. Παρουσιάζεται από τρεις συλλογές προϊόντων ανθεκτικά στη φθορά και πυρίμαχα:

 • “Δυνατό συν” ικανό να διακοσμήσει οποιοδήποτε εσωτερικό χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων.
 • “Respekt” συνδυάζει επιτυχώς μια χαμηλή τιμή και μια μεγάλη παλέτα διαφόρων σχεδίων, διαθέσιμων σε διαφορετικά πλάτη, γεγονός που επιτρέπει πιο οικονομική χρήση του λινέλαιο.
 • “Αριστος” – ο καλύτερος συνδυασμός τιμής και ποιότητας, διαθέσιμος σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Ενισχυμένο νοικοκυριό

Σχεδιασμένο για μεσαία ικανότητα cross-country, που παράγεται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, πληροί όλες τις απαιτήσεις για ασφαλή χρήση και διαθέτει τα απαραίτητα διεθνή πιστοποιητικά. Συλλογές:

 • “Δικαστήριο” έχει πάχος 4,3 mm, διπλή βάση σε μαύρο πολυεστέρα και μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σχεδίων που μιμούνται ξύλο, πέτρα, παρκέ και κεραμικά πλακίδια.
 • “Emprezo” έχει επίσης μέγιστο πάχος, είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό.
 • “Αίγλη” αρκετά ανάγλυφο, μιμείται τέλεια τις ίνες και τη δομή του ξύλου, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οικιακός

Σχεδιασμένο για δωμάτια με μέτρια κίνηση, συνδυάζει δημιουργικά σχέδια σε βέλτιστη τιμή. Συλλογές:

 • “Πλανήτα” έχει ματ ανάγλυφο και γυαλιστερή λεία επιφάνεια, η οποία, όταν συνδυάζετε χρώματα, υφές και σχέδια, σας επιτρέπει να επιτύχετε ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις.
 • “Ελευθερία” – μια ποικιλία σχεδίων για ελευθερία δημιουργικότητας στο εσωτερικό, σε συνδυασμό με πρακτικά χαρακτηριστικά, θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε ένα εξαιρετικό εσωτερικό για πολλά χρόνια.
 • “Αφροδίτη” – ελαφρύ και όμορφο λινέλαιο, το οποίο διατίθεται σε διαφορετικά πλάτη και έχει χαμηλό κόστος.
 • “Μεγάπολη” έχει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση, αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας, όμορφο σχεδιασμό και προσιτή τιμή.
 • “Τάση” – μια πρακτική συλλογή που θα εξοικονομήσει σημαντικά χρήματα και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Τα σχέδια TREND είναι άνετα, ανθεκτικά και ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασίες.

7 φωτογραφίες

Κανόνες λειτουργίας

Όταν το δάπεδο παραδίδεται από το κατάστημα, πρέπει να τυλιχτεί. Δεν πρέπει να υπάρχουν πτυχώσεις και σφιχτό στρίψιμο. Μην διπλώνετε το προϊόν στη μέση για να αποφύγετε περιττές παραμορφώσεις. Κατά τη μεταφορά, απαγορεύεται η τοποθέτηση άλλου φορτίου σε ρολό, καθώς και η μεταφορά του σε ανοιχτό σώμα κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης. Η αποθήκευση του λινέλαιο πρέπει να πραγματοποιείται σε ξηρό αεριζόμενο χώρο σε θερμοκρασία τουλάχιστον 10 μοίρες. Απαγορεύεται η τοποθέτηση του ρολού πιο κοντά σε ένα μέτρο από τις συσκευές θέρμανσης και επίσης η αποθήκευσή του σε όρθια θέση..

Όταν μεταφέρετε σε θερμοκρασίες παγετού μετά την παράδοση σε ένα ζεστό δωμάτιο, το ρολό πρέπει να μείνει για 48 ώρες και μόνο μετά από αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε την αποσυσκευασία του προϊόντος.

Απαγορεύεται η χρήση λευκαντικών ενώσεων για το πλύσιμο του λινέλαιο. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο ειδικά προϊόντα περιποίησης για προϊόντα PVC. Προκειμένου να αποφευχθεί ζημιά στην επίστρωση όταν μετακινείτε έπιπλα ή άλλα βαριά αντικείμενα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μαλακά υποστρώματα που δεν θα επιτρέψουν στο λινέλαιο να σκιστεί ή να γρατσουνιστεί..

Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και σχεδίων, η Juteks έχει κερδίσει μια ισχυρή ηγετική θέση στην αγορά δαπέδων και τα προϊόντα της είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών..

Για μια επισκόπηση του εμπορικού λινέλαιο Juteks, δείτε το παρακάτω βίντεο.