Laminate Brilliant: χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά

Το δάπεδο laminate είναι ένα πολύ δημοφιλές δάπεδο στη σημερινή αγορά. Τα χαρακτηριστικά του και η ελκυστική αισθητική του εμφάνιση πείθουν ολοένα και περισσότερο τους αγοραστές να επιλέξουν αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο επικάλυψης..

Τα πάνελ laminate χρησιμοποιούνται ευρέως τόσο σε ιδιωτικά σπίτια και διαμερίσματα, όσο και σε γραφεία, καφετέριες και δημόσιους οργανισμούς..

Ιδιαιτερότητες

Τα προϊόντα της Brilliant είναι άκρως δημοφιλή στις ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά πρόσφατα, αυτός ο Κινέζος κατασκευαστής άρχισε να προμηθεύει προϊόντα στη ρωσική αγορά..

Η Brilliant κατασκευάζει δάπεδα εδώ και πολλά χρόνια σύμφωνα με τη δική μας αποδεδειγμένη τεχνολογία, τη συνεχή βελτίωση και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων. Ειδικοί από το Βέλγιο και τη Γαλλία, καλεσμένοι στην παραγωγή, ασχολούνται με το σχεδιασμό και τη διακόσμηση προϊόντων. Συγκεκριμένα, το πλεονέκτημά τους είναι η υψηλή ακρίβεια και ο όμορφος σχεδιασμός της επίστρωσης, η οποία έχει γίνει το σήμα κατατεθέν και το χαρακτηριστικό των προϊόντων αυτού του κατασκευαστή..

Οι κριτικές για το λαμπερό laminate δάπεδο μεταξύ Ρώσων και Ευρωπαίων καταναλωτών είναι πολύ θετικές. Έχοντας σχετικά χαμηλό κόστος (από 800 ρούβλια / m2), αυτό το laminate έχει αποδειχθεί ως ποιοτικό δάπεδο για εμπορικές και οικιακές εφαρμογές.

Πλεονεκτήματα

Μην φοβάστε ότι αυτή η επένδυση δαπέδου είναι κατασκευασμένη στην Κίνα. Το στερεότυπο ότι τα προϊόντα από αυτήν τη χώρα είναι σίγουρα χαμηλής ποιότητας, το ίδιο το Brilliant μπορεί εύκολα να το διαλύσει.

Στο οπλοστάσιο αυτού του κατασκευαστή υπάρχουν πολλά πιστοποιητικά και θετικές κριτικές των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκπροσωπούνται από μεγάλες ρωσικές και ευρωπαϊκές εταιρείες..

Τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα των προϊόντων Brilliant είναι:

 • Όμορφη, αισθητική εμφάνιση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εταιρεία συνεργάζεται με σχεδιαστές από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Το αποτέλεσμα της γόνιμης εργασίας τους φαίνεται στα δείγματα προϊόντων..
 • Η ιδιαιτερότητα αυτού του laminate είναι η ασυνήθιστη και εντυπωσιακή ακρίβεια της μίμησης μιας φυσικής επιφάνειας ξύλου. Τα μοντέλα παρουσιάζονται σε διαφορετικά χρώματα και επιλογές σχεδίασης. Η εύρεση της κατάλληλης επιλογής για ένα διαμέρισμα ή γραφείο δεν είναι δύσκολη.

 • Υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα του καμβά. Ο κατασκευαστής παράγει επιχρίσματα 33ης και 34ης κατηγορίας αντοχής. Το Laminate Brilliant είναι ανθεκτικό σε συστηματική μηχανική καταπόνηση, όπως πόδια επίπλων, τροχούς καρέκλας, τακούνια στα παπούτσια. Οι καταναλωτές σημειώνουν ότι ακόμη και μετά από 2-3 χρόνια χρήσης, η επιφάνεια δεν φθείρεται ή αμαυρώνεται, δεν εμφανίζονται εμφανή ελαττώματα ή ζημιές σε αυτήν..

 • Υψηλοί δείκτες αντοχής στην υγρασία. Ο κατασκευαστής επεξεργάζεται όλες τις επιφάνειες του καμβά με μαστίχα και ενώσεις κεριού, οι οποίες καθιστούν το έλασμα ανθεκτικό στην υγρασία. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε την επίστρωση σχεδόν σε όλους τους τύπους χώρων χωρίς φόβο ζημιάς από υπερβολική υγρασία..

 • Ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και παραμόρφωση του μοτίβου του πίνακα. Το έλασμα προστατεύεται αξιόπιστα από την υπεριώδη ακτινοβολία με ειδικές επικαλύψεις. Δεν φοβάται τα φωτισμένα μέρη στο δωμάτιο.
 • Αξιόπιστη στερέωση των σανίδων. Τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με σύστημα ασφάλισης ευρωπαϊκής ποιότητας, το οποίο παρέχει μια πολύ σαφή και αξιόπιστη στερέωση των παρακείμενων σανίδων. Μια τέτοια σύνδεση δεν χάνει τη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας..

Δομή

Κάθε μοντέλο Brilliant laminate περιλαμβάνει τέσσερα στρώματα laminate δαπέδου:

 • Το ανώτερο στρώμα είναι κατασκευασμένο από ειδικές παρασκευαστικές ενώσεις με βάση τη ρητίνη. Παρέχει τη δύναμη της επιφάνειας του ιστού και υψηλή αντοχή σε φθορές..
 • Το δεύτερο στρώμα έχει διακοσμητική λειτουργία. Είναι ένα υψηλής ποιότητας χοντρό χαρτόνι που είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα όταν εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες. Οι εικόνες εφαρμόζονται σε αυτό χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή. Η εικόνα προστατεύεται από παραμόρφωση ή άλλη βλάβη από το ανώτερο στρώμα της επικάλυψης.

 • Το τρίτο στρώμα είναι η βάση του φύλλου laminate. Αυτό είναι ένα ινοσανίδες. Είναι αυτό το στρώμα που παρέχει δείκτες της αντοχής ολόκληρης της επικάλυψης. Ο κατασκευαστής αγοράζει το υλικό για την κατασκευή αυτού του στρώματος στην Ευρώπη, το οποίο εγγυάται υψηλή ποιότητα.
 • Το τελευταίο στρώμα του laminate έχει σταθεροποιητική λειτουργία. Εξασφαλίζει την ακεραιότητα της δομής επικάλυψης, παρέχει προστασία από την υγρασία στο κάτω μέρος.

Προδιαγραφές

Υψηλής αντοχής Brilliant laminate καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Αυτό διευκολύνεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του:

 • Σχεδιασμός πλάκας κάλυψης μονής λωρίδας. Αυτή είναι η ανάπτυξη αυτού του κατασκευαστή. Επιτρέπει την πιο φυσική απομίμηση ξύλου.
 • Οι διαστάσεις των πάνελ είναι 1215x240x12 mm. Η κατηγορία των προϊόντων που προσφέρονται είναι 33 και 34. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδανικά για μεγάλα ευρύχωρα δωμάτια..

 • Εξοπλισμός των πάνελ με ένα αξιόπιστο σύστημα ασφάλισης της στερέωσης, υψηλή αντοχή του υφάσματος δαπέδου. Επιπλέον, η εγκατάσταση λαμινάτου Brilliant είναι δυνατή χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών. Η αντικατάσταση ενός κατεστραμμένου πίνακα ή του βασικού δαπέδου laminate μπορεί να γίνει με το χέρι.
 • Ο εξοπλισμός των πλαισίων με τετράπλευρη λοξότμηση δημιουργεί απομίμηση μιας συμπαγούς σανίδας. Αυτό αυξάνει τις διακοσμητικές ιδιότητες αυτής της επίστρωσης..

 • Η εγγύηση του κατασκευαστή είναι 15 χρόνια άψογης λειτουργίας από τη στιγμή της εγκατάστασης. Τα προϊόντα έχουν την υψηλότερη κατηγορία αντίστασης – AC6.
 • Το λαμπρό δάπεδο συντηρείται και καθαρίζεται εύκολα. Είναι δυνατή η χρήση συμβατικού υγρού καθαρισμού με καθαριστικά. Ο κατασκευαστής συνιστά τον έγκαιρο καθαρισμό του laminate από άμμο ή βρωμιά..

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς να τοποθετήσετε σωστά το laminate με τα χέρια σας..