Πλακάκια Italon: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Για να σχεδιάσετε ένα κομψό εσωτερικό, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε οικοδομικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Κατά την επιλογή κεραμικών πλακιδίων, πρέπει να προτιμάτε τη ρωσική εταιρεία Italon, η οποία προσφέρει όχι μόνο μια ευρεία επιλογή συλλογών κατάλληλων για την ενσάρκωση ενός εσωτερικού χώρου σε διάφορα στυλ, αλλά διαθέτει επίσης υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία..

Ιδιαιτερότητες

Η ρωσική εταιρεία Italon είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κεραμικών πλακιδίων. Τα προϊόντα της είναι διάσημα όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου. Η Italon ιδρύθηκε το 2006. Η παραγωγή πλακιδίων βρίσκεται στο Stupino, κοντά στην πρωτεύουσα. Το φυτό Stupino είναι πολύ διάσημο επειδή έκανε μια βουτιά. Ο Όμιλος Concorde κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να καταστήσει το εργοστάσιο ποιοτικό κατασκευαστή κεραμικών..

Τα κεραμικά πλακίδια παράγονται υπό αυστηρό έλεγχο. Σε κάθε στάδιο της παραγωγής, πληρούνται όλες οι απαιτήσεις της διοίκησης.

Το Italon είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς να φροντίζετε το περιβάλλον. Χρησιμοποιεί ευρέως δευτερογενείς πρώτες ύλες στην παραγωγή κεραμικών..

Κάθε συλλογή Italon αξίζει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς διακρίνεται από την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα. Οι καλύτεροι ειδικοί και καλλιτέχνες εργάζονται για να δημιουργήσουν κομψά και ελκυστικά κεραμικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των αγοραστών. Μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, στυλ, μεγεθών, υφών αξίζει μεγάλο σεβασμό. Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των κεραμικών πλακιδίων Italon είναι η απωθητική του υγρασία..

Αν συγκρίνουμε τα προϊόντα της εταιρείας με άλλα, τότε ο ρυθμός απορρόφησης υγρασίας είναι μόνο 0,05%, ενώ άλλοι έχουν 0,5%. Είναι αυτή η ιδιότητα που έχει θετική επίδραση στη λειτουργία του προϊόντος, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, ενώ δεν θα χάσει το σχήμα της ακόμη και σε υψηλή υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες..

Τα κεραμικά πλακίδια Italon είναι επίσης ανθεκτικά σε επαφή με χημικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια τόσο για εσωτερική διακόσμηση όσο και για εξωτερικές εργασίες. Χαρακτηρίζεται από την ανθεκτικότητα και την ευκολία εγκατάστασής του, καθώς η κόλλα δεν μπαίνει στους πόρους της, και ως αποτέλεσμα, μη ελκυστικοί λεκέδες δεν εμφανίζονται στην επιφάνεια. Τα κεραμικά είναι πολύ ανθεκτικά στη χρήση, καθώς κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Σε πολλούς αγοραστές αρέσει η προσιτή τιμή σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές: Τα πλακάκια Italon είναι κατάλληλα για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτεί μεγάλη συντήρηση. Ο καθαρισμός είναι εύκολος και αρκετά γρήγορος.

Προβολές

Η Italon είναι κατασκευαστής ποικιλίας προϊόντων. Παράγει πλακάκια τοίχου και δαπέδου καθώς και ανθεκτικά κεραμικά από πορσελάνη. Τα πλακάκια τοίχου φαίνονται όμορφα σε διαφορετικά στυλ εσωτερικού χώρου. Η ποικιλία των συλλογών σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για την ενσωμάτωση οποιασδήποτε κατεύθυνσης στυλ. Κατάλληλο για μπάνια, κουζίνες, μπαλκόνια και βεράντες.

Για τη διακόσμηση μικρών δωματίων, θα πρέπει να προτιμάτε τις ανοιχτές αποχρώσεις κεραμικών. Όχι μόνο θα διευρύνει οπτικά το δωμάτιο, αλλά θα προσθέσει γοητεία και κομψότητα στο εσωτερικό. Τα κεραμίδια σε ανοιχτόχρωμα χρώματα είναι πολύ συνηθισμένα σε μπάνια και κουζίνες.

Τα κεραμίδια για χρήση δαπέδου χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ υψηλότερα σε σύγκριση με τα κεραμικά τοίχου. Τα πλακάκια δαπέδου πρέπει να προσαρμοστούν στο ρωσικό κλίμα. Τα προϊόντα δαπέδου Italon είναι ανθεκτικά στην υγρασία και είναι επίσης ανθεκτικά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων, καθώς και για επένδυση μπάνιων, διαδρόμων ή μπαλκονιών..

Τα πλακάκια δαπέδου Italon είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι σε θέση να αντέξουν ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας και επίσης δεν παραμορφώνονται και διατηρούν το πρότυπό τους σε περιοχές με μεγάλη κίνηση..

Ο κεραμικός γρανίτης χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση κτιρίων ή τη διακόσμηση χώρων γραφείων. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πορσελάνινα είδη, δηλαδή τρεις γραμμές:

  • Ομοιογενής – σχεδιασμένο για δύσκολες περιοχές. Μπορεί να γίνει σε ένα χρώμα ή να διακοσμηθεί με εκτύπωση στη μία πλευρά..
  • Εγχρωμος – έχει μεγάλη ζήτηση για την ενσάρκωση διαφόρων στιλιστικών εργασιών. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία μοντέρνων ψηφιδωτών. Ο χρωματισμός της κεραμικής από πορσελάνη πραγματοποιείται κατά την κατασκευή του, επομένως, κατά τη λειτουργία του κεραμιδιού, όλα τα χρώματα διατηρούν τον κορεσμό τους..
  • Γυαλισμένο – χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή στη φθορά και αντοχή. Αυτή η επιλογή είναι η πιο επίμονη και απαιτητική. Καθώς το λούστρο προσφέρεται για ψήσιμο, γίνεται πιο ανθεκτικό και αξιόπιστο. Αυτή η επιλογή είναι πιο ακριβή από τις άλλες, αλλά απλά δεν είναι καλύτερο να βρεθεί.

Λαμβάνοντας υπόψη τους τύπους κεραμικών πλακιδίων, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ανάγλυφη έκδοση. Αυτό το κεραμικό έχει δομημένη επιφάνεια με εφέ 3D. Τα ανάγλυφα πλακίδια μεταφέρουν με μεγάλη ακρίβεια την υφή των φυσικών υλικών. Μιμείται τέλεια την επιφάνεια του ξύλου, της πέτρας και ακόμη και του υφάσματος. Για παράδειγμα, η συλλογή Italon Contempora περιλαμβάνει κεραμικά που μιμούνται την υφή της φυσικής πέτρας. Το ελαφρύ ανάγλυφο δίνει στην επιφάνεια αντιολισθητικές ιδιότητες. Τα επιτοίχια κεραμίδια με κυρτά στολίδια φαίνονται εκφραστικά και εντυπωσιακά.

Το Italon προσφέρει πολλές συλλογές πλακιδίων που μεταφέρουν την υφή του μαρμάρου. Αυτή η πέτρα συναρπάζει με την ομορφιά και την τελειότητά της. Οι εκλεπτυσμένες γραμμές και τα αυστηρά χρώματα της κεραμικής επίστρωσης καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση αξέχαστων εσωτερικών χώρων που αξίζουν τους ίδιους τους βασιλιάδες. Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η συλλογή Italon Magnetique αξίζει να αναδειχθεί, καθώς είναι στυλιζαρισμένη σε μάρμαρο. Με την πρώτη ματιά, ακόμη και έμπειροι τεχνίτες δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι έχουν κεραμικά μπροστά τους..

Τα μαρμάρινα πλακάκια παρουσιάζονται επίσης σε άλλες συλλογές όπως το Italon Charme, το Italon Class, το Italon Travertino και άλλα. Τα κεραμικά μαρμάρινα πλακάκια φαίνονται αξιοσέβαστα και ακριβά. Τα κεραμικά χωρίς ραφή θα δημιουργήσουν την εντύπωση ενός συμπαγούς χώρου. Η γκάμα των προϊόντων της μάρκας περιλαμβάνει βήματα Italon. Μπορούν να είναι απλά. Τα κεραμικά από πορσελάνη έχουν εγκοπές που εφαρμόζονται στα κεραμίδια για να αποφευχθεί η πιθανότητα πτώσης. Το κάθετο μέρος του βήματος τοποθετείται με ένα συνηθισμένο λείο κεραμίδι. Αυτή η επιλογή είναι προσιτή επειδή εξοικονομεί χρήματα..

Ένα πέλμα με ένα καπάκι είναι ένας τύπος πλακιδίου που έχει στρογγυλεμένη άκρη. Ένα ευθύγραμμο σκαλοπάτι έχει μόνο ένα στρογγυλεμένο άκρο, ενώ ένα γωνιακό βήμα χαρακτηρίζεται από δύο στρογγυλεμένες άκρες. Ανάλογα με την τοποθεσία, το βήμα μπορεί να είναι είτε δεξί είτε αριστερό. Το βήμα kapinos φαίνεται ελκυστικό, αλλά είναι φτιαγμένο αποκλειστικά κατά παραγγελία..

Τα κεραμίδια διακοσμημένα με σχέδια σε στυλ “συνονθύλευμα” φαίνονται ενδιαφέροντα και ελκυστικά. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πρωτότυπους εσωτερικούς χώρους χωρίς να περιορίζετε τη φαντασία του σχεδιαστή. Τέτοιες συλλογές κεραμικών πλακιδίων σας επιτρέπουν να διαφοροποιήσετε το εσωτερικό, να του δώσετε μια γεύση και επίσης να χωρίσετε το δωμάτιο σε ζώνες..

Το πορσελάνινο σκεύος Italon Artwork Patchwork είναι ιδανικό για τη δημιουργία ασυνήθιστου δαπέδου ή για τη διακόσμηση ποδιάς κουζίνας. Η συλλογή συνδυάζει με επιτυχία τρία χρώματα – γκρι, μπεζ και λευκό. Χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ασυνήθιστων διακοσμητικών συνθέσεων που σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε το εσωτερικό σε μοντέρνο στυλ..

Λύσεις σχεδιασμού

Η Italon προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κομψών, ελκυστικών και πρωτότυπων συλλογών που καθιστούν δυνατή την ενσωμάτωση των πιο εξαιρετικών σχεδιαστικών ιδεών στην πραγματικότητα. Ένας ενδιαφέρων συνδυασμός υλικών παρουσιάζεται στη συλλογή Italon langhe. Το κεραμίδι μιμείται την επιφάνεια της ηφαιστειακής πέτρας σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο. Φαίνεται αρμονικό και φυσικό. Αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση ενός καθιστικού ή ενός υπνοδωματίου. Ένα τέτοιο παρκέ θα προσθέσει κομψότητα και αξέχαστο στο εσωτερικό..

Το φθαρμένο πέτρινο εφέ δίνει στα κεραμικά έναν ρεαλισμό. Οι σχεδιαστές της μάρκας προσφέρουν κεραμικά από πορσελάνη σε διάφορα χρώματα: γκρι, κίτρινο και μπεζ, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο εσωτερικό σχέδιο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στη συλλογή Έργα τέχνης. Το κεραμίδι μεταφέρει με ακρίβεια την υφή του τσιμέντου. Παρουσιάζεται σε απλή επιφάνεια και είναι επίσης διακοσμημένο με ελκυστικές σχεδιαστικές συνθέσεις..

Η εταιρεία προσφέρει τρία χρώματα: γκρι, μπεζ και λευκό. Οι επιλογές διακόσμησης σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο εσωτερικό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χωρίσουν ένα δωμάτιο σε ζώνες. Αυτή η συλλογή είναι ιδανική για την ενσωμάτωση του εσωτερικού σε μοντέρνες κατευθύνσεις στυλ..

Κριτικές

Όχι μόνο οι απλοί πελάτες αφήνουν πολλές καλές κριτικές για τα προϊόντα Italon, αλλά και έμπειροι πλακιδιοί μιλούν καλά για αυτά. Το ρωσικό εργοστάσιο Italon προσφέρει κεραμικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, τα οποία χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία. Η ποικιλία των συλλογών παρέχει την ευκαιρία να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για την υλοποίηση των πιο απροσδόκητων και μοναδικών ιδεών σχεδιασμού. Οι τεχνίτες θέλουν να εργάζονται με προϊόντα Italon λόγω της ευκολίας εγκατάστασής τους..

Ορισμένοι αγοραστές διαμαρτύρονται για το υψηλό κόστος των πλακιδίων, αλλά μπορείτε να το δείτε με διαφορετικούς τρόπους. Εξάλλου, η υψηλή τιμή αποδίδει πολύ γρήγορα. Τα κεραμικά πλακίδια είναι ανθεκτικά και αξιόπιστα. Μετά από μερικά χρόνια, δεν θα αλλάξει χρώμα, δεν θα εμφανιστούν ρωγμές ή γρατζουνιές. Θα ευχαριστήσει τα μάτια για πολλά χρόνια. Τα πλακάκια Italon χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, γιατί παράγεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόλμη όχι μόνο για να ενσωματώσει πολυτελείς εσωτερικούς χώρους σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για να δημιουργήσει εκλεπτυσμένες και ασυνήθιστες επενδύσεις δαπέδων σε εξωτερικούς χώρους..

Τα προϊόντα της εταιρείας προσελκύουν την προσοχή για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Τα κεραμίδια δεν ξεθωριάζουν στον ήλιο, διατηρώντας το αρχικό τους χρώμα. Ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης, τα χρώματα δεν χάνουν τον κορεσμό τους.

Τα κεραμικά είναι κατάλληλα για επένδυση δωματίων με υψηλή υγρασία. Δεν παραμορφώνεται με συνεχή επαφή με το νερό.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Τα κεραμικά πλακίδια που μιμούνται το φυσικό ξύλο είναι ιδανικά για τη διακόσμηση των σαλονιών. Λεπτά, παστέλ χρώματα προσθέτουν γοητεία, άνεση και άνεση στο σχέδιο. Τα πλακάκια έχουν σχεδιαστεί τόσο για επενδύσεις τοίχων όσο και για δάπεδα. Μιμείται με μεγάλη ακρίβεια μια σανίδα παρκέ, οπότε είναι αδύνατο να το διακρίνουμε από το ξύλο με την πρώτη ματιά. Το έντονο μοτίβο του δίνει ομορφιά και ρεαλισμό..

Τα κεραμικά από πορσελάνη διακρίνονται όχι μόνο από τη δύναμη και την αξιοπιστία του, αλλά και από την εξαιρετική του εμφάνιση. Τα πλακίδια που παρουσιάζονται μεταφέρουν τέλεια την υφή της πέτρας. Φωτεινά και αποτελεσματικά ένθετα φαίνονται πρωτότυπα, με τη βοήθεια των οποίων χρησιμοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα τεχνική κατά την τοποθέτηση του δαπέδου. Μια τέτοια επίστρωση φαίνεται κομψή, πλούσια και πρωτότυπη. Ο συνδυασμός αρκετών υφών φαίνεται ενδιαφέρον και φρέσκο.

Για να διακοσμήσετε το μπάνιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλακάκια που μεταφέρουν την υφή του φυσικού ξύλου και του μαρμάρου. Αυτός ο συνδυασμός είναι στην τάση σήμερα. Αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή διαφορετικών στυλ. Τα μαρμάρινα πλακάκια προσθέτουν κομψότητα και πρακτικότητα στο εσωτερικό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια επισκόπηση των πλακιδίων Italon..