Πίνακας παρκέ Focus Floor: χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά

Πίνακας παρκέ Focus Floor: χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά

Το παρκέ είναι μια μάλλον αισθητική επένδυση δαπέδου, η οποία υποδηλώνει αμέσως υψηλή θέση στην κοινωνία των ιδιοκτητών σπιτιών. Στην αγορά υλικών φινιρίσματος, αυτά τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται από μια μεγάλη ποικιλία. Μεταξύ αυτών των δαπέδων είναι η παρκέ σανίδα Focus Floor. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος και ποια τα χαρακτηριστικά του, ας το καταλάβουμε.

Σχετικά με τον κατασκευαστή

Οι σανίδες παρκέ Focus Floor παράγονται από θυγατρική της εταιρείας Karelia-Upofloor (Φινλανδία) που βρίσκεται στη Ρωσία. Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, η παραγωγή βρίσκεται στην Kaluga. Το εργοστάσιο που κατασκευάζει αυτό το προϊόν είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος του επιτρέπει να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας..

Ιδιαιτερότητες

Το Focus Floor έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Το πιο σημαντικό πλεονέκτημά του είναι το κόστος. Αυτό το προϊόν ανταγωνίζεται εύκολα με άλλες γνωστές μάρκες που παράγονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην έλλειψη διαφήμισης, τη χρήση απλών μεθόδων χρωματισμού για τα διακοσμητικά στοιχεία και το χαμηλό κόστος αποστολής..
 • Στην παραγωγή σανίδων παρκέ, χρησιμοποιείται ρωσικό ξύλο, το οποίο επηρεάζει επίσης το κόστος.
 • Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι αρκετά υψηλής ποιότητας. Θα ανταγωνιστεί εύκολα τις πιο διάσημες ευρωπαϊκές μάρκες.

 • Ο πίνακας διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας που πρέπει να έχουν τέτοια προϊόντα. Συμμορφώνεται πλήρως με το GOST RF.
 • Η περίοδος εγγύησης για το παρκέ Focus Floor είναι 10 χρόνια και η διάρκεια ζωής αυτού του υλικού δεν είναι περιορισμένη. Δεν φοβάται τυχόν αλλαγές στην υγρασία ή εποχιακές αλλαγές στη θερμοκρασία δωματίου..
 • Υπάρχουν πολλά χρώματα παρκέτα Focus Floor, τα οποία δεν έχουν ανάλογα από κανέναν κατασκευαστή..

Πρακτικά δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στο παρκέ του Focus Floor, εκτός από μια όχι πολύ μεγάλη συλλογή μοντέλων.

Χαρακτηριστικά και μέγεθος

Η κατασκευή της σανίδας παρκέ Focus Floor αποτελείται από πέντε στοιχεία.

 1. Βάση κωνοφόρων. Αντισταθμίζει το στρες, βρίσκεται παράλληλα με το ανώτερο στρώμα, εξασφαλίζει τη σταθερότητα της σανίδας παρκέ στο σύνολό της.
 2. Ενίσχυση άκρου πάνελ. Πρόκειται για μια καινοτόμο ανάπτυξη του κατασκευαστή, η οποία σας επιτρέπει να αυξήσετε την ανθεκτικότητα της σανίδας παρκέ..
 3. Στρώμα σταθεροποίησης. Εδώ το ξύλο βρίσκεται απέναντι από το στρώμα φινιρίσματος. Το μαλακό ξύλο χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή πτερυγίων..
 4. Στρώμα φινιρίσματος. Είναι φτιαγμένο από πολύτιμα ξύλα. Αυτό το ξύλο δημιουργεί το μοτίβο που βλέπουμε στο παρκέ..
 5. Επένδυση. Για αυτό, χρησιμοποιείται λάδι, το οποίο σας επιτρέπει να δώσετε στις σανίδες μια φυσική εμφάνιση, να τονίσετε την υφή του ξύλου, να τονίσετε την αντίθεση του φυσικού στολιδιού ή ακρυλικό βερνίκι, το οποίο δίνει λάμψη στο παρκέ. Η επίστρωση πραγματοποιείται σε 5 στρώσεις και προστατεύει το ξύλο από τριβή και επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Συμπεριλαμβανομένης της εξουθένωσης υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Τα πάνελ έχουν κλειδαριά δεύτερης γενιάς, η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση της επικάλυψης χωρίς τη χρήση κόλλας.

Η παρκέ σανίδα Focus Floor διατίθεται σε δύο τύπους: μονής λωρίδας ή τριών λωρίδων.

Το πάχος της σανίδας είναι 14 mm, το οποίο είναι αρκετά αρκετό για να παρέχει καλή θερμομόνωση και θόρυβο. Το μήκος και το πλάτος εξαρτώνται από τον αριθμό των λωρίδων. Για μονόδρομο, αυτές οι παράμετροι είναι 1800×138 mm, για τρεις λωρίδες-2200×188 mm. Το μέγεθος της συσκευασίας για το παρκέ Focus Floor είναι 2 τετραγωνικά μέτρα. Μ.

Η σύνθεση

Υπάρχουν πολλά πρωτότυπα δείγματα στη γκάμα μοντέλων Focus Floor.

Δρυς Καλίμα. Το τελικό στρώμα αποτελείται από τη διαλογή της βελανιδιάς, πράγμα που σημαίνει ότι το μοτίβο ξύλου είναι πρακτικά απαλλαγμένο από κόμπους. Το χρώμα αυτού του παρκέ είναι αρκετά ανοιχτό, οι σανίδες καλύπτονται με ματ βερνίκι. Τα παρκέ πάνελ δεν είναι τριμμένα κατά μήκος των πλευρών, γεγονός που καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας ενιαίας λείας επίστρωσης. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι σε θέση να ανανεώσει οποιοδήποτε εσωτερικό..

Shamal Oak. Είναι επίσης δρύινο παρκέ, το οποίο έχει μια σκούρα απόχρωση και ένα ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο, το μοτίβο του ξύλου έρχεται σε έντονη αντίθεση, τεντώνοντας τις λωρίδες σε όλο το μήκος της σανίδας. Επίσης δεν έχει λοξότμηση, καλυμμένο με ακρυλικό βερνίκι, το οποίο αποτρέπει την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο ξύλο..

Δρυς Tramontana. Αυτή είναι μια σχεδόν μαύρη επίστρωση που θα γίνει έμφαση σε οποιοδήποτε δωμάτιο και θα προσελκύσει την προσοχή στον εαυτό της και μια ημι-ματ λάμψη θα προσθέσει κομψότητα στο εσωτερικό..

Ash Tehuano. Η γκρι απόχρωση αυτού του δαπέδου είναι ιδανική για πολλούς σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι σανίδες βουρτσίζονται, δηλαδή με τη βοήθεια ειδικών πινέλων, αφαιρούνται μαλακές ίνες ξύλου, δημιουργώντας έτσι μια ανακουφιστική επιφάνεια που θα τονίσει περαιτέρω τη φυσικότητα της επίστρωσης.

Πώς να επιλέξετε?

Η επιλογή της σανίδας παρκέ Focus Floor εξαρτάται από διάφορες πτυχές.

 • Είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η ζώνη της επικάλυψης. Εάν θέλετε οι σανίδες δαπέδου να είναι φαρδιές, τότε πρέπει να αγοράσετε δείγματα μονής λωρίδας. Εάν είστε λάτρεις των λεπτών πάνελ, τότε ένας πίνακας τριών λωρίδων θα σας ταιριάζει..
 • Πρέπει να επιλέξετε μια σκιά. Το χρώμα του δαπέδου όχι μόνο εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, αλλά πρέπει επίσης να συνδυαστεί με το υπόλοιπο εσωτερικό. Ιδανικό αν το χρώμα του δαπέδου και τα ξύλινα έπιπλα είναι στο ίδιο χρώμα. Αλλά φαίνεται ενδιαφέρον και όταν το πάτωμα έρχεται σε αντίθεση με τη ρύθμιση, για παράδειγμα, ένα σκούρο πάτωμα τοποθετείται σε ένα λευκό δωμάτιο.
 • Πρέπει να επιλέξετε την πυκνότητα. Έτσι το δρύινο παρκέ θα είναι ισχυρότερο από τη στάχτη.

Κριτικές

Οι πελάτες μιλούν καλά για το Focus Floor. Μιλούν για έναν εξαιρετικό συνδυασμό τιμής και ποιότητας, μια μεγάλη διάρκεια ζωής αυτής της επίστρωσης. Ξαπλώνει με ασφάλεια στο πάτωμα, δεν τρίζει και διατηρεί την εμφάνισή του για πολλά χρόνια.

Επιπλέον, ένας αρχάριος μπορεί επίσης να στρώσει παρκέ, η στερέωση απλά κουμπώνει στη θέση του, δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες.

Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.