Βρύσες Grohe: υπέρ και κατά, συμβουλές για την επιλογή μοντέλου

Βρύσες Grohe: υπέρ και κατά, συμβουλές για την επιλογή μοντέλου

Η εταιρεία Grohe θεωρείται ηγέτης στον τομέα της, έχει ευχαριστήσει τους καταναλωτές με είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας για πολλά χρόνια. Η γκάμα των προϊόντων αυτού του κατασκευαστή περιλαμβάνει πολλά μοντέλα βρύσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπάνια, ντους, στην κουζίνα..

Ιδιαιτερότητες

Ένας καλής ποιότητας μίξερ δεν πρέπει μόνο να φαίνεται κομψός, αλλά και να κατασκευάζεται με σύγχρονες τεχνολογίες, να πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και να εκτελεί τέλεια τις λειτουργίες του. Αυτές οι συσκευές υπόκεινται σε υψηλά φορτία σε καθημερινή βάση, οπότε κατά την αγορά, θα πρέπει να προτιμάτε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Αυτή θεωρείται η εταιρεία Grohe, η οποία παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να μετατρέψουν την εκπλήρωση των καθημερινών εργασιών και την ικανοποίηση των αναγκών σε απόλαυση..

Η σειρά προϊόντων αυτού του κατασκευαστή είναι εποικοδομητικές λύσεις, αξιόπιστος και βολικός εξοπλισμός που θα εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια.. Τα αξεσουάρ υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορούν να τοποθετηθούν με διαφορετικούς τρόπους, ώστε να μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με άλλες τεχνικές παραγωγής. Πριν από την πώληση, κάθε κομμάτι ειδών υγιεινής ελέγχεται και δοκιμάζεται, γεγονός που επιτρέπει στον αγοραστή να λάβει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Η εμφάνιση των μίξερ είναι κομψή, υψηλής τεχνολογίας και ευέλικτη, ώστε να μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Οι εργαζόμενοι που εργάζονται για τη δημιουργία προϊόντων Grohe χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία δίνει στα μίξερ πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μάρκες..

Η συσκευή του εξοπλισμού Grohe είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας στοιχεία. Οι μοχλοί είναι σε θέση να αυξήσουν τη γωνία περιστροφής, οι λαβές χαρακτηρίζονται από ομαλή κίνηση, τα φυσίγγια είναι σταθερά στερεωμένα μέσα στο μίξερ, επομένως οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι εξαιρετικά σπάνιες. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό των συσκευών μπάνιου και κουζίνας Grohe είναι η απλότητα και η ταχύτητα της εγκατάστασής τους..

Η ποιότητα των γερμανικών προϊόντων είναι ένα συν για τη Grohe. Χάρη σε αυτό, κάθε στοιχείο του προϊόντος έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Προτιμώντας αυτούς τους μίξερ, οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στην αξιοπιστία, τον δυναμισμό, τη λειτουργικότητα και τον κομψό σχεδιασμό. Οι καταναλωτές εκτιμούν επίσης την καινοτομία αυτού του προϊόντος, η οποία περιλαμβάνει την άμεση παροχή βρασμένου νερού. Με μια ακολουθία πρεσσών, το υγρό παρέχεται σε διαφορετικές θερμοκρασίες.

Τα μειονεκτήματα των βρυσών Grohe περιλαμβάνουν το υψηλό κόστος προηγμένων και πολυλειτουργικών μοντέλων. Αλλά αυτό το μειονέκτημα αποπληρώνεται γρήγορα από την οικονομία του εξοπλισμού..

Συστατικά

Ανάλογα με τα εξαρτήματα, οι μίκτες μπορούν να έχουν τη λειτουργία ρύθμισης της θερμοκρασίας του νερού ή να λειτουργούν χωρίς αυτό. Υπάρχει επίσης ένας τύπος εξοπλισμού που χαρακτηρίζεται από μεταφραστική απόδοση ή περιστροφική αρχή λειτουργίας.. Αυτό το αξεσουάρ υδραυλικών έχει την ακόλουθη σύνθεση:

 • άτρακτος;
 • καπάκι;
 • δακτύλιος γεμίσματος?
 • βίδες για συνδετήρες.

Επίσης στο κιτ υπάρχει λαβή βαλβίδας, παξιμάδι που συγκρατεί τη βάση, κουτιά γεμίσματος που έχουν μύτη, παρεμβύσματα. Από σχεδίαση, η προστασία από διαρροές παρέχεται από ένα μανίκι αδένα και η μόνωση παρέχεται από μια αδιάβροχη συσκευασία..

Οι βρύσες μονής βαλβίδας σερβίρουν κρύο ή ζεστό νερό, επομένως είναι εξοπλισμένες με σώμα από χαλκό χαλκού ή ορείχαλκο, βαλβίδα, περιστρεφόμενο στόμιο από εύκαμπτες επενδύσεις. Η αρχή της λειτουργίας αυτής της συσκευής εξαρτάται από τον τύπο του μηχανισμού ασφάλισης.

Οι βρύσες δύο βαλβίδων έχουν τη δυνατότητα ανάμιξης κρύου και ζεστού υγρού. Ο αναμικτήρας έχει επιχρωμιωμένο σώμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο. Τα ανταλλακτικά του προϊόντος περιλαμβάνουν βαλβίδες που ελέγχουν τη λειτουργία των φυσιγγίων. Το στόμιο παρέχεται με αεριστή έτσι ώστε το νερό να φιλτράρεται. Ο διακόπτης αυτής της συσκευής παρέχει ανακατεύθυνση της ροής του νερού κατά μήκος ενός εύκαμπτου λουριού. Οι μοχλοί με αεριστή του μίξερ σφαιρών με ένα μοχλό σάς επιτρέπουν να εξοικονομήσετε νερό μειώνοντας την κατανάλωσή του και εμπλουτίζοντάς το με οξυγόνο.

Αυτός ο εξοπλισμός λειτουργεί με βάση μια ράβδο που στερεώνει τους μοχλούς. Μετά την τελευταία άνοδο, το υγρό διαφορετικών θερμοκρασιών αναμιγνύεται..

Οι αναμικτήρες με θερμοστάτη είναι τα πιο προηγμένα μοντέλα. Είναι εξοπλισμένα με σώμα από ορείχαλκο, συσκευές ρύθμισης, θερμοστάτη, κιβώτιο βαλβίδων, διακόπτη και χειροκίνητη συσκευή ρύθμισης. Ένα τέτοιο προϊόν είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν αποκλειστή που περιορίζει το όριο θερμοκρασίας. Το σετ περιλαμβάνει επίσης έναν εύκαμπτο σωλήνα ντους για αυτόν τον τύπο μίξερ.

Η Grohe πωλεί όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστούν για την επισκευή βρύσες. Τα πιο δημοφιλή είναι κεραμικά φυσίγγια διαμέτρου 35 και 46 χιλιοστών. Για μια μακρά και λειτουργική ζωή ενός αξεσουάρ υδραυλικών εγκαταστάσεων, θα χρειαστεί ένα λιπαντικό ανθεκτικό στην υγρασία.

Οι επώνυμοι εύκαμπτοι σωλήνες ντους είναι καλής ποιότητας, ευελιξίας, προστασίας από το στρίψιμο και το στρίψιμο. Μπορούν να παρουσιαστούν σε διαφορετικά μήκη, καθώς και να καλυφθούν με μπρούτζο, επιχρωμίωση. Όλα τα απαραίτητα κιτ επισκευής μπορούν πάντα να παραγγελθούν χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο, καθώς και από εμπόρους προϊόντων.

Ως προσθήκη στο νέο μίξερ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε παρεμβύσματα, εύκαμπτο σωλήνα, άκαμπτο σωλήνα με κουμπώματα. Αυτό το τμήμα της δομής πρέπει να αντικατασταθεί εάν υπάρχουν διαρροές του μίξερ ή ανικανότητα του εύκαμπτου σωλήνα να αντέξει την πίεση του νερού..

Οι ειδικοί συνιστούν την αντικατάσταση της εύκαμπτης επένδυσης με μια άκαμπτη, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του μίξερ αρκετές φορές.

Ποιο να διαλέξω?

Η επιλογή του σωστού δεν είναι εύκολη υπόθεση ανάμεσα στην ποικιλία των αναμικτήρων Grohe. Πρώτα απ ‘όλα, το προϊόν πρέπει να εκπληρώσει πλήρως τον σκοπό του, διευκολύνοντας τη ζωή των κατοίκων του σπιτιού. Είναι επίσης σημαντικό ο εξοπλισμός να είναι εύκολος στην εγκατάσταση, εύκολος στη χρήση, να ταιριάζει αρμονικά στο εσωτερικό του δωματίου και να έχει μια βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας. Η γκάμα μοντέλων των προϊόντων της εταιρείας είναι τεράστια και περιλαμβάνει τουλάχιστον διακόσια μοντέλα, επομένως είναι σημαντικό να καθοριστούν οι εργασίες που θα εκτελέσει ο μίξερ.. Αλλά σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές από απλές έως πιο προχωρημένες, η οποία διαθέτει διακόπτη, λιπαντικό, θερμοστάτη.

Συχνά, οι βρύσες λειτουργούν σε συνδυασμό με νεροχύτη και νεροχύτη, οπότε όταν το επιλέγετε, πρέπει να λάβετε υπόψη το βάθος και τις διαστάσεις του προϊόντος. Όταν ψωνίζετε, αξίζει να λάβετε υπόψη το ύψος του στομίου. Δεν πρέπει να είναι πολλά, καθώς το σπρέι θα σκορπιστεί στο δωμάτιο..

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι ο σχεδιασμός της βρύσης. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού που σίγουρα θα ευχαριστήσει τον πελάτη με την πιο εκλεπτυσμένη γεύση. Εάν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε στιλ μινιμαλισμού, υψηλής τεχνολογίας ή κλασικού, τότε τα υδραυλικά Grohe θα συμπληρώσουν και θα διακοσμήσουν το εσωτερικό.

Θέα

Ευέλικτες και πολύ βολικές βρύσες Grohe έρχονται σε αυτούς τους τύπους.

 • Κλασικό δίβαλβδο. Είναι ικανό να αναμειγνύει υγρό χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές βρύσες. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν συνηθίσει τα παραδοσιακά υδραυλικά..
 • Μονός μοχλός. Αυτός ο τύπος υδραυλικών εγκαταστάσεων ρυθμίζει τη θερμοκρασία και την πίεση του νερού με ένα μοχλό..
 • Αισθητήρας αφής. Αυτός ο τύπος μίξερ είναι ο πιο μοντέρνος και εξελιγμένος. Η αντίδραση, όπως το άνοιγμα μιας βρύσης με νερό, συμβαίνει όταν κρατάτε τη συσκευή με το χέρι σας.

Με τη σειρά του, η συσκευή δύο βαλβίδων χωρίζεται στους ακόλουθους τύπους.

 • Με την παρουσία λαστιχένιας σφράγισης, έχει μια σχετικά μικρή διάρκεια ζωής, αλλά είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Με την τακτική αντικατάσταση της φλάντζας, αυτός ο τύπος υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα..
 • Με κεραμική βαλβίδα κλεισίματος. Αυτός ο τύπος μίξερ δεν φοβάται τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά η κακή ποιότητα του νερού μπορεί να είναι επιβλαβής..

Η ευκολία ενός μίκτη μονού μοχλού εκδηλώνεται στην ευκολία λειτουργίας που είναι δυνατή με ένα μόνο δάχτυλο. Αυτοί οι μηχανισμοί βασίζονται σε κεραμικά φυσίγγια. Το μειονέκτημα αυτού του εξοπλισμού θεωρείται ότι είναι η υψηλή ζήτηση για την ποιοτική σύνθεση του νερού, παρουσία μολυσματικών ουσιών και προσμείξεων σε αυτό, είναι πιθανές συχνές βλάβες. Το κόστος ενός μίξερ μονού μοχλού είναι υψηλότερο από ένα μίξερ διπλού μοχλού, αλλά αποδίδει για την ευκολία χρήσης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Η βρύση που είναι ενσωματωμένη στο νεροχύτη είναι πολύ δημοφιλής · η εταιρεία διαθέτει πολλές ποικιλίες αυτού..

Τα νεότερα, πιο ακριβά και διαδεδομένα είναι οι αισθητήριες βρύσες, οι οποίες είναι σε θέση να αρχίσουν να λειτουργούν όταν εκτίθενται σε υπέρυθρη ακτινοβολία από το ανθρώπινο σώμα. Σε ένα τέτοιο μίξερ, δεν υπάρχει πρόβλεψη για περιστροφή του μοχλού για να ανοίξει ή να κλείσει το νερό. Αρκεί να σύρετε.

Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες κίνησης που επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει τη ροή από απόσταση από τη βρύση.

Οι βρύσες κουζίνας ανά τύπο εγκατάστασης χωρίζονται στους ακόλουθους τύπους:

 • επιτοίχιο, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε το βέλτιστο ύψος τοποθέτησης.
 • με τοποθέτηση σε νεροχύτες – η πιο οικεία και βολική επιλογή.

Τα μοντέλα βρύσης που είναι εξοπλισμένα με μονολιθικό σώμα αναγνωρίζονται ως τα πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά και άνετα όταν χρησιμοποιούνται στην κουζίνα, επειδή δεν επιτρέπουν την περιστροφή του στομίου. Για το λόγο αυτό, πολλά προϊόντα παρέχονται με κινητή δομή, με την οποία μπορεί να γίνει ένα μακρύ στόμιο και ένα μικρό στόμιο. Σύμφωνα με τη μέθοδο διάταξης σε σχέση με το νεροχύτη, ο αναμικτήρας είναι συμπαγής και επαγγελματικός τύπος. Η τελευταία επιλογή θεωρείται πιο ανθεκτική, καθώς ο εύκαμπτος σωλήνας βρίσκεται έξω από τον εξοπλισμό. Η συμπαγής κρυφή έκδοση διαθέτει σωλήνα μέσα στο στόμιο.

Για το μπάνιο, οι συσκευές χρησιμοποιούνται συχνά με κάτω βαλβίδα που μπορεί να μπλοκάρει το νερό. Υπάρχουν επίσης μοντέλα χειρουργικού τύπου που εγκαθίστανται όχι μόνο σε ιατρικούς οργανισμούς, αλλά και σε σπίτια όπου ζουν άτομα με ειδικές ανάγκες..

Η μονάδα, με τη βοήθεια της οποίας είναι ενεργοποιημένη η παροχή νερού, μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή στο πάτωμα, πράγμα που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη λειτουργία του μίξερ με το πόδι σας. Για ντους, ο μίξερ μπορεί να έχει διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης. Τα μοντέλα με θερμοστάτη είναι συσκευές που έχουν κατακτήσει την αγορά υδραυλικών εγκαταστάσεων. Είναι ηλεκτρονικού, μηχανικού τύπου και χωρίς επαφή..

Με τη σειρά του, ο χρήστης μπορεί να προτιμήσει τους ακόλουθους τύπους βρύσες μπάνιου:

 • με μακρύ στόμιο?
 • με κοντό στόμιο.

Κάθε μονάδα προϊόντων Grohe πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και είναι απολύτως ασφαλές για άτομα διαφορετικών ηλικιών. Η γκάμα μοντέλων της εταιρείας δεν αφήνει τίποτα το επιθυμητό και ανεξάρτητα από τη γεύση ή τον προϋπολογισμό του καταναλωτή, υπάρχει ένας κατάλληλος μίξερ για όλους. Διάφορες επιλογές για καμπίνες ντους θα είναι μια καλή προσθήκη στο μπάνιο. Κάθε σύστημα διαθέτει μια επιλογή τζετ: ένα σετ 3 σε 1, τονωτικό, χαλαρωτικό, καταπραϋντικό.

Πρόσφατα, οι Ρώσοι καταναλωτές άρχισαν να εγκαθιστούν μπολ τουαλέτας με λειτουργία μπιντέ στα σπίτια τους. Το Grohe σας επιτρέπει να ελέγχετε τον εξοπλισμό χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία του νερού, τη διάρκεια του καθίσματος και πολλές άλλες παραμέτρους..

Ο κατασκευαστής Grohe δεν είναι μόνο εκατοντάδες μοντέλα μίξερ, αλλά και νεροχύτες και νεροχύτες για το μπάνιο και την κουζίνα. Η επιλογή μπορεί να σταματήσει τόσο στο κλασικό όσο και στο υπερσύγχρονο μοντέλο. Όσοι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς καθημερινό ντους, μπορούν να ευχαριστηθούν με κάθε είδους πρόσθετα αξεσουάρ. Οι βρύσες που διαθέτουν θερμοστάτη και ντους ψιλής βροχής είναι πολύ δημοφιλείς..

Υλικό

Η Grohe υποβάλλει κάθε προϊόν της σε αυστηρές δοκιμές πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων. Χάρη στα ποιοτικά υλικά, όλοι οι αναμίκτες μπορούν να διαρκέσουν τουλάχιστον δέκα χρόνια. Κάθε ανταλλακτικό και μονάδα είναι κατασκευασμένα από αντιδιαβρωτικό μέταλλο με καλή επίστρωση. Ορείχαλκος, χάλυβα ή κεραμική βρύση με επίστρωση χρωμίου, ορείχαλκου, νικελίου γνωστής μάρκας αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και μακροπρόθεσμης λειτουργίας των προϊόντων.

Η τιμή των προϊόντων εξαρτάται άμεσα από το υλικό κατασκευής που χρησιμοποιείται.. Τα μοντέλα Silumin θεωρούνται τα φθηνότερα. Φαίνονται αρκετά ελκυστικά αλλά φθείρονται γρήγορα..

Τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας περιλαμβάνουν ορειχάλκινες βρύσες, η επιφάνεια των οποίων είναι επικαλυμμένη με αλουμίνιο, μπρούτζο ή χρώμιο. Αυτές οι επιλογές είναι ανθεκτικές στη φθορά και ανθεκτικές.

Χρώμα

Η παλέτα χρωμάτων των προϊόντων αυτής της εταιρείας δεν είναι περιορισμένη, αλλά οι ασπρόμαυροι μίξερ εξακολουθούν να είναι οι πιο δημοφιλείς. Το φινίρισμα χρωμίου των εξαρτημάτων: βρύσες, μίξερ και θήκες θεωρείται δημοφιλές και σε ζήτηση σήμερα. Το Chrome σε συνδυασμό με μια λακωνική μορφή είναι ένα μοντέρνο κλασικό που χρειάζεται ένας σύγχρονος καταναλωτής..

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Παρά τον έντονο φόρτο εργασίας και την τακτική χρήση των υδραυλικών της Grohe, σπάνια χρειάζονται επισκευές. Αλλά με κακή ποιότητα νερού, ακατάλληλη και απρόσεκτη χρήση, οι βρύσες μπορούν να σπάσουν. Σύμφωνα με τις συμβουλές έμπειρων χρηστών και πωλητών υδραυλικών εγκαταστάσεων, είναι καλύτερο να επισκευάσετε αυτόν τον εξοπλισμό μόνοι σας, αυτό δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες και προσπάθειες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που δεν λειτουργεί στον πωλητή, υπό την προϋπόθεση ότι η εγγύηση είναι έγκυρη.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τους μίκτες είναι:

 • διαρροή;
 • ασθενής πίεση νερού στη βρύση.
 • προβλήματα με τη λειτουργία του αξεσουάρ στη λειτουργία “μπάνιο – ντους”.
 • ανεπαρκής στεγανότητα διακόπτη.

Συνιστάται, πρώτα απ ‘όλα, να μάθετε και να εξαλείψετε την αιτία που προκάλεσε τη βλάβη της συσκευής. Οι βρύσες συχνά σπάνε λόγω σκληρού νερού, βουλώματος του διακόπτη με συντρίμμια και μικρά σωματίδια, φθορά ανταλλακτικών. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τη χρήση φίλτρων νερού για την αποφυγή φράγματος των υδραυλικών εγκαταστάσεων..

Εάν η κασέτα δεν λειτουργεί καλά, τότε πιθανότατα λειαντικά σωματίδια από το τρεχούμενο νερό έχουν κολλήσει στον εσωτερικό κεραμικό δίσκο. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο μίξερ μπορεί να διαρρεύσει. Για να επαναφέρετε τον εξοπλισμό σε κανονική λειτουργία, θα πρέπει να αλλάξετε το κλείστρο..

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται με τα ακόλουθα βήματα:

 • αφαίρεση του βύσματος του υδραυλικού εξαρτήματος.
 • ξεβιδώνοντας τη βίδα που κρατά το μοχλό.
 • διαχωρισμός της συσκευής από τη θήκη.
 • αφαιρώντας το σπασμένο φυσίγγιο και αντικαθιστώντας το.

Η εγκατάσταση του μοχλού πραγματοποιείται με την αντίστροφη σειρά. Τέτοια έργα είναι κατάλληλα για δομές οποιουδήποτε είδους. Οι συσκευές Grohe, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με το σύστημα SpeadCleen, είναι εξοπλισμένες με μαξιλάρια σιλικόνης για φιλτράρισμα. Εάν υπάρχει απόφραξη της φύσιγγας σε αυτό το μοντέλο, τότε για να ομαλοποιήσετε την πίεση του νερού, αρκεί να σύρετε το δάχτυλό σας κατά μήκος της επένδυσης.

Συχνά υπάρχουν στιγμές που υπάρχει ταυτόχρονη παροχή υγρού από τη βρύση και το ντους. Κατά τη διάρκεια τέτοιων καταστάσεων, οι επαγγελματίες συνιστούν να δίνετε προσοχή στη φλάντζα καρούλι..

Ακολουθία επισκευής:

 • βιδώνοντας το μοχλό παροχής νερού.
 • αποσυναρμολόγηση του εύκαμπτου σωλήνα από την κεφαλή του ντους.
 • καθαρισμός του προσαρμογέα και αποστράγγιση.
 • ξεβιδώστε την κύρια βίδα που συγκρατεί το μοχλό ελέγχου.
 • αφαίρεση του εκκεντρικού?
 • αφαιρώντας το παρέμβυσμα καρούλι από το σώμα, αφαιρώντας τους δακτυλίους σιλικόνης.
 • εγκατάσταση νέων δακτυλίων και νέας υγρασίας τους.
 • αντικατάσταση της φλάντζας καρούλι?
 • αποκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων σύμφωνα με το σχέδιο με αντίστροφη σειρά.

Για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την επισκευή των αναμικτήρων, οι ειδικοί σας συμβουλεύουν να φτιάξετε τα δικά σας ελαστικά δαχτυλίδια. Αυτή η εργασία απαιτεί υλικό πάχους τεσσάρων εκατοστών. Τα λινά νήματα και τα λεπτά επιθέματα χαλκού είναι αυτά που μπορούν να σώσουν μια κατάσταση βλάβης και να αυξήσουν τη ζωή της βρύσης. Αλλά μετά από λίγο, η συσκευή πρέπει ακόμα να αποσυναρμολογηθεί.

Για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των ειδών υγιεινής και να διατηρήσετε μια ελκυστική εμφάνιση για πολλά χρόνια, δεν πρέπει να αγνοείτε τις συστάσεις για καθαρισμό και φροντίδα:

 • Η καθημερινή φροντίδα του επιχρωμιωμένου μίξερ είναι ο καθαρισμός της επιφάνειάς του μετά από κάθε μπάνιο ή πλύσιμο πιάτων.
 • συχνά το νερό περιέχει χλώριο, το οποίο μπορεί να βλάψει την εμφάνιση της δομής, επομένως, έτσι ώστε να μην παραμείνει ασβέστη στην επιφάνεια, αξίζει να χρησιμοποιήσετε νερό, ένα σφουγγάρι, ένα μαλακό πανί και να αφαιρέσετε την περίσσεια.
 • μετά το σκούπισμα με ένα υγρό πανί, συνιστάται να σκουπίσετε το μίξερ στεγνό.
 • για βαθύ περιοδικό καθαρισμό, αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό, θα αφαιρέσει απαλά τη βρωμιά και δεν θα βλάψει την επιφάνεια.

Πολλές συμβουλές και συστάσεις από άτομα που καταλαβαίνουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τα εξαρτήματά τους στοχεύουν στην αγορά βρύσες υψηλής ποιότητας και όχι στις φτηνές τους απομιμήσεις. Για να διακρίνετε τα γνήσια προϊόντα από τα πλαστά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες συμβουλές:

 • αγοράζετε προϊόντα μόνο από έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο πωλητή που μπορεί να παρέχει πιστοποιητικά ·
 • ελέγξτε την ποιότητα της χάραξης και της σειράς στα προϊόντα, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι σαφείς για ένα πλαστό προϊόν.
 • Το υλικό της σέλας πρέπει να είναι αποκλειστικά πλαστικό.
 • κοιτάξτε το πάχος του μοχλού, για ένα ψεύτικο μίξερ είναι πολύ πιο λεπτό από το απαραίτητο.
 • κάθε γνήσιο προϊόν έχει εταιρική υπογραφή που βρίσκεται στο μανίκι πτύχωσης.

Κατασκευαστές και κριτικές

Η χώρα προέλευσης των αναμικτήρων Grohe είναι η Γερμανία. Υπάρχουν επίσης εργοστάσια στην Ολλανδία και την Πορτογαλία. Αυτά τα αξεσουάρ υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι διαδεδομένα και γνωστά σε πολλά μέρη του κόσμου για την υψηλή τους ποιότητα. Η γερμανική μάρκα προσφέρει 5ετή εγγύηση και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κομψό, λειτουργικό εξοπλισμό μπάνιου και κουζίνας. Το κόστος των προϊόντων δικαιολογείται πλήρως από την αξιοπιστία, το κύρος και την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων..

Κρίνοντας από κριτικές πελατών, οι βρύσες Grohe ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη λειτουργικότητα.. Οι καταναλωτές λατρεύουν επίσης τον απλό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης του αξεσουάρ. Πολλοί άνθρωποι σημειώνουν την αθόρυβη λειτουργία του γερανού και την ευκολία περιστροφής. Ερευνώντας τις κριτικές, μπορείτε να δείτε ότι τα μοντέλα με αεριστή είναι μια καλή επένδυση, αφού δεν ψεκάζουν νερό και το εξοικονομούν..

Οι άνθρωποι αγοράζουν συχνά μοντέλο Eurosmart Cosmopolitan και μιλήστε για αυτήν μόνο από την καλύτερη πλευρά. Αυτή η βρύση έχει μικρό βάρος και τέλειο σχεδιασμό, η συσκευή μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες. Οι αγοραστές λατρεύουν την ομαλότητα και την αβίαστη αλλαγή μοχλού. Οι αγοραστές λένε ότι παρά την έλλειψη φίλτρου νερού, δεν υπήρξαν προβλήματα με το φυσίγγιο, καθώς και βλάβες. Το μοντέλο καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Μερικές φορές προκύπτουν προβλήματα στην εργασία με μοντέλα αφής, η επισκευή των οποίων είναι ακριβότερη από τα μηχανικά.. Μίξερ όπως το Bauflow κάτω από τους αριθμούς 23156000, 23324001, 124895 οι αγοραστές εκτιμήθηκαν αρκετά ψηλά. Οι θετικές κριτικές στοχεύουν στη στοχαστικότητα των εξαρτημάτων, την ανθεκτικότητα, την αντοχή στη φθορά, η οποία αντισταθμίζει πλήρως το σημαντικό κόστος τους.

Επιτυχημένα παραδείγματα και επιλογές

Αφού γίνει η επιλογή του μίξερ, αξίζει να αποφασίσετε για τον τόπο εγκατάστασής του. Το ενσωματωμένο μοντέλο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ντους ή βρύση με περιστρεφόμενο, είναι τοποθετημένο στον τοίχο, θα είναι σχετικό για κάθε τύπο δωματίου. Αλλά το καλύτερο από όλα, αυτό το μοντέλο νιπτήρα είναι κατάλληλο για ένα μικρό μπάνιο. Εάν έχετε ένα μπάνιο μικρού μεγέθους, τότε η εγκατάσταση μοντέλων με ντους σε αυτό θα είναι επίσης επιτυχής. Όσον αφορά την έκδοση δαπέδου, σε αυτήν την κατάσταση δεν θα είναι σχετική.

Αλλά για ένα ευρύχωρο δωμάτιο, το μοντέλο δαπέδου, το οποίο είναι εξοπλισμένο με σγουρό στόμιο, θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος. Θα ήταν σκόπιμο να συνδυάσετε ένα τέτοιο μίξερ με ένα όμορφο μπολ στο κέντρο του δωματίου. Τέτοια υδραυλικά θα προσθέσουν πολυτέλεια και πολυπλοκότητα στο μπάνιο..

Η Grohe είναι μια εταιρεία της οποίας η κύρια αξία δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός και η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, αλλά και η ποιότητα που αποδεικνύεται με τα χρόνια. Η επιλογή βρύσης από αυτόν τον κατασκευαστή θα είναι η σωστή απόφαση για την οποία δεν θα μετανιώσετε..

Αυτό το αξεσουάρ υδραυλικών λαμβάνει επάξια τις καλύτερες κριτικές, οι οποίες μιλούν για μεγάλη διάρκεια ζωής και απλότητα της λειτουργικότητάς του. Κάθε μονάδα του προϊόντος είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο και έχει τα δικά της ατομικά πλεονεκτήματα. Οι βρύσες Grohe είναι ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Στο επόμενο βίντεο θα βρείτε μια επισκόπηση του μίξερ θερμοστάτη Grohe.