Πόρτες “Σοφία”

Δεδομένου ότι οι πόρτες είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι πριν μπουν σε ένα δωμάτιο, η κομψή και μοντέρνα διακόσμηση στο εσωτερικό δεν θα κάνει μια κομψή εντύπωση εάν η πόρτα δεν ταιριάζει με αυτό. Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα θυρών είναι τα προϊόντα του εργοστασίου της Σόφιας. Αυτά είναι προϊόντα Hot Couture στην αγορά πόρτας, το επίπεδο των οποίων αναγνωρίζεται στην πατρίδα του υψηλού σχεδιασμού – στην Ιταλία..

Ιδιαιτερότητες

Το εργοστάσιο της Σόφιας κατασκευάζει προσαρμοσμένες σύγχρονες, ευπαρουσίαστες πόρτες για εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από εισαγόμενα ιταλικά υλικά, που αναπτύχθηκαν στο δικό μας εργαστήριο σχεδιασμού Εργαστήριο Σόφιας και να περάσει την υψηλότερη τυποποίηση ποιότητας.

Διάσημοι σχεδιαστές από την Ιταλία συνεργάζονται με το εργοστάσιο σε συνεχή βάση:

 • Η Garcia Cumin είναι η συγγραφέας του στυλ της Σόφιας από το 2012.
 • Franco Poli – ένας από τους καθηγητές της Ακαδημίας Τεχνών της Βενετίας.
 • Riccardo Giovanetti – ο συγγραφέας των εκθεμάτων της εταιρείας, εκπροσωπώντας επίσης την έκθεση του εργοστασίου στο Trienalle Art Museum (Μιλάνο).
 • Egidio Panzera – ο προγραμματιστής των κύριων κατευθύνσεων στυλ “Sophia”.

Είναι η παρουσία γνωστών ονομάτων στον κόσμο του σχεδιασμού στο προσωπικό της εταιρείας που καθιστά δυνατή τη συζήτηση για την αποκλειστικότητα και την αναγνώριση των προϊόντων αυτής της εγχώριας μάρκας. Σήμερα μπορείτε να βρείτε ανάλογα μερικών φύλλων πόρτας και υλικών που παράγονται από το εργοστάσιο της Σόφιας. Ωστόσο, στη ρωσική αγορά δεν υπάρχει κατασκευαστής που θα μπορούσε να επαναλάβει τα ευρήματα σχεδιασμού, την παρουσίαση χρώματος των προϊόντων και την ποιότητα των επικαλύψεων που είναι εγγενείς σε αυτό το εμπορικό σήμα..

Δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής της πόρτας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της εγκατάστασης, οι μηχανικοί του εργοστασίου Sophia έχουν αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία για την κατασκευή του πλαισίου της πόρτας από διάφορα υλικά ουσιαστικά με το κλειδί στο χέρι, δηλαδή με κοπές, προσαρμογή αυλακώσεων και επεξεργασμένες άκρες από πλάκες. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό της παραγωγής θυρών “Sofia” είναι το γεγονός ότι μεντεσέδες και κλειδαριές στα φύλλα της πόρτας εγκαθίστανται απευθείας στο εργοστάσιο. Έτσι, η πόρτα που αγόρασε ο αγοραστής είναι σχεδόν εντελώς έτοιμη για εγκατάσταση..

Προβολές

Οι σύγχρονες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση οδήγησαν στην εμφάνιση ενδιαφέρουσων λύσεων μηχανικής που σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο εγκαταλείποντας την παραδοσιακή προσέγγιση στο άνοιγμα των θυρών..

Το εργοστάσιο “Sofia” προσφέρει τα ακόλουθα μοντέρνα σχέδια συστημάτων θυρών:

 • Συρόμενες πόρτες, οι οποίες παρουσιάζονται στις ακόλουθες ποικιλίες:
  1. Πόρτες – “θήκη μολυβιού”, ο καμβάς του οποίου, κατά το άνοιγμα, κινείται μέσα στο πλαίσιο της πόρτας, ενσωματωμένο στον τοίχο.
  2. πόρτες διαμερισμάτων που έχουν κρυφή τροποποίηση από αυτόν τον κατασκευαστή, ο μηχανισμός της οποίας κρύβεται πίσω από ένα διακοσμητικό κουτί τοίχου.
  3. “Μαγεία”, ένα διακριτικό χαρακτηριστικό της οποίας είναι η διάταξη των οδηγών στο φύλλο της πόρτας, η οποία δίνει την εντύπωση της ολίσθησης της πόρτας στον αέρα.
  4. “Μυστήριο”, που κρύβει τον μηχανισμό του κινητού συστήματος μέσα στο φύλλο της πόρτας, αφήνοντας στον θεατή μόνο μια διακοσμητική λωρίδα αλουμινίου, η οποία είναι ο πάνω οδηγός.
  5. Πτυσσόμενη πόρτα, που ονομάζεται επίσης “συμπαγής” ή “ακορντεόν”. Αυτή η πόρτα είναι εξοπλισμένη με έναν μηχανισμό, λόγω του οποίου το φύλλο της πόρτας διπλώνεται σε δύο ίσα μισά και εξοικονομεί χρήσιμο χώρο..
  6. Πόρτα-“βιβλίο”, όταν ανοίξει, το οποίο συναρμολογείται μέσα στην πόρτα σε δύο ασύμμετρα μέρη και μετακινείται στο πλάι χάρη σε έναν κρυφό μηχανισμό.
  7. Roto, ή περιστροφική πόρτα, όταν ανοίξει, η πόρτα παραμένει στο άνοιγμα, κινούμενη κάθετα προς μία από τις πλευρές.

  • Πόρτες που αντικαθιστούν το εσωτερικό διαμέρισμα. Μπορεί να υπάρχουν από δύο έως τέσσερις καμβάδες – αυτός είναι ο λεγόμενος “καταρράκτης συρόμενων θυρών”, ο οποίος, όταν ανοίξει, κινείται μέσα στην πόρτα μέσω των επάνω οδηγών και ενός μηχανισμού κρυμμένου στους καμβάδες.

  • “Αόρατες”, ή κρυφές πόρτες, οι οποίες συχνά αναφέρονται ως “αόρατες”. Τέτοιες δομές εγκαθίστανται σε ειδικό ομοεπίπεδο κιβώτιο, στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο και χωρίς τη χρήση πλακών.

  • Κλασικές ή κούνιες πόρτες.

  Διαστάσεις (επεξεργασία)

  Τα φύλλα πόρτας από το εργοστάσιο της Σόφιας μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το GOST της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να έχουν το συνηθισμένο ύψος 2100 mm στην ΕΕ και παράγονται σε πλάτη από 600 mm έως 900 mm. Για πόρτες με ρωσικές διαστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε πόρτες με ύψος 1900 mm ή 2000 mm και ελάχιστο πλάτος 550 mm.

  Έτσι, ο αγοραστής, αν το επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει τις ακόλουθες διαστάσεις του φύλλου πόρτας:

  • 550 mm / 1880 mm.
  • 600 mm / 1900 mm.
  • 600 (900) mm / 2000 mm.
  • 600 (900) mm / 2100 mm.

  Ένα χαρακτηριστικό αυτής της μάρκας είναι παραγωγή θυρών ύψους 2300 mm. Επίσης, για ορισμένες συλλογές υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής φύλλου πόρτας πλάτους 1000 mm. Στη συλλογή Skyline, το ύψος των φύλλων της πόρτας μπορεί να φτάσει τα 3500 mm, έτσι η πόρτα καταλαμβάνει όλο το ύψος του τοίχου και φτάνει στο επίπεδο της οροφής, διευρύνοντας το χώρο και δημιουργώντας μη τυποποιημένες αναλογίες σχεδίασης επισκέψεων.

  Είναι δυνατή η αγορά πάνελ θυρών μη τυποποιημένων μεγεθών, αυτό το σημείο θα πρέπει να συζητηθεί επιπλέον κατά την παραγγελία. Δεδομένου ότι τα δεδομένα μπορεί να διαφέρουν για κάθε συλλογή, είναι σκόπιμο να συμφωνήσουμε σε μια λύση στυλ ακόμη και στο στάδιο της ανέγερσης θυρών. Το πάχος του φύλλου της πόρτας είναι 35 mm.

  Στον ιστότοπο της εταιρείας “Sofia” υπάρχει η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με έναν διαχειριστή ο οποίος θα παρέχει φύλλα συστάσεων για όλες τις επιλογές για συστήματα θυρών ή χωρίσματα εσωτερικών θυρών.

  Υλικά (επεξεργασία)

  Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των φύλλων πόρτας της μάρκας Sophia βρίσκεται η ξυλεία LVL, η οποία είναι ένα σύγχρονο οικοδομικό υλικό κατασκευασμένο από καπλαμά από μαλακό ξύλο. Λόγω του μεγάλου αριθμού πατημένων στρωμάτων καπλαμά και της εγκάρσιας διάταξης των ινών ξύλου σε κάθε στρώση, αυτό το υλικό αποδεικνύεται πολύ ανθεκτικό και ξεπερνά το συμπαγές ξύλο σε φυσικά και μηχανικά χαρακτηριστικά..

  Η βάση της πόρτας είναι επικαλυμμένη με ένα υλικό όπως το HDF (ινοσανίδες υψηλής αντοχής), το οποίο αντικαθιστά το συνηθισμένο MDF από αυτόν τον κατασκευαστή. Προτιμάται το HDF ακριβώς λόγω της υψηλότερης πυκνότητάς του, καθώς όσον αφορά τους άλλους δείκτες αυτό το υλικό δεν διαφέρει πλέον από το MDF, είναι εξίσου φιλικό προς το περιβάλλον.

  Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα είναι τα υλικά επικάλυψης που χρησιμοποιούνται για την επένδυση πάνελ θυρών:

  • Καπλαμά, το οποίο είναι ένα λεπτό κομμάτι πολύτιμων ειδών ξύλου. Το εργοστάσιο Sophia χρησιμοποιεί καπλαμά λευκής τέφρας και βελανιδιάς κορυφαίας ποιότητας, το οποίο επιλέγεται για το “πουκάμισο” κάθε πόρτας χρησιμοποιώντας υπολογιστή, έτσι ώστε το επίπεδο αντιστοίχισης σε σκιά και δομή είναι ιδανικό.

  • Φλοιός, το όνομα του οποίου σημαίνει “φλοιός”. Η Sophia είναι ο μόνος Ρώσος κατασκευαστής που λειτουργεί με πραγματικό φλοιό, ο οποίος είναι υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο και παράγεται στην Ιαπωνία. Ο αποκλειστικός ιαπωνικός φλοιός έχει πλούσιες αποχρώσεις και υψηλό επίπεδο αντοχής λόγω της πρόσθετης επίστρωσης.

  Οι πόρτες σε έναν τέτοιο φλοιό δεν φοβούνται τα νύχια, την υγρασία των κατοικίδιων ζώων και μεταφέρουν τέλεια το σχέδιο και την υφή ενός ζωντανού δέντρου. Ταυτόχρονα, ο φλοιός ιαπωνικής κατασκευής αναγνωρίζεται ως φιλικός προς το περιβάλλον και χρησιμοποιείται στην ιατρική και στη βιομηχανία τροφίμων..

  • Ακρυλικό, το οποίο είναι ένα βερνίκι που παράγεται με βάση ακρυλικό, αλλά με κάποιες διαφορές, για παράδειγμα, αυξημένη αντοχή και δύναμη απόκρυψης.

  • Το “μετάξι”, το οποίο είναι ένα υλικό φινιρίσματος, αισθάνεται και μοιάζει πανομοιότυπο με το πραγματικό ύφασμα. Αυτή η επίστρωση αναπτύχθηκε και παράχθηκε στη Γερμανία και έχει, εκτός από μια ευγενή γυαλάδα, πλούσιο χρώμα και υψηλή αντοχή, η οποία της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί για το φινίρισμα των φύλλων της πόρτας..

  Το γυαλί χρησιμοποιείται συχνά ως ένθετα στα φύλλα πόρτας της Sophia. Μπορεί να έχει διαφορετικό χρώμα, λοξότμητο ή χαραγμένο. Η αντοχή του γυαλιού εξασφαλίζεται από τις ιδιαιτερότητες της δομής του, αφού ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί μια τέτοια σύγχρονη εξέλιξη όπως το γυαλί-τριπλέξ. Η παρουσία μιας ειδικής μεμβράνης ανάμεσα σε δύο στρώματα σκληρυμένου γυαλιού το ενισχύει επιπλέον και αποτρέπει τη διασπορά θραυσμάτων ακόμη και σε περίπτωση άμεσης πρόσκρουσης. Οι επιλογές γυαλιού μπορούν να ποικίλουν:

  • Ματ?
  • Διαφανής;
  • Καθρέφτης?
  • Γυάλινο σατινέ?
  • Γυαλιστερά γυαλιά με καθρέφτη.

  Χρωματιστά

  Η κάλυψη φύλλων πόρτας που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο πόρτας Sofia διακρίνεται από μια ιδιαίτερη αναγνωρίσιμη κομψότητα. Αυτή η εντύπωση είναι το αποτέλεσμα επίπονης δουλειάς σχεδιαστών και τεχνολόγων. Η ανάπτυξη ορισμένων αποχρώσεων καπλαμά μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μήνες, αλλά το αποτέλεσμα που προκύπτει στο τέλος αποδεικνύεται ότι είναι αποκλειστικός, δεδομένου ότι δεν θα είναι δυνατό να βρεθούν παρόμοιες αποχρώσεις από άλλους κατασκευαστές.

  Χρώματα στα οποία παρουσιάζονται καπλαμά φύλλα πόρτας:

  • Η βελανιδιά μπορεί να είναι:
  1. αγροτικός;
  2. ξεθωριασμένος;
  3. φυσικός;
  4. φως;
  5. ombre δρυς?
  6. glam?

  • Η τέφρα είναι βαμμένη στα ακόλουθα χρώματα:
  1. Λευκό;
  2. μπεζ;
  3. μαύρος;
  4. μπεζ.

  • Τα ακόλουθα ονόματα καπλαμά είναι μοναδικά:
  1. καντάτα;
  2. habanera?
  3. μπαρόκ;
  4. ραψωδία;
  5. εκλεκτικός
  6. bleckdandy?
  7. χώρα και πολλές άλλες.

  • Το καινοτόμο υλικό φλοιού διατίθεται σε χρώματα που μιμούνται το φλοιό του φυσικού ξύλου ή διάφορες επιφάνειες:
  1. Σανδάλι;
  2. Wenge;
  3. Καρυδιά Canaletto?
  4. Λευκό σφενδάμι?
  5. Φανέλα;
  6. Λινό, κλπ..

  • Τα ακρυλικά επιχρίσματα μπορούν να έχουν χρώματα:
  1. Carnelian (γυαλιστερό βερνίκι)?
  2. Ιασπις;
  3. Οπάλ ή ελεφαντόδοντο?
  4. Κλασική λευκή λάκα.

  • Μια ασυνήθιστη, θεαματική επιφάνεια που ονομάζεται μετάξι είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες αποχρώσεις:
  1. Μαύρο μετάξι?
  2. Μεταξωτό γκρι?
  3. Μετάξι τέφρας.

  • Οι χρωματικές επιλογές του γυαλιού που χρησιμοποιείται για τα ένθετα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορείτε να εγκαταστήσετε διαφανές, αδιαφανές, καθρέφτη ή παγωμένο (σατινέ) γυαλί των ακόλουθων αποχρώσεων:
  1. Μπρούντζος;
  2. Ασήμι;
  3. Ασημί-χάλκινο?
  4. Μαύρος

  Όλα τα στοιχεία του πλαισίου της πόρτας και του πλίνθου είναι στο ίδιο χρώμα και υφή με το ίδιο το φύλλο της πόρτας, γεγονός που δημιουργεί ένα ενιαίο αρμονικό στοιχείο του εσωτερικού.

  Ποιό είναι καλύτερο?

  Είναι μάλλον δύσκολο να προσδιοριστεί ποιο από τα μοντέλα πόρτας Sofia είναι το καλύτερο, καθώς η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλού επιπέδου για κάθε προϊόν αυτής της μάρκας και η λύση στυλ εξαρτάται από τις προτιμήσεις του κάθε αγοραστή.

  Προκειμένου να διευκολυνθεί η επιλογή, ο κατασκευαστής προσφέρει φύλλα πόρτας, ο σχεδιασμός των οποίων αναπτύσσεται στο πλαίσιο ολοκληρωμένων συλλογών.. Μέχρι σήμερα, αυτή η μάρκα έχει δημιουργήσει 8 συλλογές:

  • Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των φύλλων πόρτας της συλλογής “Original” είναι τα κάθετα γυάλινα ένθετα, τα οποία μπορεί να έχουν διαφορετικά πλάτη..
  • Το “Classic” διακρίνεται από επενδεδυμένα ένθετα, τα οποία μπορεί να είναι είτε ξύλο είτε γυαλί. Η σχέση μεταξύ ένθετων είναι μοναδική, όπως και τα σχήματα στα οποία κατασκευάζονται.
  • “Rainbow” – πρόκειται για χρωματιστές πόρτες καλυμμένες με έντονο ακρυλικό και δεν έχουν ένθετα.
  • “Βροχή” – αυτά είναι τρισδιάστατα σχέδια σε γυάλινο φύλλο, που μιμούνται τα ρέοντα ρεύματα βροχής. Τέτοια φύλλα πόρτας με ένθετα είναι μοναδικά και παράγονται μόνο από αυτήν τη μάρκα..
  • Το “Manigliona” αντιπροσωπεύεται από μοναδικούς καμβάδες, οι οποίοι, ως λαβή πόρτας, έχουν μια κομψή λεπτομέρεια φινιρίσματος που μετατρέπεται σε διακοσμητική λωρίδα. Αυτές είναι οι πόρτες της Hot Couture.

  • Το “Smart” αντιπροσωπεύει φύλλα πόρτας με εγκάρσια κατεύθυνση καπλαμά. Κομψά ένθετα από γυαλί ή καθρέφτη βρίσκονται επίσης απέναντι από το φύλλο της πόρτας.
  • “Rainbow” – πρόκειται για χρωματιστές πόρτες καλυμμένες με έντονο ακρυλικό και δεν έχουν ένθετα.
  • Το Skyline προσφέρει σχέδια πόρτας που δεν περιορίζονται σε ύψος. Τέτοιες ψηλές πόρτες μπορούν να φτάσουν στην οροφή ή να έχουν μήκος που είναι βολικό για τον αγοραστή..
  • Το “Crystal” είναι η συλλογή του συγγραφέα του στούντιο σχεδιασμού Garcia Cumini Associati. Αυτές οι πόρτες είναι διακοσμημένες με μια καινοτόμο μεταξωτή επίστρωση, συνδυάζουν αλουμίνιο και ξύλο..

  Πώς να επιλέξετε?

  Οι καινοτομίες που διακρίνουν τα συστήματα εισόδου του εργοστασίου της Σόφιας περιλαμβάνουν τις δικές μας εξελίξεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ανοιγόμενων θυρών. Μπορείτε να εξοικειωθείτε μαζί τους με περισσότερες λεπτομέρειες σε εκθεσιακούς χώρους που άνοιξε αυτή η μάρκα και αντικαθιστούν τα παραδοσιακά καταστήματα κομμωτηρίων.

  Ένα χαρακτηριστικό της παρουσίασης συστημάτων θυρών και χωρισμάτων στον εκθεσιακό χώρο είναι η παρουσίασή τους σε διάφορους εσωτερικούς χώρους, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την επιλογή, καθώς ο αγοραστής μπορεί να δει το επιλεγμένο προϊόν σε όλες τις πιθανές επιλογές παρουσίασης. Ο πελάτης θα μπορεί να αγοράσει μια πόρτα ή ένα διαμέρισμα σε οποιαδήποτε από τις λύσεις στυλ:

  • Υψηλής σχεδίασης εσωτερικό?
  • Σύγχρονο στυλ?
  • Vintage στυλ?
  • Κλασικό στιλ?
  • Στα Σκανδιναβικά?
  • Απαλό στυλ πολυτέλειας.

  Στον αγοραστή μπορεί να προσφερθεί ένα φύλλο πόρτας για βαφή, διάφορες επιλογές για πτυσσόμενες πόρτες, συρόμενα χωρίσματα, καθώς και ευγενείς δίφυλλες πόρτες. Όλες οι λαβές και οι μεντεσέδες έχουν ήδη ληφθεί υπόψη κατά τη δημιουργία αυτού ή εκείνου του μοντέλου, το παρκέ της ίδιας εταιρείας και ο πλίνθος ταιριάζουν με την πόρτα, επομένως ο πελάτης απαλλάσσεται από την ανάγκη να επιλύσει ανεξάρτητα αυτά τα ζητήματα. Μια τέτοια συστηματική προσέγγιση στην επιλογή των θυρών είναι μοναδική στην εγχώρια αγορά για αυτά τα προϊόντα..

  Προς το παρόν, μια τέτοια υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους πελάτες. αποκλειστικά σε μεγάλες πόλεις. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί προσωπικά τον εκθεσιακό χώρο, είναι λογικό να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο της εταιρείας, ο οποίος παρουσιάζει έναν λεπτομερή κατάλογο προϊόντων, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιλογή. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, αξίζει να καλέσετε τους εκπροσώπους της εταιρείας και να συζητήσετε προσωπικά τα σημεία ενδιαφέροντος. Η παράδοση του προϊόντος στις περιοχές μπορεί να παραγγελθεί είτε απευθείας από τον κατασκευαστή είτε μέσω ενός δικτύου αντιπροσώπων.

  Αναθεωρήσεις και επισκευές

  Όταν εξετάζετε τις κριτικές στις πόρτες του εργοστασίου της Σόφιας, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να προσέξετε είναι ο τεράστιος αριθμός τους. Αυτό το γεγονός μιλά, τουλάχιστον, για σημαντικό όγκο πωλήσεων και δημοτικότητα προϊόντων αυτής της μάρκας..

  Υπάρχουν τόσο θετικές όσο και αρνητικές κριτικές μεταξύ των κριτικών. Τα θετικά σχόλια είναι πολύ αισθητά περίπου ένα σετ πορτών με τηλεσκοπικές πλάκες. Από τους συγγραφείς αναφέρουν ότι για 5 χρόνια λειτουργίας, τίποτα δεν συνέβη με κλειδαριές, φύλλα πόρτας και γυαλί και μοιάζουν σαν καινούργια, παρά την παρουσία ενός μικρού παιδιού ή ζώων στο διαμέρισμα. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι πλάκες ενός από τα κουφώματα απομακρύνονται περίεργα από τον τοίχο, εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήσεις προς τον κατασκευαστή..

  Αρκετές κριτικές είναι σαφώς αρνητικές, στις οποίες οι πόρτες ονομάζονται “χαρτί”, υποστηρίζοντας ότι είναι κατασκευασμένες από πατημένο χαρτί. Δεδομένου ότι η LVL-ξυλεία αναφέρεται στους καταλόγους της εταιρείας ως υλικό πλαισίου, τίθεται το ερώτημα εάν οι εξαγριωμένοι αγοραστές έχουν αποκτήσει αντίγραφα γνωστής μάρκας. Επίσης, μεταξύ των κριτικών υπάρχουν παράπονα για το έργο των εμπόρων στις περιοχές και συμβουλές, ζητήστε στον ιστότοπο της εταιρείας τις διευθύνσεις των επίσημων αντιπροσωπειών, ώστε να μην επικοινωνείτε με αδίστακτους προμηθευτές.

  Η επισκευή καπλαμά ή βερνικιού, όπως λένε στις κριτικές, δεν προκαλεί δυσκολίες. Στην πρώτη περίπτωση, ενέματα κεριού χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση γρατζουνιών, στη δεύτερη, ο λεκές καλύπτεται με βερνίκι ψεκασμού. Σε περιπτώσεις που το γυαλί είναι χαλαρό στην πόρτα, πρέπει να επικοινωνήσετε με ειδικούς επισκευής, καθώς η εταιρεία δεν κάνει επισκευές. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου η περίοδος εγγύησης για το προϊόν δεν έχει λήξει, ο κατασκευαστής αντικαθιστά τη χαλαρή πόρτα με νέα..

  Οι περισσότεροι αγοραστές που έχουν εγκαταστήσει τις πόρτες αυτής της εταιρείας είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την εμφάνισή τους, σημειώνοντας ότι φαίνονται ακριβά και κάνουν καλή εντύπωση στους επισκέπτες. “Ιταλικές πόρτες σε ρωσικές τιμές” – έτσι μπορούν να περιγραφούν γενικά οι πόρτες της Σόφιας, κρίνοντας από τις κριτικές

  Επιλογές στο εσωτερικό του διαμερίσματος

  Μια ολιστική προσέγγιση στην επιλογή των δομών των θυρών και του εσωτερικού σχεδιασμού επιτρέπει τη δημιουργία ενός αρμονικού και ισορροπημένου εσωτερικού χώρου σε δωμάτια διακοσμημένα με πόρτες από το εργοστάσιο της Σόφιας. Λόγω του τεράστιου αριθμού συνδυασμών χρωμάτων και υφών της επίστρωσης, τα φύλλα πόρτας της μάρκας “Sofia” μπορούν να επιλεγούν τόσο για κλασικές εσωτερικές επιλογές όσο και για στυλ etno ή techno..

  Κομψό φύλλο πόρτας από τη συλλογή “Εξυπνος”, εκτελείται σε μοντέρνο στιλ, απόλυτα λειτουργικό. Τα αδιαφανή γυάλινα ένθετα δεν είναι απλώς ένα διακοσμητικό στοιχείο, σας επιτρέπουν να καθορίσετε εάν το φως είναι αναμμένο στο δωμάτιο και, κατά συνέπεια, αν κάποιος είναι εκεί. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι, χάρη στα γυάλινα στοιχεία, η πόρτα φαίνεται πιο ελαφριά, φαίνεται να αφήνει αέρα μέσα του και ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό με το στυλ του μινιμαλισμού.

  Η εγκάρσια διάταξη των ενθεμάτων και του καπλαμά του καλύμματος της πόρτας συμπληρώνεται ιδανικά με ορθογώνιους λαμπτήρες που βρίσκονται στα σκαλοπάτια των σκαλοπατιών και καρέκλες σχεδιαστών ασυνήθιστου σχήματος.

  Πόρτα συλλογής “Γραμμή ορίζοντα”, καλυμμένο με ένα όμορφα ρουστίκ καπλαμά δρυός, είναι επίσης καλό αποκλειστικά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η ασυνήθιστη επιφάνεια δίνει έμφαση στις μη τυποποιημένες διαστάσεις της δομής της πόρτας, οι οποίες θα είναι κατάλληλες σε ένα υπνοδωμάτιο σε στιλ σοφίτας ή σε ένα σαλόνι διακοσμημένο σε στιλ υψηλής σχεδίασης.

  Το Soft Luxury είναι ένα στυλ που αποτελεί μια μοντέρνα ενσάρκωση της νεωτερικότητας. Αυτό είναι το στυλ των φύλλων πόρτας από τη συλλογή. “Βροχή”, τα οποία είναι διακοσμημένα με κάθετα γυάλινα ένθετα, που μιμούνται τα ρέοντα ρεύματα της βροχής. Μια τέτοια πόρτα θα είναι κατάλληλη τόσο στο εσωτερικό ενός εξαιρετικού καθιστικού, όσο και ως διπλό διαμέρισμα στο υπνοδωμάτιο. Οι καλά επιλεγμένοι συνδυασμοί χρωμάτων θα τονίσουν τη γεύση των ιδιοκτητών των χώρων και η μοναδικότητα του σχεδιασμού των φύλλων της πόρτας δεν θα αφήσει καμία αμφιβολία για την τάση τους για πολυτέλεια.

  Επισκόπηση εργοστασιακής πόρτας "Σοφία" δείτε το επόμενο βίντεο.