Dera πόρτες

Η εταιρεία Dera κατασκευάζει πόρτες εδώ και 20 χρόνια. Χρησιμοποιώντας πολυετή εμπειρία και προηγμένες τεχνολογίες στην παραγωγή, η εταιρεία καθιέρωσε την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που είναι άξια δημοφιλή στην αγορά και έχουν εξαιρετικές κριτικές..

Πλεονεκτήματα

Οι πόρτες της εταιρείας χρησιμοποιούνται ευρέως σε ξενοδοχεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, εστιατόρια, γραφεία και διοικητικά κτίρια.

Όλα χάρη στα πλεονεκτήματά τους, όπως:

  • αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής και συμμόρφωση με τα κρατικά πρότυπα.
  • η προκαταρκτική ξήρανση του υλικού σε ειδικούς θαλάμους αποκλείει την παραμόρφωση των προϊόντων κατά τη λειτουργία.
  • μια ποικιλία υλικών και σχεδίων φινιρίσματος σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν για ένα δωμάτιο οποιουδήποτε στυλ και χρώματος.
  • όμορφη και αισθητική εμφάνιση προϊόντων, 10ετής εγγύηση και διαθεσιμότητα μοντέλων προϋπολογισμού..

Προβολές

Ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον τόπο εγκατάστασής τους, οι πόρτες χωρίζονται σε διάφορους τύπους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν πυροπροστασία, κατασκευή, γραφείο, για σχολεία και ιατρικά ιδρύματα..

Τα πυρίμαχα μοντέλα έχουν όριο αντίστασης στη φωτιά 30 και 60 λεπτά, το οποίο επιτρέπει σε αυτό το διάστημα να διατηρούν τις μονωτικές ιδιότητες του προϊόντος και να μην υφίστανται παραμόρφωση. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας και γεμάτο με πυρίμαχο χαρτόνι εμποτισμένο με ειδική ένωση. Το πάχος του φύλλου πόρτας του μοντέλου EI30 είναι 4 cm, για το EI60 είναι 5,6 cm. Τα πλαίσια των θυρών είναι εξοπλισμένα με κυκλώματα μόνωσης καπνού και ήχου και στα μοντέλα -60 υπάρχει πρόσθετη στεγανοποίηση αφρού.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται με διάφορους τύπους διακοσμητικών φινιρισμάτων, με ένα ή δύο φύλλα, σταθερά ή τζάμια, με σταθερό κατώφλι ή πτώση. Τα πυρίμαχα μοντέλα “Dera” είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τις χαλύβδινες πόρτες, επιτρέποντάς σας να λάβετε υπόψη το σχεδιασμό των χώρων και να ταιριάξετε αρμονικά στο εσωτερικό των ξενοδοχείων, των γραφείων και των διοικητικών κτιρίων. Ως φινίρισμα χρησιμοποιούνται πλαστικοποίηση, καπλαμά και βαφή με σμάλτο..

Στην κατασκευή μοντέλων με τζάμια, χρησιμοποιείται πολυστρωματικό πυρίμαχο γυαλί με στρώματα τζελ. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, δεν σπάει ή παραμορφώνεται, αλλά εγκαθίσταται στον καμβά χρησιμοποιώντας ένα αφρώδες στεγανωτικό, το οποίο κλείνει από πάνω με μια διακοσμητική μπαγκέτα.

Οι πόρτες για ιατρικά ιδρύματα διακρίνονται για την υψηλή αντοχή, την ανθεκτικότητα και την αισθητική τους εμφάνιση. Είναι ανθεκτικά στην τακτική χρήση απολυμαντικών και έχουν γρίλιες εξαερισμού που βρίσκονται στο κάτω μέρος του προϊόντος. Οι επιλογές του ντουλαπιού έχουν αυξημένες ηχομονωτικές ιδιότητες και τα προϊόντα για αίθουσες και διαδρόμους είναι εξοπλισμένα με παράθυρο με διπλά τζάμια και έχουν διπλό σχεδιασμό.

Οι πόρτες για εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα, το πλαίσιο της πόρτας είναι ενισχυμένο και η επιφάνεια του φύλλου της πόρτας είναι ανθεκτική σε μηχανικές καταπονήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του σχεδιασμού των παιδικών δωματίων, οι πόρτες παράγονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το ενισχυμένο γυαλί χρησιμοποιείται στην κατασκευή μοντέλων με τζάμια.

Συνιστάται η εγκατάσταση μοντέλων με αναπτυσσόμενα κατώφλια, κλεισίματα θυρών και εξοπλισμένα με το σύστημα “Anti-panic” ως πόρτες πυρκαγιάς σε παιδικά ιδρύματα..

Οι πόρτες για κτίρια γραφείων τελειώνουν με καπλαμά από φυσικό ξύλο, το οποίο δίνει στα προϊόντα μια ευγενή και στιβαρή εμφάνιση, και εγκαθίσταται σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου πρόσβασης. Τα προϊόντα έχουν υψηλές ηχομονωτικές και πυροπροστατευτικές ιδιότητες..

Οι πόρτες των ξενοδοχείων κατασκευάζονται σε διάφορες εκδόσεις: πόρτες εισόδου για δωμάτια, εσωτερικές πόρτες για χρήση σε σουίτα δύο δωματίων και μοντέλα για μπάνια. Κάθε ένας από τους τρεις τύπους πληροί συγκεκριμένες απαιτήσεις. Για παράδειγμα, οι αριθμημένες πόρτες εισόδου πληρούν τις απαιτήσεις πυρασφάλειας και έχουν υψηλές ηχομονωτικές ιδιότητες..

Οι πόρτες του μπάνιου είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην υγρασία, δεν φουσκώνουν και δεν χάνουν την αρχική τους εμφάνιση. Όλα τα προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν στο ίδιο σχέδιο χρωμάτων και να διακοσμηθούν στο ίδιο στυλ. Εκτός από την επένδυση, την πλαστικοποίηση και τη βαφή με σμάλτα, οι πόρτες μπορούν να διακοσμηθούν χρησιμοποιώντας μπαγκέτα και ογκομετρικά πάνελ, γεγονός που καθιστά δυνατή την παραγωγή θυρών ξενοδοχείων για δωμάτια διακοσμημένα σε κλασικό στιλ..

Οι πόρτες γραφείου είναι το πρόσωπο της εταιρείας και ως εκ τούτου θα πρέπει να φαίνονται αισθητικά ευχάριστες και σοβαρές. Η εταιρεία Dera προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων γραφείου, κατασκευασμένα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε μεγάλη ποικιλία τελειωμάτων. Αυτά είναι προϊόντα με υψηλές ηχομονωτικές ιδιότητες, λαμβάνοντας υπόψη το επίσημο στυλ του δωματίου και τα χαρακτηριστικά της διάταξης..

Τα μοντέλα κτιρίων χρησιμοποιούνται ως εσωτερικές πόρτες σε νέα κτίρια, που παραδίδονται με φινίρισμα με το κλειδί στο χέρι. Χαρακτηρίζονται από χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα, κάτι που είναι πολύ ευεργετικό για τους προγραμματιστές.

Το φινίρισμα των φύλλων της πόρτας μιμείται τέλεια τη λεύκανση βελανιδιάς, καρυδιάς και wenge, κάτι που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα φθηνό, αλλά ταυτόχρονα όμορφο και υψηλής ποιότητας προϊόν.

Πώς φτιάχνονται οι πόρτες "Dera", θα δείτε στο επόμενο βίντεο.