Στρώματα Virtuoz

Για να διασφαλίσετε ότι ο ύπνος σας είναι ξεκούραστος και άνετος, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ ύπνου. Ένα τέτοιο αντικείμενο είναι ένα στρώμα. Υπάρχουν αρκετά κριτήρια για την επιλογή του. Αλλά είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί μια επιλογή που θα ικανοποιούσε όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή..

Τα στρώματα Virtuoz που προσφέρονται στην προσοχή σας είναι από τα λίγα με τα οποία θα είστε 100% ικανοποιημένοι..

Σχετικά με τον κατασκευαστή

Το Sleep Virtuoso είναι ένα εργοστάσιο που εμφανίστηκε στην απεραντοσύνη της Μόσχας το 2005. Ειδικεύεται στην παραγωγή μιας ποικιλίας προϊόντων ύπνου: μαξιλάρια, κουβέρτες και, φυσικά, στρώματα. Η εταιρεία έχει το δικό της σήμα κατατεθέν, επομένως οποιαδήποτε αντιγραφή του αποτελεί ποινικό αδίκημα..

Η γκάμα των προϊόντων επεκτείνεται συνεχώς. Όλα τα προϊόντα αυτής της μάρκας είναι πιστοποιημένα, κατασκευασμένα από φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και χρησιμοποιώντας τον τελευταίο εξοπλισμό από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αμερική.

Η Sleep Virtuoso παράγει ορθοπεδικά στρώματα για όλες τις ηλικίες, κάθε βαθμού ακαμψίας. Η τιμολογιακή πολιτική είναι τόσο διαφορετική που μπορεί να προσελκύσει ένα αρκετά μεγάλο εύρος αγοραστών..

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ένα από τα σημαντικά συστατικά των προϊόντων στρώματος είναι το ελατήριο. Μπορεί να είναι διαφόρων τύπων. Οι τύποι διαφέρουν ως προς τη δομή και ένα σωρό ελατήρια, από τα οποία εξαρτώνται οι ιδιότητες και η τιμή των στρωμάτων.

Το Virtuoz προσφέρει τους ακόλουθους τύπους ανοιξιάτικων συγκροτημάτων:

 • Μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων: η ουσία αυτού του σχεδιασμού είναι ότι κάθε ελατήριο πηνίου βρίσκεται σε ξεχωριστή θήκη και δεν συνδέεται με άλλα. Η συμπίεσή τους συμβαίνει ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Αυτό επιτρέπει στο προϊόν να ακολουθεί τα περιγράμματα του σώματος..
 • Μικρό πακέτο S2000: 1500 ελατήρια βρίσκονται σε 1 m². Η αύξηση του αριθμού τους συμβάλλει σε μια ακόμη πιο άνετη θέση του σώματος. Η μονάδα μπορεί να αντέξει έως και 130 κιλά.

 • Εξαρτημένο μπλοκ: Εδώ τα ελατήρια διασυνδέονται. Αρκετά απλό και στιβαρό σύστημα. Αλλά τα συστατικά του σκουριάζουν γρήγορα και πιέζονται.
 • Μπλοκ πέντε ζωνών: η διαφορετική ακαμψία των ελατηρίων σας επιτρέπει να έχετε μια ομαλή μετάβαση στην πυκνότητα του προϊόντος. Ένα τέτοιο μπλοκ έχει ορθοπεδικές ιδιότητες, δεν αντιτίθεται στο φορτίο του σώματος.

 • Η πολυσυσκευασία S 1000 αποτελείται από μικρά ελατήρια με αυξημένο αριθμό πηνίων. Λόγω αυτού, η δομή τρυπιέται σε σημεία σταθερού φορτίου. Τα προϊόντα εμφανίζονται σε άτομα με ασθένειες της σπονδυλικής στήλης.
 • Block DS “Duet”: το ένα ελατήριο εισάγεται στο άλλο, μικρότερο. Παρέχει υψηλή “ταχύτητα κλείστρου” του αξεσουάρ ύπνου. Εάν τοποθετηθεί ένα μικρό βάρος σε αυτό, μόνο τα μεγάλα ελατήρια περιλαμβάνονται στο έργο. Εάν αυξήσετε το φορτίο, τα εσωτερικά ελατήρια είναι συνδεδεμένα.
 • Το μπλοκ Bonnel είναι το πιο κοινό. Διανέμει ομοιόμορφα το φορτίο και διατηρεί τις φυσιολογικές καμπύλες του σώματος.

Ένα μονωτικό στρώμα από τσόχα βρίσκεται πάνω από τα ελατήρια. Αυτό παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος προστατεύοντάς το από το τρίψιμο. Φυσικά και τεχνητά υλικά χρησιμοποιούνται από υλικά πλήρωσης σε προϊόντα στρώματος Virtuoz.

Τα φυσικά περιλαμβάνουν:

 • Λάτεξ: αντικραδασμικές ιδιότητες, καλή διαπερατότητα αέρα. Μετά την αφαίρεση του φορτίου, αποκαθιστά γρήγορα το σχήμα του.
 • Κοκοφοίνικα: απορροφά την υγρασία καλά, δεν παραμορφώνεται. Τα προϊόντα από αυτό δεν υπόκεινται σε σχίσιμο. Αυτό το υλικό είναι άοσμο και εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον.
 • Holofiber: οι ίνες σε αυτό το υλικό βρίσκονται σε όλο το προϊόν. Περιέχει φυσικά συστατικά: μαλλί, βαμβάκι, λινάρι, φύκια. Αυτή η ίνα δεν συμπιέζεται και επιτρέπει στον αέρα να περάσει καλά, σχηματίζοντας το δικό του μικροκλίμα.

Συνθετικά υλικά που χρησιμοποιούνται τεχνητό λατέξ και memorix, που είναι σε θέση να θυμηθεί το σχήμα του σώματος.

Το ύφασμα για στρώματα πρέπει να είναι ανθεκτικό, να αναπνέει και να μην απορροφά σκόνη. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές της εταιρείας “Virtuoso” χρησιμοποιούν για αυτούς τους σκοπούς υφάσματα ζακάρ, γούνα merino, καθώς και συνδυασμό ζακάρ και βαμβακιού.

Όσον αφορά την κόλληση αυτών των προϊόντων, χρησιμοποιείται κόλλα θερμής τήξης για αυτό. Είναι αρκετά ισχυρό, άοσμο και χωρίς διαλύτες.

Πλεονεκτήματα:

 1. Υποαλλεργικό. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά. Δεν προκαλούν αλλεργίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα στρώματα αυτής της μάρκας μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από ενήλικες όσο και από νεογέννητα μωρά..
 2. Τα καλύμματα στρώματος επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει κατά τη διάρκεια της καυτής περιόδου. Και το χειμώνα θα σας δώσουν ζεστασιά και άνεση.
 3. Τα ελατήρια μπλοκ κατανέμουν ομαλά το φορτίο και ακολουθούν τη διαμόρφωση του σώματός σας. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη ασθενειών της σπονδυλικής στήλης. Και αν υπάρχουν, εμποδίζουν την περαιτέρω ανάπτυξή τους..
 4. Τα στρώματα Sleep Virtuoso είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και θα σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καθώς και τις θετικές κριτικές των καταναλωτών, τα προϊόντα Virtuoz μπορούν εύκολα να διεκδικήσουν τον τίτλο του αγαπημένου σας στρώματος..

Πάρτε την επιλογή του αξεσουάρ ύπνου σας αρκετά σοβαρά. Πάρτε το χρόνο σας, βρείτε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας.

Χαρίστε στον εαυτό σας έναν βαθύ και άνετο ύπνο, να είστε υγιείς και όμορφοι. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στρώματα Virtuoz μπορείτε να λάβετε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.