Μικρό μέγεθος τραπεζιού φορητού υπολογιστή

Μικρό μέγεθος τραπεζιού φορητού υπολογιστή

Με την αυξημένη κινητικότητα των ανθρώπων, πολλοί από αυτούς προτιμούν συμπαγείς φορητούς υπολογιστές, αντικαθιστώντας τους με ογκώδεις επιτραπέζιους υπολογιστές. Από αυτή την άποψη, τίθεται το ζήτημα της τοποθέτησης στο σπίτι ή το γραφείο τους..

Ως εκ τούτου, τα τραπέζια φορητού υπολογιστή μικρού μεγέθους κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους επίπλων..

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Η μεγάλη ζήτηση για μικρογραφικά τραπέζια υπολογιστών οφείλεται στα ακόλουθα πλεονεκτήματά τους:

  • μια τεράστια γκάμα μοντέλων με μεγάλη ποικιλία μηχανικών και σχεδιαστικών εξελίξεων, καθώς και μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων κατασκευασμένων προϊόντων σας επιτρέπουν να επιλέξετε προϊόντα με διαφορετικές λειτουργικές ιδιότητες και εμφάνιση.
  • ένα ευρύ φάσμα τιμών καθιστά δυνατή την αγορά ενός τραπεζιού σε μια τιμή που είναι βολική για κάθε πελάτη.

  • μικρά μεγέθη προϊόντων, καθώς και η δυνατότητα ορισμένων μοντέλων να διπλώνουν και να μεταμορφώνονται, μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά χώρο στο δωμάτιο και να πάρουν ένα τραπέζι στο δρόμο.
  • στην κατασκευή μοντέλων, χρησιμοποιείται μια ποικιλία υλικών και οι αρμονικοί συνδυασμοί τους, γεγονός που καθιστά δυνατή την επιλογή ενός προϊόντος που είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε στιλιστική κατεύθυνση του εσωτερικού.
  • η παρουσία υπερκατασκευών και ανοιχτών κάτω ράφια σας επιτρέπει να οργανώσετε ορθολογικά τα είδη γραφείου και τον πρόσθετο εξοπλισμό γραφείου, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν πλήρη χώρο εργασίας και ο εξοπλισμός τραπεζιών με θύρες USB, λαμπτήρες οπίσθιου φωτισμού, ανεμιστήρα και βάση για κούπα θα κάνει χρήση ενός τέτοιου τραπεζιού άνετο και βολικό.

Προβολές

Σύμφωνα με το σχεδιασμό και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους, τα τραπέζια φορητού υπολογιστή μικρού μεγέθους χωρίζονται σε διάφορους τύπους. Το πιο δημοφιλές είναι το τραπέζι-κρεβάτι. Αυτό το μοντέλο έχει κοντά πόδια και μεγάλη επιφάνεια εργασίας, η οποία μερικές φορές έχει ρύθμιση γωνίας κλίσης και εσοχή για μια κούπα. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε υπολογιστή σε ξαπλωμένη ή καθιστή θέση..

Στην εμφάνιση μοιάζει με κομοδίνο για πρωινό και ο σχεδιασμός μπορεί να είναι είτε πτυσσόμενος είτε μονολιθικός τύπος.

Ένας μετασχηματιζόμενος πίνακας είναι ένας καθολικός σχεδιασμός που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Το προϊόν μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μεταφορά του σε ένα ταξίδι. Το πλαίσιο των μοντέλων για κινητά αποτελείται από ελαφριά κράματα μετάλλων και τα σταθερά προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν από πλάκες MDF ή πλαστικό.

Τα αναδιπλούμενα ράφια και οι υπερκατασκευές σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε έναν εκτυπωτή, σαρωτή και ηχεία και ένα επαρκές πλάτος της επιφάνειας εργασίας θα επιτρέψει τη χρήση ποντικιού υπολογιστή.

Το σταθερό γραφείο φορητού υπολογιστή είναι μια μικρή έκδοση του παραδοσιακού γραφείου υπολογιστών.. Το προϊόν παρέχεται με συρτάρια και υπερκατασκευές, υπάρχει μια τρύπα για την έξοδο των καλωδίων. Διατίθεται σε γωνιακές και επιτοίχιες εκδόσεις. Τα γωνιακά προϊόντα μπορούν να είναι με διαγώνια και κάθετη τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή, είναι εργονομικά και πολυλειτουργικά. Λόγω των μικρών διαστάσεων του μήκους και του πλάτους, ο πρόσθετος εξοπλισμός βρίσκεται κάθετα.

Αυτό σας επιτρέπει να εξοπλίσετε έναν πλήρη χώρο χρήστη σε μια πολύ μικρή περιοχή..

Ένα τραπέζι-καρέκλα με υποπόδιο είναι ένα δημοφιλές μοντέλο που σας επιτρέπει να εργάζεστε στο φορητό υπολογιστή σας σε μια άνετη θέση. Η ρυθμιζόμενη πλάτη συμβάλλει στη σωστή τοποθέτηση της σπονδυλικής στήλης και στη χαλάρωση των μυών των ποδιών και της πλάτης. Αυτό εξασφαλίζει σωστή ανάπαυση και έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος..

Η βάση του φορητού υπολογιστή είναι επίσης ρυθμιζόμενη σε ύψος και κλίση, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη θέση της οθόνης που είναι άνετη για τα μάτια.

Το μοντέλο φορητού υπολογιστή δίπλα στο κρεβάτι έχει συνήθως σχήμα C ή L. Μπορεί να εκτελεστεί σε μια βάση με περιστρεφόμενο μηχανισμό για τη στερέωση της επιφάνειας του τραπεζιού, όπου το ύψος και η γωνία κλίσης είναι ρυθμιζόμενα ή μπορεί να έχει μονολιθικό σχεδιασμό. Το προϊόν σάς επιτρέπει να εργάζεστε σε υπολογιστή χωρίς να σηκώνεστε από το κρεβάτι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φαγητό μπροστά στην τηλεόραση.

Συχνά, τα κομοδίνα είναι εξοπλισμένα με τροχούς, γεγονός που σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε ομαλά στο επιθυμητό μέρος χωρίς να φοβάστε να ρίξετε αντικείμενα στο τραπέζι..

Τα μοντέλα κονσόλας είναι αρκετά λειτουργικές δομές που στερεώνονται στον τοίχο και μπορούν να εξοπλιστούν με μεγάλο αριθμό υπερκατασκευών και πλαϊνά ράφια. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετείτε ελεύθερα σχετικό εξοπλισμό γραφείου, βιβλία και χαρτικά. Τα μειονεκτήματα των τραπεζιών της κονσόλας είναι η ανάγκη για τρύπες στους τοίχους και η έλλειψη κινητικότητας. Τέτοια μοντέλα θα φαίνονται κομψά σε μοντέρνους και παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους..

Η έκδοση δίπλα στο κρεβάτι του πτυσσόμενου τραπεζιού ανήκει επίσης στις δομές με πρόβολα και είναι βολική επειδή στο τέλος της εργασίας δεν χρειάζεται να μετακινηθεί και να αποσυναρμολογηθεί, αλλά αρκεί μόνο να το χτυπήσετε στον τοίχο.

Υλικά (επεξεργασία)

Τα μικρά τραπέζια παράγονται από όλους τους τύπους πρώτων υλών παραδοσιακών για την παραγωγή επίπλων – ξύλο, γυαλί, πλαστικό, μπαμπού και μέταλλο.

Τα πλαστικά τραπέζια είναι συνήθως αναδιπλούμενα, μικρό μέγεθος και μικρό βάρος. Εξοπλισμένο με οπές εξαερισμού και στήριγμα γυαλιού. Φροντίζονται εύκολα, μεταφέρονται εύκολα και έχουν χαμηλό κόστος. Λόγω της μεγάλης παλέτας χρωμάτων και της επιλογής ενός φωτεινού τραπεζιού, αυτά τα μοντέλα είναι ιδανικά για παιδικό δωμάτιο..

Συχνά τα πλαστικά τραπέζια είναι εξοπλισμένα με τροχούς, κάτι που είναι βολικό για υγρό καθαρισμό.

Το ξύλο χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή τραπεζιών και είναι ένα υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Για την κατασκευή προϊόντων, χρησιμοποιούνται μασίφ ξύλο και πλαστικοποιημένες σανίδες MDF. Ως πλαστικοποιητής, χρησιμοποιείται μια μεμβράνη PVC, η οποία μιμείται τέλεια το μοτίβο των ινών ξύλου και διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών. Τα ξύλινα μοντέλα θα ταιριάζουν απόλυτα σε κλασικούς και παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους και θα φαίνονται επίσης αρμονικά σε ρουστίκ, εθνοτικά, σκανδιναβικά και ρετρό στυλ..

Συνδυασμένα μοντέλα από ξύλο, γυαλί και μέταλλο είναι κατάλληλα για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους..

Τα μεταλλικά τραπέζια έχουν αυξημένη αντοχή, αντοχή και δυνατότητα μετασχηματισμού. Στην κατασκευή προϊόντων, χρησιμοποιούνται ελαφριά κράματα, γεγονός που καθιστά τις δομές ελαφριές και κινητές. Συχνά τα μεταλλικά μέρη είναι επιχρωμιωμένα, κάτι που φαίνεται πολύ εντυπωσιακό σε συνδυασμό με ξύλινες και γυάλινες επιφάνειες. Τα μεταλλικά προϊόντα θα φαίνονται αρμονικά σε στιλ υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμού και τεχνολογίας.

Και ο συνδυασμός με διαφορετικά υλικά διευρύνει σημαντικά τη συμβατότητα των μεταλλικών προϊόντων με άλλα στυλ..

Το σκληρυμένο και εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί χρησιμοποιείται για την παραγωγή τραπεζιών. Οι άκρες των γυάλινων επιφανειών τρίβονται ειδικά, εξαλείφοντας έτσι την πιθανότητα θραύσης και τραυματισμού του χρήστη. Τέτοια μοντέλα είναι κατάλληλα για όλους τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και αυξάνουν οπτικά το χώρο. Το μειονέκτημα των γυάλινων τραπεζιών είναι η εμφάνιση γρατζουνιών κατά τη λειτουργία, καθώς και η ορατότητα μουτζούρων και δακτυλικών αποτυπωμάτων..

Το γυαλί φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό με στοιχεία χρωμίου και ξύλινες επιφάνειες.

Κριτήρια επιλογής

Το πρώτο βήμα στην επιλογή ενός τραπεζιού θα είναι ο προσδιορισμός της θέσης του στο δωμάτιο και ο λειτουργικός του σκοπός. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να εστιάσετε στο είδος του φορτίου που πρέπει να φέρει το προϊόν: αν θα χρησιμοποιηθεί ως πλήρης χώρος εργασίας ή θα λειτουργήσει ως επιλογή κρεβατιού. Με βάση αυτές τις παραμέτρους, είναι απαραίτητο να καθοριστεί ο σχεδιασμός του μοντέλου, καθώς και η παρουσία υπερκατασκευών και κάτω ράφια. Το δεύτερο βήμα θα είναι ο καθορισμός του εύρους τιμών με τη δυνατότητα επιλογής μιας άνετης τιμής.

Αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε την αναζήτησή σας και να μην παρασυρθείτε από πολλές επιλογές..

Στη συνέχεια, πρέπει να καθορίσετε το στυλ του επιλεγμένου προϊόντος και τον συνδυασμό χρωμάτων του μοντέλου. Ο πίνακας είναι ένα συνηθισμένο στοιχείο σχεδιασμού, οπότε πρέπει να το επιλέξετε για το υπάρχον στυλ και το χρώμα του δωματίου. Επίσης, κατά την επιλογή ενός μοντέλου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης που θα εγγυώνται την περιβαλλοντική ασφάλεια και υγιεινή του προϊόντος. Κατά την αγορά, πρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των εξαρτημάτων και το πλήρες σύνολο και την ακεραιότητα των στοιχείων του τραπεζιού.

Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε ορισμένα πρότυπα υγιεινής για τα τραπέζια υπολογιστών. Το ύψος πρέπει να είναι τουλάχιστον 70 εκατοστά, αυτό δεν ισχύει μόνο για μοντέλα κρεβατιού και πτυσσόμενης κονσόλας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η απόσταση από την οθόνη στα μάτια πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 cm. Αυτή η παράμετρος πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή του βάθους του επιτραπέζιου.

Το πλάτος των μίνι τραπεζιών ξεκινά από 60 cm και επιλέγεται ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη εάν θα χρησιμοποιηθεί ποντίκι υπολογιστή.

Δημοφιλή μοντέλα

Οι τυπικοί εκπρόσωποι των τραπεζιών φορητού υπολογιστή μικρού μεγέθους είναι τα ακόλουθα μοντέλα:

  • KS-2025 – ένα μικροσκοπικό γωνιακό τραπέζι σε τροχούς, διαστάσεων 87x60x77 εκατοστών και εξοπλισμένο με συρτάρια και ένα ευρύχωρο ντουλάπι. Κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένες σανίδες MDF με μεγάλη ποικιλία υφών και χρωμάτων. Το κόστος του προϊόντος είναι 5 χιλιάδες 200 ρούβλια.
  • “Prima” Είναι γυάλινο μοντέλο εξοπλισμένο με τροχούς και υπερκατασκευή για πρόσθετο εξοπλισμό γραφείου. Ο αρμονικός συνδυασμός επιχρωμιωμένων επιφανειών και γυαλιού θα επιτρέψει στο προϊόν να ταιριάζει απόλυτα με τα στιλ σοφίτας και υψηλής τεχνολογίας. Το κόστος του μοντέλου είναι 5 χιλιάδες 320 ρούβλια.

  • Πίνακας ST-F 1018 Είναι επίσης κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο και διατίθεται σε μεγέθη 100x60x75 εκ. Αυτό το κινητό και λειτουργικό προϊόν κοστίζει μόνο 4 χιλιάδες 500 ρούβλια.
  • Μοντέλο Astolik αποτελείται από δύο δομές σχήματος U διαφορετικών μεγεθών, οι οποίες κατασκευάζονται με τη μορφή μονολιθικών μπλοκ από χάλυβα και είναι εξοπλισμένες με μαλακά μαξιλάρια που προστατεύουν το δάπεδο από γρατζουνιές. Οι διαστάσεις του προϊόντος είναι 77x97x36 εκ. Κατά την οργάνωση ενός χώρου εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα είτε και τα δύο μπλοκ. Το κόστος του μοντέλου είναι 15 χιλιάδες 490 ρούβλια.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Ένα μικρό τραπέζι για φορητό υπολογιστή, εκτός από τον λειτουργικό του σκοπό, διακοσμεί τέλεια το δωμάτιο και φέρνει ποικιλία στην ατμόσφαιρα. Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με πολλές επιλογές για λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν για οποιοδήποτε στυλ και να διακοσμήσετε το εσωτερικό με αξιοπρέπεια.

Μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάχνετε ένα κομψό ξύλινο τραπέζι για φορητό υπολογιστή με τα χέρια σας από το παρακάτω βίντεο..