Φωτιζόμενα τραπέζια

Το μακιγιάζ είναι μια λεπτή τέχνη που είναι ο πρόδρομος της ζωγραφικής. Μια τελετουργική παράδοση από αμνημονεύτων χρόνων – η εφαρμογή χρωματισμού μετά το κυνήγι έχει μετατραπεί σε επιθυμία βελτίωσης της φυσικής ομορφιάς. Και η επιλογή ενός χώρου εργασίας για την εφαρμογή μακιγιάζ πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά και προσεκτικά. Ένα φωτισμένο καμαρίνι είναι το καλύτερο για αυτό..

Ιδιαιτερότητες

Εκτός από τις ικανότητες ενός μακιγιέρ, ο καλός φωτισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μακιγιάζ υψηλής ποιότητας. Το καλλυντικό υλικό περιέχει αντανακλαστικά στοιχεία που είναι υπεύθυνα για τη μάσκα χρώματος, καθώς και πολλά άλλα σημαντικά συστατικά. Το πρόβλημα της επιλογής ενός τόνου κατά την αλλαγή του φωτισμού είναι ένα από τα κύρια προβλήματα κατά την εργασία με το μακιγιάζ.. Μια επιτυχημένη λύση για τον εξοπλισμό του χώρου εργασίας ενός καλλιτέχνη μακιγιάζ είναι ένα φωτιζόμενο τραπέζι, το οποίο έχει ορισμένα χαρακτηριστικά:

 • Ο φωτισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην εφαρμογή μακιγιάζ. Ο φωτισμός που προέρχεται από λάθος κατεύθυνση, ακόμη και φωτεινή, θα αλλοιώσει την ορατότητα. Αυτό θα οδηγήσει σε ανακριβή εφαρμογή και θα παραβιαστεί η επιδιωκόμενη φυσικότητα. Η σωστή κατανομή φωτός θα εξασφαλίσει αποτελεσματικά και όμορφα αποτελέσματα.
 • Παρουσία μεγάλου αριθμού μικρών πραγμάτων που είναι απαραίτητα για την εφαρμογή καλλυντικών, βοηθά ένα βολικό σύστημα αποθήκευσης. Το προϊόν περιέχει πρακτικά διαμερίσματα για όλα όσα χρειάζεστε. Είναι μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα αποθήκευσης

 • Ένα μικρό χρονικό διάστημα για μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι καλό. Συνιστάται να έχετε περισσότερο χρόνο για βραδινή προετοιμασία. Χρειάζεται μια πιο ενδελεχή προσέγγιση που δεν απαιτεί βιασύνη. Η δημιουργία μακιγιάζ και μαλλιών απαιτεί την ικανότητα να κάθεσαι με ίσια πλάτη, με άνεση.
 • Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η απόδοση του σχεδιασμού. Τα σεντόνια είναι η χάρη, ευχάριστη στο μάτι, η διακόσμηση του δωματίου, η ανανέωση του οικείου χώρου. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν συχνά τεχνικές διακόσμησης. Αυτό είναι ένα στοιχείο σχεδιασμένο για να ζωντανέψει το εσωτερικό, να διακοσμήσει και να προσθέσει πρωτοτυπία σε ένα βαρετό περιβάλλον. Το πρόβλημα των μοντέρνων υπνοδωματίων και σαλονιών είναι μικρό μέγεθος. Η χρήση επίπλων με γλυπτά, καλούπια από γυψομάρμαρο, διακοσμητικές λεπτομέρειες οδηγεί σε οπτική μείωση του δωματίου. Η έλλειψη ευκολίας κίνησης σε συνθήκες συνωστισμού δεν επιτρέπει την επίπλωση του δωματίου τόσο σικ όσο θα θέλαμε. Από αυτή την άποψη, ένας τέτοιος πίνακας είναι μια ευτυχισμένη εξαίρεση..

Προβολές

Ο φωτισμός επίπλων είναι πολυλειτουργικός. Εκτός από τον άμεσο σκοπό του, υπάρχει και μια αισθητική λειτουργία. Οι φωτισμένοι πίνακες διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση.

Με καθρέφτη και φως

Τα φωτιστικά πλαισιώνουν τον καθρέφτη για να δημιουργήσουν ομοιόμορφο φωτισμό. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της διακόσμησης είναι η αντανάκλαση της λάμψης πολλών λαμπτήρων στον καθρέφτη. Ταυτόχρονα, ο έγχρωμος φωτισμός είναι απαράδεκτος, είναι το φως των λευκών λαμπτήρων που χρειάζεται..

Φωτιζόμενο χωρίς καθρέφτη

Παρά τα οφέλη των τραπεζιών με καθρέφτη, το γεγονός είναι η παραγωγή προϊόντων χωρίς καθρέφτες. Τέτοια προϊόντα είναι τόσο δημοφιλή όσο και τα πλήρως εφοδιασμένα προϊόντα..

Ο οπίσθιος φωτισμός είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην αισθητική λειτουργία. Αντιπροσωπεύεται από μια λωρίδα LED. Σε άλλες παραλλαγές, ο φωτισμός βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρόσοψης. Δίνει οπτική ελαφρότητα σε τραπέζια με κομοδίνα με διαμερίσματα. Φαίνεται εντυπωσιακό σε υπνοδωμάτια διαφόρων στυλ, κατάλληλα για σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Αυτή η επιλογή είναι επίσης αποδεκτή για ένα κλασικά διακοσμημένο δωμάτιο. Κάνει έπιπλα με γυάλινα ένθετα και διαφανή πέτρινα στοιχεία αποτελεσματικά. Η εγκατάσταση τέτοιου φωτισμού παρέχει φωτισμό αυτών των λεπτομερειών διακόσμησης από μέσα..

Σε περίπτωση αντιστοίχισης ενός τραπεζιού με την υπάρχουσα επιφάνεια καθρέφτη, σε άλλο, φυσικά, δεν υπάρχει ανάγκη. Μια συνηθισμένη, αλλά όχι η πιο συνηθισμένη περίπτωση, όπου χρησιμοποιείται είτε χειροκίνητος καθρέφτης είτε επιτραπέζιος καθρέφτης. Και το τραπέζι χρειάζεται μόνο ως χώρος αποθήκευσης καλλυντικών και διαφόρων εργαλείων..

Δομικά, τέτοια προϊόντα μπορούν να χωριστούν στους ακόλουθους τύπους:

 • Τραπέζι χωρίς διαμερίσματα αποθήκευσης. Αρκετά σπάνια για χρήση, αλλά χρησιμοποιούνται παρόμοιες παραλλαγές. Η λειτουργία διαφόρων μοντέλων, τόσο σε τοίχο όσο και σε γωνία, χρησιμοποιούνται συχνότερα ως βάση για καλλυντικά και εργαλεία.
 • Τραπέζι με συρτάρια. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα τραπεζιών: κομψή εμφάνιση, ελάχιστος απαιτούμενος χώρος, δυνατότητα αποθήκευσης πολλών μικρών καλλυντικών. Τρία συρτάρια βρίσκονται κάτω από τον πάγκο εργασίας. Υπάρχουν μοντέλα που περιέχουν διαμερίσματα διαφορετικού μεγέθους αντί για κουτιά. Υπάρχουν πολύ περισσότερες τροποποιήσεις από ένα τραπέζι χωρίς συρτάρια: πλάτη σε τοίχο, γωνία, κρέμασμα.
 • Διατίθεται τραπέζι με κομοδίνο και βάση με συρτάρια και αναρτημένο διαμέρισμα. Αυτή η τροποποίηση σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τόσο καλλυντικά όσο και πολλά διαφορετικά εργαλεία περιποίησης. Ο αριθμός των βάθρων δεν διαφέρει πολύ: ένα ή δύο.
 • Η τυπική προβολή του πίνακα είναι ορθογώνιο. Επιπλέον, υπάρχουν προϊόντα με τη μορφή τραπεζοειδούς, τριγώνου, έλλειψης ή ημικυκλίου. Τέτοια τραπέζια, με την ποικιλόμορφη ασυμμετρία τους, αρχικά αραιώνουν το σχεδιασμό των σύγχρονων διαμερισμάτων. Τα προϊόντα από διαφορετικά είδη ξύλου φαίνονται εντυπωσιακά, ανεξάρτητα από τη συμμετρία ή την ασυμμετρία των σχημάτων..

Φωτισμός τραπεζιού

Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις για σωστό φωτισμό:

 • Ομοιομορφία, εξαλείφοντας τη διαστρέβλωση των αναλογιών του προσώπου. Το φως από το πλάι και το πέσιμο από πάνω δίνει ασυμμετρία. Για ομοιόμορφο φωτισμό, αρκούν δύο επιμήκεις λάμπες σε κάθε πλευρά του καθρέφτη. Εναλλακτικά, οι λαμπτήρες μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο πλαίσιο.
 • Μια λεπτομέρεια που δίνει αποκλειστικά διακοσμητικό αποτέλεσμα είναι ο εσωτερικός φωτισμός, σχεδιασμένος ως λωρίδα LED που σκιαγραφεί την επιφάνεια του καθρέφτη.

 • Λευκό φως ημέρας για πλήρες μακιγιάζ. Αυτός ο φωτισμός είναι πιο κοντά στο φυσικό φως του ήλιου. Είναι δυνατό χάρη σε συσκευές που παρέχουν μια ορισμένη θερμοκρασία φωτός. Οι λαμπτήρες φθορισμού (LED) έχουν την πλησιέστερη τιμή στην επιθυμητή ένδειξη. Αυτή είναι η καλύτερη διέξοδος.
 • Η κίτρινη λάμψη δημιουργείται από λαμπτήρες πυρακτώσεως. Ένα τέτοιο φως παρέχει άνεση στα μάτια, αλλά οδηγεί σε οπτικές στρεβλώσεις, επομένως είναι ανεπιθύμητο ως φωτισμός..
 • Στα παιδικά προϊόντα προτιμάται ο έγχρωμος φωτισμός. Για τα παιδιά, το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι η φωτεινότητα, η λειτουργικότητα δεν είναι ακόμα σημαντική.

Πού μπορώ να αγοράσω?

Υπάρχουν πολλά μέρη όπου είναι δυνατή η αγορά φωτιζόμενων τραπεζιών (καθρέφτη και σετ χωρίς καθρέφτες).

Καταστήματα επίπλων

Σε αυτά, τα τραπέζια μπορούν να είναι είτε μέρος ενός σετ ύπνου επίδειξης είτε να αποτελούν ξεχωριστό μέρος του εσωτερικού. Η πρώτη επιλογή γίνεται πιο δημοφιλής, αφού δίνει μια ιδέα για τη στιλιστική συνοχή του δωματίου.. Όταν επιλέγετε ένα τέτοιο αντικείμενο για ένα υπάρχον οικιακό σετ, δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στην άνεση.. Το προϊόν πρέπει να ταιριάζει καλά στον περιβάλλοντα χώρο.

Εξειδικευμένη μπουτίκ καλλυντικών

Το εξειδικευμένο κατάστημα θα προσφέρει ένα επαγγελματικό προϊόν υψηλής ποιότητας. Δεν υπάρχουν μοντέλα διακοσμητικά, τα πράγματα είναι πρακτικά και φτιαγμένα με την προσδοκία εντατικής χρήσης. Ο οπίσθιος φωτισμός παρέχεται κυρίως από LED.

Διαδίκτυο

Σε αντίθεση με τα κανονικά σημεία πώλησης, εδώ μπορείτε να επιλέξετε από όλη την ποικιλία των υπαρχόντων προϊόντων. Στους καταλόγους, δεν διατίθενται μόνο έπιπλα, σε απόθεμα, υπάρχουν ακόμη και προϊόντα που παράγονται. Οι διακυμάνσεις των τιμών κυμαίνονται από 2 έως 13 χιλιάδες ρούβλια και περισσότερο. Οι καλύτεροι ιστότοποι είναι αυτοί που υποδεικνύουν τις λεπτομερείς παραμέτρους των προϊόντων: διαστάσεις, σύνθεση, συσκευή φωτισμού, ποιο υλικό χρησιμοποιείται και τα παρόμοια..

Διαμονή στο εσωτερικό

Το πλεονέκτημα ενός τραπεζιού καθρέφτη είναι η εκτέλεση διακοσμητικού σκοπού, ακόμη και ως μοντέλο για επαγγελματίες, ως χώρος εργασίας για έναν ειδικό. Η όμορφα φωτισμένη επιφάνεια καθρέφτη λειτουργεί επιτυχώς για εσωτερική διακόσμηση.

Η θέση επιλέγεται ανάλογα με το μέγεθος του καθρέφτη. Ένας πολύ μεγάλος ή μεσαίος καθρέφτης μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια μόνο λαμβάνοντας υπόψη την άνεση. Όταν είναι μεγάλο, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε την ικανότητα των καθρεπτών να μεγεθύνουν οπτικά το χώρο. Μην ξεχνάτε τον φωτισμό. Η καλύτερη λύση είναι να το τοποθετήσετε απέναντι από το παράθυρο, όχι το καλύτερο – μακριά από το παράθυρο ή ακόμα και στη γωνία.

Ελλείψει καθρέφτη, το τραπέζι δεν λειτουργεί λιγότερο αποτελεσματικά ως διακόσμηση του δωματίου. Για να δημιουργήσετε μια αίσθηση ελαφρότητας των επίπλων, μπορείτε να το επισημάνετε στο κάτω μέρος της πρόσοψης..

Αυτή είναι μια καλή λύση για πολλά προβλήματα σχεδιασμού..

Το φωτιζόμενο τραπέζι είναι η τέλεια επιλογή για χώρους πολλαπλών λειτουργιών:

 • ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χάρη στο υπνοδωμάτιο.
 • είναι ένα βολικό μέσο αποθήκευσης καλλυντικών και αξεσουάρ γι ‘αυτό.
 • παρέχει ευκολία κατά την εφαρμογή μακιγιάζ.
 • συνδυάζει ομορφιά και λειτουργικότητα.

Ο νέον τρισδιάστατος φωτισμός σίγουρα θα διακοσμήσει το τραπέζι σας. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή βιτρό, η οποία διαθέτει ειδικό ένθετο για φωτογραφίες. Αυτό θα γίνει ένα είδος διακόσμησης. Τραπέζια με έγχρωμη λωρίδα LED θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το απόλυτο μακιγιάζ σε μια άνετη ατμόσφαιρα.

Θα μάθετε περισσότερα για τους φωτισμένους πίνακες στο παρακάτω βίντεο..